Találatok a következő kifejezésre: A déli hogy jutok (52 db)

Budapest Nyugati Pályaudvarról a Délire hogy jutok át a leggyorsabban?

Legjobb válasz: kék metróval deáktérig, onnan meg a nyugati ig.

kék metróval deáktérig, onnan meg a nyugati ig.
gondolom a pirossal a Déliig akart lenni a mondat második fele. Tehát a Nyugatinál felszállsz a metróra Kõbánya Kispest felé -> 1. megálló Arany János utca ->2. megálló Deák tér, ott leszállsz, átszállsz a piros metróra a Déli PU felé, az a végállomás - 4 megálló.
Lemész szépen a 3 as metróra, felszállsz elmész a Deák ferenc térig, ha rossz oldalra szálltál fel akkor a megállónál leszállsz és csak átsétálsz a másik oldalra. De ez plusz 5 perc minimum. Akkor elmész a Deák térig, leszállsz és a lépcsõn lemész a 2 es számú piros metró felé egy hosszú folyosón végig mész majd még egy lépcsõ és a lépcsõn lefelé kivan szépen táblázva hogy Déli pályaudvar felé megy és egy nyíllal hogy melyik peronhoz kell menned. Ott felszállsz a metróra és végig mész. Ez a leggyorsabb kb 10-15 perc. Csúcsforgalomba kevesebb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor 2 vonaljegy kell az utazáshoz.
1 jegy kell csak. Ugyanis metrón 1 jeggyel is átszállhatsz.
én is köszönöm a válaszokat. és 1 metrójeggyel még mindig megúszható az egész, halleluja!

A Déli pályaudvartól hogyan jutok el a Camponába legkönnyebben tömegközlekedéssel?

Legjobb válasz: Jaj :) Ez azért "meredek" volt :) Szálljon át szerencsétlen emberke kétszer és utazzon több, mint egy órát busszal? Árban sem kifizetõdõ, de idõben pláne nem. Ha a Déli pályaudvarra érsz, akkor a Pusztaszabolcs-Dunaújváros felé közlekedõ (gyorsított) személyvonatok mindegyike megáll BUDATÉTÉNY megállóhelyen. Ez a Campona vasútállomása. Déli - Kelenföld - Budafok-Belváros - Budafok-Háros - Budatétény. Ez az állomások sorrendje. Minden órában megy vonat (óra 58-kor). De amennyiben vonattal érkezel a Déli pályaudvarra, akkor - az érkezés idejétõl függõen - akár már Budafok-Belváros állomáson is leszállhatsz. Onnan minden óra 11 perckor indul a vonat Budatétény megállóhelyre (két megállónyira). Nézd meg, hogy menetrendileg melyik a megfelelõ neked. (Budafok-Belvárosnál leszállva és a buszmegállóhoz besétálva (kb. 200 m) számos busz megy a Camponához. Ez is alternatíva lehet, ha a vonatra nem akarsz várni. A buszoknál a LÉPCSÕS UTCA megállót keresd. A buszról pedig látni fogod már a bevásárlóközpontot, amikor oda érkezel.) --- Off: Csak azért mondtam, hogy ne nehezítsük a kérdezõ dolgát, mert igen "furcsa" helyzetek alakulhatnak ki. Egyszer egy néni panaszkodott nekem a vonaton, hogy õ mennyire utálja Budapestet, mert neki mennyit kell utaznia, felmegy a Délibe, onnan villamossal ki a Móriczra, ott sétálni, majd a 47-es villamossal ki teljesen a végállomásig. Ez több, mint egy óra, és õ ezt egy héten kétszer megteszi. Akkor közöltem vele, hogy Budafok-Belváros megállóhely a 47-es villamos végállomása... Azóta többszáz órát spóroltam a néninek, nem megy be a Délibe, nem ül villamosra, nem száll át. Hanem leszáll a vonatról, sétál kétszáz métert, és már ott is van az unokáknál.

