Találatok a következő kifejezésre: A debreceni melyik orvos (13 db)

Debrecenben a klinikán melyik orvos milyen? (negatív-pozítiv)

Köszike a válaszokat.

Legjobb válasz: Én mindenkivel max. megvoltam elégedve. Sokan láttak mert sokáig vajúdtam majd végül császároztak és nem volt fogadott orvosom.

Én mindenkivel max. megvoltam elégedve. Sokan láttak mert sokáig vajúdtam majd végül császároztak és nem volt fogadott orvosom.
Szia! Én most fogok szülni - napokon belül - a klinikán, én sem tudom, milyen orovosok vannak, egyet ismerek, az orvosomat. Remélem semmi gond nem lesz vele. 39 hetes kismama
Szia!Én 4, 5 hónapja szültem Krasznai Zoárdnál és nagyon megvoltam vele elégedve.Nagyon figyelmes és kedves.Szerintem aki ismeri vagy nála szült nemigen volt rossz tapasztalata.Szülésem elõtt is csak jót halottam róla. Ha esetleg érdekel telefonszámot tudok küldeni, akkor írj privit.

Debrecenben melyik orvos ért jól a hormonális problémákhoz?

Vagy teljesen mindegy mert mindegyik orvos ugyan olyan jó és teljesen mindegy így??

Magyarorszagon a Debreceni Egyetem- Altalanos orvosi kara vagy a SOTE orvosi kara a jobb? Melyik ad jobb kepzest?

Szuleim a 90-be koltozek az Allamokba, de en mar itt szulettem Amerikaba, es mivel soha nem voltam meg magyarorszagon, oda szeretnek menni egyetemre. Itt az allamokban 8 eves a kepzes az elokeszitovel egyutt, magyarorszagon hany ev?

Legjobb válasz: Nem tudom, milyen az amerikai rendszer, itt 6 év képzés van, annak a végén orvosként jössz már ki, de szakorvossá váláshoz még 2 év rezidensség illetve jön még rá a szakorvos képzés. Én a debrecenire járok, barátaim járnak Pestre is, igazából mikor még kicsik voltunk, akkor ugrattuk egymást ezzel, hoy kié a jobb, már kinõttük. Kevés olyan ember van, aki járt mindkét helyre huzamosabb ideig, szóval szerintem mindenki a magáét gondolja jobbnak, kivéve akkor, ha nagyon utálja :D Nagy különbségek nincsenek.

Nem tudom, milyen az amerikai rendszer, itt 6 év képzés van, annak a végén orvosként jössz már ki, de szakorvossá váláshoz még 2 év rezidensség illetve jön még rá a szakorvos képzés. Én a debrecenire járok, barátaim járnak Pestre is, igazából mikor még kicsik voltunk, akkor ugrattuk egymást ezzel, hoy kié a jobb, már kinõttük. Kevés olyan ember van, aki járt mindkét helyre huzamosabb ideig, szóval szerintem mindenki a magáét gondolja jobbnak, kivéve akkor, ha nagyon utálja :D Nagy különbségek nincsenek.
A kérdező hozzászólása: a kerdezo vagyok. itt 8 ev, de abba nincs benne a rezidens ido es a szakorvos, 1 ev elokeszito meg 7 ev egyetem. nekem par ismerosom, akik magyarorszagon tanultak vagy tanulnak, jobban mondjak a Debrecenit, kisseb a varos, sok a kulfoldi es lehet angol nyelven tanulni. hanyad eves vagy?
A kérdező hozzászólása: a kerdezo vagyok. beszelek magyarul, de a kiejtesem rossz, amerikaba szulettem, soha nem eltem magyarorszagon. angol nyelvu iskolaba jartam, angolul beszelek a haverokkal, csak szuleimmel beszelek magyarul. azert akarok ango nyelvu kepzest, mert az jobban megtudom erteni, mint a magyart. koszonom informacokat


A debreceni Kaáliban melyik orvos milyen? Bodnár Béla és Tándor Zoltán érdekelne?

Legjobb válasz: Debreceni vagyok, de nem ismerem a Kaálit. írnál róla egy picit?

