Találatok a következő kifejezésre: A debreceni Dr. Török (5 db)

A debreceni dr. Török Péter császározott közületek valakit? Milyen doki?

Az én dokim "kiküldetésben" van a mai naptól két hétig lesz oda és a Török doktor úr veszi át a betegeit, de nagyon félek hogy nem jön haza a dokim id?ben (a babám 2 héttel nagyobb az átlaghoz képest). Azt mondta nyugodjak meg jó kezekben hagy, de én a másik dokit csak látásból ismerem és mégsem ? kísérte végig a terhességem, és neki is biztos rengeteg \'betege\' van.

Legjobb válasz: Szia! Bár én nem ismerem, de én a helyedben a saját orvosomból indulnék ki! Ha benne bízol, akkor abban is bízhatsz, akit õ helyetteséül választott. Ha rá meri hagyni a "betegeit", akkor nem lehet rossz orvos! Ebben a helyzetben nincs más lehetõséged, mint bizalmat szavazni az újnak! Talán menj el hozzá egyszer, beszélgess vele egy pár percet, hogy megismerd egy kicsit, és akkor talán megnyugszol!

Szia! Bár én nem ismerem, de én a helyedben a saját orvosomból indulnék ki! Ha benne bízol, akkor abban is bízhatsz, akit õ helyetteséül választott. Ha rá meri hagyni a "betegeit", akkor nem lehet rossz orvos! Ebben a helyzetben nincs más lehetõséged, mint bizalmat szavazni az újnak! Talán menj el hozzá egyszer, beszélgess vele egy pár percet, hogy megismerd egy kicsit, és akkor talán megnyugszol!
A kérdező hozzászólása: Köszi igazad van csak tudod már nagy parában vagyok így a finish-ben:) Mindenképp meglátogatom, kedden hozzá megyek nst-re akkor majd kiderül:) Köszi mégegyszer.
Herman
Dr. Herman Tündének hívják, és a Kenézyben dolgozik ha jól tudom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


A debreceni klínikán Dr. Török Olga jó orvos és vállal szülést is?

Legjobb válasz: Dr Török Olga körültekintõ, alapos, jó orvos, genetikus. Azt nem tudom, hogy vállal e szülést .

Dr Török Olga körültekintõ, alapos, jó orvos, genetikus. Azt nem tudom, hogy vállal e szülést .
igen vállal persze alaposan nyúlj a zsebedbe.
nAGYON JÓ ORVOS, VÁLLAL SZÜLÉST.
A terhesgondozás alatt nagy alapos munkát végzett. A szülés levezetése és utána az érdeklõdés jeles volt Pénzösszegrõl szó sem esett Csak jó élményeim voltak.
Vállal szülést és nagyon jól meg is csinálta a barátnõmnek. Nem is drága bár árat nem mond állitólag, jó orvos csak sok a dolga

Debreceniek, Dr. Török Olga milyen orvos? Érdemes nála szülni, illetve problémás esetekre kellőképen odafigyel? Lelkiismeretes? Illetve kit ajánlanátok még Debrecenben? A terhességem elég problémás.

Legjobb válasz: Szia! Nekem egy ismerõsöm járt hozzá és szült nála most márc. végén. Csak jókat hallottam. Rendes, figyelmes volt vele és mindent megbeszéltek. A szülés elõtt nem sokkal el kellett utaznia 2 napra, de elõre lebeszélték és egyeztették a lehetséges szülést egy másik kollegával. De a baba megvárta õt. Este 11-kor kellett menniük, de a dokinõ is egybõl ment, ahogy értesítették. Szerintem ez nem rossz, sokan csak munkaidõben vezetik le a szülést hiába fogadott orvos. Amúgy én Juhász Alpár Gáborról is azt hallottam, hogy nagyon nagyon jó doki, õ is a klinikán van.

Szia! Nekem egy ismerõsöm járt hozzá és szült nála most márc. végén. Csak jókat hallottam. Rendes, figyelmes volt vele és mindent megbeszéltek. A szülés elõtt nem sokkal el kellett utaznia 2 napra, de elõre lebeszélték és egyeztették a lehetséges szülést egy másik kollegával. De a baba megvárta õt. Este 11-kor kellett menniük, de a dokinõ is egybõl ment, ahogy értesítették. Szerintem ez nem rossz, sokan csak munkaidõben vezetik le a szülést hiába fogadott orvos. Amúgy én Juhász Alpár Gáborról is azt hallottam, hogy nagyon nagyon jó doki, õ is a klinikán van.
Szakmailag lehet jó, de más értelemben nem voltam vele megelégedve. Nem lehet személyesen elérni. Ez volt az egyik fõ gond. Én váltottam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!