Találatok a következő kifejezésre: A csajoknak ha egy srác spontán (1 db)

A csajoknak bejön, ha egy srác "spontán" megmondja, hogy mit akar?

Nem arra cálzok hogy: Szia! Jössz dugni?

Legjobb válasz: En biztos szembe rohognelek, jol esne a poenod:) nekem bejonne...HA ha peldaul nem lenne baratom... de azert gondolj arra nem mindenkinek jon be egy ilyen ramenos pasi:) nekem bejonne, viszont embere valogatja...ha a baratom nem lett volna hozzad hasonlo biztosan nem lennenk egyutt:P sok sikert neked

En biztos szembe rohognelek, jol esne a poenod:) nekem bejonne...HA ha peldaul nem lenne baratom... de azert gondolj arra nem mindenkinek jon be egy ilyen ramenos pasi:) nekem bejonne, viszont embere valogatja...ha a baratom nem lett volna hozzad hasonlo biztosan nem lennenk egyutt:P sok sikert neked
Nekem tetszene, ha bejonne a srac:)
Hát ez poén.Én így jöttem össze a barátommal. :D Elõször azt hittem hogy csak viccel de aztán kmoly dolog lett belõle
A csajoknak bejön a jó humor. Így, ha bírod a visszautasítást, meg a továbbiakban is laza és vicces vagy (nem bunkó!), akkor ez mûködhet. Sok sikert!
:) :) :) én is röhögnék.. de nagyot! csak arra lennék kíváncsi, ezek után hogy folytatnád:) engem egyszer nagyon szerencsétlenül szólítottak le és nem érzetem jól magamat és megkérdezetm tõlew, hogy "muszáj beszélgetnünk?" egybõl elment:D én így koptatnálak le, ha nem tetszene a folytatásod.. bevált:)
Hello. Az elképzelhetõ, hogy egy lány nyitott arra, hogy megismerkedjen vkivel, akit szimpatikusnak talál. A fent lefestett párbeszédben a "Most már van!" megállapítás a teljesen alaptalan, és agyonüt minden jó kezdést... Lehet találkozni kedves lányokkal, ezt tudatni velük, beszélgetni, és a folytatásban majd eldõl lesz-e valami.
hehe:P ez jó.. de egy vad idegennel biztos nem járnék... Inkább elõször hívd meg egy italra. aztán hazakísérheted:D
óó hát engem egyszer egy hasonló szöveggel szólítottak le a buszmegállóban:D csak õ azzal kezdte, hogy szép vagyok :D röhögtem, és lekoptattam. :D
Ááá, ha szerinted bejössz a lánynak próbáld meg. Hozzám így ide jönne a srác aki tetszik..(dejó lenne:D) Szerintem az ilyen poénosra vett, ezerszer jobb mint ha odamennél hozzá és hebegnél habognál vagy amivel nálam szoktak próbálkozni: Jajj, van valami a hajadba! vagy Bocsi nem láttalak már valahol? Na ezektõl falra mászom.. Sok sikert^^
Hát ha bejön a srác akk. oké, csak nem tudom mit lehet erre válaszolni :D
Hát ezt most élõben elképzeltem, és hát csak annyit tudok rá válaszolni, hogy ez elég gyors lenne egy lánynak. Fõleg, hogy nem is ismeritek egymást, ahhoz egy kapcsolat azért elég fontos.Elõször inkább hívd el valahova, vagy bármi más.:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért jó a fiúknak, ha a lányok helyett fizetnek?

11

Vajon akar tőlem valamit, vagy csak játszik?

Pár hete randizgatok egy fiúval, mindig nagyon jól éreztük magunkat együtt, de mégsem történt semmi előrelépés. Nem közeledett felém úgy, nem is próbált megcsókolni. Mivel nem tudtam, mi a helyzet, rákérdeztem nála, hogy ő baráti alapon gondolja a dolgokat vagy esetleg más is kialakulhat. Azt mondta, bár nagyon kedvel, most nem szeretne kapcsolatot, de reméli megmaradunk barátoknak és talán a jövőben egyszer kialakulhat valami.
Csakhogy a legutóbbi találkozásunkkor megcsókolt. Mit gondoltok?

6

Hova vigyem el?

