Találatok a következő kifejezésre: A cypromix mennyi idö után (9 db)

Vélemények a cypromix-ről? A bőr mennyi idő után kezd el javulni?

most gyógyszerszünetbe vagyok, diane35-öt szedtem, de ma az orvosom cypromixet írt fel .. azt mondta ugyanolyan csak olcsóbb.

Legjobb válasz: A diane35-öt az mennyire hatásos..?annyi rosszat olvastam rólla, mert nekem is ez lenne a gondom. de feltettem egy kérdést és csak veszekedtek velem..

A diane35-öt az mennyire hatásos..?annyi rosszat olvastam rólla, mert nekem is ez lenne a gondom. de feltettem egy kérdést és csak veszekedtek velem..
Én azt szedem már egy éve:) .Nekem 3 hónap után kezdett el hatni, akkor vettem észre, hogy nem bújik elõ olyan sok pattanásom, mint elõtte.Viszont a Cypromix sem tünteti el nekem teljesen a pattanásaim, volt egy idõszak, több hónapon keresztül, mikor az állam teljesen bedagadt, piros lett, fájt és egy hatalmas pattanás jött létre..aztán ez elmúlt, nem tudom, mi volt a kiváltó oka.Most Clean&Clear arclemosót használok Cypromix mellé és azóta nem jött elõ egy pattanásom se:) .A kettõ kombinációja hatásos, de a Cypromix egymagában nem ért sokat nekem.

A cypromix fogamzásgátlo mennyi idö után hat?

Legjobb válasz: Kedves elsõ válaszoló! Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, minek írsz megjegyzést!? Tehát: - Ha a megelõzõ hónapban nem szedett hormonális fogamzásgátlót: A menstruációs ciklus (vagyis a havi vérzés) elsõ napján kezdje el a Cypromix szedését. A ciklus elsõ napján kezdve a Cypromix szedését annak fogamzásgátló hatása azonnal érvényesül. A ciklus 2.-5. napján is elkezdheti a gyógyszer szedését, ebben az esetben azonban (az elsõ csomag esetében) 7 napon keresztül kiegészítõ (barrier-elvû) fogamzásgátló módszereket is alkalmaznia kell, mint pl. az óvszer. Szerintem érthetõ!

Kedves elsõ válaszoló! Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, minek írsz megjegyzést!? Tehát: - Ha a megelõzõ hónapban nem szedett hormonális fogamzásgátlót: A menstruációs ciklus (vagyis a havi vérzés) elsõ napján kezdje el a Cypromix szedését. A ciklus elsõ napján kezdve a Cypromix szedését annak fogamzásgátló hatása azonnal érvényesül. A ciklus 2.-5. napján is elkezdheti a gyógyszer szedését, ebben az esetben azonban (az elsõ csomag esetében) 7 napon keresztül kiegészítõ (barrier-elvû) fogamzásgátló módszereket is alkalmaznia kell, mint pl. az óvszer. Szerintem érthetõ!
OLVASD EL A TÁJÉKOZTATÓT!!!!!! HA NINCS MEG, TÖLTSD LE A NETRÕL
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Elsõ, ha nem tudsz válaszolni, akkor te keresd ki netrõl, és másold be :) amúgy a gyakorikerdes.hu is a neten van, és azért ide írnak, mer ez az oldal arra lett kitalálva :) így nem kell keresgélni, amúgy meg a google mindent kidob sokszor, csak azt nem ami kéne. Nem a kérdezõ a lusta, hanem a válaszadó, de ha nem tud normális választ adni, ami a kérdéshez kapcsolódik, akkor tényleg, minek írsz? A Válasz: Nos nekem eddig se volt pattanásom csak cisztáim (PCO) és fél éve szedem, de helyrejöttek a hormonjaim :) valszeg lehet babám majd :)

A Cypromix fogamzásgátló mennyi idő után ad "védettséget"?

A menstruáció els? napján kezdtem el szedni a fogamzásgátlót, így mennyi id? után biztonságos óvszer kiegészítése nélkül aktust létesíteni?

Legjobb válasz: Van használati útmutatója, amit itt is megtalálsz: http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/CYPROMIX_bevont..

