Találatok a következő kifejezésre: A csajoknak tart a (30 db)

Mennyi ideig tart egy menet kb. ha a csaj szűz a pasi meg már nem?

Legjobb válasz: 10 másodperctõl ameddig bírjátok.

10 másodperctõl ameddig bírjátok.
Nekem az elsõ az kb egy órás volt.
Hát de mi azt nemtudjuk megmondani...Ez annyira változó. Fõképp nagyrészben pasi függõ a dolog.
attól füg hova mentek ...
Hát a dodzsemes cigányok tovább hagyják menni a kisautót a szûz lányoknak így tovább tart egy menet. Van hogy 10 perc is megvan.
A kérdező hozzászólása: de most nem a cigányokról van szó(3.)-nak szól köszönöm a gyors válaszokat még várok többet:)
18:19 sátorosról már hallottam, de dodzsemes-rõl még nem. szakadok!!:D:D:D
kb. 1 óra volt :)
Nálunk is kb. 1óra volt elõjátékkal együtt. Mivel a barátom akkor már kb 3-4 hónapja nem volt senkivel, viszonylag hamar elment, de akkor nem is volt baj :)
Hogyha pasitol függ akkor addig amig anyuka meg nem érkezik

Miért van az, hogy végre van egy kép rólam, amin a csajok 99%-a helyesnek tart, míg a többi képemet látva futottak előlem a láynok és volt, aki le is tiltott mondván, ronda vagy én nem akarok ismerkedni veled?

De kajak durva már, hogy van ez a fasza kis kép rólam és a csajok egyből ömlengenek, hgoy jaj, de cuki vagy, jaj, de helyes vagyok, nagyon helyes vagy, aranyos vagy. stb. Kénytelen vagyok ezt az egy képemet bevetni online ismerkedésnél, ha szretném, hogy a lányok eljöjjenek a talira. :D Amúgy annak ellenére, hogy én is látom milyen ronda vagy meg defektes külsőre, volt már dolgom lányokkal, szűz sem vagyok, fura mód. XD

Legjobb válasz: Mutasd a jó és a sz ar képed is.

Mutasd a jó és a sz ar képed is.
Ez is ilyen egofényezõ kérdés? Komolyan megkérdezed, ez miért van? Mert azon a képen helyes vagy, a többin meg ronda. Gondoltál volna erre?
KÉPET !!!
a lányok nagyon kíváncsiak , harapnak az ilyen kérdésekre :D
Privibe küldj két képet és megmondom hogy tényleg helyes vagy e :D
Küldj egy képet privibe, kíváncsi vagyok :D
A kérdező hozzászólása: Dehogy mutatom, még lebuknék itt. XD
Muti mindkettõt! Egyébként nyilvánvaló, hogy mindenki egy jól sikerült képet rak fel ilyen helyekre.
Küdl el a jó képed meg küldj egy "átlagosat" és megmondom. :)
muti a régiekbõl és ebbõl is :) L
-<3, +?
Véletlen nem a Ferrarid mellett álsz a kèpen<3
jó neked, hogy legalább egy ilyen képed van :D
Küldj nekem is képet! :) )

A csajoknak meddig tart a menstruációja, ameddig nem jó lefeküdni velük?

Legjobb válasz: Egyénenként változik.Nekem pl 5 napig tart,van akinek hoszabb.A kérdést pedig érdekesen tetted fel...nem igazán értem...sztem amikor egy lánynak megvan a menstruációja attól még jó lehet vele a szex,csak gusztus kell hozzá.

Egyénenként változik.Nekem pl 5 napig tart, van akinek hoszabb.A kérdést pedig érdekesen tetted fel...nem igazán értem...sztem amikor egy lánynak megvan a menstruációja attól még jó lehet vele a szex, csak gusztus kell hozzá.
Mi végig szexeltük a párommal a havi vendéget, de most 9hónapig le van vele a gond:) Amúgy amikor még volt 5 nap volt.
A szerencsésebbeknek 3-4 nap. Nekem 7-10 nap között szokott lenni. Az elején amikor meglett a 10 nap miatt dokit hívtunk fel aki azt mondta, hogy van akinek 12-15 nap is lehet. Tényleg egyénfüggõ én a rosszabbak között vagyok:(
Aki fogamzásgátlót szed, annak kb.3-4 nap, aki nem szed, annak 5-7 nap! Gusztus kérdése az egész!
Nekem 5 nap. És nem tiltott az alatt sem a szex. Csak tampon kell hozzá, óvszer, meg egy törölközõ. No igen, gusztus is, de egy kis odafigyeléssel minimálisra csökkenthetõ a maszatolás.
az általános, hogy a menstruáció után a nõk többsége nem termel annyi nedvességet, mint másként, ez eltérõ lehet, de szerintem ha jól felizgatod a lányt, ilyenkor is lehet úgy szexelni, mint máskor, és mint már fent mondták a menszesz alatt is, ez a ti döntésetek és a ti ízlésetek függvénye
Nekem is kb.5 napig tart, de én kifejezetten kívánósabb vagyok ebben az idõszakban.Az elsõ egy-két napban, a nagyon erõs vérzésnél, általában kihadjuk (na meg nagyon görcsöl a hasam).Ha mégse, akkor elõtte elmegyek fürödni, hogy kimossam a nagy részét (sokkal higiénikusabb), és olyan pózban csináljuk, hogy ne legyen olyan az ágynemû.A tampon felhelyezése, amit elõttem írtak, nem ajánlatos.Nekem egyszer, úgy felnyomódott (becsúszott a zsinór is), hogy alig tudtuk kivenni.Nálunk a menstruáció nem jelent gondot, bár vannak olyan finnyás emberek, akik ilyenkor inkább kihadják a közösülést.Ha nem jó valamelyik félnek ebben az idõszakban, ajánlanám pl.az orális szexet, vagy kézzel.Fiúnál egyértelmû, lányoknál ilyenkor már alkalmazható a tampon, és a csikló izgatása.Ha így is problémát jelent, jobb kivárni ha elmúlik.
Öhhhmm. Szerintem a csajnak akar jót!
Látni a másik örömét, élvezetét, az az izgató benne.
SZeretem látni, azt hogy amit csinálok az izgató a páromnak. Te nem szereted, ha a pasid azt csinálja neked?

