Találatok a következő kifejezésre: A cumisuveget sterilizaljam ha nem (2 db)

A cumisuveget hogy sterilizaljam ha nem gepben? Kifozni vagy forralt vizzel kiobliteni?

Mosogatoszerrel nem akarom majd elmosni.

Legjobb válasz: Én kifõzõm a gázon, egy láboskában. Nem mosószerezem, én sem. :) És csak hetente egyszer, bár szopizunk így alig van használatban.

Én kifõzõm a gázon, egy láboskában. Nem mosószerezem, én sem. :) És csak hetente egyszer, bár szopizunk így alig van használatban.
Én elõször forró mosogatószeres vízben mosom el, majd sterilizáló folyadákba teszem 20 percre. Nekem a kifõzéstõl vízköves lett az üveg, amit alig tudtam leszedni :(
Ezért kell a sterilizáló vízbe egy teáskanál citromsavat tenni...(gyógyszertárban kapható) zománcozott edény, forrástól még 15-20 perc. 1 hónapon keresztül.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a segitsegeteket.

A kölcsönkapott mellszívót hogyan sterilizáljam? Ha kifőzöm nem fog tönkremenni a műanyag? És a cumisüvegek?

Legjobb válasz: Lehet venni sterilizáló folyadékokat is pl. a Chicco nagyon jó, csak hideg vízbe öntesz egy kicsit és fél óra alatt steril a cucc.

Lehet venni sterilizáló folyadékokat is pl. a Chicco nagyon jó, csak hideg vízbe öntesz egy kicsit és fél óra alatt steril a cucc.
Szia! Nyugodtan kifõzheted, én is úgy sterilizálom. Semmi baja! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!