Van használati útmutatója, amit itt is megtalálsz: http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/CYPROMIX_bevont..
A kérdező hozzászólása: betegtájékoztatóm nekem is van, de abban nincsen leírva pontosan sajnos... szóval ha valaki tudná, azt megköszönném! :)
Kinyitnád a szemed akkor látnád, olvasd figyelmesen végig!Jobban hiszel az itteni "tudatlan" embereknek, mint hogy esetleg figyelmesen elolvasd vagy kikérd a nõdokit tanácsát?? Az elsõ csomag Cypromix szedésének kezdése - Ha a megelõzõ hónapban nem szedett hormonális fogamzásgátlót: A menstruációs ciklus (vagyis a havi vérzés) elsõ napján kezdje el a Cypromix szedését. A ciklus elsõ napján kezdve a Cypromix szedését annak fogamzásgátló hatása azonnal érvényesül. A ciklus 2.-5. napján is elkezdheti a gyógyszer szedését, ebben az esetben azonban (az elsõ csomag esetében) 7 napon keresztül kiegészítõ (barrier-elvû) fogamzásgátló módszereket is alkalmaznia kell, mint pl. az óvszer.

Mennyi idő után tünteti el a pattanásokat a Cypromix?

B?rgyógyász írta fel az aknékra, mikor várhatok javulást?

Legjobb válasz: az a köze hogy a cypromix egy fogamzásgátló ami pattanásra meg erõs szõrösödésre való

az a köze hogy a cypromix egy fogamzásgátló ami pattanásra meg erõs szõrösödésre való
nekem is azt írta fel.egy hónapig szedtem nekem nem használt addig szinte semmit, aztán abba is kellett hagynom mert egy hónapon keresztül véreztem tõle..Türelmesnek kell lenni.Egyik percrõl a másikra semmi nem használ
Ismerõs....nekem 32 évesen jöttek vissza a pattanásaim akkor szedtem ezt a cypromixet.ÉS igen amíg szedtem végig véreztem.De nyugi nem mindenkire hat így .A Roaccutannál gyengébb gyógyszer is van Sotret a neve.A lányom ezt szedi cypromix-el együtt.A R. egy lórúgás az biztos.Kellemetlenek a mellékhatásai.
Sziasztok Nekem 11 éves korom óta nagyon pattanásos az arcom, de iszonyúan, és semmi nem segített. 19 évesen szántam el magam, hogy elmenjek nõgyógyászhoz, ezt írta fel, és 4 hónapja szedem, és az arcom :-))))) soha nem volt még ilyen szép! Mindenki megjegyzi :) )) úgy örülök neki. Nekem nincs semmi bajom tõle
Én is Cypromixet szedek, ez a 2. hónapom, és még semmit se javult, viszont az antibiotikumos kezelés csodákra képes, de komolyan, gyönyörû lett az arcom, viszont nagyon legyengít és rengeteg betegség összeszedhetõ így..én is reménykedek h a fog.gátló idõvel helyre rakja..
A kérdező hozzászólása: De ahogy elnézem az összetételét, ugyanaz a R. meg az S.! A hatóanyaga ugyanaz, ugyanannyi, a bevonatánál van egy kis különbség... Akkor mégis miért lenne jobb az S.?
Kioktatni ne akard, bizonyára egy s zakorvos jobban ért hozzá.Remélem sikerrel jársz
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondta a bõrgyógyász, hogy ha ez nem segít akkor a Roát írja hozzá... Most oktassam ki, hogy az a másik gyógyszer jobb?
A kérdező hozzászólása: Sajnos én még nemtudom, hogy fog hatni, mert a 3. szemnél tartok és a mensi elsõ napján kezdtem, szóval a mostani vérzés még normális..
A kérdező hozzászólása: Nagyon nehezen vettem rá magam, hogy elkezdjem, mert elég fogamzásgátló-ellenes vagyok, de már 20éves vagyok és semmit sem javult az arcom 12év óta. Ugyanis azóta megvannak az patik, mitesszerek... Már 14-15éves korom körül voltam a bõrgyógyászaton és szinte azonnal mondta, hogy Roacuttanos kezelés, de azt nem mertem bevállalni, elég sok mellékhatásáról hallottam, így vártam, hogy hátha valami javulás lesz. De semmi, így gondoltam kipróbálom. Mondta, hogyha ez nem segít 3hónapon belül akkor hozzáírja a Roát... Ha segít akkor 1 évig kell szednem és meggyógyulok.. Reménykedem...
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló: Amíg szedted addig véreztél tõle? Jájj, kezdek félni...
Nem tudom mi köze vn ennek a fogamzásgátláshoz, de 1 hónap után már jó eredmény szokott mutatkozni. De ha ez olyan tabletta amit tesóm is szedett akkor eléggé kiszárítja bõrt.
A kérdező hozzászólása: Ma kezdtem el a 3.levelet, de csak minimális a változás :( Mondjuk annyira nem szörösödök :) Mert ugye arra is hat. Annnyira nem voltam brutál szörösödõs, de azért talán jobban mint az átlag, és most még borotvával is 1-2 napig sima a lábam, tabi elött, meg kb már másnap éreztem, hogy szúr. A gyanta meg szebben szedi ki :)

A Cypromix fogamzásgátló tabletta mennyi idő után váltja ki a hatását. Illetve h ki mennyi idő után engedte meg párjának az élvezetet?