Jaj :) Ez azért "meredek" volt :) Szálljon át szerencsétlen emberke kétszer és utazzon több, mint egy órát busszal? Árban sem kifizetõdõ, de idõben pláne nem. Ha a Déli pályaudvarra érsz, akkor a Pusztaszabolcs-Dunaújváros felé közlekedõ (gyorsított) személyvonatok mindegyike megáll BUDATÉTÉNY megállóhelyen. Ez a Campona vasútállomása. Déli - Kelenföld - Budafok-Belváros - Budafok-Háros - Budatétény. Ez az állomások sorrendje. Minden órában megy vonat (óra 58-kor). De amennyiben vonattal érkezel a Déli pályaudvarra, akkor - az érkezés idejétõl függõen - akár már Budafok-Belváros állomáson is leszállhatsz. Onnan minden óra 11 perckor indul a vonat Budatétény megállóhelyre (két megállónyira). Nézd meg, hogy menetrendileg melyik a megfelelõ neked. (Budafok-Belvárosnál leszállva és a buszmegállóhoz besétálva (kb. 200 m) számos busz megy a Camponához. Ez is alternatíva lehet, ha a vonatra nem akarsz várni. A buszoknál a LÉPCSÕS UTCA megállót keresd. A buszról pedig látni fogod már a bevásárlóközpontot, amikor oda érkezel.) --- Off: Csak azért mondtam, hogy ne nehezítsük a kérdezõ dolgát, mert igen "furcsa" helyzetek alakulhatnak ki. Egyszer egy néni panaszkodott nekem a vonaton, hogy õ mennyire utálja Budapestet, mert neki mennyit kell utaznia, felmegy a Délibe, onnan villamossal ki a Móriczra, ott sétálni, majd a 47-es villamossal ki teljesen a végállomásig. Ez több, mint egy óra, és õ ezt egy héten kétszer megteszi. Akkor közöltem vele, hogy Budafok-Belváros megállóhely a 47-es villamos végállomása... Azóta többszáz órát spóroltam a néninek, nem megy be a Délibe, nem ül villamosra, nem száll át. Hanem leszáll a vonatról, sétál kétszáz métert, és már ott is van az unokáknál.
A legegyszerübb ha vonatal mész Budatétényig ott van a Campona közvetlen olcsó is!!!!!!
Felszállsz a 139-es buszra a Déli pályaudvarnál Mész 3 megállót Átszállsz a BAH-csomópontnál a 212-es buszra Mész 7 megállót Leszállsz a Budafoki útnál Felszállsz a 33 vagy a 33/a buszra a Szerémi soron Mész 19 megállót Leszálssz a Dózs György úton.

Duna partól hogy jutok el a Déli pályaudvarig?

20.án a tüzijáték után csak vonatom van,hogy jutok el oda?

Legjobb válasz: Hát, eleve maradj a budai oldalon. H az alábbi linkre kattintasz, meglátod, milyen messze (közel) van a Déli pályaudvar a Dunához. A Clark Ádám tér a Lánchíd budai oldala, az alagúton keresztül jutsz oda. De nagyon sokan szoktak szerintem arrafelé lenni, célszerû lenne a Lánchídtól a Margit híd felé valahol megállnod. Az Alagúton, ha keresztül mész visszafelé, akkor a 18-as villamos megállóját eléred (az Attila úton még továbbmész a Krisztina körútig). Ha nem jár a villamos, akkor is csak sétálj a Krisztina körúton a Déli pályaudvar felé. Az Alagútból kiérve tehát átmész még az Attila úton, a Krisztina körútnál pedig befordulsz jobbra és ott mész kb. 1-1,5 km-t. Ott van a Déli p.u.

