Találatok a következő kifejezésre: A debreceni a (2948 db)

A Debreceni Nemzetközi Repülõtérrõl csütörtök este fél 8 elõtt megint felszállt egy cessna 500 citation business jet. Kis hat ablakos gép kerek ablakai voltak és hegyes orra volt. Hová ment ez a gép?

Szóval az a kérdés,hogy a gép hová tartott,mi volt a célállomás? Kelet felé szállt felé l és még a város felett egy 180 fokos fordulattal nyugati irányba fordult és Pest felé ment. Aki esetleg tudja...

Legjobb válasz: [link] van archív is, visszakeresheted kinél van bejegyezve a gép. amúgy valószínû, valami üzletember használja, magángép.

[link] van archív is, visszakeresheted kinél van bejegyezve a gép. amúgy valószínû, valami üzletember használja, magángép.

Az orvostudományi egyetemek közül Mo. -n a debreceni, a szegedi, a pesti vagy a pécsi a legjobb és miért?

Legjobb válasz: Szegeden a legjobb a képzés,éppen a napokban olvastam egy lapban.Nem is tudom hányadik helyen van az unió egyetemei között...nem emlékszem rá.Az biztos,hogy sokkal kiemelkedôbb,mint a SOTE!

Szegeden a legjobb a képzés, éppen a napokban olvastam egy lapban.Nem is tudom hányadik helyen van az unió egyetemei között...nem emlékszem rá.Az biztos, hogy sokkal kiemelkedôbb, mint a SOTE!


Debreceni fiúk és lányok! Õszinte véleményeket várok! Mik a tapasztalataitok a másik nemről?

Korotokat és nemeteket is írjátok meg!

Legjobb válasz: Nem tudom, nem vagyok debreceni. Egy biztos, van Debrecenben egy srác, 165 cm, és egy önsajnáltatós szerencsétlen. Hibáztatja állandóan a nõket, fröcsög, röhejes. Ennyit tudok sajnos csak elmondani a debreceni fiúkról, lányokról.

Nem tudom, nem vagyok debreceni. Egy biztos, van Debrecenben egy srác, 165 cm, és egy önsajnáltatós szerencsétlen. Hibáztatja állandóan a nõket, fröcsög, röhejes. Ennyit tudok sajnos csak elmondani a debreceni fiúkról, lányokról.
Debreceni? Ez miért fontos?
COOL DEEP ott szoktam pasizni :D 20L
A debreceni ember az ennyire külön faj?
Kedves 3. válaszadó! A Cool, Deep, Home és a hasonló helyek igencsak sznobokkal és nagyképû köcsögökkel (mindkét nem részérõl) van tele nem?

Melyik aquapark jobb? A debreceni vagy a hajduszoboszloi?

milyen arban vannak?melyik olcsobb?hova erdemes inkabb menni?mert nem tudom eldonteni:P

Legjobb válasz: relatív: a hajdúszoboszlói csúszdapark, a debreceni élményfürdõ. a debreceniben sok a pezsgõfürdõ, de csak egy-két csúszda van. punnyadósaknak a debrecenit, aki csúszdázni akar, annak a szoboszlóit javaslom.

