Találatok a következő kifejezésre: A csikló való (18 db)

Szeretnék csikló ékszert. Amelyik U alakban meghajlított és "ráhúzható" a csiklóra. Van valakinek? Nem kényelmetlen?

Legjobb válasz: Csiklóékszert? Minek? hogy soha senki ne tudja rendesen a szájába venni a csiklódat? meg gondolom érzéketlenné is válna.

Csiklóékszert? Minek? hogy soha senki ne tudja rendesen a szájába venni a csiklódat? meg gondolom érzéketlenné is válna.
Ne csináld! A barátodnak csak kényelmetlenséget okoz.
A kérdező hozzászólása: Természetesen közben nem használnám, de "megjelenni" benne izgalmas lenne.
Az olyan ráhuzhatoak nem igazán tudnak megmaradni a helyükön. Inkább csak olyan filmes kellékek. Meg tényleg jo nagy csiklo (nyugalomban is!) kell hozzá. Még a kicsit nagyon sem tud megülni, vagy nagyon megnyomorgatja. Van neked olyan nagy? Ha nincs, akkor a kifurást még mindig választhatod.
Nem tudom, nekem inkább lelombozó lenne... Mondjuk én amúgyis utálom a teleaggatott csajokat.

A csikló ingerlésével, szívásával, majd egy nagy fújással oda, valóban óriási gyönyörhöz, mi több azonnali orgazmushoz lehet juttatni a csajokat?

Óriási élvezet? Els?sorban aki esetleg tapasztalta/átélte, de mások véleménye is érdekelne!

Legjobb válasz: Gyûlölöm, ha szívják a csiklómat, mert fájdalmas.

Gyûlölöm, ha szívják a csiklómat, mert fájdalmas.
Én mondjuk szeretem, ha szívogatja pici mozdulatokkal, mint egy hörcsög, vagy nyuszi, nekem jól esik...:) A fújás nem hiszem, hogy bármi extrát nyújt, az ingerlés meg... Noshát az a lényege az egésznek, úgyhogy kell az orgazmushoz.
szivas mehet de csak finoman! en inkabb az erosebb es intenzivebb nyalasra szavazok es kozben ujjazasra is ha lehet :)
Utálom, ha szívja, de a fújás csiklóorgazmus után jól esik.
A való életben nem olyan mint a pornóban....
én is csatlakozom, semmi értelmét nem látom, és csak igy olvasva is vonakodok tõle, ha meg a barátom csinálná lehet hogy orrba térdelném, puszta véletlenbõl:-)!!!!!
háát nem tom..nekem jó a fújja "levezetésnek" ha pl nem akar rögtön eljuttatni:)
Úgy ahogy van hülyeség amit mondasz. Ingerlés oké, szívás nem, az fáj, és biztos hogy szájbavágom aki úgy csinálja, fújás hát az sem, attól meg fázok. Ez így nem okés.
látom pasi vagy! fujtad már a tiedét?:)
én azt hallottam a fújás nagyon veszélyes
A szívás fantasztikus érzés, ha jól csinálja a pasi. Nem úgy, ahogy a pornóban van az a tény... Ha kívülrõl szinte nem is látszik, akkor jó! Ez már a vége felé kell, amikor az intenzívebb ráhatás sem fájdalmas. A fújás akkor jó, ha nem fütyülõs szájállással csinálod, mert az hideg, hanem lassan, nagyra nyitott szájjal, mert akkor forró levegõ jön. És csak az elején, mert nagyon kiábrándító, mikor heves benyomásokat vársz, és helyette csak levegõ jön :) De ha nagyon jót akarsz a csajnak, akkor lassan, nagyon lassan nyalogatod körbe a csiklóját. Még ha nem is gyorsítasz be, két perc alatt vége lesz :)
23:16 a fújás akkor veszélyes ha a hüvelybe fújnak bele. Amúgy kedvesem megõrül ha finoman szívom a csiklóját, persze csak az ajkaim segítségével...
23:16 Csak akkor veszélyes, ha a hüvelybe fújsz bele. Az én barátnõm megvadul a csikló szívástól, egyszerûen imádja.
Hát nem tom elképzelni hogy a fújás az jó lehet, brrrr.... az hideg! És kellemetlen!! A szívás viszont más kérdés, én nagyon imádom!! Igaz az elején mikor még érzékenyebb a csikló akkor kicsit kellemetlen, de ha a vége felé csinálja a párom...hát huhhhh. Naggggyon jó tud lenné. Lényeg hogy azért azt se kell nagyon brutál módon, és én pl szeretem még auzt is, ha közbe a nyelve hegyével is dörzsölgeti finoman. Akkor aztán végem van... :D:P

Valaki elmagyarázná nekem hogy mi a csikló és mi a hüvelyi orgazmus között a különbség? Meg csiklóit hogy lehet elérni és hüvelyit hogyan? (önkielégítésnél)

Legjobb válasz: a csiklóit a csikló ingerelésével, a hüvelyit a g-pont(kb 5cm mélyen a hasad felöli oldalon) ingerelésével lehet elérni. a különbség: tapasztald meg:P

a csiklóit a csikló ingerelésével, a hüvelyit a g-pont(kb 5cm mélyen a hasad felöli oldalon) ingerelésével lehet elérni. a különbség: tapasztald meg:P
elõzõ vok, am meg h ha bármi kérdésed van priviben segítek:)
Jobb lenne ha orvoshoz mennél. Biztosat csak õ tud mondani.