Debreceni vagyok, de nem ismerem a Kaálit. írnál róla egy picit?

Valakinek mostanában a debreceni meddőségi klinikán inszeminációja? Sikerült? És melyik orvos csinálta?

Legjobb válasz: Szia! Én oda járok lombikra. És ott találkoztam az egyik ismerõsömmel, nem neki, hanem barátnõjének elsõre sikerült!!! Dr Leskó Róbert volt az orvosa! Most készülsz, vagy már járz?

Szia! Én oda járok lombikra. És ott találkoztam az egyik ismerõsömmel, nem neki, hanem barátnõjének elsõre sikerült!!! Dr Leskó Róbert volt az orvosa! Most készülsz, vagy már járz?
Szia 09:50-es! Igen, ott kell leadni. Mondjuk mi nem is kérdeztük, lehet-e vinni, de ezt mondták, így csináltuk. Berettyóújfaluban Jánosy Gábor csinálta. A dokim javasolta, hogy hivatkozzak rá, ha hívom. Így tetttem, ment is minden hamar. Rendes volt az a doki is.
A kérdező hozzászólása: Szia 6:11-es. Úgy általában mindenre kiváncsi vagyok ( hogy zajlott, mennyibe került, stb) Én Dr Sápy Tamáshoz járok. Neked hol csinálták az átjárhatóságit?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Egy kicsit félreértettük egymást én nem a Kaáliról beszéltem hanem a nõgyógyászati klinika meddõségi szakrendelõjérõl. Na de mindegy végül is a Kaáli is érdekel. Tulajdonképpen nem tudom eldönteni hogy hova menjek tovább. Eddig a klinika meddõségijébe jártam meg magánorvoshoz ( mindkét helyen ugyanahhoz az orvoshoz) azt mondta hogy nem lehet csak inszemmel gyerekem. Most kéne visszamennem hozzá de azon dilemmázom, hogy lehet jobb lenne a Kaáliba menni. Végül is ha fizetek akkor mindegy hova megy a pénzem, csak végre gyerek legyen. A Kaáliba fizetni kell az inszeminációért? Minden infó érdekel ha van idõd írhatsz. Köszi. És mennyi idõre adnak idõpontot?
Szia! Nekem pont tegnap volt az elsõ inszeminációm a Klinikán, Fekete csinálta. Mire vagy kiváncsi? Szívesen válaszolok, ha tudok!
Elsõ vagyok! A második válaszolónak! Elõször is meg kell csináltatni az átjárhatóságit! Minden ott döl el. Mivel nekem endometriózisom van és az egyik petevezetõm nem átjárható ilyen esetben szó sem lehet inszemröl. Csak annak csinálnak elõször inszemet akinek sem a férjnél sem a párjánál nincsen semmien gond. Egyébként a kaáliban az inszem 45ezer ft+ az inekciók és a gyógyszerek, majdnem drágább mint a lombik. Ott beavatkozásnál nem kell fizetni csak a gyógyszer és az inyekciókért. Remélem tudtam segiteni a kérdezõnek is!
Én is most voltam elsõ kozultáción Bodnár dr. nál, ti kihez jártok? Mibõl döntek el, hogy inszem vagy lombik lesz?
nálunk minden rendben van, már csak a Hsg hiányzik.. nagyon félek tõle:-) Most fog dr. Bodnár ultrahangozni, hogy milyen vastag a petesejt burja v mi? Errõl még nem is hallottam, nektek is csináltak ilyet?
Szia! Nekem a hsg Berettyóújfaluban volt. Itt a klinikán csak laparoszkópiás átjárhatóságit csinálnak, arra meg azt mondta a doki, hogy nem tenne ki egy altatásnak, 2 napos bentfekvésnek. Az összes gyógyszer, injekció ára 36 ezer volt. Kezdõdött egy 3. napi vérvétellel, annak alapján meghatározta, hogy mikor melyik gyógyszerbõl/injekcióból mennyit kell adni. AZtán 10. napon UH, utána még 2-3 nap stimu. Szombat este tüszõrpesztõ, és hétfõn inszem. Aznap reggel 8-ra mentünk, a Párom ott adott mintát, azt megvizsgálták, tökéletes lett (mondjuk ezt tudtuk is, hogy õ rendben van). AZtán úgy volt, hogy 11-kor lesz az inszem, de a dokim mûtõben volt, így végül fél 2 körül jött. Maga a beavatkozás kb 2 perc, nem fáj, csak kicsit kellemetlen mikor vmi mûszert a méhszájra feltesz. Aztán még 20 percet feküdtem, és jöhettem haza.
és ki is csinálta neked, melyik doki? Sikerült?
A kérdező hozzászólása: Szia 05:07-es. Remélem sikerül neked. Csak ott lehet leadni a mintát a klinikán? Hát az én páromnak nem tudom hogy fog menni. Otthonról nem lehet vinni? És Berettyóújfaluban ki csinálta neked a hsg-t?
A kérdező hozzászólása: Ja és drukkolok hogy sikerüljön neked :) :) .

