Találatok a következő kifejezésre: A debreceni kórházban a (69 db)

Mi a debreceni kórház bőrgyógyászati szakrendelésének a száma?

Van egy anyajegyem amit le szeretnék műttetni. Szeptembertől Debrecenbe fogok járni egyetemre, és ezért arra gondoltam oda jelentkezek be vizsgálatra. Tudna nekem valaki segíteni hogy ez hogy megy? (és megvizsgálnak, meg le is műttetik rólam az anyajegyet attól, hogy nem ott laktam eddig?)

Debrecenben a Kenézy Kórházban kell e bevinni minden napra a babának kis ruhát, vagy kórházit kap és elég csak azt vinni amiben hazahozzuk?

Legjobb válasz: Tavaly tavasszal szültem, tehát akkori az információm. Akkor nem kellett kisruhát vinni, hanem ott adtak rá minden nap új angolpólyát. Csak a hazavitelhez kellett vinni a kisruhát. Ha biztos akarsz lenni a dologban, akkor telefonon meg tudod kérdezni õket. Tudakozóban tudják a kórház telefonszámát, onnan pedig kapcsolják a szülészetet. Ugyanitt be lehet jelentkezni szülõszoba, csecsemõosztály látogatásra is (2 alkalmas "tanfolyam"), ahol mindent elmondanak, hogy mit vigyél és mit nem kell vinni a szüléshez és a gyermekágyas idõszakra a kórházba! Úgyhogy érdemes erre a "tanfolyamra" bejelentkezni, ha ott szeretnél szülni. Ingyenes. Könnyû szülést!

Tavaly tavasszal szültem, tehát akkori az információm. Akkor nem kellett kisruhát vinni, hanem ott adtak rá minden nap új angolpólyát. Csak a hazavitelhez kellett vinni a kisruhát. Ha biztos akarsz lenni a dologban, akkor telefonon meg tudod kérdezni õket. Tudakozóban tudják a kórház telefonszámát, onnan pedig kapcsolják a szülészetet. Ugyanitt be lehet jelentkezni szülõszoba, csecsemõosztály látogatásra is (2 alkalmas "tanfolyam"), ahol mindent elmondanak, hogy mit vigyél és mit nem kell vinni a szüléshez és a gyermekágyas idõszakra a kórházba! Úgyhogy érdemes erre a "tanfolyamra" bejelentkezni, ha ott szeretnél szülni. Ingyenes. Könnyû szülést!
Szia! Én novemberben szültem a Kenézyben és nem kellett semmit vinni a babának mindent ott adtak. Csak mikor jöttünk haza akkor vittünk a babára ruhát! 4 hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!

Debrecenben a vasútállomásról hogyan lehet eljutni a Kenézy kórházhoz?

Mivel, hányassal, és hol kell leszállni? Köszönöm.

Legjobb válasz: A Nagyállomástól a 42-es busszal, a 7. megálló a Kenézy Gyula Kórház. Kicsit hosszabb vonalon jár, de jó még a 43-as busz is, ezzel a 13. megálló a Kenézy Kórház. Mindkét busz 30 percenként jár napközben. A 42-es buszra úgy tudsz felszállni, hogy át kell menni az aluljárón, majd rögtön jobb oldalt lesz a megálló. A 43-as a Nagyállomás elõl indul, az érkezési oldaltól kicsit jobbra kell menni, ott a végállomása.

A Nagyállomástól a 42-es busszal, a 7. megálló a Kenézy Gyula Kórház. Kicsit hosszabb vonalon jár, de jó még a 43-as busz is, ezzel a 13. megálló a Kenézy Kórház. Mindkét busz 30 percenként jár napközben. A 42-es buszra úgy tudsz felszállni, hogy át kell menni az aluljárón, majd rögtön jobb oldalt lesz a megálló. A 43-as a Nagyállomás elõl indul, az érkezési oldaltól kicsit jobbra kell menni, ott a végállomása.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy, hogy ilyen pontosan leírtad.


A debreceni Kenézy kórházban milyen a kaja?

