Találatok a következő kifejezésre: A cypromix szedhetem fogamzásgátlásra (1 db)

A cypromix gyogyszert szedhetem fogamzásgátlásra?

Legjobb válasz: A barátnõm elment orvoshoz,és mondta hogy fogamzásgátlót szeretne kiíratni,fogamzásgátlás céljából!Felírta neki az orvos a cypromixet!Nem használ más védekezõ módszert,és véd is neki!

A barátnõm elment orvoshoz, és mondta hogy fogamzásgátlót szeretne kiíratni, fogamzásgátlás céljából!Felírta neki az orvos a cypromixet!Nem használ más védekezõ módszert, és véd is neki!
A Cypromix kizárólag nõk alábbi betegségeinek kezelésére javasolt: Orális antibiotikumok tartós adására sem reagáló súlyos acne seborrhoeával vagy anélkül enyhe hirsutismus. Bár a Cypromix orális fogamzásgátló aktivitással is rendelkezik, csak a fenti kórképekben szenvedõ, hormonkezelésre szoruló nõk kezelésére alkalmazható. Ez a készítmény nem ajánlott kizárólag fogamzásgátlásra.
Én barátnõm is ezt szedi kb. 1, 5 éve már és nem lett terhes...
védeni véd, az nem kérdés, de csak arra a éclra nem írhatná fel a doki, csak amelyik felelõtlen, ezt csak betegeknek szabadna
A cypromixnek csak a mellékhatása a fogamzásgátlás, de ugyanúgy hat, mint esetleg más-más fogamzásgátló.Bár ha a dokid azt másra írta ki, (én akkor nem szedném fogamzásgátlásra)menj el nõgyógyászhoz és kérd ki a tanácsod.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vagilact NTC-t lehet szedni fogamzásgátló mellett? Nem fogja befolyásolni a fog. Gátló hatását? Illetve a hüvelykúp használatát vérvétel nem mutatja ki, igaz?

2

Mikor érdemes elmenni nőgyógyászhoz fogamzásgátlóért? A ciklus melyik szakaszában? Vagy mindegy?

5

Lehet belőle baj? Mirabella fogamzásgátlót szedek.

A második levél 17.szeménél jártam mikor a párom elment bennem. most a 3.levél 6.szeménél járok,normális vérzésem volt a szünetben 5 napig tartott..(tudom hogyha szedem a tabit akkor nem menstruáciom van, hanem megvonásos vérzés.)olvastam olyat h 1 nő a 3-4.honapban vette észre h terhes addig ugyanugy megvolt neki és nemgondolta h baj van, fog.gátlot meg már régota szedett. A párom aztmondja h feleslegesen idegeskedem ugysincs baj. Lehet hogy "hülyén" hangzott amiket leirtam,de ez van ..eléggé félek...:/ és normális válaszokat szeretnék!

4

Ha a gumi nem szakad ki, akkor kifolyhat belőle az ondó, mondjuk az alján?

5

Escapelle után mikor kell megjönnie?

1

Melyik gumimárkából vannak nagyobb méretek? Ki miylen használ?

Probléma az hogy például Durex Xl-t nem árulnak mindenütt, legalábbis a környékünkön még nem láttam....skyn-ből van nagy méret de nincs ráírva mekkora...Nem kell ismer tmárkának lennie, inkább a jó tapasztalat számít, és hogy legyen széles...

1

Ha bevettem a bogyót és rá 5 percre hasmenésem volt, akkor az nem jöhetett ki, ugye?

7

K. Rva vagy kitartott?

Van egy ismerősöm , aki pénzért szexel egy pasival, de mással nem . Akkor ő most k.rvának számít vagy csak kitartottnak?

5

Ma kellett volna felhelyeznem a hüvelygyűrűt, de elfelejtettem, és 10 órával később helyeztem fel! Mi a teendő ilyenkor?

Reggel fél tízkor kellett volna visszahelyeznem az egyhetes szünet után,de elfelejtettem,és most fél hatkor tettem fel. Most egy hétig együttlét során védekeznem kell? Illetve a mostani három hét leteltével akkor fél hatkor kell levennem majd?

1

Eltolás idején is nyugodtan szeretkezhetünk?

Továbbszedtem a gyógyszert 7 nappal,mert pont nyaralni voltunk...viszont most amikor már meg kéne,hogy jöjjön,nem történik semmi. Ez idő alatt is biztonságosnak kellett volna lennie a sexnek,nem?!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!