Olvastam h szerintetek teljes mértékben megbízhztató és tudom h a tabletta az els? tabletta szedését?l hat, (betegtájékoató ) de én ebben kételkedem! Szerintetek menyi id?t várjak h megengedjem páromnak h elélvezhessen bennem?

Legjobb válasz: "és tudom h a tabletta az elsõ tabletta szedésétõl hat, (betegtájékoató )" mi is a kérdés ha egyszer tudod a választ...?

"és tudom h a tabletta az elsõ tabletta szedésétõl hat, (betegtájékoató )" mi is a kérdés ha egyszer tudod a választ...?
A kérdező hozzászólása: Szia az igazság az h elmorfondíroztam rajta h vajon tényleg elsõ naptól fogva megbízható e a tabletta..És h ami igazából érdekel az az h ki mennyi idõt várt h megengedje h a párja elélvezhessen benne.Lényegében közvéleményre lenék kíváncsi.H szedjem be teljesen az elsõ levelet a tabiból(Hónapi adag) és utána engedjem meg vagy elég ha két hete szedem még csak!?
Csak fogamzásgátlás céljából kaptad ezt a tablettát? Mert ugye ez nem fogamzásgátló csak egy mellékhatása.
A kérdező hozzászólása: Igen, fogamzásgátlóként kaptam most a tablettát...kimondottan a nõgyógyászomnak mondtam h fogamzásgátló tablettát írjon fel!És mivel én ezt szedtem fél évig még pár hónappal ezelõtt de akkor az arcomra írta fel mert allergiás vagyok!pattanásaim nem igen vannak!Szóval a lényeg h most kimondottan fogamzásgátlót írattam és ismét ezt írta fel!olvastam h többek szerint megbízható és ezért lenék kíváncsi arra h menyi idõ után váltja ki a hatását!?
A kérdező hozzászólása: Pont e miatt h a fogamzásgátlás csak mellékhatása...gondolom ill feltételezem h nem olyan erõs mint más fogamzásgátló tabletták, pont ezért érdekel h esetleg lehet h akkor evvel több idõt kell várni mint más tabikkal?:)
Nekem az orvosom, amikor még szedtem azt ajánlotta, hogy az elsõ levelet még szedjem be, addig meg védekezzünk rendesen(: Amúgy arra vigyázz, hogy elvileg a Cypromix-et csak fél évig ajánlatos szedni!(:
A kérdező hozzászólása: Igen tudom...de egyébként szted ha 3 hete szedem akkor megengedhetem neki?:)

Mennyi idő után hatásos a Cypromix tabletta?

Sziasztok! A kérdésem az, hogy nektek mennyi id? után szépült meg a b?rötök? Nekem elég pattanásos az arcom,ezért írták fel,már beszedtem az els? levelet,de még semmi változás :( 17/L

Legjobb válasz: Hát nekem 3.hónap után:)kitartást!!

Hát nekem 3.hónap után:) kitartást!!

A Cypromix fogamzásgátlót szedem. Mennyi idő után szívódik fel a gyógyszer?

szombaton egy nagy buliba fogok menni és hát ott közrejátszik az alkohol is...félek ha esetleg hánynék. és nem tudom...mert akkor úgy venném be az esti gyógyszeremet hogy ne legyen gond pár órával el?tte.vagy nem tudom tényleg mennyi id? kell neki? légyszi írjatok!

Legjobb válasz: Szia! 3-4 óra alatt biztosan felszívódik, de azért ne idd magad hányásig, nagyon csúnya az egy lánynak.

Szia! 3-4 óra alatt biztosan felszívódik, de azért ne idd magad hányásig, nagyon csúnya az egy lánynak.
A kérdező hozzászólása: uhh köszönöm szépen a választ. én sem akarom, csak ha hátha...nem akarok kockáztatni nagyon!
Megértem, én is voltam fiatal :D De azért tényleg óvatosan, régen én is azt hittem full menõ berúgni és hányni, hát nem volt az, ha tehetném sosem rúgnék be, ne kövesd el az én hibámat, ésszel azzal a piával :)
A kérdező hozzászólása: ááá nem :) vigyázok vele tényleg mindig.csak inkább elõre gondolkodom hogy ha esetleg tényleg lenne valami baj. és hát most csak szüli napozunk, és mindig félek a szüli napoktól:)
Okos lánynak tûnsz, nem hinném, hogy nem tudnád tartani a mértéket, szóval dicséretes, hogy elõre gondolkozol, de úgy gondolom nincs mitõl tartanod :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Kb 1hete szedem a Cypromix nevű gyógyszert. Mennyi idő után van fogamzásgátló hatása? 100%osan biztos fogamzásgátló?