Ott készülök szülni, és elõre éhes vagyok. :D

Legjobb válasz: Olyan, mint bármelyik kórházban. Nem fognak többfogásos lakomákat rendezni.... -.-'

Olyan, mint bármelyik kórházban. Nem fognak többfogásos lakomákat rendezni.... -.-'
A kórház honlapja
A kérdező hozzászólása: ok de azon belül hol és olyat szeretnék ahol képek is vannak, köszi

A problémám az, hogy visszér (kisebb beavatkozás) műtét előtt állok a debreceni Kenézy kórházban és nem tudom, hogy milyen mértékben "kellene" meghálálnom az orvosomnak, esetleg még az anesztesnek? Van valakinek "tapasztalata" a témában?

Legjobb válasz: Szia!Nekem 3 éve volt visszér mütétem szintén Debrecenben. Én 10 ezer ft-ot adtam volna a dokinak,de nem fogadta el. Utána italt vittem neki.Anesztesnek nem adtam.

Szia!Nekem 3 éve volt visszér mütétem szintén Debrecenben. Én 10 ezer ft-ot adtam volna a dokinak, de nem fogadta el. Utána italt vittem neki.Anesztesnek nem adtam.

A debreceni Kenézy Kórházba mit vitettek a szülésre, és azt azt követõ napokra?

Milyenek a szobák, a csecsemõsök?

Legjobb válasz: Szia! Nagyon szépen felújították.Olyan lett,mint egy szálloda. Szépek,igényesek a szobák,saját fürdõszobával,csodaszép lett.Minden szoba 2 ágyas,van pár 1 ágyas is. A csecsemõsökkel sem volt gond.Vagyis nekem nem volt problémám velük. A szülésre magára semmi sem kellett.Egy kórházi hálóinget kaptam,abba szültem.A szobámba kerülés után,meg elõvettem a csomagom amit összepakoltam,és abból éltem. :) De ha konkrétan érdekel még valami,írj csak.

Szia! Nagyon szépen felújították.Olyan lett, mint egy szálloda. Szépek, igényesek a szobák, saját fürdõszobával, csodaszép lett.Minden szoba 2 ágyas, van pár 1 ágyas is. A csecsemõsökkel sem volt gond.Vagyis nekem nem volt problémám velük. A szülésre magára semmi sem kellett.Egy kórházi hálóinget kaptam, abba szültem.A szobámba kerülés után, meg elõvettem a csomagom amit összepakoltam, és abból éltem. :) De ha konkrétan érdekel még valami, írj csak.
En 2012 majusban szultem ott, a babanak szerintem vigyel egy kis sapkat, neha olyan kereszthuzat volt a csecsemoknek :( tarva nyitva volt minden. Volt pelus meg popsikrem is, de nem dogivel es volt olyan szoba ahol nem volt. Ruhat adnak a babara az nem lenyeges. Magadnak vigyel haloinget, szules utan abban kell lenni napokig h tudjon a doki vizsgalni. Szoptatos teat is vihetsz, vizet forralnak a teahoz, sot el is keszitik kancsoba ha oda adod a filtert. Mellszivot mindenkepp ajanlatos, nekem 2.nap beindult es tudtam fejni, jah es bimbo vedorol is gondoskodhaszt lehet nem fog kelleni de inkabb legyen ott :) en kinlodtam vele de segitett. max 1 honapig hasznaltam de nem rendszeresen. Jah es magadnak tegyel betetet mindenkepp, szules utan adnak par darabot de csak jobb h letusolsz es nem neked kell kerni.  A csecsemosokkel en nagyon megszivtam, valami rossz beosztast fogtam ki :) nem akarok senkit szidni, de hetekig sirtam a benti banasmod miatt, epp ezert most a klinikan szulok. Tanyert nem szukseges vinni, adnak mindent az etkezesekhez. Van a szobahoz huto is, oda tudsz tenni joghurtot, barmit! Textil pelust is tegyel 2-3 db-ot, legyen a babanak, meg pl a mellszivonak ha elmosod.

A debreceni Kenézy kórházban ha rossz az NST több alkalommal is befektetnek?

azt hallottam hogy igen !

Legjobb válasz: Nekem is rossz volt az NST-m és befektettek. De akkor már 2 nap híján 40 hetes voltam.

Nekem is rossz volt az NST-m és befektettek. De akkor már 2 nap híján 40 hetes voltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!