Találatok a következő kifejezésre: A cypromix szedhetem fogamzásgátlásra (1 db)

A cypromix gyogyszert szedhetem fogamzásgátlásra?

Legjobb válasz: A barátnõm elment orvoshoz,és mondta hogy fogamzásgátlót szeretne kiíratni,fogamzásgátlás céljából!Felírta neki az orvos a cypromixet!Nem használ más védekezõ módszert,és véd is neki!

A barátnõm elment orvoshoz, és mondta hogy fogamzásgátlót szeretne kiíratni, fogamzásgátlás céljából!Felírta neki az orvos a cypromixet!Nem használ más védekezõ módszert, és véd is neki!
A Cypromix kizárólag nõk alábbi betegségeinek kezelésére javasolt: Orális antibiotikumok tartós adására sem reagáló súlyos acne seborrhoeával vagy anélkül enyhe hirsutismus. Bár a Cypromix orális fogamzásgátló aktivitással is rendelkezik, csak a fenti kórképekben szenvedõ, hormonkezelésre szoruló nõk kezelésére alkalmazható. Ez a készítmény nem ajánlott kizárólag fogamzásgátlásra.
Én barátnõm is ezt szedi kb. 1, 5 éve már és nem lett terhes...
védeni véd, az nem kérdés, de csak arra a éclra nem írhatná fel a doki, csak amelyik felelõtlen, ezt csak betegeknek szabadna
A cypromixnek csak a mellékhatása a fogamzásgátlás, de ugyanúgy hat, mint esetleg más-más fogamzásgátló.Bár ha a dokid azt másra írta ki, (én akkor nem szedném fogamzásgátlásra)menj el nõgyógyászhoz és kérd ki a tanácsod.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi idő után látható a hatása?

Volinát szedek,ma vettem be az 5.ik szemet.Arcomon van pár pattanás,szerintetek letisztítja?

1

Normális ez? A gyógyszertől van?

A ciklusom 22. napján megjött rendesen a mensesem (amúgy is rendszertelen, max 25 napos)- nem barnázás, rendes vérzés ami hosszan tartó és erőteljes- és elkezdtem szedni a fogamzásgátlót.Másnap reggel még volt pár csepp, de délutánra teljesen abbamaradt. Tehát 2-2 és fél napig menstruáltam. Lehet hogy a gyógyszer egyből ennyire felborítja?
20/L

2

A terhességi teszt mikortól megbízható?

Ha tegnap történt az eset és ma csináltam egy tesztet és azt írta ki hogy nem vagyok terhes, az megbízható? Mármint n em túl korai megállapítani?

6

Mennyi az esélye, hogy teherbe eshetek?

Fél éve szedek fogamzásgátló tablettát.(Symicia) Múlt héten volt meg a menszeszem, tehát szünetet tartottam egy hétig.Amikor az első szemet kellett bevennem, akkor rá pár órára hánytam.Másnap együtt voltam a párommal. Lehetséges hogy nem védett a gyógyszer?

6

Vélemények a Mathes óvszerről?

Most találkoztam először ezzel a márkával és kíváncsi vagyok nektek bejött e? Tényleg a Lifestylest utánozza?

6

22éves vagyok kb 6éve szedem a Mercilon fogamzásgátlót. Mi lehet a gond?

Szept 17.én jött meg ,azonba pár napja észleltem,hogy érzékeny lett a mellbimbóm és fáj a hasam alsó része. Először fel fázásra gyanakodtam nem nagyon foglalkoztam vele de ha az lenne a mellbimbómra is ki hatna? Most vagyok a 16.napon mensiig. Volt olyan,hogy késtem a gyógyszerrel de a 12órába benne volt a bevétel mindig. Mi lehet a baj? Lehet szó terhességről?

2

Vérvételből megállapítható, hogy az ember terhese-e?

Tegyük fel, hogy lefeküdtem a barátommal utána két nappal pedig volt vérvételem. Megint két nap múlva megjött az eredmény. Minden rendben. Egy sima vérvételnél látnák, ha az ember terhes? Vagy még pár nap után alapól korai?

4

Fogamzásgátló tabletta feliratásának menete hogy zajlik? Tényleg nagy az esély rá, hogy hízzak tőle?

7

Mikor kezdjem el szedni megint? (fogamzásgátló)

2,5 évig szedtem fogamzásgátlót, aztán most a nyáron 2 hónapig pihentettem, most akarom majd elkezdeni szedni megint, de nem tudom, hogy mikor vegyem be. ha megjött, és elmúlt, vagy a következő mensi első napján? köszi előre is.

6

Fogamzásgátlót feliratni mehetek a gyermek nőgyógyászatra? A rendes nagyon drága.17/L

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!