Találatok a következő kifejezésre: A diéta gyüminapon (2 db)

A diéta alatt (gyüminapon túl)ebédutánra mindig salátát ír. Annyira nem vagyok salátás ezért gyümölcsötb eszek. Ez jó vagy nem is lehetne?

Legjobb válasz: Szerintem nem, mert a gyümölcs gy.cukrot tartalmaz. Ne egyél salátát, egyél abból egy keveset, amit ebédre ettél, illetve amit vacsorára szánsz (ha nem szénhidrát nap) ha annyira éhes vagy. Jobb lenne ha ebédre ennél annyit, hogy kibírd vacsoráig. Igyál sok vizet, elveszi az éhséget és egyáltalán nem is kell majd enned ebéd és vacsora között.

Szerintem nem, mert a gyümölcs gy.cukrot tartalmaz. Ne egyél salátát, egyél abból egy keveset, amit ebédre ettél, illetve amit vacsorára szánsz (ha nem szénhidrát nap) ha annyira éhes vagy. Jobb lenne ha ebédre ennél annyit, hogy kibírd vacsoráig. Igyál sok vizet, elveszi az éhséget és egyáltalán nem is kell majd enned ebéd és vacsora között.
ISTENEM 1. VÁLASZOLÓ!!! A gyümölcsben nem kristálycukor van az nem olyan cukor amivel kávét ízesítessz. legyern 1 nap hetente amikor pl egy almát vagy bármit beosztol 1 napra tudom nagyon fájdalmas dolog de akár másnap 1 kgval könnyebben kelsz fel sok sikert

A 90 napos diéta alatt napközben esetleg este (vacsi után) lehet enni egy kis csümölcsöt. Mondjuk almát, mandarint? Ha igen mennyit? Vagy csak gyüminapon?

Legjobb válasz: Inkább ne. Mert ugye épp az a lényeg, hogy próbálj meg ugyanabból az csoportból étkezni egy adott napon. A gyümölcs meg nem éppen hasonlatos egy jó kis tésztaféle után mondjuk szénhidrátnapon. Ha már nagyon ellenállhatatlan vágyat érzel nassolásra, akkor inkább próbálj meg abból a fajta ételbõl enni nagyon keveset, ami az adott napnak megfelel. Vagy feküdj le korán aludni... :-) És még egy ötlet: ha kívánós vagy, akkor mozogj kicsit, sétálj egy nagyot, vagy dobj be egy videót, amire tornázni szoktál, mert a mozgás nálam mindig megszünteti a nassolhatnékot!

Inkább ne. Mert ugye épp az a lényeg, hogy próbálj meg ugyanabból az csoportból étkezni egy adott napon. A gyümölcs meg nem éppen hasonlatos egy jó kis tésztaféle után mondjuk szénhidrátnapon. Ha már nagyon ellenállhatatlan vágyat érzel nassolásra, akkor inkább próbálj meg abból a fajta ételbõl enni nagyon keveset, ami az adott napnak megfelel. Vagy feküdj le korán aludni... :-) És még egy ötlet: ha kívánós vagy, akkor mozogj kicsit, sétálj egy nagyot, vagy dobj be egy videót, amire tornázni szoktál, mert a mozgás nálam mindig megszünteti a nassolhatnékot!
Nem lehet!! Csak minden nap délig vagy gyümölcs napon egész nap!
Szerintem sem lehet, csak reggelire, meg a gyüminapon!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!