A n?gyógyászom írta fel,mert kicsit pattanásos a b?röm és elméletileg fogamzásgátlónak írta.Amióta szedem,úgy 6napja viszont kijött egy csomó pattanás az arcomom és a hátamon.

Legjobb válasz: Könnyen lehetsz allergiás a pattanást megelõzõ készítményekre, amire a tested válaszreakciója a pattanás lesz. Én egy kozmetikummal ugyanígy jártam. Ha a fogamzásgátlóra nincs szükséged, kérj a dokitól antibiotikum- kúrát. A dobozra elvileg az van írva, 99% a hatékonysága. Ez azért van rajta, hogy ne lehessen perelni. Megbízhatsz benne, hányás, hasmenés esetén persze kiülülhet a szervezetedbõl, ilyenkor mással is kell védekezni, ha valakinek van kedve a tartós hányás és hasmenés ellenére szexelni.

Könnyen lehetsz allergiás a pattanást megelõzõ készítményekre, amire a tested válaszreakciója a pattanás lesz. Én egy kozmetikummal ugyanígy jártam. Ha a fogamzásgátlóra nincs szükséged, kérj a dokitól antibiotikum- kúrát. A dobozra elvileg az van írva, 99% a hatékonysága. Ez azért van rajta, hogy ne lehessen perelni. Megbízhatsz benne, hányás, hasmenés esetén persze kiülülhet a szervezetedbõl, ilyenkor mással is kell védekezni, ha valakinek van kedve a tartós hányás és hasmenés ellenére szexelni.
99% hatása sztem csak az elsö levél beszedése után lesz-teghát 1 honap mulva. én nem ilyet szedek uh nemtom ez milyen. De kérdezd meg a dokidat h ez tutti fog.gátló-e vagy sem!!
Kissé megkésve válaszolok, de hátha akad aki még erre a kérdésre keresi a választ. Én is ezt tettem, egy kis kutakodás, de szeretnék hasznos információkkal szolgálni. Én fogamzásgátló felíratása céljából mentem el nõgyógyászhoz. Vizsgálat közben meg lettem kérdezve, hogy szoktam e pattanásos lenni, majd azt a választ adtam, hogy valamennyire. Annyira nem azért, hogy gyógyszer kelljen mégis ezt kaptam. A nõdoki csak tudja. Hogy mikortól véd, nekem az orvosom azt mondta, hogy 10 nappal a szedés elkezdése után már biztonságosan lehet szeretkezni más nem hormontartalmú fogamzásgátló nélkül, valamint, hogy az egy hetes szünetekben, ha nincs vérzés akkor is hat a gyógyszer. Csodálkoztam is, hogy csak 10 nap. De, hogy még biztosabb tényeket állítsak a szemetek elé bemásolom az erre vonatkozó részt, a betegtájékoztatóról: "Az elsõ csomag Cypromix szedésének kezdése - Ha a megelõzõ hónapban nem szedett hormonális fogamzásgátlót: A menstruációs ciklus (vagyis a havi vérzés) elsõ napján kezdje el a Cypromix szedését. A ciklus elsõ napján kezdve a Cypromix szedését annak fogamzásgátló hatása azonnal érvényesül. A ciklus 2.-5. napján is elkezdheti a gyógyszer szedését, ebben az esetben azonban (az elsõ csomag esetében) 7 napon keresztül kiegészítõ (barrier-elvû) fogamzásgátló módszereket is alkalmaznia kell, mint pl. az óvszer." Látjátok, még 10 nap sem kell. Mi elõreláthatólag az elsõ szem után 12 nap múlva tesztelünk:) Persze egyenlõre a párom még nem bennem fog elmenni. Remélem segíthettem.

Olyanok tapasztalatait várom, akik cypromix szedése után estek teherbe! Mennyi idő alatt sikrült a baba?

Legjobb válasz: Nekem sajna tapasztalatom nincs, de megkérdezhetném, mi ez a Cypromix?Érdekelne nagyon(lassan már minden, amibõl baba lesz)

Nekem sajna tapasztalatom nincs, de megkérdezhetném, mi ez a Cypromix?Érdekelne nagyon(lassan már minden, amibõl baba lesz)
A kérdező hozzászólása: Jaj, bocsi, ez fogamzásgtló tabi. Csak azt akartam tudni, mennyi idõ alatt estek teherbe azután, hogy letették ezt a tabit...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!