én Hajdúszoboszlón voltam csak hát nem tudom szerintem nem éri meg annyi pénzt kiadni csak hogy csúszkálhass jah a pláne ha jól emlékszem akkor úgy volt hogy a sima strandra egyszer megvetted a jegyet ha meg csúszdázni akartál akkor még 2000-et perkáltál. egyébként asszem a diósi a legjobb vagy siófoki nem tudom pontosan jah egyébként meg van egy nagyonjó kis strand asszem bugyi környékén van a neve Rukkel tó nem tudom hallottál e már róla egyszerûen szuper van sátorozási lehetõség asszem 8-10 csúszda jah és a nagyon nagy buli egy 4 szintes trambulin 3 5 6 7-méteres magasságokkal. büfé minden van és a wc is tiszta:D
relatív: a hajdúszoboszlói csúszdapark, a debreceni élményfürdõ. a debreceniben sok a pezsgõfürdõ, de csak egy-két csúszda van. punnyadósaknak a debrecenit, aki csúszdázni akar, annak a szoboszlóit javaslom.
hát én a szoboszlóira szavazok, ha jól tudom(nem tuti) adebrecenibe 5000 a belépõ de nem egésznapos...
Szia! Úgy emlékszem a Szoboszloi jobban megéri, (anyagilag)(talán 5-6 e/nap, Db.2e körül /2 óra)De nézz pontosan utánna nem vagyok benne biztos. Ha szeretsz csúszdázni, akkor Szoboszló! mert sokkal több szúszda van, élvezetesebb. A debreceni nagyon "gyenge" szerintem. De ez attol függ, mire vágysz.Db-ben több masszázs "víz" stb.
Szia! Én még a szoboszlóiba nem voltam, de a debrecenibe igen.Nekem nem nagyon jött be ez a mediterrán élményfürdõ.Drága, és nem is olyan jó.Gyerekenek szuper, mert rengeteg csúzda van, de kicsik.Ha igazi csúzdás élményre vágysz, akkor menj el majd nyáron Mogyoródra.Az tényleg szuper!
A debrecenit nem ismerem. De a hajduszoboszlói nem nagy szám pl. a balatonfüredihez képest. (viszont az áruk hasonló)
Szerintem a hajdószoboszlói nem ér egy fillért sem. Ráadásul, még a kulcscsontomat is eltörtem, mert annyira minõségtelen a csúszda. Legjobb a mogyoródi.
Én a debrecenit ismerem, szerintem SZUPER, pedig én felnõtt vagyok, mégis nagyon élveztem!! Viszont drága...
Én a debrecenit imádom, a hajdúszoboszlói szerintem szar.
A kérdező hozzászólása: mennyi a belepo a debrecenibe?
maga a kerdes rossz, mivel debrcenben nincs aquapark...a fedett elmenyfurdo es csuszdapark kozott van kulonbseg, raadasul szoboszlon nagyobb csuszdak vannak... tovabba a csuszdak miosege nem befolyasolja h eltorik-e a csontod vagy sem, evente egy-ket balfasszal megesik az ilyen...de a szoboszloi aquaparkban meg nem halt meg senki... a mogyorodi valoban jobb, de nem annyire mint amennyivel dragabb... szoboszlon tenyleg eloszor a strandra kell befizetned es onnan tudsz atjotni csuszdazni a ketto egyutt 4000 HUF vagyis ennyiert kapsz egy csuszdaparkot, gyogyvizes medenceket (termalfurdot) es talan az orszag legnagyobb strandjat...ezzel szemben mogyorodon 4000ert egy aquaparkot kapsz, ahol csak 4el van tobb csuszda mint szoboszlon...viszont azt ketlem h a balatonfuredi jobb lenne a szoboszloinal...

Mennyi idő az 1. szuritól az 1. beültetésig a debreceni lombik program? Kihez érdemes menni? Árak? Egyéb?

Legjobb válasz: két beültetésem volt debrecenben. a mensi 2.napján vérvétel, majd kb. 12-15 nap kezelés. a 13 napon volt a második beültetésem. nekem 130000ft körül volt. nagyon rendesek, de nekem kevés volt. kétszer érleltek meg 1 db petesejtet drága pénzen...A harmadik beültetésem gyõrben volt, a doki kiakadt, ugyanis már a 2. napon látható, hogy kb. mennyi sejt lesz érlelhetõ. Itt a legprofibb orvos dolgozik az országban, még a debreceni szülészetrõl is hozzá járnak kezelésre a dokik feleségeikkel. viszont itt az ápolónõk elég furik, de ez legyen a legkevesebb. a kezelés teljesen más gyógyszerekkel is zajlik és sokkal drágább. ha az utazásokat is beleszámoljuk, amiben egy csomó vonatozás is benne van, kb 300000ft. de ha sikerül még 2 hónapig jó pár tízezer (40000). nekem itt ikrek lettek volna, se sajnos az elsõt 7 hetesen, a másodikat 14 hetesen elvesztettem. szép kis karácsony...Debrecenben megpróbálhatod, van aki gyõrbõl jött vissza és sikerült neki. sajnos a természet dönti el a sikert. nekem kevés petesejtem van, debiben azt mondták nincs mit tenni, gyõrben: van rá gyógyszer. ott 5 petesejtet érleltek meg. szerintem óriási a különbség. gyõrben szakmailag sokkal felkészûltebbek.