Debrecenben a Kenézy korházban ki melyik orvost ajánlja? Dr. Szamolya Mihályról (ha jól írom a nevét:) mit lehet tudni?

Legjobb válasz: Igen, nagyon jó.Én hozzá járok,nála születtem (szóval ha jól számolok legalább 22 éve dolgozik ott) minden tesómmal együtt, kedves, alapos, nagy tudású orvos.:D

Igen, nagyon jó.Én hozzá járok, nála születtem (szóval ha jól számolok legalább 22 éve dolgozik ott) minden tesómmal együtt, kedves, alapos, nagy tudású orvos.:D
Nagyon jó orvos, bár én Dr. Kovács Lászlónál fogok szülni, de a barátnõm Szamolyánán szült, és nagyon meg volt vele elégedve.

Debreceni tócóskerti anyukák melyik orvoshoz hordjátok a babáitokat?

Megvagytok-e elégedve a gyerekorvossal és a véd?n?vel? Ha váltani szeretnék gyerekorvost akkor a véd?n? is más lesz? Esetleg ha valaki már váltott gyerekorvost leírná,hogy miért döntött úgy,hogy mostmár váltani kell? Köszönöm szépen

Legjobb válasz: Szia! Mi a Tócó-völgyben lakunk, a doki nénik Dr Rusznák Mária, az Angyalföldi rendelõben rendel, nagyon meg vagyok elégedve vele, nagyon szeretem, és ami a legfontosabb, az 5 hónapos kislányunk is nagyon szereti. Nagyon kedves, nem csak az anyukákkal, hanem a gyerekekkel is. Elmondani nem tudom, hogy milyen szeretettel, gyengédséggel bánik a babánkkal. Csak ajánlani tudom. Mikor helyettesítették, akkor Dr. Varga Emilnél voltunk, õ is nagyon kedves, és tapasztalt orvos, de vele csak egyszer találkoztunk, úgyhogy róla nem tudok tapasztalatot mondani. A védõnõnk Móna Imréné Erzsike, õ is nagyon kedves, aranyos, segítõkész. Mind a babakörül, mind az anyának. Most ép depizet, voltunk tanácsadáson és még ebben is igyekeznek segíteni. Csak jót tudok mondani róluk. :-D Azt, hogy ha gyerekorvost váltasz, akkor a védõnõ is más lesz-e, ezt nem tudom. Megkérdezhetem, hogy miért akarsz váltani, és most ki a gyerekorvosod, ill. védõnõd?

