Találatok a következő kifejezésre: A diagram valami (4 db)

A diagram szerint valami baj lehet velem, miért nem megy feljebb a hőm?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d462e61ddf82a374908e23..

Legjobb válasz: 28 naposak a ciklusaim ,elõsször vezetem a hõmet segitsetek:)

A kérdező hozzászólása: 28 naposak a ciklusaim , elõsször vezetem a hõmet segitsetek:)
Elég egy síkon van a hõd. Látszik ovukor, hogy jól lement, aztán felugrott, ez jó. De utána is úgy ugrál, mint pé. elõtt. Menszeszkor, vagy elõtte kb. 2 nappal el kell, hogy kezdjen lefelé esni, ha inkább felfelé megy, és ott is marad, akkor van baba. babatervezok.otthona.net -itt talalsz sok görbét és sok okosságot is. Sok sikert! :)
Szia! Hol méred a hõdet? Volt idõszak amikor végbélben mértem és mindig ovuláció után felment 37 c fölé is. Most egy genetikus azt tanácsolta, hogy szájban nyelv alatt mérjem azóta max 36, 8-ig megy fel. Szerintem hasonló a görbém mint neked. De jól látható, hogy a 13.napon lehetet a peteérésed. Nekem 26 naposak a ciklusaim és a doki szerint egy kicsit rövid a második szakasz. / a magas hõnek kb 14 napig kellene lennie./

SÜRGÕS! Microsoft excel-ben szeretnék valami ehhez hasonló diagramot létrehozni. Hogyan lehet megoldani ezt a fajta csoportosítást?

Ilyet szeretnék:

Legjobb válasz: Ugyanolyan táblázatot hozz létre mint amilyen a képen is van. Majd kijelölöd a cellákat, és abból hozol létre diagramot. Ezzel az egy oszlopban lévõ adatok egy csoportba fognak tartozni.

Ugyanolyan táblázatot hozz létre mint amilyen a képen is van. Majd kijelölöd a cellákat, és abból hozol létre diagramot. Ezzel az egy oszlopban lévõ adatok egy csoportba fognak tartozni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a de ezeket én is ismertem , csak nem tetszetek :S Már megtaláltam amit kerestem http://www.jgoodies.com/freeware/index.html
magyar nyelvû, EasyCleaner: http://kephost.hu/image-A070_4C6A71D9.jpg


Bode-diagram abrazolasahoz szükségem lenne szorzattá alakitásra. F (x) =10^3* (10+s) / (0.1+s) * (s^2+20*s+1000) ^-hatvany. Olyan szorzattá alakitásra lenne szükségem hogy a tagok (1+valami*s) ként szerepeljenek, thogy kell?

Legjobb válasz: Nem ellenõriztem, papíron, de kb. ez a stratégia: 1/ A számlálóból 10-et kiemelni. Lesz ...(1+0,1*s) 2/ A nevezõbõl 0,1-et majd 1000-et kiemelni. s.i.t.

Nem ellenõriztem, papíron, de kb. ez a stratégia: 1/ A számlálóból 10-et kiemelni. Lesz ...(1+0, 1*s) 2/ A nevezõbõl 0, 1-et majd 1000-et kiemelni. s.i.t.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!