Hát, eleve maradj a budai oldalon. H az alábbi linkre kattintasz, meglátod, milyen messze (közel) van a Déli pályaudvar a Dunához. A Clark Ádám tér a Lánchíd budai oldala, az alagúton keresztül jutsz oda. De nagyon sokan szoktak szerintem arrafelé lenni, célszerû lenne a Lánchídtól a Margit híd felé valahol megállnod. Az Alagúton, ha keresztül mész visszafelé, akkor a 18-as villamos megállóját eléred (az Attila úton még továbbmész a Krisztina körútig). Ha nem jár a villamos, akkor is csak sétálj a Krisztina körúton a Déli pályaudvar felé. Az Alagútból kiérve tehát átmész még az Attila úton, a Krisztina körútnál pedig befordulsz jobbra és ott mész kb. 1-1, 5 km-t. Ott van a Déli p.u.
A linket lehagytam. Erre kattints: http://old.utcakereso.hu/bp.12.Magyar_Jakobinusok_tere
Persze a Batthyány térrõl megy metró közvetlenül a Délibe, de tartok tõle, hogy vagy nem jár a metró akkor, vagy lehetetlen rá feljutni, annyira sokan lesznek.
Én annó gyalog mentem. Bár az alagúton át (úgy a legrövidebb) kissé káros az egészségre a szmog miatt! 9-kor kezdõdik, most csak 20 perces lesz. Akkor még jár a metró, csak iszonyat zsúfolt lesz, bár sûrûn fog járni. Így jobban jársz, ha a 18-as villamoshoz mész a Döbrentei térre, vagy a Dózsa György térre (az utána követezõ megálló a Déli pu. felé). Nem derült ki egyértelmûen a BKV-tájékoztatóból, hogy a kettõ közül melyik megállóból indul. Az útvonaltervezõ segít megtalálni! (A Döbrentei tér az Erzsébet híd lábánál van)


Hogyan jutok el tömegközlekedéssel Bp. Déli pu. -ról a Keletibe kevesebb, mint 30 perc alatt, ha teljesen ismeretlen vagyok a fővárosban?

Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: ez egy szerencsés helyzet, mert a déli és a keleti egy metróvonalon van. déli pályaudvaron csak felszállsz a metróra (ez a végállomás, szóval nem tudsz rossz irányba szállni), és leszállsz a keleti pályaudvarnál. ezek a megállók nevei is :) õszintén szólva nem tudom, ez mennyi idõ, de rövidebb, mint fél óra. bkv.hu honlapon az M2-es metró menetrendjében meg tudod nézni :)

ez egy szerencsés helyzet, mert a déli és a keleti egy metróvonalon van. déli pályaudvaron csak felszállsz a metróra (ez a végállomás, szóval nem tudsz rossz irányba szállni), és leszállsz a keleti pályaudvarnál. ezek a megállók nevei is :) õszintén szólva nem tudom, ez mennyi idõ, de rövidebb, mint fél óra. bkv.hu honlapon az M2-es metró menetrendjében meg tudod nézni :)
11 perc a tiszta menetidõ, de ehhez még hozzájön a jegyvásárlás ideje (javaslom az újságost, pénztárnál tök nagy a sor néha), a peron megközelítése a két pályaudvaron (5-5 perc), plusz a várakozás (csúcsban max. 2-3 perc, csúcson kívül max. 5 perc, hajnalban és késõ este max. 10 perc).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Ferihegy 1-rol hogyan jutek el a deli palyaudvarra?

Legjobb válasz: Ha a délibe vonat miatt mész, akkor egyszerûbb Kelenföldre menned: Ferihegy 1-rõl Zugló vasútállomás > vonattal Zugló vasútállomás - Kelenföldi pu. > 7-173-as piros busszal.

Ha a délibe vonat miatt mész, akkor egyszerûbb Kelenföldre menned: Ferihegy 1-rõl Zugló vasútállomás > vonattal Zugló vasútállomás - Kelenföldi pu. > 7-173-as piros busszal.

Hogyan jutok el Déli pályaudvarból a reptérre?

