Találatok a következő kifejezésre: A cypromix mennyi (22 db)

A Cypromix nevű fogamzásgátló mellékhatása lehet a hányás? Ha igen, kb mennyi időn belül jelentkezhet?

Most kezdtem el szedni, életem első tabija. Rettenetesen félek a hányástól, és persze beparáztatom magam, hogy ettől esedékes. Mekkora ennek a valószínűsége, és mikor jelentkezhet, ha mégis így történne? Most tartok a 2. szemnél. Mikor nyugodhatok meg teljesen?

Legjobb válasz: NE pánikolj!! Viszont mielõtt elkezdted szedni nézelõdnöd kellett volna, mert csak rossz véleményeket lehet a Cypromix nevû fog.gátlóról olvasni...Egyik ismerõsöm mostmár a laktózmentes tejet/ételeket sem eheti meg, ez is egy mellékhatása a gyógyszernek. Van akinek májfoltokat hozott elõ az arcán, de ne parázz be, a lényeg,h járj kicsit utána, beszélj az orvosoddal (bár nem érnek sokat). Plusz fél évnél ne szedd tovább! Mellesleg a Cypromixet azoknak kellene,hogy felírják, akiknek androgén hormonból túltermelése van, tehát bõrproblémákra elsõsorban.

NE pánikolj!! Viszont mielõtt elkezdted szedni nézelõdnöd kellett volna, mert csak rossz véleményeket lehet a Cypromix nevû fog.gátlóról olvasni...Egyik ismerõsöm mostmár a laktózmentes tejet/ételeket sem eheti meg, ez is egy mellékhatása a gyógyszernek. Van akinek májfoltokat hozott elõ az arcán, de ne parázz be, a lényeg, h járj kicsit utána, beszélj az orvosoddal (bár nem érnek sokat). Plusz fél évnél ne szedd tovább! Mellesleg a Cypromixet azoknak kellene, hogy felírják, akiknek androgén hormonból túltermelése van, tehát bõrproblémákra elsõsorban.

A cypromix fogamzásgátlo mennyi idö után hat?

Legjobb válasz: Kedves elsõ válaszoló! Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, minek írsz megjegyzést!? Tehát: - Ha a megelõzõ hónapban nem szedett hormonális fogamzásgátlót: A menstruációs ciklus (vagyis a havi vérzés) elsõ napján kezdje el a Cypromix szedését. A ciklus elsõ napján kezdve a Cypromix szedését annak fogamzásgátló hatása azonnal érvényesül. A ciklus 2.-5. napján is elkezdheti a gyógyszer szedését, ebben az esetben azonban (az elsõ csomag esetében) 7 napon keresztül kiegészítõ (barrier-elvû) fogamzásgátló módszereket is alkalmaznia kell, mint pl. az óvszer. Szerintem érthetõ!

Kedves elsõ válaszoló! Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, minek írsz megjegyzést!? Tehát: - Ha a megelõzõ hónapban nem szedett hormonális fogamzásgátlót: A menstruációs ciklus (vagyis a havi vérzés) elsõ napján kezdje el a Cypromix szedését. A ciklus elsõ napján kezdve a Cypromix szedését annak fogamzásgátló hatása azonnal érvényesül. A ciklus 2.-5. napján is elkezdheti a gyógyszer szedését, ebben az esetben azonban (az elsõ csomag esetében) 7 napon keresztül kiegészítõ (barrier-elvû) fogamzásgátló módszereket is alkalmaznia kell, mint pl. az óvszer. Szerintem érthetõ!
OLVASD EL A TÁJÉKOZTATÓT!!!!!! HA NINCS MEG, TÖLTSD LE A NETRÕL
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Elsõ, ha nem tudsz válaszolni, akkor te keresd ki netrõl, és másold be :) amúgy a gyakorikerdes.hu is a neten van, és azért ide írnak, mer ez az oldal arra lett kitalálva :) így nem kell keresgélni, amúgy meg a google mindent kidob sokszor, csak azt nem ami kéne. Nem a kérdezõ a lusta, hanem a válaszadó, de ha nem tud normális választ adni, ami a kérdéshez kapcsolódik, akkor tényleg, minek írsz? A Válasz: Nos nekem eddig se volt pattanásom csak cisztáim (PCO) és fél éve szedem, de helyrejöttek a hormonjaim :) valszeg lehet babám majd :)

A Cypromix fogamzásgátló mennyi idő után ad "védettséget"?

A menstruáció els? napján kezdtem el szedni a fogamzásgátlót, így mennyi id? után biztonságos óvszer kiegészítése nélkül aktust létesíteni?

Legjobb válasz: Van használati útmutatója, amit itt is megtalálsz: http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/CYPROMIX_bevont..

