Találatok a következő kifejezésre: A déli hogy jutok el legegyszerübben (8 db)

Hogyan jutok el legegyszerűbben Budapesten a Keleti pályaudvaról a Déli pályaudvarra?

Köszönöm szépen el?re is a válaszaitokat!

Legjobb válasz: A 2-es (piros) metróval. Mindkét pályaudvart érinti, a Déli az egyik végállomása.

A 2-es (piros) metróval. Mindkét pályaudvart érinti, a Déli az egyik végállomása.
Így van, felszállsz Keletinél a metróra és annak pont a Déli a végállomása.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindkettõtöknek a válaszát és segítségét :-)

Hogy jutok el legegyszerűbben a nyugati pályaudvarról a délibe?

pesten ismeretlen vagyok, tömegközlekedéssel akarok menni :

Legjobb válasz: Ami a leggyorsabb az talán a metró. Nyugatin lemész az aluljáróba, megkeresed a metrót, ki van írva merre kell menni.felszállsz arra, ami a kõbánya-kispest fele közlekedik,elmész a Deák Ferenc térig, ott leszállsz és elindulsz arra, amerre ki van írva, hogy 2-es metró (piros vonal) Ott felszállsz arra, amelyik a Déli pályaudvarig közlekedik és már ott is vagy. Átszálló jegyet vegyél a jegypénztárnál.

Ami a leggyorsabb az talán a metró. Nyugatin lemész az aluljáróba, megkeresed a metrót, ki van írva merre kell menni.felszállsz arra, ami a kõbánya-kispest fele közlekedik, elmész a Deák Ferenc térig, ott leszállsz és elindulsz arra, amerre ki van írva, hogy 2-es metró (piros vonal) Ott felszállsz arra, amelyik a Déli pályaudvarig közlekedik és már ott is vagy. Átszálló jegyet vegyél a jegypénztárnál.
VAGY : kimész a Teréz körútra a Nyugati p.u. elé és felszállsz a 4-es vagy a 6-os villamosra, amelyik Budára megy, a Moszkva tér irányába... A Moszkva téren (végállomás) átszállsz az 59-es, vagy 61-es, vagy 18-as villamosra a tér másik oldalán és 1 megállót mész vele : ott van a Dli p.u.! :D (Szerintem ez egyszerûbb, mint a földalatti labirintusokban kóvályogni.)
ja csak ne kavarodj el a Moszkva téren...
A kérdező hozzászólása: köszönöm szerintem a villamost választom, valamivel átláthatóbb :)
Már csak azért is elõnyösebb a villamosozás, mert elég, ha veszel egy sima jegyet, és sasolsz, ha véletlenül jönne ellenõr lyukasztasz... Én mondjuk bérletet veszek, mert túl sokat utazok ahhoz, h mindig figyelni tudjam az ellenõrt, de teljesen megértem a bliccelõket.

A déli pályaudvarrol, hogy jutok el legegyszerübben az állatkertig?

Legjobb válasz: metro Deák térig, ott átszállsz a kis földalattira(1es metro)Hõsök teréig, vagy a Széchenyi fürdõig és onnan gyalogolsz Öcsém, vagy elõre, vagy hátra..

metro Deák térig, ott átszállsz a kis földalattira(1es metro)Hõsök teréig, vagy a Széchenyi fürdõig és onnan gyalogolsz Öcsém, vagy elõre, vagy hátra..
A kérdező hozzászólása: kösz hugi:D
Felszállsz a 2-es metróra 4 megálló Átszálsz a Deák Ferenc Téren az 1-es metróra 8 megálló Átszállsz a 72-es trolira 1 megálló Leszállsz az Állatkertnél


akkor most elte v bme?
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, félrenéztem a dolgokat. BME (Magyar tudósok körútja 2.)
A kérdező hozzászólása: Egyszerûbben a BME informatikai épületéhez szeretnék eljuni.
Szerintem Kelenföldi pu-tól a 103-as busszal a Dombóvári út nevû megállóig, és onnan még picit gyalogolni kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Metróval a (Puskás Ferenc) Stadionig, onnan gyalog.
Metro, leszállás Stadionok megálló.
helyes.
IGAZ, IGAZ
Metróval Stadionok megállóig elmész és utána sétálsz egy picit (ha nincs bérleted 1-1 szakaszjegy 320+320 forint)

Budapestiek, v aki tudja: hogyan jutok el a Kosztolányi térről a Fradi stadionig (asszem Népliget) legegyszerűbben? és a Keleti pu. -tól a Fradi stadionig? és a Kosztolányi térről a Déli pu. Ig?

a lehet? legolcsóbb megoldásokat javasoljátok, légyszi:)

Legjobb válasz: Piros 7-es vagy piros 173-as busszal visszafele az Etele tér felé 2 megállót mész (Kelenföld városközpont) ott átszállsz a 103-as buszra Népliget irányába és azzal elmész a végállomásig (Népliget).

Piros 7-es vagy piros 173-as busszal visszafele az Etele tér felé 2 megállót mész (Kelenföld városközpont) ott átszállsz a 103-as buszra Népliget irányába és azzal elmész a végállomásig (Népliget).

Hogy jutok el a legegyszerübben és legolcsóbban a bu déli p. u. -ról feri hegy 1re?

nagyon fontos és sürg?s lenne mert 16.án(szerdán) megyek...

Legjobb válasz: -Piros METRO-val: Délibõl a Deák Ferenc térre mégy -A Deák Ferenc téren átszálsz a piros METRÓ-ról a KÉK METRO-ra és elmész Köbánya-Kispest végállomásig. -a kijáratnál jobbra fordulsz és a térrõl indul 10 percenként busz Ferihegyre. VAGY: -Kõbánya-Kispest METRO állomásról indul vonat is Ferihegy 1 re, ami ott is megáll. ld. www.elvira.hu

-Piros METRO-val: Délibõl a Deák Ferenc térre mégy -A Deák Ferenc téren átszálsz a piros METRÓ-ról a KÉK METRO-ra és elmész Köbánya-Kispest végállomásig. -a kijáratnál jobbra fordulsz és a térrõl indul 10 percenként busz Ferihegyre. VAGY: -Kõbánya-Kispest METRO állomásról indul vonat is Ferihegy 1 re, ami ott is megáll. ld. http://www.elvira.hu
gyalog. egyszerû és olcsó
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) gyalog kicsit messze van :D
Repülõvel a legegyszerûbb. Pont ott száll le.
kökirõl 200 as, addig meg metro


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!