Találatok a következő kifejezésre: A debreceni szeretnék szülni, (6 db)

Hogy történik a terhesgondozás? Vidéki vagyok de Debrecenben szeretnék szülni (bár Karcaghoz tartozunk) Itt helyben is kell menni nőgyógyászhoz?

Holnap mennék itt helyben. Mi van ha nem fogadok orvost? Még nem döntöttem.

Legjobb válasz: Szia! Kicsit megkésve, de remélem segítve válaszolok! Nõgyógyászt bárhol választhatsz, pl: ha Debrecenbe szeretnél szülni, akkor ott, de terhesgondozásra, az adott település TB-s nõgyógyászához kell járni, õ adja ki a laborpapírt, beutalókat és TÁP pénzre is õ vesz fel. Jó babavárást :-)

Szia! Kicsit megkésve, de remélem segítve válaszolok! Nõgyógyászt bárhol választhatsz, pl: ha Debrecenbe szeretnél szülni, akkor ott, de terhesgondozásra, az adott település TB-s nõgyógyászához kell járni, õ adja ki a laborpapírt, beutalókat és TÁP pénzre is õ vesz fel. Jó babavárást :-)

Ajánlana valaki egy nagyon jó orvost Debrecenben? Inkább a Kenézyben szeretnék szülni.

Ha lehet telefonszámot is írjatok.

Legjobb válasz: Miért nem tudok privátban írni neked?

Miért nem tudok privátban írni neked?
Szilvási Ferenc. Én is nála fogok szülni. Írtó aranyos, nem pénzéhes, nagyon megértõ. Én több kismamától/anyukától hallottam, h a Kenézyben õ a legjobb választás! Tel. 06703105647, szerdán délután van magánrendelése Db-ben. És ma lett vége a nyári szabijának :) . Szép babavárást! 24 hetes kismami
Szomolya Mihály, nála szültem és rettentõ rendes, a következõt is nála szeretném szülni. A számát privátban írom, nem akarom, hogy probléma legyen belõle. 5 hónapos baba anyukája
Dr. Simó Dezsõ. Szuper jó orvos. Õt ajánlom a Kenézyben.
A kérdező hozzászólása: Szilvási Ferencnek mennyit fizetsz?

Debrecenben a Bethlen utcán a körzetis nőgyógyásznak kell pénzt adni? Először magánrendelésen voltam (12 hetes terhesség miatt), de aztán a Bethlen utcára hívott. Nála szeretnék szülni.

Legjobb válasz: Ha magánrendelésén kezdted,illik adni,de ha körzetileg is hozzá tartozol nem muszáj minden alkalommal,attól is függ,milyen idõközönként mégy.A szüléskor viszont akkor egy nagyobb összegben kellene gondolkodnotok. Kinél fogsz szülni?

Ha magánrendelésén kezdted, illik adni, de ha körzetileg is hozzá tartozol nem muszáj minden alkalommal, attól is függ, milyen idõközönként mégy.A szüléskor viszont akkor egy nagyobb összegben kellene gondolkodnotok. Kinél fogsz szülni?
Gondolom így kivárod a sort is. Én nem adnék, pláne ha amúgy is hozzá tartozol. De a legtisztább ha megkérdezed hogy mivel tartozol.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem, azt mondta semmivel, ne butáskodjak. De következõleg is a körzeti rendelõbe kell mennem, már eldöntöttük, hogy adunk neki akkor. Csak hát rajtunk kívül bennt van még két asszisztens. Ilyenkor nem ciki? Teljesen analfabéta vagyok ilyen esetekben.
De kihez jársz? Az asszisztensek elõtt is nyugodtan odaadhatod, ma ez már nem tiltott dolog, sõt van köztük olyan, aki ezekbõl a hálapénzekbõl valamennyit ad az asszisztenseinek is.
Tényleg, kihez jársz?? Én 1x tudtam csak adni, amikor uh-on voltunk, és nem volt asszisztens, az elején. És nem õ a körzeti orvosom.
Ki ez a rejtélyes doki ?:) az Otiba rendel? jó fej hány év körüli? én most keresnék új dokit, igaz nem vagyok debreceni, de hátha fogadna, persze nekem nem magánként kellene.
Elõtted válaszoló vagyok, ha gondolod, megírom priv-ben, de akkor küldj egy e-mailt, hogy tudjam hova küldeni :) !
írtam
Én is :)


34 hetes terhes vagyok, Dr. Major Tamás magánrendelőjébe járok Debrecenbe alkalmanként 5e ft-ért! Az logikus, hogy nála is szeretnék szülni vagy külön meg kell kérnem, hogy a szülést is ő vezesse le?