Van használati útmutatója, amit itt is megtalálsz: http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/CYPROMIX_bevont..
A kérdező hozzászólása: betegtájékoztatóm nekem is van, de abban nincsen leírva pontosan sajnos... szóval ha valaki tudná, azt megköszönném! :)
Kinyitnád a szemed akkor látnád, olvasd figyelmesen végig!Jobban hiszel az itteni "tudatlan" embereknek, mint hogy esetleg figyelmesen elolvasd vagy kikérd a nõdokit tanácsát?? Az elsõ csomag Cypromix szedésének kezdése - Ha a megelõzõ hónapban nem szedett hormonális fogamzásgátlót: A menstruációs ciklus (vagyis a havi vérzés) elsõ napján kezdje el a Cypromix szedését. A ciklus elsõ napján kezdve a Cypromix szedését annak fogamzásgátló hatása azonnal érvényesül. A ciklus 2.-5. napján is elkezdheti a gyógyszer szedését, ebben az esetben azonban (az elsõ csomag esetében) 7 napon keresztül kiegészítõ (barrier-elvû) fogamzásgátló módszereket is alkalmaznia kell, mint pl. az óvszer.

Mennyi idő után tünteti el a pattanásokat a Cypromix?

B?rgyógyász írta fel az aknékra, mikor várhatok javulást?

Legjobb válasz: az a köze hogy a cypromix egy fogamzásgátló ami pattanásra meg erõs szõrösödésre való

az a köze hogy a cypromix egy fogamzásgátló ami pattanásra meg erõs szõrösödésre való
nekem is azt írta fel.egy hónapig szedtem nekem nem használt addig szinte semmit, aztán abba is kellett hagynom mert egy hónapon keresztül véreztem tõle..Türelmesnek kell lenni.Egyik percrõl a másikra semmi nem használ
Ismerõs....nekem 32 évesen jöttek vissza a pattanásaim akkor szedtem ezt a cypromixet.ÉS igen amíg szedtem végig véreztem.De nyugi nem mindenkire hat így .A Roaccutannál gyengébb gyógyszer is van Sotret a neve.A lányom ezt szedi cypromix-el együtt.A R. egy lórúgás az biztos.Kellemetlenek a mellékhatásai.
Sziasztok Nekem 11 éves korom óta nagyon pattanásos az arcom, de iszonyúan, és semmi nem segített. 19 évesen szántam el magam, hogy elmenjek nõgyógyászhoz, ezt írta fel, és 4 hónapja szedem, és az arcom :-))))) soha nem volt még ilyen szép! Mindenki megjegyzi :) )) úgy örülök neki. Nekem nincs semmi bajom tõle
Én is Cypromixet szedek, ez a 2. hónapom, és még semmit se javult, viszont az antibiotikumos kezelés csodákra képes, de komolyan, gyönyörû lett az arcom, viszont nagyon legyengít és rengeteg betegség összeszedhetõ így..én is reménykedek h a fog.gátló idõvel helyre rakja..
A kérdező hozzászólása: De ahogy elnézem az összetételét, ugyanaz a R. meg az S.! A hatóanyaga ugyanaz, ugyanannyi, a bevonatánál van egy kis különbség... Akkor mégis miért lenne jobb az S.?
Kioktatni ne akard, bizonyára egy s zakorvos jobban ért hozzá.Remélem sikerrel jársz
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondta a bõrgyógyász, hogy ha ez nem segít akkor a Roát írja hozzá... Most oktassam ki, hogy az a másik gyógyszer jobb?
A kérdező hozzászólása: Sajnos én még nemtudom, hogy fog hatni, mert a 3. szemnél tartok és a mensi elsõ napján kezdtem, szóval a mostani vérzés még normális..
A kérdező hozzászólása: Nagyon nehezen vettem rá magam, hogy elkezdjem, mert elég fogamzásgátló-ellenes vagyok, de már 20éves vagyok és semmit sem javult az arcom 12év óta. Ugyanis azóta megvannak az patik, mitesszerek... Már 14-15éves korom körül voltam a bõrgyógyászaton és szinte azonnal mondta, hogy Roacuttanos kezelés, de azt nem mertem bevállalni, elég sok mellékhatásáról hallottam, így vártam, hogy hátha valami javulás lesz. De semmi, így gondoltam kipróbálom. Mondta, hogyha ez nem segít 3hónapon belül akkor hozzáírja a Roát... Ha segít akkor 1 évig kell szednem és meggyógyulok.. Reménykedem...
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló: Amíg szedted addig véreztél tõle? Jájj, kezdek félni...
Nem tudom mi köze vn ennek a fogamzásgátláshoz, de 1 hónap után már jó eredmény szokott mutatkozni. De ha ez olyan tabletta amit tesóm is szedett akkor eléggé kiszárítja bõrt.
A kérdező hozzászólása: Ma kezdtem el a 3.levelet, de csak minimális a változás :( Mondjuk annyira nem szörösödök :) Mert ugye arra is hat. Annnyira nem voltam brutál szörösödõs, de azért talán jobban mint az átlag, és most még borotvával is 1-2 napig sima a lábam, tabi elött, meg kb már másnap éreztem, hogy szúr. A gyanta meg szebben szedi ki :)

Vélemények a cypromix-ről? A bőr mennyi idő után kezd el javulni?

most gyógyszerszünetbe vagyok, diane35-öt szedtem, de ma az orvosom cypromixet írt fel .. azt mondta ugyanolyan csak olcsóbb.