Az miért van, hogy a csajok egy része egyenesen rondának tart, kigúnyol, míg a csajok másik rész meg még bókol is nekem, hogy például szép a szemem, aranyos az arcom? Ez most mi?

Sok csaj kérdezte már ismerkedés elején neten, hogy helyes vagyok-e. Nem tudtam mit mondani, mert a csajok egy része egy gnómként bánik velem, míg a csajok másik része meg mint valami Brad Pitt-et úgy kezel. Például buliban is volt csaj, akivel smároltam, hogy úgy nézett, olyyn csillogó szemekkel, hogy elhittem, hiper jó pasii vagyok, míg más csaj meg odapofázik, hogy húzzál innen, te nyomi. o.O

Legjobb válasz: MERT A SZÈPSÈG RELATÌV!!!! Mikor jegyzitek már meg hogy nem minden rohadt ember egyforma??? Kiborulok már ezektöl a kérdésektöl

MERT A SZÈPSÈG RELATÌV!!!! Mikor jegyzitek már meg hogy nem minden rohadt ember egyforma??? Kiborulok már ezektöl a kérdésektöl
??? xDDDDD Most azt várod, hogy az összes csajnak ugyan olyan legyen az izlése?
Kedves 10-es..inkább tegyél ki egy új kérdést, az eredetibb.
Aki nekem helyes, az lehet, hogy más lánynak nem jön be. Én például kifejezetten odavagyok a vörös hajú srácokért, a barátnõim meg körberöhögnek, amikor megemlítem, mert náluk például kizáró ok a vörös haj. Szóval ez relatív.
nem tetszhetsz mindenkinek :P
Az ilyen pasi az átlagos. Én olyan ocsmány, ronda, undorító és visszataszító vagyok, hogy nincs olyan lány, aki egyáltalán elfogadhatónak tartana, és ne hányná el magát, ha hozzám kellene érnie.
Lehet hogy te vagy 2Arcú, és a lányok mindig csak az arcod valamelyik részét látják. Akik az eltorzult oldalad látják, õk gnomnak néznek, akik a szépet õk meg "aaaaa, de szépek a szemeid"
Nem teljesen igaz hogy relatív a szépség, mert bizony vannak olyan fiúk, lányok akik mindenki szerint helyesek/szépek.
Azért ez elég szélsõséges. Ami igaz az igaz. A szépség relatív.
Szúnyoglány
A szépség relatív, ahogy a világûrben az irány.
a szépség relatív:P
Küldj képet, úgy jobban meg lehet állapítani.
rém egyszerû: nem tetszhet egy pasi minden nõnek:) és ez a másik nemre is igaz. mindenkinek más az ízlése.... 27/N
húha, vannak bajok
Ameddig csinálja és miért kéne WCre menni ?
a kérdés feltevésbõl ítélve inkább 97-ben született :D
én 10-15 percnél elõbb nem tudok elmenni. tisztálkodni nekem sem kell utána nagyon, barátnõm szereti még utána nyalogatni reggel persze azért fürdés mindkettõnknek:)
A kérdező hozzászólása: Mindegy az a wc-s téma és köszi a kommenteket ja és nem 91-ben születtem
Addig tart amíg el nem élvezel. Ha pedig azt is engedi hogy belehugyozz a szájába akkor a wc-re sem kell menned egy darabig.
Ejakulációig tart, és ha a csaj jól végzi a dolgát, még tisztálkodnom sem kell kimenni... :)
Az a 91 ugye nem azt jelzi hogy 1991-ben születtél?:O
Wc re menni? :D
Az, hogy meddig tart az orális szex, az kettõtökön múlik, de 5-15 perc között lehet attól függõen mennyire kívánod, mennyire jól csinálja, stb. Nem kell WC-re menned, de készíts oda pár zsebkendõt, hogy letörölhesd magad, vagy õt.