Szia! Mi a Tócó-völgyben lakunk, a doki nénik Dr Rusznák Mária, az Angyalföldi rendelõben rendel, nagyon meg vagyok elégedve vele, nagyon szeretem, és ami a legfontosabb, az 5 hónapos kislányunk is nagyon szereti. Nagyon kedves, nem csak az anyukákkal, hanem a gyerekekkel is. Elmondani nem tudom, hogy milyen szeretettel, gyengédséggel bánik a babánkkal. Csak ajánlani tudom. Mikor helyettesítették, akkor Dr. Varga Emilnél voltunk, õ is nagyon kedves, és tapasztalt orvos, de vele csak egyszer találkoztunk, úgyhogy róla nem tudok tapasztalatot mondani. A védõnõnk Móna Imréné Erzsike, õ is nagyon kedves, aranyos, segítõkész. Mind a babakörül, mind az anyának. Most ép depizet, voltunk tanácsadáson és még ebben is igyekeznek segíteni. Csak jót tudok mondani róluk. :-D Azt, hogy ha gyerekorvost váltasz, akkor a védõnõ is más lesz-e, ezt nem tudom. Megkérdezhetem, hogy miért akarsz váltani, és most ki a gyerekorvosod, ill. védõnõd?
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekünk Szövetes Margit a doktornõnk.Nagyon durva a gyerekhez, a gyerek ha az utcán meglátja már égtelen üvöltésbe kezd.Nem kezdem el felsorolni miért akarok váltani.Egy példát mondok csak a kisfiam nagyon lázas volt és hányt felhívtuk egy pénteki nap, hogy mit csináljunk mert nem tudjuk már levinni a lázát.És férjem megkérte, hogy jöjjön ki.Õ erre azt reagálta, hogy vigyük be a gyereket a kórházba.Mondta neki férjem, hogy nincs kocsink és egy lázas hányó beteg gyereket mégis, hogy vigyünk be a kórházba?Erre a doki azt reagálta, hogy hívjunk taxit.Ezzel le is tette párom a telefont és hívtuk az ügyeletett meg a mentõket.A mentõsök megkérdezték ki a körzeti gyerekorvos és mondták, hogy felhívják és ha nem tudják megértetni vele, hogy neki az a kötelessége, hogy kijöjjön a beteg gyerekhez akkor õk kijönnek és be visznek minket.10 percen belül ott voltak, és mondták is, hogy beszéltek a dokival, de mondták, hogy nem tudnak az ilyen orvossal mit kezdeni, a mentõsök szavaival élve nemnormális egy dokink van. Sajnos ez volt a legutóbbi eset és ezzel nálam betelt a pohár.Mindenképp elviszem tõle a gyereket. Nekünk is volt párszor, hogy helyettesítõ doktornõ volt na vele nem volt gond, egy nagyon aranyos kedves nõ és a gyerek sem félt tõle.De sajnos nem emlékszem a nevére.:( Köszi szépen a segítséget.
Nekünk Dr Gál Gyöngyi az orvosunk, már a mienk is õ volt, most a gyermekünket is hozzá vttük, nagyon jó orvos, csak ajánlani tudom!! A rendelõje pont a Szövetes doktornõé mellett van. A gyerekekkel végtelen türelmes, jó diadnoszta, a legkisebb problémának is utánajár. A védõnõje is szuper, deazt automatikusan nem cserélik le, ha orvost váltanak.
A kérdező hozzászólása: Szia elsõ válaszoló! Érdeklõdni szeretnék, hogy a doktornõdnek mikor van tanácsadása? Köszi szépen

Melyik orvosnak kell kitölteni a Debrecenben kapott genetikai vérvételhez a kicsi zöld beutalót?

Voltam genetikai tanácsadáson, ahol kaptam ezt a kicsi beutalót, hogy ki kell tölteni mire visszamegyek, de a dokim azt mondta, hogy nem neki kell kitölteni, hanem majd ott. Mi lesz ha onnan meg elküldenek?

Legjobb válasz: Magamnak kellett kitöltenem. 32 hetes km

Magamnak kellett kitöltenem. 32 hetes km
A kérdező hozzászólása: De ott naplószám is van. Azt Debrecenben írják rá? A rám vonatkozó rész egyértelmû, csak ez nem.
Azt a vérvételen a laborasszisztens nõ írja rá. :)
Szia.. magad töltöd ki..ami pedig a kórházra tartozik , majd õk!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, remélem az nem gond, hogy a dokim bejelölte mit nézzenek meg és pecsétet is nyomott rá.
Dehogy gond! Ezer ilyet csinál, hidd el, tudja mit hova kell. ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!