Találatok a következő kifejezésre: A debreceni Dr (83 db)

Milyen orvos a debreceni Dr Óváry László?

Legjobb válasz: Szia! Én a szülõszobán találkoztam vele,nem szülés miatt.Akkor épp külföldi diákokat oktatott,nagyon megnyerõ volt számomra.Szakmai szempontból nem ismerem,de mint ember szimpatikus és jópofa.

Szia! Én a szülõszobán találkoztam vele, nem szülés miatt.Akkor épp külföldi diákokat oktatott, nagyon megnyerõ volt számomra.Szakmai szempontból nem ismerem, de mint ember szimpatikus és jópofa.

Jár valaki a debreceni Dr. Krasznai Zoárd magánrendelésére? A rendelő címe kellene.

és hogy kb hol található

Legjobb válasz: Remek orvos, nagyon jó választás, de csak a klinikán tudod elérni.

Remek orvos, nagyon jó választás, de csak a klinikán tudod elérni.

A debreceni dr. Török Péter császározott közületek valakit? Milyen doki?

Az én dokim "kiküldetésben" van a mai naptól két hétig lesz oda és a Török doktor úr veszi át a betegeit, de nagyon félek hogy nem jön haza a dokim id?ben (a babám 2 héttel nagyobb az átlaghoz képest). Azt mondta nyugodjak meg jó kezekben hagy, de én a másik dokit csak látásból ismerem és mégsem ? kísérte végig a terhességem, és neki is biztos rengeteg \'betege\' van.

Legjobb válasz: Szia! Bár én nem ismerem, de én a helyedben a saját orvosomból indulnék ki! Ha benne bízol, akkor abban is bízhatsz, akit õ helyetteséül választott. Ha rá meri hagyni a "betegeit", akkor nem lehet rossz orvos! Ebben a helyzetben nincs más lehetõséged, mint bizalmat szavazni az újnak! Talán menj el hozzá egyszer, beszélgess vele egy pár percet, hogy megismerd egy kicsit, és akkor talán megnyugszol!

Szia! Bár én nem ismerem, de én a helyedben a saját orvosomból indulnék ki! Ha benne bízol, akkor abban is bízhatsz, akit õ helyetteséül választott. Ha rá meri hagyni a "betegeit", akkor nem lehet rossz orvos! Ebben a helyzetben nincs más lehetõséged, mint bizalmat szavazni az újnak! Talán menj el hozzá egyszer, beszélgess vele egy pár percet, hogy megismerd egy kicsit, és akkor talán megnyugszol!
A kérdező hozzászólása: Köszi igazad van csak tudod már nagy parában vagyok így a finish-ben:) Mindenképp meglátogatom, kedden hozzá megyek nst-re akkor majd kiderül:) Köszi mégegyszer.


Leendő anyukák, a debreceni Dr. Székely Péterről (a fiatalabb, Kar utcai rendelővel) mi a tapasztalatotok?

Legjobb válasz: Hát a fiatalabb Székelyrõl nem tudok nyilatkozni, csak az idõsebbrõl. Õt viszont azt ajánlom, kerüld el nagyon nagyon messzire. Csak rosszat hallottam róla, sok kismamától. Ezek után, lehet,h. nem mennék a fiához sem. (Ugye õ a fia, A Péter?) Én akit nyugodt, biztos szívvel tudok ajánlani,az Czifra Imre, klinikán dolgozik, a magánrendelõje a postekert utcán van. Járj utána neki is,és Székelynek is alaposan! 36hkm

Hát a fiatalabb Székelyrõl nem tudok nyilatkozni, csak az idõsebbrõl. Õt viszont azt ajánlom, kerüld el nagyon nagyon messzire. Csak rosszat hallottam róla, sok kismamától. Ezek után, lehet, h. nem mennék a fiához sem. (Ugye õ a fia, A Péter?) Én akit nyugodt, biztos szívvel tudok ajánlani, az Czifra Imre, klinikán dolgozik, a magánrendelõje a postekert utcán van. Járj utána neki is, és Székelynek is alaposan! 36hkm
Szerintem jó, nyugis orvos, bár én csak az sztk-ba járok hozzá.

