Találatok a következő kifejezésre: A depresszió készítmények (3 db)

Azt hallottam, hogy az Omega -3 jó a depresszóra. Ez igaz? Ha igen, akkor melyik készítmény a legjobb?

Legjobb válasz: Igen igaz, de csak hosszútávon szedve és gondolom enyhébb depresszióra. Sima omega-3 kapszulát vegyél, nincsenek külön fajták.

Igen igaz, de csak hosszútávon szedve és gondolom enyhébb depresszióra. Sima omega-3 kapszulát vegyél, nincsenek külön fajták.
Elsõnek igaza van. Nekem segített kilábalni több mint 10 éves depresszióból. Több hét után hat és hatni állítólag 2-10 grammtól kezd. Én lenolajat iszok már vagy három éve és megvagyok vele. Azt azonban tudnod kell, hogy ha omega3 hiány miatt alakult ki a depressziód akkor a szervezetednek többre van szüksége az átlagnál és ha abbahagyod néhány hét után visszaesel. Mintha a motorból lassan elfolyna az olaj. Tehát, ha úgy érzed, hogy használ akkor szedjed folyamatosan. Sok sikert.

A depresszió elleni készítmények csökkenthetik a fogamzásgátló hatását?

Legjobb válasz: A két konkrét gyógyszert kell összeegyeztetni, de pl én is szedtem egyszerre a kettõt, és nem volt gond. EGyeztess a pszicológussal és a abiztonság kedvéért a nõgyógyásszal is.

A két konkrét gyógyszert kell összeegyeztetni, de pl én is szedtem egyszerre a kettõt, és nem volt gond. EGyeztess a pszicológussal és a abiztonság kedvéért a nõgyógyásszal is.

A Varga Gomba készítmények mennyire hatásosak egy közepesen súlyos depresszió kezelésében?

Már több mint tíz éve szenvedek a betegségtől, körülbelül 2-3 éve járok ilyen-olyan kezelésre. Szedtem már Aurorixet, Yarocent és Cipralexet; néha nyugtató gyanánt egy kis Xanaxot. Semmi sem használt igazán, még a sportolás sem. Mindig csak egy időre javult az állapotom. Szerintetek mennyire lehet hatásos ez a csodagomba? Vagy ez is csak egy könnyed pénzlenyúlás?

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de semennyire. Én hónapokon át szedtem, de csak a pénzt /nem keveset/ dobtam ki rá.

Nem akarlak elkeseríteni, de semennyire. Én hónapokon át szedtem, de csak a pénzt /nem keveset/ dobtam ki rá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Milyen problémára szedted? Te is mentális eredetûre, vagy valami másra? Másoktól is várnék további válaszokat sok szeretettel. :)
Én másra, de eléggé reménytelen volt az is. Aztán találtam valami mást, ami segített.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!