Legjobb válasz: A diane35-öt az mennyire hatásos..?annyi rosszat olvastam rólla, mert nekem is ez lenne a gondom. de feltettem egy kérdést és csak veszekedtek velem..

A diane35-öt az mennyire hatásos..?annyi rosszat olvastam rólla, mert nekem is ez lenne a gondom. de feltettem egy kérdést és csak veszekedtek velem..
Én azt szedem már egy éve:) .Nekem 3 hónap után kezdett el hatni, akkor vettem észre, hogy nem bújik elõ olyan sok pattanásom, mint elõtte.Viszont a Cypromix sem tünteti el nekem teljesen a pattanásaim, volt egy idõszak, több hónapon keresztül, mikor az állam teljesen bedagadt, piros lett, fájt és egy hatalmas pattanás jött létre..aztán ez elmúlt, nem tudom, mi volt a kiváltó oka.Most Clean&Clear arclemosót használok Cypromix mellé és azóta nem jött elõ egy pattanásom se:) .A kettõ kombinációja hatásos, de a Cypromix egymagában nem ért sokat nekem.

A cypromix tabletta mennyire bevált fogamzásgátlóként?

Körülbelül egy éve kezdtem el szedni a gyógyszert a b?r?m miatt. Nagyon szépen változott, viszont most tartunk ott a barátommal, hogy szeretnénk lefeküdni. A tabletta mellett kell óvszert használni, illetve, ha nem használunk, mennyi az esélye, hogy teherbe essek? Félek, mert nem szeretném, és tisztában vagyok azzal, hogy csak a mellékhatása a fogamzásgátlás. Ha esetleg egyszer úgy adódna, hogy nem tudunk óvszerrel védekezni, akkor félnem kellene, hogy a gyógyszer mellett teherbe esek?

Legjobb válasz: nem tudom

nem tudom
Ugyanolyan hatásos, mint a többi.
Ez egy kombinált fogamzásgátló, tehát ugyanolyan a hatása mint bármelyik másiknak. Én is azt szedek.
Ugyanúgy véd, mint a többi. Viszont ha megszûnt a probléma, ami miatt felírták, akkor át kell térni alacsonyabb hormontartalmú, kifejezetten fogamzásgátlásra kifejlesztett tablettára (ha már mindenképp hormonálisan akarsz védekezni).

A Cypromix fogamzásgátló tabletta mennyi idő után váltja ki a hatását. Illetve h ki mennyi idő után engedte meg párjának az élvezetet?

Olvastam h szerintetek teljes mértékben megbízhztató és tudom h a tabletta az els? tabletta szedését?l hat, (betegtájékoató ) de én ebben kételkedem! Szerintetek menyi id?t várjak h megengedjem páromnak h elélvezhessen bennem?

Legjobb válasz: "és tudom h a tabletta az elsõ tabletta szedésétõl hat, (betegtájékoató )" mi is a kérdés ha egyszer tudod a választ...?

"és tudom h a tabletta az elsõ tabletta szedésétõl hat, (betegtájékoató )" mi is a kérdés ha egyszer tudod a választ...?
A kérdező hozzászólása: Szia az igazság az h elmorfondíroztam rajta h vajon tényleg elsõ naptól fogva megbízható e a tabletta..És h ami igazából érdekel az az h ki mennyi idõt várt h megengedje h a párja elélvezhessen benne.Lényegében közvéleményre lenék kíváncsi.H szedjem be teljesen az elsõ levelet a tabiból(Hónapi adag) és utána engedjem meg vagy elég ha két hete szedem még csak!?
Csak fogamzásgátlás céljából kaptad ezt a tablettát? Mert ugye ez nem fogamzásgátló csak egy mellékhatása.
A kérdező hozzászólása: Igen, fogamzásgátlóként kaptam most a tablettát...kimondottan a nõgyógyászomnak mondtam h fogamzásgátló tablettát írjon fel!És mivel én ezt szedtem fél évig még pár hónappal ezelõtt de akkor az arcomra írta fel mert allergiás vagyok!pattanásaim nem igen vannak!Szóval a lényeg h most kimondottan fogamzásgátlót írattam és ismét ezt írta fel!olvastam h többek szerint megbízható és ezért lenék kíváncsi arra h menyi idõ után váltja ki a hatását!?
A kérdező hozzászólása: Pont e miatt h a fogamzásgátlás csak mellékhatása...gondolom ill feltételezem h nem olyan erõs mint más fogamzásgátló tabletták, pont ezért érdekel h esetleg lehet h akkor evvel több idõt kell várni mint más tabikkal?:)
Nekem az orvosom, amikor még szedtem azt ajánlotta, hogy az elsõ levelet még szedjem be, addig meg védekezzünk rendesen(: Amúgy arra vigyázz, hogy elvileg a Cypromix-et csak fél évig ajánlatos szedni!(:
A kérdező hozzászólása: Igen tudom...de egyébként szted ha 3 hete szedem akkor megengedhetem neki?:)

