Találatok a következő kifejezésre: A debreceni a szakközép (10 db)

A kérdező hozzászólása: ?

Milyen a debreceni Vegyipari Szakközép? (jó iskola, tanárok, nehéz bekerülni). Aki odajárt, írja meg véleményét!

Legjobb válasz: Én nem jártam oda speciel, szóval konkrétumot nem tudok mondani viszont a pótérettségimet ott tettem le. Annyit mondhatok, hogy a tanárok illetve a könyvtáros nagyon rendesek voltak. Kérdezték, hogy hogy sikerült, bíztattak meg minden. Egyik volt osztálytársam viszont odajárt. Ha megdobsz engem egy maillel akkor megkérdezhetem neked, hogy konkrétan milyen suli is ez.

Én nem jártam oda speciel, szóval konkrétumot nem tudok mondani viszont a pótérettségimet ott tettem le. Annyit mondhatok, hogy a tanárok illetve a könyvtáros nagyon rendesek voltak. Kérdezték, hogy hogy sikerült, bíztattak meg minden. Egyik volt osztálytársam viszont odajárt. Ha megdobsz engem egy maillel akkor megkérdezhetem neked, hogy konkrétan milyen suli is ez.

A debreceni Bethlenben a szakközép részen mennyire nehéz a matek?

Legjobb válasz: szia! szerintem egyforma a matek minden közgázban, sõt minden szakközépben,mert mindenhol az érettségire készítenek fel. Most hanyadikos vagy, vagy most mész majdmég oda? én igaz nem bethlenes vok,hanem szoboszlóra járok közgázba,de mondom egyforma mindehol a matek.

szia! szerintem egyforma a matek minden közgázban, sõt minden szakközépben, mert mindenhol az érettségire készítenek fel. Most hanyadikos vagy, vagy most mész majdmég oda? én igaz nem bethlenes vok, hanem szoboszlóra járok közgázba, de mondom egyforma mindehol a matek.
Elsõ kommentes te az alja népbõl való buta primitív segglyuk vagy! Szoboszlón nincs is normális suli mert oda hülyék járnak mint te, meg ott nem a tanulás a lényeg! És nyugodj meg kérdezõ a Bethlen az egyik legjobb szakközép, és igen ott nehéz a matek, mert a jó sulikba nehéz! És jó helyen vagy a Bethlenbe és ne higgy a sok hülyének!
sok ribanc van abba a suliba K.RVAKÉPZÕ a hétköznapi neve.

Szerintetek felvesznek a Debreceni, Péchy Mihály Építészeti Szakközép iskolába 3, 7 -el?

Nagyon szeretnék oda menni csak félek hogy nem vesznek fel ! Sajnos a 7.-et nagyon elrontottam ! És a félévim sokkal jobb lesz ! Kérlek írjatok!:)

Legjobb válasz: Ezzel az eredménnyel nem sok reményed lehet... Bele kellene húzni rendesen!

Ezzel az eredménnyel nem sok reményed lehet... Bele kellene húzni rendesen!
A kérdező hozzászólása: És te amúgy oda jársz , vagy csak hallottad? És ha oda jársz akkor mennyivel vettek fel ?
Tutiixd
A kérdező hozzászólása: ok köszi :D
Viccelsz? Könyörögni fognak érted. :)
Könyörögni??? Nem könyörogni hanem ölni fognak erted xdd
Próbálkozz gimiben is ha az érdekel!!!
Persze

A debreceni Beregszászi Pál szakközép milyen?

A tanárok, társaság, és az ilyen dolgok érdekelnének.

Legjobb válasz: gyenge... (szerintem)

gyenge... (szerintem)
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy érted? Oda jártál? Ha igen, akkor légyszíves írd le a személyes tapasztalataidat.

A debreceni Kereskedelmi-és Vendéglátói Szakközépbe milyen átlaggal jutnak be a tanulók?

Tehát a szakközép érdekel nem a szakmunkás.

Legjobb válasz: ??

A kérdező hozzászólása: ??
Gondolom hármassal is be lehet, aki nem gondolja komolynak az életét az jelentkezik legtöbbször oda. Sok [email protected]
A kérdező hozzászólása: Miért? Te lealacsonyítónak tartod a szakközepet? Ott azért elég keményen tanulják pl. statisztikát is, szóval olyan gyengék nem hiszem hogy bírnák. Onnan meg mehet bárki a Kereskedelmi Fõiskolára ahol jobban boldogul mint azok akik gimibõl mennek oda. Állítólag sok olyat tanítanak mint a szakközépben.
Nem tartom lealacsonyítónak, csak nekem olyan ismerõseim, volt osztálytársaim mentek oda akiket nem érdekel az élet. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Hát ha majd nem veszik elég komolyan, megbuknak. De vannak olyanok is biztos, akiket ez érdekel azért jelentkeznek oda (nemcsak hogy beírjanak valamit a felvételi lapra), és becsülettel tanulnak.
Ha Te olyan vagy, akkor nagyon becsülendõ, de hidd el, hogy lesznek olyan osztálytársaid akik nem fogják komolyan venni. Magad miatt tanulj, ne a hülyék miatt.
3, 3-mal már bejuthatnak. De hidd el, a hülyébbek az elsõ évben kibuknak. Mi 35-mal kezdtük 9-ben, 10. osztályban 25-en voltunk. Bejutni könnyû, bent maradni sem nehéz, ha tanulsz, viszont, hogy eléred, amit szeretnél, nem biztos.

Mit gondoltok a debreceni Dienesről és Irinyiről /Gimnázium, Szakközép, Szaki. /?

Minden érdekel a sulikkal kapcsolatban.Tanulási lehetőségek(német),diákok,közösség.. Melyiket tartjátok jobb sulinak(miért)?

Legjobb válasz: Az Irinyit nem tudom, de a Dienesbe jártam és a tanárok egy jó része nagyon raj, az a fajta amelyik azt gondolja hogy felsõrendûbb, szeret ráijjeszteni az emberre, hogy hatalmat szerezzen, ha csak pszihológiait, olyasmi mint általánosban vannak.

Az Irinyit nem tudom, de a Dienesbe jártam és a tanárok egy jó része nagyon raj, az a fajta amelyik azt gondolja hogy felsõrendûbb, szeret ráijjeszteni az emberre, hogy hatalmat szerezzen, ha csak pszihológiait, olyasmi mint általánosban vannak.
Irinyis vagyok. Az engem tanító tanárok nagy része jó fej. Vannak "mufurcabbak" is, de a legtöbb tényleg jó fej. A programok is jók szoktak lenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: Egyéb?:)
Melyikbe mentél?
A Vegyipari az jó (Debrecenben)

Valakai tudna segíteni, Diószegi sámuelnek (debreceni szakközépi. ) melyik a hozzátartozó kollégiuma, mármint melyik kollégiumba van elhelyezés?

Legjobb válasz: nincs hozzátartózó koli:D ahol sok diószegis az a Györffy:D és a kis györffy(kettessy) vagy mehetsz a gulyásba, barossba:D bár az utóbbit nem ajánlom xd

nincs hozzátartózó koli:D ahol sok diószegis az a Györffy:D és a kis györffy(kettessy) vagy mehetsz a gulyásba, barossba:D bár az utóbbit nem ajánlom xd

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!