Ismeri valaki a debreceni klinikán Dr. Póka Róbertet vagy Dr. Czifra Imrét? Szült már valaki náluk? Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Én nem szültem ugyan egyiknél sem,csak egy vizsgálatsorozat alkalmával találkoztam velük.Dr.Póka Róbert lekezelõen,flegmán beszélt velem,a vizsgálatról ne is beszéljek:( Ugyanúgy elõttem volt egy sorstársam,szegény sántítva jött ki,olyan szépen megvizsgálta.Mondanom sem kell remegve léptem be,egybõl leracsított,hogy deréktól lefelé levetkeznék végre??No comment! Mûtétem után Dr.Czifra Imre jött vizitelni(õ volt az anesztes)nagyon jó kedélyû,vidám,vicces doki,abszolút jópofa,sokat viccelõdött mindenkivel akik az intenzíven feküdtek velem. Szóval nálam õ a nyerõ!!

Én nem szültem ugyan egyiknél sem, csak egy vizsgálatsorozat alkalmával találkoztam velük.Dr.Póka Róbert lekezelõen, flegmán beszélt velem, a vizsgálatról ne is beszéljek:( Ugyanúgy elõttem volt egy sorstársam, szegény sántítva jött ki, olyan szépen megvizsgálta.Mondanom sem kell remegve léptem be, egybõl leracsított, hogy deréktól lefelé levetkeznék végre??No comment! Mûtétem után Dr.Czifra Imre jött vizitelni(õ volt az anesztes)nagyon jó kedélyû, vidám, vicces doki, abszolút jópofa, sokat viccelõdött mindenkivel akik az intenzíven feküdtek velem. Szóval nálam õ a nyerõ!!
Dr. Czifra Imrérõl, én is csak hallottam ugyanis két barátnõm szült nála, és csak annyit tudok mondani, hogy iszonyatosan alapos!! Néha már túlon túl is! :) De inkább mint hogy hanyag legyen!
míg a szülõszobán voltam õ is ott volt, legalább 6 kismama várt rá vizsgálatra, egynek meg is indította a szülést mert zavaros volt a vize(én is épp vártam a szülésre, pont CTG-re voltam kötve.) érdekes hamarébb is meglett a babája mint nekem, nem volt 4 óra hossza az tuti.. mellesleg nekem õ kötötte be az EDÁT, pontosabban a tanulói egyáltalán nem voltam ráhangolva hogy fél órát kellett görnyednem míg rajtam tanultak...azt mondják õ az epidurális beadásában nagyon profi, hát nekem nem úgy tünt de mondom a tanulók adták be nekem, õ csak asszisztált. egyébként kedves volt nagyon, poénkodott is mikor kérdeztem fog-e fájni a beadás, azt mondta: NEKI NEM :) .

Milyen tapasztalatok vannak a debreceni klinikán- Dr. Tanyi Miklós által - végzett gyomorszűkítő eljárásokról?

Olyan emberkék tapasztalatit várom, akiket ez a doktor úr műtött, főleg olyanokat, akiknél a "csőgyomor" kialakítását végezte. Vagy olyanokat keresek, akik Szegedről mentek el hozzá. Köszönöm! Várom válaszaitokat!

Legjobb válasz: Szia! En ugyan meg nem voltam nala de tervben van es en is olyan emberekkel szeretnek beszelni akik mar voltak csogyomor muteten Dr Tanyi-nal esetleg Dr Mohosnal, de csak a csogyomor erdekel a bypass nem! Jo lenne ha valaki jelentkezne! :)

Szia! En ugyan meg nem voltam nala de tervben van es en is olyan emberekkel szeretnek beszelni akik mar voltak csogyomor muteten Dr Tanyi-nal esetleg Dr Mohosnal, de csak a csogyomor erdekel a bypass nem! Jo lenne ha valaki jelentkezne! :)

Dr. Bartha Tünde vagy Dr. Ormos Márk jobb a Debreceni klinikán? Kit keressek fel? Mennyire pénzéhesek? Vagy Dr. Bartha Tünde magánrendelése mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Én még az elején, a 13. héten kerültem Bartha Tünde kezei közé, mert nagyon görcsöltem, és bementem a terhesambulanciára. Bár nem õ az orvosom, de csak jót tudok rá mondani, alapos volt, nagyon kedves, és megnyugtatott. Szerintem egy tündér, az árairól viszont nem tudok nyilatkozni. :( Szép babavárást Neked! 26 hkm