Van egy csaj netten ismerkedtem meg vele de az a helyzet hogy nagyon beleszerettem nagyon jól kijövök vele 1x 2x láttam már ő is engem elmentünk egymás mellet stb ilyenkor köszöntünk egymásra mosolyogtunk és mentünk tovább.De én szeretném ha lenne köztünk valami nagy nehezen sikerült rászedtem hogy jöjjön ki velem valamerre.Na igen de hova vigyem vagy merre menjünk? 16L van szó.

7

Noss, ki szeretne ismerkedni? Szukák? Tyúkok? Libák? Nőstények? Muffocskák? Vagy hölgyek?

Kérdésemet egy kérdés ihlette.
De az sem baj ha ribi.
Noss valaki? :)

22

Első randin miről beszélgessünk?

3

Egy 40-es nőt hová ildomos elvinni randin?

Nem régen mutattak be egymásnak bennünket, a hölgyön azt látom, hogy bejönnék neki, elvileg szívesen találkozna velem és én is ővele. Mindketten függetlenek vagyunk, de eddig nekem inkább fiatalabb nőkkel volt kapcsolatom, más habitus és mentalitás. Én picivel fiatalabb vagyok a nőnél és szeretnék egy "pazar randit" prezentálni neki.

15

Az van hogy a suliban van egy lány aki tetszik nekem (ő ezt talán tudja de nem vagyok benne biztos) de a többiek csúfolnak mert nekik nem tetszik folyamatosan cikiznek stb. mit ajánlottok mit lehet ilyenkor csinálni?

6

A barátnőmmel ugyanabba a fiúba zúgtunk bele. Most mit csinálja?

és a leggázabb hogy a barátnőm nem szereti a sminket , nem szeret divatosan öltözni, fiús ruhákba jár sőt volt már olyan hogy az apukája ruhájába jött.így persze hogy nem néz rá senki.de most ugyanazt a fiút vettük észre és általába minket szokott bámulni és egyszer odajött hozzám amikor tesin elestem és megkérdezte hogy jól vagyok e.de az LB-m még örült is neki.de azt mondta:
"Én kinyírlak ha ti járni fogtok"
de ezt nem szószerint mondta legalábbis remélem.de nem az a baj hogy "kinyírna" hanem az hogy ha esetleg összejönnék a fiúval lehet végetérne a barátságunk.de hát együtt szoktunk álmodozni meg minden.ő is ugrál ha szembejön vele a folyosón és én is.együtt is szoktunk örülni.és ha mondjuk a fiúnak tetszenék (már tudom h tetszem neki de a barinőm nem tudja) akkor nemet kéne mondanom neki a barátnőm kedvéért?

7

Hol találhatnék ilyen romantikus, szexelős helyeket?

Egy csajjal úgy alakult, hogy holnap kocsival kimegyünk valami szép, erdei helyre, vinnénk ki kaját meg tabletet, és filmeznénk ott. Amolyan piknik féleség hideg időben.

Nekem olyan hely kéne ahol ritkán járnak, de nagyon szép onnan a kilátás, és fel lehet menni kocsival.

Ha valaki tud ilyet, akár még csak egy kis földút eldugott földút végén is az kérem írja meg. Nógrád megyében, a Börzsönyben vagy a Cserhátban lenne a jó.

4

Szerintetek gáz ha már a második találkozás után lefeküdtem a pasival?

Én 24 éves vagyok, a pasi 34. Egy esküvőn ismerkedtünk meg, nagy vonzalom volt első találkozásra, sokat táncoltunk, jól éreztük magunkat. A második randi után tovább erősödött ez a vonzalom és sajnos nem tudtam parancsolni magamnak, nem tudtam ellenállni, pedig nem így terveztem. Nem tűnik úgy mintha ezzel rossz benyomást tettem volna rá, de nem szeretném már az elején elrontani a dolgot. Az egyik barátnőmmel beszélgettem erről és szerinte nem kell ezen görcsölni, felnőttek vagyunk a 21. században, nincsenek erre szabályok. Csak éppen nem szeretném ha könnyűvérűnek, könnyen kaphatónak gondolna, mert nem vagyok az, Õ volt a 3. férfi akivel életemben együtt voltam.

20

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!