Találatok a következő kifejezésre: A csikló való ingerlése (2 db)

A csikló vibrátorral való ingerlése okoz alhasi rezgést?

...szerintem nem, de azért kiváncsi lennék a véleményre...20 hetes kismama

Legjobb válasz: Mi ebben a kerdesben a lenyeg? Nem mindegy hogy okoz-e alhasi ingerlest?..Ha igen is a babocanak nem art....S amugy is..mit ertesz alhasi ingerles alatt?..En nem ertek semmit ebbol a kerdesbol..de latom mas sem mert valaszt kaptal volna mar.

Mi ebben a kerdesben a lenyeg? Nem mindegy hogy okoz-e alhasi ingerlest?..Ha igen is a babocanak nem art....S amugy is..mit ertesz alhasi ingerles alatt?..En nem ertek semmit ebbol a kerdesbol..de latom mas sem mert valaszt kaptal volna mar.
A kérdező hozzászólása: Nem alhasi ingerlés, hanem a vibrátor rezgése okoz-e alhasi rezgést...Szerintem eggyértelmû a kérdés, maximum sok a prûd ember vagy foggalmuk sincs a válaszról.Ennél eggyértelmûbben nehéz lenne feltenni a kérdést.akkor káros a meleg vagy a rezgés, hogyha ezt az alhas is átveszi.....
Szerintem a kérdés egyértelmû, csak sajnos nem tudom a választ. Véleményem szerint nem, de ez nem biztos.

A csikló ingerlésével, szívásával, majd egy nagy fújással oda, valóban óriási gyönyörhöz, mi több azonnali orgazmushoz lehet juttatni a csajokat?

Óriási élvezet? Els?sorban aki esetleg tapasztalta/átélte, de mások véleménye is érdekelne!

Legjobb válasz: Gyûlölöm, ha szívják a csiklómat, mert fájdalmas.

Gyûlölöm, ha szívják a csiklómat, mert fájdalmas.
Én mondjuk szeretem, ha szívogatja pici mozdulatokkal, mint egy hörcsög, vagy nyuszi, nekem jól esik...:) A fújás nem hiszem, hogy bármi extrát nyújt, az ingerlés meg... Noshát az a lényege az egésznek, úgyhogy kell az orgazmushoz.
szivas mehet de csak finoman! en inkabb az erosebb es intenzivebb nyalasra szavazok es kozben ujjazasra is ha lehet :)
Utálom, ha szívja, de a fújás csiklóorgazmus után jól esik.
A való életben nem olyan mint a pornóban....
én is csatlakozom, semmi értelmét nem látom, és csak igy olvasva is vonakodok tõle, ha meg a barátom csinálná lehet hogy orrba térdelném, puszta véletlenbõl:-)!!!!!
háát nem tom..nekem jó a fújja "levezetésnek" ha pl nem akar rögtön eljuttatni:)
Úgy ahogy van hülyeség amit mondasz. Ingerlés oké, szívás nem, az fáj, és biztos hogy szájbavágom aki úgy csinálja, fújás hát az sem, attól meg fázok. Ez így nem okés.
látom pasi vagy! fujtad már a tiedét?:)
én azt hallottam a fújás nagyon veszélyes
A szívás fantasztikus érzés, ha jól csinálja a pasi. Nem úgy, ahogy a pornóban van az a tény... Ha kívülrõl szinte nem is látszik, akkor jó! Ez már a vége felé kell, amikor az intenzívebb ráhatás sem fájdalmas. A fújás akkor jó, ha nem fütyülõs szájállással csinálod, mert az hideg, hanem lassan, nagyra nyitott szájjal, mert akkor forró levegõ jön. És csak az elején, mert nagyon kiábrándító, mikor heves benyomásokat vársz, és helyette csak levegõ jön :) De ha nagyon jót akarsz a csajnak, akkor lassan, nagyon lassan nyalogatod körbe a csiklóját. Még ha nem is gyorsítasz be, két perc alatt vége lesz :)
23:16 a fújás akkor veszélyes ha a hüvelybe fújnak bele. Amúgy kedvesem megõrül ha finoman szívom a csiklóját, persze csak az ajkaim segítségével...
23:16 Csak akkor veszélyes, ha a hüvelybe fújsz bele. Az én barátnõm megvadul a csikló szívástól, egyszerûen imádja.
Hát nem tom elképzelni hogy a fújás az jó lehet, brrrr.... az hideg! És kellemetlen!! A szívás viszont más kérdés, én nagyon imádom!! Igaz az elején mikor még érzékenyebb a csikló akkor kicsit kellemetlen, de ha a vége felé csinálja a párom...hát huhhhh. Naggggyon jó tud lenné. Lényeg hogy azért azt se kell nagyon brutál módon, és én pl szeretem még auzt is, ha közbe a nyelve hegyével is dörzsölgeti finoman. Akkor aztán végem van... :D:P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!