Én még az elején, a 13. héten kerültem Bartha Tünde kezei közé, mert nagyon görcsöltem, és bementem a terhesambulanciára. Bár nem õ az orvosom, de csak jót tudok rá mondani, alapos volt, nagyon kedves, és megnyugtatott. Szerintem egy tündér, az árairól viszont nem tudok nyilatkozni. :( Szép babavárást Neked! 26 hkm
(És ugye ez TB-s rendelés volt, de ettõl jobban akkor sem tudott volna rám figyelni, ha több ezer forintot fizetek neki.)
Bartha Tündérõl én is csak jókat hallottam. Engem nem vizsgált, de mindenki dicséri és Klinikai dolgozók is ajánlják az ismerõseiknek. Ormos Márk egyszer vizsgált, amikor még nem voltam terhes, nagyon kedves volt õ is. Bocsi, ezzel sokat nem segítettem:) .
Bartha Tünde az orvosom már vagy 8-9 éve és régi jó ismerõsöm is.Nála szültem 2010-ben.CSAKIS a legjobbakat tudom neked elmondani róla, mind szakmailag, mind emberileg is.Õ a legjobb!!!!
Jah és Tündike egyáltalán nem pénzéhes, szinte mindig elérhetõ!!!!! Én rákszûrésért 10 ezret szoktam fizetni, szülésnél(progiscsászár)50-et adtam.
Kedves kérdezõ! Azóta esetleg megtudtad, hogy mennyibe kerül a terhesgondozás Dr. Bartha Tündénél, mert engem is érdekelne, és a véleményed is róla, ha esetleg hozzá jársz, vagy jártál.
A kérdező hozzászólása: szia.nem hozzá jártam de ugy hallottam hogy 8000 a terhesgondozás nálla.

Mit lehet tudni Dr. Kiss Zoltanrol Berettyoujfaluban? Dolgozik a debreceni klinikan is? Milyen orvos?

Legjobb válasz: Én Kiss dokihoz járok,mióta tudom hogy babát várok,nekem is ajánlották és bátran ajánlom tovább.Nála is fogok szülni,hiába nem Újfaluban lakom,inkább kimegyek hozzá.Debrecenben csak magánrendelése van.Nagyon alaposnak találom eddig! Egy 15 hetes kismami

Én Kiss dokihoz járok, mióta tudom hogy babát várok, nekem is ajánlották és bátran ajánlom tovább.Nála is fogok szülni, hiába nem Újfaluban lakom, inkább kimegyek hozzá.Debrecenben csak magánrendelése van.Nagyon alaposnak találom eddig! Egy 15 hetes kismami
En nala szultem es soha nem talalkoztam meg nala korrektebb orvossal. En mindenkinek csak ajanlani tudom!
Tándornak nincsen, hogy Bodnárnak van-e azt nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Esetleg jártál már a Kaáli Intézetben?
Szia! Biztos, hogy nincs Bodnár doktornak magánrendelése, mert egész nap a Kaáliban van. Akarsz róla tudni valamit? Én hozzá járok.
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen!! Köszönöm szépen, hogy írtál, nagyon rendes vagy :) Fogok még írni, csak most néhány percig vagyok gépnél...., rohanok órát tartani! Privát email-ben levelezhetünk?Mert akkor oda írnék Neked! Üdv: Rita
A 00.46-tol kérdezem hogy válaszolna-e egy pár kérdésemre priviben.Bodnár doktorúrral kapcsolatban.Köszi.Gabica
Igen, írjatok csajok nyugodtan, amiben tudok, segítek!

A debreceni klínikán Dr. Török Olga jó orvos és vállal szülést is?

Legjobb válasz: Dr Török Olga körültekintõ, alapos, jó orvos, genetikus. Azt nem tudom, hogy vállal e szülést .

Dr Török Olga körültekintõ, alapos, jó orvos, genetikus. Azt nem tudom, hogy vállal e szülést .
igen vállal persze alaposan nyúlj a zsebedbe.
nAGYON JÓ ORVOS, VÁLLAL SZÜLÉST.
A terhesgondozás alatt nagy alapos munkát végzett. A szülés levezetése és utána az érdeklõdés jeles volt Pénzösszegrõl szó sem esett Csak jó élményeim voltak.
Vállal szülést és nagyon jól meg is csinálta a barátnõmnek. Nem is drága bár árat nem mond állitólag, jó orvos csak sok a dolga


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!