Nekem eddig logikusnak t?nt,de a rokonaim szerint külön meg kell kérnem!Várom a tapasztalatokat Majorral kapcsolatban is!Köszönöm!

Legjobb válasz: Személyesen nem ismerem az orvost,de általában meg szokták kérdezni,hogy nála szeretne-e szülni a kismama.Tõlem a 22. héten kérdezte meg a dokim és akkor be is írta a szülés várható idejét a naptárába,gondoldom így a nyári szabadságát majd ehhez igazítja,legalább is remélem.

Személyesen nem ismerem az orvost, de általában meg szokták kérdezni, hogy nála szeretne-e szülni a kismama.Tõlem a 22. héten kérdezte meg a dokim és akkor be is írta a szülés várható idejét a naptárába, gondoldom így a nyári szabadságát majd ehhez igazítja, legalább is remélem.

A debreceni Klinikán szeretnék szülni, aki ismer ott jó orvosokat, akikkel jó tapasztalatuk volt szülés alkalmával elküldené a nevüket? Nem ismerek senkit.

Legjobb válasz: Szia!Bár én még nem szültem,de a 36. hétben vagyok és az én dokim Krasznai Zoárd.Eddig semmi gondom nem volt vele,nagyon lelkiismeretes és kedves.Boldog babavárást!

Szia!Bár én még nem szültem, de a 36. hétben vagyok és az én dokim Krasznai Zoárd.Eddig semmi gondom nem volt vele, nagyon lelkiismeretes és kedves.Boldog babavárást!
Szia az én dokim is Krasznai Zoárd, és nagyon megbízom benne. Lelkiismeretes, kedves orvos, így igaz!!Nála rendesebb dokival még nem találkoztam. (Sokkal kedvesebb, mint a körzeti nõgyógyászom, annak nem is mondok már semmit, nem igazán érdekli..Egy leletemet se látta eddig.) 32 hetes kismama
Én a klinikán szültem 6 hete, nem volt fogadott orvosom de maximálisan meg voltam elégedve mindenkivel. Sok orvossal találkoztam mert voltak problémák. Szerintem felesleges orvost választani mindenki nagyon lelkiismeretes.
Szia! Én még nem szültem a klinikán, majd szeptemberben fogok, én Dr. Zatik Jánoshoz járok, nekem nagyon kedves, aranyos orvos.
Én két hete Dr. Török Péternél szültem, szuper volt!!!!

Kismamák márciusra vagyok kiírva a Debreceni klinikán szeretnék szülni mit kell vinnem magammal magamnak, és a babának? Elsősorban az érdekel aki ott és már megszült de minden válasz érdekel köszi szépen

Legjobb válasz: Szia! A Klinika portáján lehet jelentkezni szülésfelkészítõre. Nagyon hasznosnak tartom és nemcsak arról kapsz listát, hogy miket kell vinned magadnak és a babának, hanem megmutatják a szülõszobát, megfigyelõt stb, és részletesen elmondják hol mit fognak tenni veled. Én nagyon tudom ajánlani. Az elõttem válaszolónak teljes a listája, más nekem sem jutott eszembe.

Szia! A Klinika portáján lehet jelentkezni szülésfelkészítõre. Nagyon hasznosnak tartom és nemcsak arról kapsz listát, hogy miket kell vinned magadnak és a babának, hanem megmutatják a szülõszobát, megfigyelõt stb, és részletesen elmondják hol mit fognak tenni veled. Én nagyon tudom ajánlani. Az elõttem válaszolónak teljes a listája, más nekem sem jutott eszembe.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat nagyon hasznosak
Szia! Jót mosolyogtam az utolsó listáján, a smincuccon konkrétan.Szerintem nem sminkeléssel leszel elfoglalva, de te tudod. Én négy hónapja szültem ott, akkor nem kellett betét, adtak annyit, amennyi kellett.És papucs sem kellett a férjemnek a szülõszobára.A többi rendben van.Még annyi jótanács, hogy sötét törölközõt vigyél, mert azon nem látszik a vér.Mindenképp vigyél a wc-re valamit, én domestos törlõkendõt vittem, de vihetsz ilyen wc-re rakható védõt, nem tudom, hogy mi a neve.Remélhetõleg fürdõszobás szobába kerülsz, ha nem , az nagyon gáz.
Én se ugy értettem a sminkcuccot, de végulis az, legalább egy spirál, fultisztito meg arckrém .nem? azért kicsit legyen emberi kulsonk sztem:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!