Találatok a következő kifejezésre: A debreceni milyen (375 db)

Milyen a debreceni Tóth Árpád Gimnázium?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy most milyen, én 2 éve végeztem. Szaktól függ egyébként. A tanáraimat én nagyon szerettem, és nagyon jók voltak (Z. Leó törióráira, F. Miki földrajzára, Hajzer matekjára, vagy Kovács Miki fizikájára vagy filozófiájára bármikor beülnék most egyetem mellett is a hangulat kedvéért). A társaság is jó, bár a legtöbb osztályban azért különválnak a debreceni pézes szülõk gyerekei, meg a vidéki kolisok. A debreceni nem pénzes szülõk gyerekei meg többnyire a kolisokkal vannak jóban. Ez a különválás nem olyan drasztikus azért, tehát a legtöbb osztályban mindenki beszél mindenkivel legalább minden második nap. A sportélet nagyon jó (évi két futóverseny, mindenféle bajnokságok és olcsó uszodabérlet), az oktatás színvonalas, a társaság a legtöbb osztályban kellemes, van kocsma a közelben (ezt néha a tanárok is látogatják), rengeteg nyelv közül lehet választani, egyszóval jó.

Nem tudom, hogy most milyen, én 2 éve végeztem. Szaktól függ egyébként. A tanáraimat én nagyon szerettem, és nagyon jók voltak (Z. Leó törióráira, F. Miki földrajzára, Hajzer matekjára, vagy Kovács Miki fizikájára vagy filozófiájára bármikor beülnék most egyetem mellett is a hangulat kedvéért). A társaság is jó, bár a legtöbb osztályban azért különválnak a debreceni pézes szülõk gyerekei, meg a vidéki kolisok. A debreceni nem pénzes szülõk gyerekei meg többnyire a kolisokkal vannak jóban. Ez a különválás nem olyan drasztikus azért, tehát a legtöbb osztályban mindenki beszél mindenkivel legalább minden második nap. A sportélet nagyon jó (évi két futóverseny, mindenféle bajnokságok és olcsó uszodabérlet), az oktatás színvonalas, a társaság a legtöbb osztályban kellemes, van kocsma a közelben (ezt néha a tanárok is látogatják), rengeteg nyelv közül lehet választani, egyszóval jó.

A Debreceni Egyetemen milyen a jogász képzés? Van értéke a debreceni jogász diplomának? Megéri oda jelentkezni?

Legjobb válasz: A debreceni egy igen jó hírû egyetem. Ezért biztos többet ér, mintha egy huszadrangú fõiskolán szereznél diplomát, de azt ne felejtsd el, hogy jogászból már Dunát lehet rekeszteni és csak a legeslegjobbaknak van esélyük arra, hogy érvényesülni is tudjanak ezzel a végzettséggel.

A debreceni egy igen jó hírû egyetem. Ezért biztos többet ér, mintha egy huszadrangú fõiskolán szereznél diplomát, de azt ne felejtsd el, hogy jogászból már Dunát lehet rekeszteni és csak a legeslegjobbaknak van esélyük arra, hogy érvényesülni is tudjanak ezzel a végzettséggel.
Most már egész jónak tartják Db-t is, de jogban az ELTE és Szeged számítanak a legjobbnak (a debreceni jogászok szerint is).

Milyen iskola a debreceni Tóth Árpád Gimi? Erős?

Azt is megköszönném, ha valaki mesélne róla. Vagy ha esetleg valaki oda jár... ^^

Legjobb válasz: Az egyik legerosebb iskola Debrecenben. Ha real (biosz-kemia) vonalon akarsz elorebb jutni, mindenkepp ajanlom.

