Találatok a következő kifejezésre: A derékfájás lehet terhesség jele (9 db)

A derékfájás lehet terhesség jele?

Borzalmasan fáj a derekam, majd leszakad (a hátsóm feletti vonalban)!

Legjobb válasz: szerintem önmagában a derékfájás még nem terhességi tünet, fõleg, ha még nem mutatta ki a teszt a pozitív eredményt. várj még egy kicsit szerintem, és ha nem jön meg, csinálj egy tesztet

szerintem önmagában a derékfájás még nem terhességi tünet, fõleg, ha még nem mutatta ki a teszt a pozitív eredményt. várj még egy kicsit szerintem, és ha nem jön meg, csinálj egy tesztet

A derékfájás is lehet terhesség jele? Mitől fáj ilyenkor a derék?

Legjobb válasz: bocsanat a valaszert mert nem valaszt adok, hanem en is ezt irtam csak nehany kerdessel lejebb. kb.5napja folyamatosan faj a derekam lent kozvetlenul a popom felett.Sajnos te nem irtal tobbet de orulnek ha te is irnal az en kerdesemre csak hogy te pontosan hol erzed miota es hogy kesik e mar neked meg ilyenek!Orultem hogy nem neznek akkor engem se hulyenek mert mas is van ilyen cipoben!Barcsak babank lenne, szoritok erted is!

bocsanat a valaszert mert nem valaszt adok, hanem en is ezt irtam csak nehany kerdessel lejebb. kb.5napja folyamatosan faj a derekam lent kozvetlenul a popom felett.Sajnos te nem irtal tobbet de orulnek ha te is irnal az en kerdesemre csak hogy te pontosan hol erzed miota es hogy kesik e mar neked meg ilyenek!Orultem hogy nem neznek akkor engem se hulyenek mert mas is van ilyen cipoben!Barcsak babank lenne, szoritok erted is!
Persze hogy fájhat terhességnél! A keresztcsont ill. a medence tágul, nyilik ettõl van a fájdalom.Ez jelentkezhet terhesség elején és közben is , mikor már nagy a súly.Sok sikert és babát kivánok!
Mivel ne, írtál konkrétumokat csak annyi, hogy fájhat a derék mástól is, helytelen testartás stb...
Igen lehetsz terhes, de csinálj egy tesztet, hogy megbizonyosodj, majd menj orvoshoz. Terhességnél a tested teljesen átalakul, hogy a babát ki tudd hordani és ilyenkor minden az Õ érdekeit szolgálja. És minél nagyobb lesz a baba annál több és több helyen fogsz fájdalmat nehézséget érezni. De ez jó érzés. Szurkolok a babáért!
Szia! Tudom, hogy már rég tetted fel ezt a kérdést, de mi lett, lett baba? Ha igen a teszt kimutatta és mikor? Egyéb terhességi tüneted volt? Nekem 2 napja nagyon fáj a derekam, 8 napja késik, tesztek negatívak, más tünetem nincs, csak "érzem a méhemet", néha szúr is. Nagyon idegesít ez a bizonytalanság.

Lehet terhességi jel, ha nem görcsöl a hasam, s a mellfeszülésen és derékfájáson (ez nem szokott lenni) kívül semmi PMS tünetem sincs, pedig mindig fájni, görcsölni szokott a hasam mielőtt megjön?

Ma lenne esedékes a menstruációm.

Legjobb válasz: nekem se gorcsolt a hasam amikor megtudtam hogy terhes vagyok,igazabol 6-7 hetnel kezdodtek a tunetek,hanyinger hanyas .majd a melleim duzzatak.de a hasam akkorsem gorcsolt sot meg most sem pedig 25 hetes vagyok.dehat mindenkinel mas a tunetek.varj meg 1-2 hetet es vegyel egy tesztet.

nekem se gorcsolt a hasam amikor megtudtam hogy terhes vagyok, igazabol 6-7 hetnel kezdodtek a tunetek, hanyinger hanyas .majd a melleim duzzatak.de a hasam akkorsem gorcsolt sot meg most sem pedig 25 hetes vagyok.dehat mindenkinel mas a tunetek.varj meg 1-2 hetet es vegyel egy tesztet.

Lehetnek ezek a terhesség jelei: fejfájás, derékfájás, hasfájás, hõemelkedés, hidegrázás és csíkok a mellen? Tudom hogy a legbiztosabb ha elmarad a nemvárt, de lehet esélyem rá?

