Találatok a következő kifejezésre: A debreceni milyen orvosok vannak (6 db)

A debreceni klinikan milyen orvosok vannak?

Olyan orvost keresnek aki kedves, meleg, talan meg humoros es nem penzehes. Lehet, hogy tul sokat akarok? :)Telefonszamot is kernek! Elore is koszonom!

Legjobb válasz: Szia! Nekem Dr.Jenei Katalin jött be ,nagyon korrektnek tartom.Telefonszámot nem tudok adni,hívd fel a klinlkát és kérdezd meg mikor van Õ. Szia!

Szia! Nekem Dr.Jenei Katalin jött be , nagyon korrektnek tartom.Telefonszámot nem tudok adni, hívd fel a klinlkát és kérdezd meg mikor van Õ. Szia!

A problémám az, hogy visszér (kisebb beavatkozás) műtét előtt állok a debreceni Kenézy kórházban és nem tudom, hogy milyen mértékben "kellene" meghálálnom az orvosomnak, esetleg még az anesztesnek? Van valakinek "tapasztalata" a témában?

Legjobb válasz: Szia!Nekem 3 éve volt visszér mütétem szintén Debrecenben. Én 10 ezer ft-ot adtam volna a dokinak,de nem fogadta el. Utána italt vittem neki.Anesztesnek nem adtam.

Szia!Nekem 3 éve volt visszér mütétem szintén Debrecenben. Én 10 ezer ft-ot adtam volna a dokinak, de nem fogadta el. Utána italt vittem neki.Anesztesnek nem adtam.


Milyen követelményei vannak, annak, hogy valaki a debreceni orvosi egyetemre menjen? (Átlag pl. )

Legjobb válasz: A következõk a követelmények: érettségi bioszból, és kémiából/fizikából. Az egyiknek emelt szintûnek kell lennie. Valamint el kell érni a felvételhez szükséges ponthatárt. 480-as rendszerben kb. 425 pont.

A következõk a követelmények: érettségi bioszból, és kémiából/fizikából. Az egyiknek emelt szintûnek kell lennie. Valamint el kell érni a felvételhez szükséges ponthatárt. 480-as rendszerben kb. 425 pont.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! :)

Feküdt már valaki debreceni szülészeti klinikán? Milyenek az orvosok, nővérek, tisztaság van, milyenek a kórtermek?

Legjobb válasz: nem a minap kérdezted meg már ugyanezt? akkor is válaszoltam erre. és nyilván feküdtek ott hiszen millió kismama szül itt nap mint nap

nem a minap kérdezted meg már ugyanezt? akkor is válaszoltam erre. és nyilván feküdtek ott hiszen millió kismama szül itt nap mint nap


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!