Az egyik legerosebb iskola Debrecenben. Ha real (biosz-kemia) vonalon akarsz elorebb jutni, mindenkepp ajanlom.
Az egyik legerõsebb, de a KOSSUTH volt 50 évig a legjobb. A megyében si , talán a Tiszántúlon is . mindekettõ jó, de a kossuthba többet kell tanulni és nehezebb ötöst kapni . Saját tapsztalat, a családban volt kossuthos is és TÁGos is . Az egyiket nem vették fel a Kossuthba, ezért ment a TÁGba.
nekem meg van egy ismerõsöm, akit nem vettek fel a TÁGba, ezért ment a Kossuthba. Nem biztos, hogy a Kossuth a jobb. Én csak a TÁGról tudok nyilatkozni, mert oda jártam, de szerintem mindkettõ nagyon jó iskola
A Fazekas a legerõsebb gimi, de a TÁG és a Kossuth is jó. A Fazekas a 6. a Kossuth a 14. a TÁG a 19. Gyere a Fazekasba ha okos vagy, menj a Kossuthba ha pénzes, ha egyik sem akkor menj a TÁG-ba mert oda mindenkit felvesznek ( csak a sok osztály miatt, egyébként a jó 3 szakra (Fizika, Biosz, Matek-Töri) arra csak az okosokat).


Mit lehet tudni Dr. Kiss Zoltanrol Berettyoujfaluban? Dolgozik a debreceni klinikan is? Milyen orvos?

Legjobb válasz: Én Kiss dokihoz járok,mióta tudom hogy babát várok,nekem is ajánlották és bátran ajánlom tovább.Nála is fogok szülni,hiába nem Újfaluban lakom,inkább kimegyek hozzá.Debrecenben csak magánrendelése van.Nagyon alaposnak találom eddig! Egy 15 hetes kismami

Én Kiss dokihoz járok, mióta tudom hogy babát várok, nekem is ajánlották és bátran ajánlom tovább.Nála is fogok szülni, hiába nem Újfaluban lakom, inkább kimegyek hozzá.Debrecenben csak magánrendelése van.Nagyon alaposnak találom eddig! Egy 15 hetes kismami
En nala szultem es soha nem talalkoztam meg nala korrektebb orvossal. En mindenkinek csak ajanlani tudom!

Debrecenben milyen boltokat ajánlotok ha bálra szeretnék venni valami szép ruhát? Olyasmi mint a bershka féle ruhák, Debrecenben vannak szép ruhák a bershkában vagy milyen választék van?

Legjobb válasz: Ja, a Bershka jó, de ott a ZARA, H&M, Stradivarius, Orsay, szerintem ezekben is nézelõdj, fõleg most, hogy nagy leértékelések vannak.

Ja, a Bershka jó, de ott a ZARA, H&M, Stradivarius, Orsay, szerintem ezekben is nézelõdj, fõleg most, hogy nagy leértékelések vannak.
Báli ruhát én a Kálvin téren vennék.

Debreceni Anyukák? ! Voltatok mostanában (akár tavaly is) a debreceni starndon? Milyen? 1 évessel el merjek indulni?

Nem az élményfürd? érdekel,hanem konkrétan a strand,valamikor 10 éve voltam utoljára...

Legjobb válasz: Szia!Sajna elég gáz a strand,én inkább szoboszlóra fogom kivinni,ha néha megyünk majd.Ráférne egy alapos felújitás:-(

Szia!Sajna elég gáz a strand, én inkább szoboszlóra fogom kivinni, ha néha megyünk majd.Ráférne egy alapos felújitás:-(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!:) Én is valami ilyenre tippeltem, azért is kérdeztem... De akkor megyünk mi is Szoboszlóra, vagy Tiszaújvárosba, még Böszörmény nem tudom, hogy milyen lehet...azt nemrég csinálták meg...
Én is a Tiszaújvárosira gondoltam még, voltatok már ott?Azt mondják nagyon klassz.
A kérdező hozzászólása: Igen!Míg ketten voltunk a férjemmel sokat jártunk át!És tényleg nagyon isteni!És vannak babamedencék is!
Köszi, na majd akkor elmegyünk mi is.-)

Debrecenben milyen gyárakban lehet dolgozni? Kb: hol-mennyi a fizetés?

Legjobb válasz: Debrecent nem ismerem de kb. mindenhol 3 mûszakban, hétvégén is 80-90 ezer forintért. U.I.:Úgy értem ,hogy hétvégén, hogy nem pont arra esik a szabad nap hanem hétköznapra.