Legjobb válasz: Ennyi erõvel beteg is lehetsz. Nekem sokat fájt terhesség alatt a fejem, de 10-16 hét között. Hõemelkedés alatt mit értesz? 37-37.5 között még lehet baba, de annál feljebb inkább betegség van a dologban. Derékfájás a kezdõdõ mensid miatt is lehet. Hányadik dpo-n vagy egyébként? Ovu után leg korábban is 10-14. napon lehetnek esetleg valami kis terhes tüneteid. De sokkal jellemzõbb, hogy 6-10 hetesen kezdõdnek csak a tünetek. 6-12 hét között voltak hõ ingadozásaim ez is utalhat terhességre. Szóval vagy terhes vagy vagy nem. (Szurkolok, de erre még ne alapozz)

Ennyi erõvel beteg is lehetsz. Nekem sokat fájt terhesség alatt a fejem, de 10-16 hét között. Hõemelkedés alatt mit értesz? 37-37.5 között még lehet baba, de annál feljebb inkább betegség van a dologban. Derékfájás a kezdõdõ mensid miatt is lehet. Hányadik dpo-n vagy egyébként? Ovu után leg korábban is 10-14. napon lehetnek esetleg valami kis terhes tüneteid. De sokkal jellemzõbb, hogy 6-10 hetesen kezdõdnek csak a tünetek. 6-12 hét között voltak hõ ingadozásaim ez is utalhat terhességre. Szóval vagy terhes vagy vagy nem. (Szurkolok, de erre még ne alapozz)
Tapasztalatbol írom hogy ne lesd magad ennyire mert a pszichika kegyetlen dolog! Tudom hogy mi az amikor kozeleg az ido és lesem csak meg ne jojjon biztosan sikerult!Nem jo így hidd el.De hogy válaszoljak is a kérdésre igen lehet hogy várandoság!Szorítok hogy az legyen!!!!!
A kérdező hozzászólása: Hõemelkedésem: 37, 2 37, 4
A kérdező hozzászólása: Elsõ terhességem lenne
ne éld bele magad..
A csíkok inkább a terhesteszten jelentenek babát. Ilyen hõemelkedés babavárás esetén nem indokolt. Várj, és ha nem jön meg, tesztelj.
Esély mindig van... Lehetnek a terhesség jelei, meg sok minden más jelei is! Erre itt most neked senki nem fog tudni válaszolni. Ha azt írom igen ez a terhesség jele, beleéled magad, aztán meg jó nagy pofáraesés lesz, ha megjön! Inkább csinálj valami értelmeset, amíg el nem érkezik a nemvárt ideje!

Lehet a terhesség jele a derékfájás?

Legjobb válasz: Hát, ez szerintem nagyon szubjektív. Terhességtõl függetlenül is mindig derékfájással is megszenvedtem a menszit, de ugyanúgy fájt akkor is, amikor pozitív lett a tesztem. Ha alapból nem szokott, de most fáj, az más! Akkor ki tudja, hátha.

Hát, ez szerintem nagyon szubjektív. Terhességtõl függetlenül is mindig derékfájással is megszenvedtem a menszit, de ugyanúgy fájt akkor is, amikor pozitív lett a tesztem. Ha alapból nem szokott, de most fáj, az más! Akkor ki tudja, hátha.
Szia! Nekem a mensim mindig derékfájással kezdõdik, ez történt 6 évvel ezelõtt is, mikor egy vetélés után voltam 2 hónappal. Ugyanis akkor is azt hittem, hogy mensi lesz, biztos voltam benne, hogy nem lehetek várandós, mert elõtte volt EÜ. kaparásom az elhalt magzatt miatt. :( Aztán kimaradt 5 napot a mensim, és láss csodát egy teszt kimutatta, hogy babás vok újra. :) Mindez derékfájás mellett. Tehát attól, hogy fáj a derekad, még lehetsz babás, de mensit is jelezhet! :)
A kérdező hozzászólása: Remélem nem mensi mert lett egy pár halvány csíkos tesztem.Elsõ terhességemnél nem volt derékfájásom ezért is kérdeztem.Tudom minden terhesség más de ez fura hogy 1 hete ennyire fáj a derekam.Köszönöm a válaszokat!

Lehet a terhesség jele 5 nap után már derékfájás, illetve kis alhasi fájdalom?

Elvileg most van az ovulációm is.

Legjobb válasz: Ha most ovulálsz, nem hiszem, hogy 5 nappal ezelõtt teherbe estél (ha jól értelmezem az általad leírtakat), tehát a fájdalmak se a terhesség jelei lehetnek, viszont a peteérés jele lehet. A tüszõrepedés járhat alhasi fájdalommal.

Ha most ovulálsz, nem hiszem, hogy 5 nappal ezelõtt teherbe estél (ha jól értelmezem az általad leírtakat), tehát a fájdalmak se a terhesség jelei lehetnek, viszont a peteérés jele lehet. A tüszõrepedés járhat alhasi fájdalommal.
Egyetértek az elõzõvel, annyit még hozzátennék, hogy 5 nap után még nagyon korai lenne ilyen tüneteket érezni, hiszen a petesejt beágyazódásához legalább 8 nap kell.

A felfázás/hüvelyi fertőzés tüneteit (derékfájás, kevés barna folyás, méhfájdalom, hugycsőfájdalom) össze lehet téveszteni a terhesség jeleivel?

