Találatok a következő kifejezésre: A csokoládé okoz (3 db)

A csokoládé okoz nem alvást egy 1éves gyereknél?

Mit tegyek hogy ne legyen a gyerekszoba leveg?je száraz?

Legjobb válasz: 1:Okozhat, mivel nagy energiabomba. 2: Tegyél a fûtõtestre nedves ruhát, pl teregetéskor.

1:Okozhat, mivel nagy energiabomba. 2: Tegyél a fûtõtestre nedves ruhát, pl teregetéskor.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked a fevilágosítást. nem jo a nedves ruha valami más tipp? mondták a kamllás vizet, meg a kaukkfüves vizet. ezek mennyire jók?
Akkor vegyél párásítót. De miért jó a kakukkfû/kamilla? Jobbat alszik?
Hidegpárásítás kell, a vizes ruhás nem megoldás. A csokiról nem tudok nyilatkozni, mert a fiam nem szereti, én meg gyerekként simán aludtam tõle és még a kólától is, nem vagyok érzékeny rájuk. De hallottam olyat is, hogy egy kis pohár kakaótól sem tud aludni egy gyerek.
egyrészt a hideg és a meleg pára nem ugyanaz. a melegpára nem jó a gyerekeknek, többet ártasz vele mint használsz és csak jól bepenészesedik a szoba. hidegpárásító kell, venni lehet pár ezerért. semmit ne tegyél bele, csak naponta 1x-2x 1 órára kapcsold be. csoki: mivel a csokiban van koffein így nyilván a nem alvást is okzhatja, arról nem is beszélve, hogy magas az energiatartalma amitõl szintén felpöröghet a gyerkõc. ele nem is való még egy 1 évesnek akkora mennyiségû csoki amitõl ez kijöhet...
A kérdező hozzászólása: nem tábányi kapott hanem 3kockát. kipróbáltam a kakkukkfüves vizet, iszonyat jó. a radiátorra raktam egy edénybe vizet meg élõ kakukkfû levelet és nagyon jó. Köszönöm mindenkinek a tanácsát.

A csokoládé tényleg nem okoz pattanásokat?

Valahol azt olvastam, hogy a kutatók semmivel nem támasztják alá, hogy a csoki lenne az oka a pattanásoknak. Igaz ez?

Legjobb válasz: A pattanásokat számos tényezõ befolyásolhatja, az egyik fõ tényezõként még mindig a cukort tartják számon és a csokoládénak nagy a cukortartalma. Ez az összefüggés.

A pattanásokat számos tényezõ befolyásolhatja, az egyik fõ tényezõként még mindig a cukort tartják számon és a csokoládénak nagy a cukortartalma. Ez az összefüggés.
A csokoládé nem. Csak legyen 60-70% a szárazanyag tartalma. Ami ennél kevesebbet tartalmaz, az akárhogy csûrik és csavarják, nem csokoládé, csak cukros mûanyag, ami nyomokban véletlenül beleszóródott kakaót tartalmaz.

A csokoládé tényleg okoz vérbőséget pl. menstruációkor?

Szóval, ha mondjuk miel?tt megjön, és mialatt megvan, nem eszek csokit, akkor kevesebbet vérzek, ez igaz? vagy ezt csak mondják?

Legjobb válasz: Én errõl még nem hallottam.Csak arról,hogy a forróvizes fürdö okoz vérbõséget.

Én errõl még nem hallottam.Csak arról, hogy a forróvizes fürdö okoz vérbõséget.
Én se hallottam.viszont régen elég sok csokit ettem, ma meg már semmenyit, de sztem ugyanannyit vérzek:D
Nekem is ez a tapasztalatom. A csoki nem befolyásolta a távozó vér mennyiségét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!