Csajok! Nektek mennyi ideig tart a szépítkezés?

Fürdéssel, szőrtelenítéssel, pakolásokkal, krémekkel együtt?

Legjobb válasz: Fürdés, úgy hogy borotválkozom mindenhol, és hajat mosok, kb 30-35 perc. Pakolásokat nem használok, maximum havi 1x hajra, de azt felkenem, és 2 percig csak fent lennie. Krémezni, 5 perc (egész testre) Smink, attól függ hova megyek és milyen sminket készítek :-)

Fürdés, úgy hogy borotválkozom mindenhol, és hajat mosok, kb 30-35 perc. Pakolásokat nem használok, maximum havi 1x hajra, de azt felkenem, és 2 percig csak fent lennie. Krémezni, 5 perc (egész testre) Smink, attól függ hova megyek és milyen sminket készítek :-)
Tusolás általában meg van 5 perc alatt, szõrteleníteni kozmetikusnál szoktam, hajmosás 1-2 perc, hajpakolást 30 percig hagyom a hajamot minden hajmosás alkalmával (általában heti 2x szoktam), testápolóval bekenem magam pár perc úgyhogy ha hajat is mosok kb. majdnem háromnegyed óra.
Fürdés-hajszárítás-szõrtelenítés kb 30 perc Sminkelés 20-25 perc
Hajmosás ezekkel együtt amit leírtál 3 negyed óra kb.
minimum 1 óra
Remélem, hogy ezt te sem gondolod komolyan.
Nem hiszem hogy kiakadna, vagy bele menne, vagy azt mondaná hogy nem tartja jó ötletnek.
ez nekem kiakasztó, mivel nem engem kérsz meg h vegyem el :D amúgy nem kéne. a legtöbb lány megbánja ha elveszti csak úgy, tehát nem szerelembõl. hány éves vagy? 20-22 évesen még megértem a problémádat, vagy ha ennél idõsebb vagy, bár ekkor sem kell feltétlenül elveszteni, nincs veszve semmi, ha nincs veszve
Szerintem nem jó ötlet! Hány éves vagy?
miért nem olyan valakit választasz, akit szeretsz is?
Nagyon kiakasztó! >:( Szerelembõl veszítsd el!
elõbb fog teherbe ejteni mint gondolkodóba ahogy elnézem.
Én örülnék neki, de elõtte sokat beszélgetnék róla veled. Hogy bizti ne hamarkodd el. 19F
szerintem nem...örülni fog neki :D és elveszi.
Biztos azért, mert nem szeret senkit.

Az miért van, hogy maszturbálás után nem érzem azt, hogy "de megdugnám ezt a csajt"? De ez kb 4-5 percig tart.

Legjobb válasz: "Sokszor elhatározom, hogy na most kétszer kiverem egymás után, de az elsõ kiverés után valahogy megfogni sincs kedvem xD." mint ha csak én írtam volna :D

"Sokszor elhatározom, hogy na most kétszer kiverem egymás után, de az elsõ kiverés után valahogy megfogni sincs kedvem xD." mint ha csak én írtam volna :D
Mindenkinél így van.
"Maszturbálás után nem dugnám meg a nõt KLUB"
Nyissunk ;D xd Mi lenne a neve? :P
A kérdező hozzászólása: Nyitunk egy klubbot?XD
lol nekem is így van :DD
Sokszor elhatározom, hogy na most kétszer kiverem egymás után, de az elsõ kiverés után valahogy megfogni sincs kedvem xD Detto :D xd azzal a különbséggel, hogy lány vagyok:P
Ezek csak fellángoló érzelmek elélvezés után. Semmibe kell venni õket ...
Akkor úgy néz ki nem csak nálam van ez így :D. Sokszor elhatározom, hogy na most kétszer kiverem egymás után, de az elsõ kiverés után valahogy megfogni sincs kedvem xD.
A kérdező hozzászólása: értem köszi!
már a plafonomból is a maszturbálás téma folyik. de szerintem azért mert az ejakuláció utáni vágyérzés hanyatlik az agy kéregállományában és még a fáradság is okozhatja amit már nem bír elviselni a hímvesszõ húzó rántó fizikuma és ettõl úgy érzed hogy nincs már szükséged arra a csajra
Mota van farkad neharagudj?:) Ez olyan mint nálunk nõknél a vásárlás.Ha éhhesen mész boltba mindent megveszel ha full teli hassal negyedannyit.Egyszerûen a kielégültségtõl nem kivánd annyira viszonnt amikor már "leülepszik"ujbol és ujbol:)
Én maszturbálás elõtt se :'D
Végleges.
:D legalább nem kell foglalkoznod a törlésével.
VÁLTS IP CÍMET
Jo hulye vagy!!
így lehet gyorsan törölni magam? ezt jó tudni :)
Úristen.. ez fájdalmas
Az semmi!!!!! Ha anyád p.nciárol töltesz fel arcos képet na az már vagányság :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!