Legjobb válasz: Szerintem nem igazán. De ha nem is tudja eldönteni az ember, hogy mitõl vannak a tünetek akkor is érdemes elmenni orvoshoz, mert mind a két esetben szükség lehet orvosi segítségre. A barnázás mindenképpen már problémára utal, vagy mert a baba nem tapadt meg rendesen, vagy mert már súlyos a fertõzés.

Szerintem nem igazán. De ha nem is tudja eldönteni az ember, hogy mitõl vannak a tünetek akkor is érdemes elmenni orvoshoz, mert mind a két esetben szükség lehet orvosi segítségre. A barnázás mindenképpen már problémára utal, vagy mert a baba nem tapadt meg rendesen, vagy mert már súlyos a fertõzés.
A kérdező hozzászólása: orvoshoz nem merek elmenni. Megfelelõen is védekeztünk. Óvszer és megszakítással egyszerre. de azért félünk:\
Kedves Kérdezõ! Csinálj terhességi tesztet, amikor már idõszerû, és akkor kiderül, hogy van-e miért aggódni...
Elõzõ vagyok. Ha pedig nincs semmi ok a terhesség miatt aggódni, akkor van miért az egyéb lehetõségek miatt... Szóval csak nem akartam az elsõt ismételni, de orvoshoz mégiscsak el kellene menni, mert komoly betegség is lehet a háttérben, amit gyógyszeresen kell kezelni. Miért félsz orvoshoz menni??? Segíteni fog...
Akár hány éves is vagy elõbb utóbb látogatást kell tenned egy orvosnál. Gondolom még soha nem voltál, így az is lehet, hogy már egy olyan súlyos fertõzésed van ami végleges elváltozásokat okozhat a szervezetedben. (petevezeték összenövés, hegesedés, petefészek sorvadás stb.) És amikor majd 5-10-15 év múlva már szeretnél babát, majd nem fogod érteni miért nem jön össze. Hidd el semmi különös nincsen az orvosban, persze kicsit kellemetlen a szituáció, de látott már legalább 1000 olyat ami neked is van. Rengeteg szenvedéstõl tudnád magad megkímélni ha elmennél orvoshoz. Kérd meg anyukádat, barátnõdet, unokatestvéredet, hogy kísérjen el. Mehetsz nõi nõgyógyászhoz is ha azt kevésbé érzed feszélyezõnek. Az is lehet, hogy a fertõzés már ráhúzódott a veséidre is és az bizony nem játék mert komoly vesebetegséget okozhat. Nem hiszem, hogy terhes vagy, ha védekeztetek így ettõl nem kell tartanod, de attól, hogy homokba dugod a fejed csak rosszabb lesz. Kezd akkor a háziorvosnál / gyerekorvosnál a dolgot mond el a problémát és kérd, hogy küldjön el egy vizelet vizsgálatra. Ha a mensid nem jön meg idõre tesztelj, ha még egy hetet késik ismét tesztelj és bármi is az eredmény, de egy hét után már mindenképpen keress fel orvost. Bár én tovább ra is fenntartom nem kell terhességtõl féled, de a fertõzés akár súlyos következményeitõl bizony kell félned.

Derékfájás, hányinger, mensigörcs, hasi fájdalom lehet a szülés jele? 36 hétben vagyok és ma du valami folyt belőlem, a folyásomon kivül.Azóta vannak ezek a panaszok. Első terhességem és nagyon félek!

Legjobb válasz: Menj be mindenképp a kórházba gyorsan! És ne félj, mert ott vagy a legjobb helyen, ha nem is szülsz, akkor is figyelnek rád! Kérdésedre válaszolva, igen, lehet!

Menj be mindenképp a kórházba gyorsan! És ne félj, mert ott vagy a legjobb helyen, ha nem is szülsz, akkor is figyelnek rád! Kérdésedre válaszolva, igen, lehet!
nekem igy indult be a 37.héten....egész nap derékfájás, du-ra hasmenés, hányás.... szoritok érted ! gyors és könnyû szülést! ird meg majd mi volt
Menj be és majd íj, h mi volt! Ne aggódj, az én kisfiam is 36. héten született 2750 grammal és 54 cm-vel. Judy
Nincs mit, jó egészséget kívánok nektek!
Ja és órákon keresztül csak derékfájásom volt. Figyeld az órát, mert ha pontos, és egyre sûrûbb, akkor az. De még neked korai lenne, ezért is menj be a kórházba!
Nekem derékfájással kezdõdött, de ugye mindenkinek más. Az biztos, hogy lehetséges, mindenképp nézesd meg magad, legfeljebb megnyugtatnak és hazamész. Minden jobb, mint a bizonytalanság!
Végülis mikor szültél?
na itt ma baba lesz :) vagy holnap:) jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: Köszi!Jó éjt!
A kérdező hozzászólása: Ugy gondolod?Állandóan fáj a derekam lábam is fáj.De nem sûrûn önnek a fájások:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!