két beültetésem volt debrecenben. a mensi 2.napján vérvétel, majd kb. 12-15 nap kezelés. a 13 napon volt a második beültetésem. nekem 130000ft körül volt. nagyon rendesek, de nekem kevés volt. kétszer érleltek meg 1 db petesejtet drága pénzen...A harmadik beültetésem gyõrben volt, a doki kiakadt, ugyanis már a 2. napon látható, hogy kb. mennyi sejt lesz érlelhetõ. Itt a legprofibb orvos dolgozik az országban, még a debreceni szülészetrõl is hozzá járnak kezelésre a dokik feleségeikkel. viszont itt az ápolónõk elég furik, de ez legyen a legkevesebb. a kezelés teljesen más gyógyszerekkel is zajlik és sokkal drágább. ha az utazásokat is beleszámoljuk, amiben egy csomó vonatozás is benne van, kb 300000ft. de ha sikerül még 2 hónapig jó pár tízezer (40000). nekem itt ikrek lettek volna, se sajnos az elsõt 7 hetesen, a másodikat 14 hetesen elvesztettem. szép kis karácsony...Debrecenben megpróbálhatod, van aki gyõrbõl jött vissza és sikerült neki. sajnos a természet dönti el a sikert. nekem kevés petesejtem van, debiben azt mondták nincs mit tenni, gyõrben: van rá gyógyszer. ott 5 petesejtet érleltek meg. szerintem óriási a különbség. gyõrben szakmailag sokkal felkészûltebbek.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! Egyenlõre nem akarok Debrecentõl messzebbre menni...nekem igazán nem mondtak nagyon negatívumot a PCOs-n (pajzsmirigy, IR, elzáródott bal p.vezeték) kívül. Bár ez is elég sok, de nem kizáró ok. Sõt még erre is azt mondták várjak....csináltassak laparoszkópiát, és csak ha azután sem jön össze, akkor kezdjek lombikba...már féléve kezelnek pajzsras és IR-re. Még reménykedek a természetes módban... :)

Fogalmazást kell írnom a Légy jó mindhaláligbol. Kiválaszthatom melyik cím ezek azolk :Miért szeretek Debreceni diák lenni? Miért nem szeretek Debreceni diák lenni? A, , Kinnvalatás" A Debreceni élet A munkáim

Valaki tudna nekem segíteni? Nem azt mondom hogy írják meg helyettem hanem hogy segítsenek nekem pár kulcs szóval mert sajnos nem olvastam el a könyvet.

Honnan lehet Debrecenben a legolcsóbban megvenni a simcity 5 ot?

Legjobb válasz: A gameshopnak van Debrecenben üzlete, ott? Ha megnézed a linket, látod, hogy van Debrecenben. http://www.gameshop.hu/pc/simcity-limited-edition/10153

A gameshopnak van Debrecenben üzlete, ott? Ha megnézed a linket, látod, hogy van Debrecenben. http://www.gameshop.hu/pc/simcity-limited-edition/10153

Valaki még, aki esetleg a Debreceni Egyetemre jön szeptemberben, de ott azt se tudja mi hol van? :D

Legyünk együtt elveszettek !

Legjobb válasz: No para, Debrecenben elég nehéz eltévedni :D magam is meglepõdtem, amikor ide jöttem tanulni.

No para, Debrecenben elég nehéz eltévedni :D magam is meglepõdtem, amikor ide jöttem tanulni.
Töri-hon-és népism., aztán majd meglátjuk :)
A kérdező hozzászólása: En angol-biologia
Milyen tanárnak készültök?
szia! Én is tanárszakos leszek :)
én a TTK-n bioszra megyek, egyébként ebben az uni-plus-os csoporttárskeresõben láttam pár embert, aki lakótársat keres, érdemes regisztrálni, ott is találsz hasonlóan elveszetteket:D
A kérdező hozzászólása: Mellesleg *nagyon nagy szerencsémre
A kérdező hozzászólása: Itt le is irhatja mindenki amugy, hogy milyen szakos:D
A kérdező hozzászólása: Egyebkent tanar szakos leszek:D
A kérdező hozzászólása: Én már vagy 100-szor eltévedtem, pedig csak egy kocsiban ültem és vittek mindenhova:D .De már csak a gondolat hogy azt se tudom hol vagyok vagy merre kéne indulnom hazafele kiborít.Nagyon nagy senki nem jön se az osztályomból, se az évfolyamomról Debrecenbe.Egy csajt találtam aki még régi ismerõsöm és most próbálom abba az albérletbe csábítani ahova én megyek :D Küldjetek neveket és telefonszámokat, nyugi, ha eltévedek, mindenkit felhívok c: !!!!
En is odamegyek az agrarra levelezore, gimis osztalytarsak ugyan lesznek, de maskarokon egyenlore azt se tudom hol merre hany meter :D
én is hasonló cipõben vagyok, annyi elõnnyel, hogy legalább más karokon vannak gimis osztálytársaim, de megnyugtató, hogy más is elveszettnek érzi magát rajtam kívül...:D téged hova vettek fel?
Én az egyetemen dolgozok (HÖK), szólj ha itt leszel és körbevezetlek! :D
Izgalmas párosítások. A honismerethez, majd idõközben csapjál egy másik tárgyat, mivel azt nem adják csak 1 órában 1 éven keresztül a jelenlegi óravázlatok szerint.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!