Debrecent nem ismerem de kb. mindenhol 3 mûszakban, hétvégén is 80-90 ezer forintért. U.I.:Úgy értem , hogy hétvégén, hogy nem pont arra esik a szabad nap hanem hétköznapra.
A Debreceni Egyetemen nincs ilyen kar.
Elsõ vagyok. Igen, tanszék és nem kar. De ha kar lenne, akkor sem lehet megmondani, mert egy karon belül általában több szak is van. Ahol eltérõek lehetnek a ponthatárok is. Elõször is nézd át a felvi.hu-t. Ott megtalálod, hogy milyen KAROK és milyen SZAKOK vannak a Debreceni Egyetemen. Utána nézd át a pontszámítást. Majd keresd meg az elmúlt évek ponthatárai és kezdj el számolgatni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Valóban tanszék. :)
Ez TANSZÉK, és nem KAR...
A kérdező hozzászólása: Van ilyen kar: http://portal.agr.unideb.hu/tanszekek/termeszetvedelmi/index

A debreceni Kaáliban melyik orvos milyen? Bodnár Béla és Tándor Zoltán érdekelne?

Legjobb válasz: Debreceni vagyok, de nem ismerem a Kaálit. írnál róla egy picit?

Debreceni vagyok, de nem ismerem a Kaálit. írnál róla egy picit?

Milyen a Debreceni Egyetem ill. a Nyíregyházi Főiskola gólyatábora?

Sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy Debrecenbe megyek továbbtanulni, de a biztonság kedvéért azt is szeretném tudni, milyen a nyíregyi, mivel oda is jelentkeztem. Mindkét helyen BTK-ra. Leírnátok kérlek, hogy milyen feladatok voltak a BTK-s gólyatáborban a két helyen? Ti élveztétek?

Legjobb válasz: Én úgy hallottam,hogy a debreceni egy nagy kocsmatúra :D

Én úgy hallottam, hogy a debreceni egy nagy kocsmatúra :D
Debrecenben nem mindegy melyik kar, külön van a TEK-nek, mûszakinak, OEC-nek, stb. TEK-nek pl. Debrecenben van, többi karnak "vidéken", programok is mások.
A nyíregyházié arról szól hogy halálra akarnak itatni, ha csaj vagy akkor itatni és levetkõztetni, a HÖT-ösök a nagy fõnökök és ha késel egy percet pl elveszik a kártyád és mindenki elõtt büntetõ feladatot kapsz ami lehet pl valami olyan pia megivása ami több minden keveréke, vagy esetleg vmi nagyon erõs csípõs vacak. Én nem élveztem szerintem, megalázó és undorító az egész.
A kérdező hozzászólása: Harmadik: Hát az olyanokat én se szeretem... Ilyen téren eléggé nagy az igazságérzetem, a gimis gólyaavatóm tizedannyira se volt rossz, mint amit leírtál, mégis kiverte nálam a biztosítékot... :( Aki esetleg tudja, hogy milyen a két helyen a BTK-s gólyatábor, az tudna még további segítséget nyújtani? Természetesen az eddigieknek köszönöm a válaszaikat. :D
A kérdező hozzászólása: Mármint, hogy például milyen feladatok voltak, ott szokás-e az olyan viselkedés, amit a harmadik kommentelõ írt, hol voltatok elszállásolva és milyen volt a szálláshely (csak emeletenként van mosdó és zuhanyzó vagy szobánként például). Elnézést, ezt lehagytam az elõzõ hozzászólásból.)
Debreceni BTK-s gólyatábor Debrecenben van, az ottani kolikban vannak elszállásolva az emberek (tehát egyáltalán nem rosszak a körülmények, sõt). Én személy szerint nem voltam, de barátok elmondása szerint nem szokott rossz lenni, semmit nem kell csinálni amit nem szeretnél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Végre sikerült eldöntenem, hogy menjek-e, szóval a kérdést lezártnak lehet tekinteni. Mindenkinek köszönöm a segítséget! :D
ha felvesznek, akkor együtt fogunk gólyatáborozni ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!