Lanyok! Mitol van az, h valaki csak akkor megy el ha a csiklo kulso reszet izgatjak? Es belul semmi sehol. Ertelmes valaszokat varok!

Legjobb válasz: Vannak olyan nõk, akik biológiailag képtelenek hüvelyi orgazmusra.

Vannak olyan nõk, akik biológiailag képtelenek hüvelyi orgazmusra.
A kérdező hozzászólása: hat ez eleg hervaszto...a baratnommel vagyok ebben a helyzetben 20/F
Azért ne add fel...

Fiúk és lányok válaszát is várom! Létezik olyan hogy valaki a csikló és a hüvely izgatásától is ugyan úgy el tud menni?

Azt hallottam hogy csak az egyikre képes valaki, de magamon máshogy vettem észre.

Legjobb válasz: Létezik

Létezik
Persze. Miért ne létezne. A két orgazmus más egy kicsit, de attól még az.
Legalább 4 féle nõi orgazmus létezik, mindegyik megtanulható bárkinek, több tanulmány is íródott már a témában.

Teherbe eshetek úgy, hogy valaki hozzáér spermás kézzel a csiklómhoz?

Legjobb válasz: Olyan szomorú, hogy semmi érdemleges felvilágosítást nem adnak a mai gyerekeknek.

Olyan szomorú, hogy semmi érdemleges felvilágosítást nem adnak a mai gyerekeknek.
Dehogy, gondolom meg is mosakodtál utána, tehát nem kerülhetett be a hüvelyedbe és fel a méhedbe. Ne aggódj
tuti hogy nem. Még egészséges, próbálkozó pároknál is 20 százalék egy átlagos hónapban a valószínûsége a teherbeesésnek, gondolj bele ha neked csak kívülre kenõdik egy kicsi.... minimális az esélye.
semmi esélye
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok gyerek, csak sajnos még tapasztalatlan. Köszönöm a válaszokat!
ez éppen a túlbuzgó "felvilágosítás" következménye, hiszen azt súlykolják a felvilágosítók, hogy még pettingtõl is lehet teherbe esni, ha a sperma a lány nemi szervéhez kerül. de hogy a csiklótól egy kósza spermium fel tudjon találni a petesejthez, hát annak szerintem nagyjából nulla az esélye.
Mielõtt cselekszel inkább olvass utána hogyan mennek ezek a dolgok.Ne utólag kérdezd meg hogy teherbe eshettél e.

Miért van hogy nem sikerült eljutnom a csúcsra? Akárhányszor próbálkozunk vele. (a csikló nyelvvel való izgatásáról van szó) Van valami tanácsotok? Magyarázatotok? Ez azt jelenti nem fogok tudni soha elmenni?

Sokszor volt már az az érzés hogy "oh igen ez az a pont" de mégsem, és mintha fázisokban mindig nekifutnánk barátommal de valami meg akadályoz, én akarom de a lábaim ellökik. élvezem és hirtelen fáj mert, mondjuk fáj a hasam annyira megfeszül a testem.

Legjobb válasz: Szerintem túlságosan rágörcsölsz. Nagyon sok lány van így, annyira akarja hogy jó és tökéletes legyen, annyira elakar élvezni hogy elfelejti ennek az egésznek a lényegét. Ne akard hanem csak éld át!

Szerintem túlságosan rágörcsölsz. Nagyon sok lány van így, annyira akarja hogy jó és tökéletes legyen, annyira elakar élvezni hogy elfelejti ennek az egésznek a lényegét. Ne akard hanem csak éld át!
Olyan nekem is szokott lenni. Akkor közel vagy de még kell munkázni rajta. Csináljátok azt hogy elkezded magadnak és õ segít.
vagy fordítva ahogy a 2-es írta kísérletezzetek, biztos ráleltek a mikéntjére

Előfordulhat, hogy érzéketlenebbé vált a csiklóm? :\

AZ tapasztalom mostanában, hogy nem úgy reagál dolgokra, mint eddig.. Amikor a párom orálisan kényeztet nem élvezem annyira, mint ahogyan azt "kellene", illetve masztinál is intenzívebb izgatásra van szükségem, hogy jó legyen. Nem izgatnak fel az apró érintések. Esetleg befolyásolhatja mindezt a "zuhanyrózsás" önkielégítés? :S

Legjobb válasz: Igen, hogyha megszoktad az erõsebb ingereket, mint pl. egy zuhanyrózsát, akkor azok után nem lesz intenzív egy "normális" izgatás. [Elvégre a párod nem olyan heves, mint a segédeszközöd, nemde?] Szerintem ha fokozatosak vagytok, figyelmesek, akkor "visszaszokhatsz". De ez csak ötlet.