Legjobb válasz: www.bkk.hu 2-es metró, 3-as metró, 200E busz Vagy ha vonattal jössz akkor a Déli elõtt egyel leszállsz Kelenföldön, onnan pedig a G43-as vonattal átmész Kõbánya-Kispestre és onnan 200E busszal. Úgy rövidebb és olcsóbb is.

http://www.bkk.hu 2-es metró, 3-as metró, 200E busz Vagy ha vonattal jössz akkor a Déli elõtt egyel leszállsz Kelenföldön, onnan pedig a G43-as vonattal átmész Kõbánya-Kispestre és onnan 200E busszal. Úgy rövidebb és olcsóbb is.
Az elõttem szóló tökéletesen elmondta, de szeretném ha minden olvasó tudná, google a titok nyitja Google útvonaltervezõ + kiindulási hely, és célállomás megadása, plusz ha tömegközlekedéssel mennél, akkor a kis busz ikon. És megmondja. Akárhonnan akárhova.
5-8000ft ért elvisz a taxi

Hogy jutok el a Déli pályaudvartól a Terror háza múzeumba (Andrássy ú.60)?

Legjobb válasz: Déli pályaudvaron felszállsz a kettes metróra, leszállsz majd felszállsz az egyes metróra más néven földalatti. Nem kell plusz jegyet venned hozzá. A föld alattival elmész az Oktogonig, ott leszállsz és egy kis séta kb 5 perc.

Déli pályaudvaron felszállsz a kettes metróra, leszállsz majd felszállsz az egyes metróra más néven földalatti. Nem kell plusz jegyet venned hozzá. A föld alattival elmész az Oktogonig, ott leszállsz és egy kis séta kb 5 perc.
A kettessel a Deák Ferenc térig kell menned, ez kimaradt és ugyanott rá az egyesre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:D

Budapestiek hogy jutok el legkönnyebben a Keleti pályaudvartól a Déli pályaudvarig?

Legjobb válasz: Metróval, a végállomásig mész aminek Déli pályaudvar a neve.

Metróval, a végállomásig mész aminek Déli pályaudvar a neve.
A Keleti pályaudvar nevû megálló a legközelebbi. Ha vonattal érkezel, akkor a gyalogos aluljárón át érheted el a metróállomást. Ki lesz írva, csak kövesd a jelzéseket.
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ!Még azt meg tudod mondani hogy a Keletinél melyik a legközelebbi metró megálló?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ!
Metró a legjobb, de bõvebb infót a http://www.bkv.hu oldalon találsz az "útvonal tervezés" alatt

Hogyan jutok el legegyszerűbben Budapesten a Keleti pályaudvaról a Déli pályaudvarra?

Köszönöm szépen el?re is a válaszaitokat!

Legjobb válasz: A 2-es (piros) metróval. Mindkét pályaudvart érinti, a Déli az egyik végállomása.

A 2-es (piros) metróval. Mindkét pályaudvart érinti, a Déli az egyik végállomása.
Így van, felszállsz Keletinél a metróra és annak pont a Déli a végállomása.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindkettõtöknek a válaszát és segítségét :-)

Hogy jutok el a nyugatitól a déliig?

Nem vagyok túl jártas Pesten és nagyon tudnám értékelni, ha valaki leírná, hogy jutok el a nyugatitól a déliig.. El?re is köszönöm szépen!

Legjobb válasz: Fölpattansz a Combinora (4-6-os villamos), és leszállsz a Moszkván. Onnan egy köpés a Déli. Kb. 5 perc. És olcsóbb, mivel egy vonaljegy.

Fölpattansz a Combinora (4-6-os villamos), és leszállsz a Moszkván. Onnan egy köpés a Déli. Kb. 5 perc. És olcsóbb, mivel egy vonaljegy.
Tényleg. Akkor a metrós mutatvány a nyerõ.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszi mindenkinek a választ, sokat segítettetek (:
Metróval. A 3-as metróval (kék) elmész a Deák Ferenc térig (nyugati pályaudvartól a 2. megálló ha jól emlékszem). A Deák Ferenc téren átszállsz a 2-es metróra (piros). Az egyik végállomás a Déli pályaudvar.
3-mas metróval a Deák térig, ott átszállsz a 2-es metróra és elmész vele a Déli-ig. Átszállásnál már nem kell másik jegyet lyukasztani!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!