Találatok a következő kifejezésre: A debreceni a szakközép részen mennyire (1 db)

A debreceni Bethlenben a szakközép részen mennyire nehéz a matek?

Legjobb válasz: szia! szerintem egyforma a matek minden közgázban, sõt minden szakközépben,mert mindenhol az érettségire készítenek fel. Most hanyadikos vagy, vagy most mész majdmég oda? én igaz nem bethlenes vok,hanem szoboszlóra járok közgázba,de mondom egyforma mindehol a matek.

szia! szerintem egyforma a matek minden közgázban, sõt minden szakközépben, mert mindenhol az érettségire készítenek fel. Most hanyadikos vagy, vagy most mész majdmég oda? én igaz nem bethlenes vok, hanem szoboszlóra járok közgázba, de mondom egyforma mindehol a matek.
Elsõ kommentes te az alja népbõl való buta primitív segglyuk vagy! Szoboszlón nincs is normális suli mert oda hülyék járnak mint te, meg ott nem a tanulás a lényeg! És nyugodj meg kérdezõ a Bethlen az egyik legjobb szakközép, és igen ott nehéz a matek, mert a jó sulikba nehéz! És jó helyen vagy a Bethlenbe és ne higgy a sok hülyének!
sok ribanc van abba a suliba K.RVAKÉPZÕ a hétköznapi neve.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

SZTE! A Szociális ösztöndíj jogorvoslatához elég a jogorvoslatot a modulo-ban benyújtani, vagy postai úton is kell?

0

Leonardo program hogy működik az iskolákban gyakorlatban? Valóban lehet egyénileg is intézni? Szabályos ez?

A gond a következő:Az iskolában lehet külföldi gyakorlati útra jelentkezni, ami állítólag a Leonardo program keretében lesz megszervezve.Az utazásra kauciót kell befizetni, ami 100 000Ft lenne, de ezt állítólag a diákok vissza fogják majd kapni, ez csak biztosíték...
Eddig úgy volt, hogy az iskola mindent intéz az utazással, szállással, munkával kapcsolatban.Erre most meg azt mondta valamelyik tanár, hogy azt egyénileg kell elintézni!
Sajnos az iskolától kérdezni, úgy látszik teljesen felesleges, mert össze-vissza beszélnek, igérgetnek...
Én arra lennék kíváncsi, hogy van-e itt olyan aki Leonardo program kerezében kijutott valahová dolgozni és az hogyan zajlott, illetve hogy hogyan lenne szabályos a diákok kiutaztatása, mert itt úgy érzem nem stimmel valami.Egyrészt a kaució gyanús nekem, másrészt pedig az egyéni szervezés.Én úgy tudom, a Leonardo programnak kellene mindent finanszírozni, kivéve a költőpénzt(zsebpénz),a szervezésről pedig teljes egészében a tanárok gondoskodnának, nem?Infót várok sürgősen, köszönöm!

0

Van-e valakinek tapasztalata a Bp. -i Kodály Zoltán Ének-zenei iskolában működő gimnáziummal kapcsolatban? Köszönöm előre is! SOS!

2

Pontszámítás az orvosira. Igaz ez?

Tényleg igaz az, hogy ha közép szinten is érettségizek kémiából vagy bioszból, akkor az érettségi átlagának számításakor azt veszik figyelembe, nem az emeltet?
Arra a pontszámításra gondolok, mikor az 5 érettségi tárgy átlaga is számít + a 2 emelt eredménye + év végi eredmények.

9

Szent László Gimi? (bp)

Tudnatok nekem hosszan mesélni a suliról?
közösség,tanárok, mennyit kell tanulni (biosz-kemia osztaly erdekelne), mit kerdeznek felvetelin...4.5 os atlaggal van eselyem? kb. hany pontos felvetelit kellene irnom?
koszonom elore is:)

4

Ha jazz ének-re akarok menni fősulira v. egyetemre akkor ott is nézik az érettségi pontokat, stb, vagy csak gyakorlati vizsga dönti el, hogy bekerülök-e?

köszi előre is a választ

0

Ha keresztfélévben jelentkezek a ZSKF andragógia vagy szabadbölcsészte szakára akkor szeptembertől át tudok menni az ELTE pszichológia szakára?

Nem vettek fel idén oda ahova szerettem volna és keresztfélévben szeretnék valahova jelentkezni. Úgy tudom, hogy azonos képzési területhez tartozó szakoknál (nalam ez a bölcsészettudomány) at lehet jelentkezni mert hasonló a tananyag. Tud valaki erről pontosabb infót? Tavasszal újra kell felvételiznem, vagy elég ha írok az ELTE BTK-ra, hogy átvesznek-e? (Persze ha megvan a pontszámom) Vagy a 2. esetben csak önköltségesre tudnék menni?

1

A debreceni Huszár Gál Gimnáziumról vélemények? Mennyire jó a tanítás? Milyenek az ott lévő diákok?

2

Túl lehet élni a pénzügy-számvitelt négyes gimnáziumi matekkal, nem túl nagy matek iránti érdeklődéssel de nagy szorgalommal?

Az érettségim négyes lett, a matekos jegyeim hármas körül szóródtak. Túl akarok esni az egyetemi matekon minél hamarabb. Sajnos muszáj a diploma és emiatt a matekkal való szenvedés ha befektetésekkel akarok foglalkozni.

2

Mi a véleményetek a Dóczy Gimmnáziumról (Debrecen)? Menniyre erős? Milyenek a diákok és tanárok stb?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!