Találatok a következő kifejezésre: A csajoknak ha egy srác spontán (1 db)

A csajoknak bejön, ha egy srác "spontán" megmondja, hogy mit akar?

Nem arra cálzok hogy: Szia! Jössz dugni?

Legjobb válasz: En biztos szembe rohognelek, jol esne a poenod:) nekem bejonne...HA ha peldaul nem lenne baratom... de azert gondolj arra nem mindenkinek jon be egy ilyen ramenos pasi:) nekem bejonne, viszont embere valogatja...ha a baratom nem lett volna hozzad hasonlo biztosan nem lennenk egyutt:P sok sikert neked

En biztos szembe rohognelek, jol esne a poenod:) nekem bejonne...HA ha peldaul nem lenne baratom... de azert gondolj arra nem mindenkinek jon be egy ilyen ramenos pasi:) nekem bejonne, viszont embere valogatja...ha a baratom nem lett volna hozzad hasonlo biztosan nem lennenk egyutt:P sok sikert neked
Nekem tetszene, ha bejonne a srac:)
Hát ez poén.Én így jöttem össze a barátommal. :D Elõször azt hittem hogy csak viccel de aztán kmoly dolog lett belõle
A csajoknak bejön a jó humor. Így, ha bírod a visszautasítást, meg a továbbiakban is laza és vicces vagy (nem bunkó!), akkor ez mûködhet. Sok sikert!
:) :) :) én is röhögnék.. de nagyot! csak arra lennék kíváncsi, ezek után hogy folytatnád:) engem egyszer nagyon szerencsétlenül szólítottak le és nem érzetem jól magamat és megkérdezetm tõlew, hogy "muszáj beszélgetnünk?" egybõl elment:D én így koptatnálak le, ha nem tetszene a folytatásod.. bevált:)
Hello. Az elképzelhetõ, hogy egy lány nyitott arra, hogy megismerkedjen vkivel, akit szimpatikusnak talál. A fent lefestett párbeszédben a "Most már van!" megállapítás a teljesen alaptalan, és agyonüt minden jó kezdést... Lehet találkozni kedves lányokkal, ezt tudatni velük, beszélgetni, és a folytatásban majd eldõl lesz-e valami.
hehe:P ez jó.. de egy vad idegennel biztos nem járnék... Inkább elõször hívd meg egy italra. aztán hazakísérheted:D
óó hát engem egyszer egy hasonló szöveggel szólítottak le a buszmegállóban:D csak õ azzal kezdte, hogy szép vagyok :D röhögtem, és lekoptattam. :D
Ááá, ha szerinted bejössz a lánynak próbáld meg. Hozzám így ide jönne a srác aki tetszik..(dejó lenne:D) Szerintem az ilyen poénosra vett, ezerszer jobb mint ha odamennél hozzá és hebegnél habognál vagy amivel nálam szoktak próbálkozni: Jajj, van valami a hajadba! vagy Bocsi nem láttalak már valahol? Na ezektõl falra mászom.. Sok sikert^^
Hát ha bejön a srác akk. oké, csak nem tudom mit lehet erre válaszolni :D
Hát ezt most élõben elképzeltem, és hát csak annyit tudok rá válaszolni, hogy ez elég gyors lenne egy lánynak. Fõleg, hogy nem is ismeritek egymást, ahhoz egy kapcsolat azért elég fontos.Elõször inkább hívd el valahova, vagy bármi más.:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki volt már Mex-Deluxe tréningein?

Õ segít ,hogy találj magadnak barátnőt.Valaki volt már egy ilyen tréningén? És milyen tapasztalatai vannak? Ennek hála voltak neki sikerei a nőknél?

10

Hogyan küzdhetném le az önbizalomhiányom?

Szép arccal, de annál csúnyább alakkal áldott meg a Jóisten. 12 éves koromban felszedtem jópár kilót, így telt el a tinédzserkorom. A 171 cm-hez 73-76 kiló társult. Tavaly sikerült lefogynom 67 kilóra, azóta tartom ezt a súlyt. De még mindig ugyanolyannak látom magam, nem látom a változást. Ha fogynék még, eltűnne a mellem, ami így is 89 cm, viszont a csípőméretem még mindig magas, 102 cm. Szerintetek inkább legyen kicsi mellem és fogyjak még, vagy inkább ne? Az igazság az, hogy megfelelési kényszerem van, és úgy érzem, nem leszek jó senkinek. Még nem volt párkapcsolatom.
19/L

4

Mikor kéne megcsókolnia a fiúnak?

Kb két és fél hete járunk és még nem csókolt meg,megölel,megfogja a kezem,megpuszil,de még nem csókolt meg,mikor kéne/kelett volna?(L)

3

Mit tegyek hogy el tugyak hívni egy csajt randizni?

7

Szerintetek nagyon ciki, ha visszautasít egy nő? Hogy kell ezt jól kezelni?

4

Mi a jele 1 lánynál ha csókolozni akar?

kaptam nagyon sok jelet meg célozgatott rá.. de ö nem kezdeményezett..most ha félre értem a jeleket és megcsókolom akkor az nagyon szarul jön ki... mert egyébként barát a csaj..
ezért kérdezném tőletek hogy mik azok a félre érthetetlen jelek ami 1000% hogy azt jelenti..

(én 20f Budapest ő 19L Szentendre) bár ez nem olyan fontos

10

Ha én érzem a kémiát kettőnk között, akkor ő is?

Megölelt, megpuszilt, megsimogatott egyik fiú ismerősöm, aki nekem nagyon bejön, állandóan flörtölünk. Amikor hozzám ért megbizsergett minden porcikám, mintha megrázott volna az áram, ahol hozzám ért forró lett a bőröm. Szerintetek ő is érzett valamit? Nem vett közben levegőt és nagyon gyorsan csinálta, utána pedig a szemembe nézett. Nem tudom, hogy barát ként, vagy esetleg máshogy viszonyul-e hozzám. Kizárt, hogy megkérdezzem.

5

Hogyan hódítsam meg?

Ven egy osztálytársam, és őrültem belezúgtam. Ott kezdődött, hogy az összes osztálybulin kérdezte, hogy járunk-e együtt. Akkor még nem tetszett. Õ az igazi rosszgiú kategóriába tartozik. Sátorozni voltunk az osztállyal, és az éjszaka közepén átjött a mi sátrunkba, és mondta, hogy smároljam le. Én lefagytam, de ő megtette, és el is rohant. Másnap kettesben voltunk a sátorba, és kérdeztem tőle, higy ez az este, hogy jött neki !? És azt mondta, hogy úgy, mint ez. És lesmárolt. De most úgy tűnik, hogy megint van barátnője. (neki mindig van). És azóta őrülten szeretem. Egyébént jóban vagyunk, szoktunk beszélgetni. Sokat. Előre is köszönöm.

6

Ti randiznátok drogos fiúval?

22

Mért van az hogy a legtöbb lány (tisztelet a kivételnek) mindig együtt van a barátaival és együtt elküldenek melegebb éghajlatra? Persze ha egyedül van akkor vagy normális vagy úgy viselkedik mint egy ötéves kislány.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!