A cypromix az első fél évben mennyire biztonságos?

5hónapja szedem és az érdekelne h a fél év alatt amíg szedem kisebb e az esélye h teherbe essek?

Legjobb válasz: Én régóta szedem 2 hét szedés után hat és nem leszel terhes.

Én régóta szedem 2 hét szedés után hat és nem leszel terhes.
persze hogy kisebb, arra találták ki. egy hónap után nem kell egyéb védekezõ eszköz, ha jól szeded, véd.
vagyis elvileg 1 hét is elég neki, de azért szokták javasolni az egy hónapot kivárni.
A kérdező hozzászólása: max holnapután meg kellene hogy jöjjön, ilyenkor a melleim megduzzadnak és fájnak, keményebbek, de most semmi...ezért most kicsit beparáztam...vagyis nagyon
ugyan, ha rendesen szeded nem csökken a hatása. kivéve ha mondjuk szedtél valami gyógyszert ami csökkenti a hatását. (?), vagy, a tabinál is meg van az az elenyészõ százalék, hogy teherbe eshetsz.
A kérdező hozzászólása: csak fájdalomcsillapítót szedtem...kefalgint többnyire, egyszer advilt, és max egyszer algo pirynt
Csak az elsõ fél évben biztonságos. Tovább még indokolt esetben sem szabad szedni, mert egy marha nagy hormonbomba.
A kérdező hozzászólása: és a fájdalomcsillapítók miatt lehet valami gond? mondjuk a fejfájásomat sztem a gyógyszer okozza...muszáj néha bevennem mert megzakkanok
Kedves elsõ kommentáló biztos vagy te ebben?Mert engem is érdekelne...méghozzá pont az h menyi idõ után hat a tabi h elég e neki 2 hét vagy kimondottan ki kell várni azt az 1 hónapot?

Mennyi idő után hatásos a Cypromix tabletta?

Sziasztok! A kérdésem az, hogy nektek mennyi id? után szépült meg a b?rötök? Nekem elég pattanásos az arcom,ezért írták fel,már beszedtem az els? levelet,de még semmi változás :( 17/L

Legjobb válasz: Hát nekem 3.hónap után:)kitartást!!

Hát nekem 3.hónap után:) kitartást!!

Mennyi ideje szeditek a cypromixet?

Azt olvastam hogy 6 hónapnál tovább nem adható...én kb 5.éve szedem. Nyilván az orvosom mondaná hogy jaj ne szedje tovább. De én a kis hormontartalmú tablettától majdnem fekélyt kaptam olyan rosszul lettem. Ezért is szedem ezt. Ti mióta szeditek?

Legjobb válasz: volt valamilyen problémátok tõle?

A kérdező hozzászólása: volt valamilyen problémátok tõle?
a vastagbelem egyharmada elhalt tõle 2 évig szedtem...
Most kezdem a harmadik 3 hónapos dózist. Nekem nincs orvosom, mindig ahhoz megyek, aki épp rendel... a mostani doki rákérdezett, mióta szedem, és mondta hogy még ezt felírja, de utána váltsak. Nyilván akad olyan doki, aki felírná a többi adagot is, de eszem ágában sincs felíratni, nyilván nem ok nélkül mondják a fél évet. Ezt is csak azért kockáztattam meg, mert késõn jutott eszembe, hogy mi van, vizsgálatokra várni már nem volt idõm az új gyógyszerhez, aznap fogadtak, amikor be kellett vennem a következõ szemet. Az orvost egyébként ne tekintsd istennek, õ is tévedhet. Bár hogy ezt a tablettát 5 éve felírja, nem valószínû, hogy tévedés lenne. Kérdezz rá, miért teszi.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló: ez komoly?? Nos tõlem sosem kérdezték mióta szedem, van aki 20 éve ezt szedi. Vérvételt szoktak csináltatni, ha nem akkor én kérem , de még nem volt gond. Ami azt illeti volt aki 6 havit is simán kiírt nekem...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!