Igen, hogyha megszoktad az erõsebb ingereket, mint pl. egy zuhanyrózsát, akkor azok után nem lesz intenzív egy "normális" izgatás. [Elvégre a párod nem olyan heves, mint a segédeszközöd, nemde?] Szerintem ha fokozatosak vagytok, figyelmesek, akkor "visszaszokhatsz". De ez csak ötlet.
ha sokat buzeráltad, akkor igen. fõleg ha vmi olyan dologgal ami erõsebben, intenzívebben hat a csiklódra. pl egy zuhanyrózsa, jaja. mostmár azokra az ingerekre tudsz csak elélvezni, és azok jóval intenzívebbek, mint a párod nyelve, ráadásul teljesen más jellegû. gratulálok.....de azért mindig lekell pontozni mikor azt írom, h senki se vigye túlzásba az önkielégítést, és semmiképp se szokjatok rá egybizonyos technikára. itt az élõ bizonyíték....
Én a makkomat szoktam zuhanyrózsával "csiklandozni". Azóta érzéketlenebbé vált, úgyhogy szerintem benne van a pakliban..
Nem feltétlenül. Én régebben egy apró simogatástól is be tudtam nedvesedni, most meg már több kell hozzá. Gondolom elmúlt az újdonság varázsa, kísérletezz kicsit magadon, aztán vezesd a barátodat.
az ismerd meg a tested és vezesd a barátod is jóduma...."nesze, ittegy zuhanyrózsa, ezzel elégítsél ki:D" inkább hagytad volna h a párod ismerjen meg, és õ okozza neked a legjobb orgazmusaidat...ne egy zuhanryózsa..:S
Én ruhanyrózsával kezdtem az önkielégítést. Jó ideig, évekig nem is ment máshogyan, az ujjal való izgatás egyszerûen kevés volt. Szabályosan le kellett szoknom a zuhanyról és megtanulni ujjal masztizni. Most már nagyon jól megy ujjal is, és a párommal is. Ez tényleg fontos kérdés. Egy pasi soha nem veheti fel a versenyt egy vibrátorral vagy a zuhannyal, mert azok erõsebb ingerek. Ezért nem is jó rászokni. Utólag persze már könnyû okosnak lenni. :-(
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.. tudom h én is hibás vagyok egy kicsit de igyekszem helyrehozni és leszokni errõl a verzióról..
mitgondolsz a pornószinésznõk, miért szinlelik az orgazmust, mert szétvannak már lõve, minnél többet csinálod annál kevésbé fogod élvezni.
megeshet.
az életben sokszor nem a legegyszerûbb megoldás a legjobb...
szerintem ez azért van, mert ugye egész kis korban is lehet maszturbálni csak ugye akkor még nem tudják, hogy mi is az ami velük történik csak azt hogy nagyon jó...és sokszor van úgy, hogy az orgazmust a kisgyerekek véletlenül valami dörzsölésével érik el (legyen az párna, vagy bármi...) és tudják hogy ha legközelebb is úgy csinálják és azzal a dologgal, akkor biztos megint olyan jó lesz...és erre rá lehet szokni. legalább is szerintem ebbe van egy kis igazság
OFF: Mi az a TMS? Bocsi az offért, de nem tudom:(
A TMS fõleg férfiaknál (de egyes kutatások szerint nõknél is) kialakuló betegség, ami a nem megfelelõ masztubálási technika miatt fordul elõ. Egy idõ után csak egy módon tud majd elélvezni, de partnerrel egyátalán nem. Ilyen pl. ha valaki rászokik a folyó vízre vagy párnát használ.
TSM...pfff:) én ovis korom óta maszturbálok..szinte soha nem csináltam kézzell..és a párommal való szeretkezésnél minden csodás...semmi gond...
nekem nem könnyebb a csiklómat kézzel izgatva maszturbálni. hiába jó érzés, nem tudok úgy olyan nyomást kifejteni, amitõl orgazmusom lenne, úgyhogy mindig megunom és abbahagyom. hason fekve, a kezemet magam alá téve el tudok élvezni. ugyanez a póz mûködik a partneremmel is, de máshogy még nem sikerült.
Egyszerûbb és helyesebb kézzel. Ha valaki már csak úgy tud elélvezni, hogy valamihez dörzsöli a nemiszervét, akkor ott bajok lesznek, rosszabb esetben TMS-e lesz és nem tud majd a párjával elélvezni. Legjobb kézzel, utána lehet segédeszközöket használni, de minél valósághûbbek, annál könnyebb lesz majd valódi emberrel a szex.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!