Találatok a következő kifejezésre: A csajoknak ha egy (1562 db)

Milyen hatással van a csajokra ha egy pasi küzdősportot űz? Elöny vagy hátrány?

18 éves fiu vagyok és thai boxolok és volt már rá példa h egy csaj elutasitott mert h tul durva ember vagyok.

Legjobb válasz: Én barátom karatézik. Mikor elõször meghallottam, akkor nekem inkább tetszett, így belegondoltam, hogy ha olyan helyzet van, akkor meg tud védeni stb...:) Utána mikor ment versenyekre, bemutatókra mindig féltettem, nehogy baja legyen, pedig nagyon ügyes és tényleg jóformán nincs miért féltenem:) De csaj függõ ez a dolog, valakinek bejön, valakinek nem:)

Én barátom karatézik. Mikor elõször meghallottam, akkor nekem inkább tetszett, így belegondoltam, hogy ha olyan helyzet van, akkor meg tud védeni stb...:) Utána mikor ment versenyekre, bemutatókra mindig féltettem, nehogy baja legyen, pedig nagyon ügyes és tényleg jóformán nincs miért féltenem:) De csaj függõ ez a dolog, valakinek bejön, valakinek nem:)
Hogy kapcsolódik ez a bõr és hajápoláshoz?-.-" am engem hidegen hagy, se nem elõny, se nem hátrány.
nekem nem lenne hátrány
elõny. ami férfias az mindig elõny. a thai box férfias...szerintem...

Miért szeretik a csajok, ha egy srácnak nagy a kukija?

Miért szeretik a csajok, ha egy srácnak nagy a kukija?

Legjobb válasz: nem tudom, hozzád eljutott már-e az ahír, hogy kábé egy milliárd éve nem érdekli õket!!!

nem tudom, hozzád eljutott már-e az ahír, hogy kábé egy milliárd éve nem érdekli õket!!!
Megha egy nõ szeret egy férfit, mindenét úgy szereti ahogy van!Nm értem a sok férfiparát..
Hát szerintem csak a pasik hiszik azt, hogy a nõk szeretik ha nagy. A nõk többsége szerintem az átlag méretet kedveli. Én speciel nem szeretem ha nagy. 24/N
mert mindenki ezt hiszi, fõleg a pasik :D közben meg a legtöbb csaj már a 18-astól is beijed... jó, az gáz, ha kicsi, mondjuk 10 körüli, de a túl nagy se jó... átlag vagy csak egy picit nagyobb az átlagnál, az a jó
Nem tudom, én például nem szeretem ha nagy.
Csak akkor érdekel, ha egy pasi úgy állít oda, hogy "tulajdonképpen kicsi a farkam, zavar?". Na ilyenkor már figyelem mekkora, de ha nem mondja észre sem veszem, annyira lényegtelen.
Mert a kicsit nem lehet észre venni
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)
a közepes a tuti -(pici) kb ha csak a kisujjaddal ér fel(17cm) -(nagy) kb ha fel szúr a rúdjára(28cm) és azt meg nem élvezem
Engem nem érdekel hogy mekkora. Az a lényeg, hogy van vagy nem.

Az bejön a csajoknak, ha egy srác nagyon izmos, de sajnos impotens?

Legjobb válasz: Pffffff(10 minutes later)fff!

Pffffff(10 minutes later)fff!
A kérdező hozzászólása: Egy példát írok azért szemléltetésnek. Hogy annyi c-vitamint bevigyek egy nap, mint amennyit most tápkiegbõl beviszek, akkor 4kg citromot kellene megennem egy nap. Ahhoz, hogy a napi l-karnitin szükségletemet fedezzem, ahhoz kb 5kg marhahúst kellene ennem. Ahhoz, hogy a napi fehérjeszükségletemet fedezzem 1, 2kg csirkemellet és 5db tojást kellene megennem. Szerintem ennyi elég is, a lényeg látszik! (Legalábbis remélem.)
A kérdező hozzászólása: Kezdjük ott, hogy olyanok ne okoskodjanak, akik nem értenek hozzá. (mint pl. "70kg-al nyomok fekve" ) Laikusoknak nehéz elmagyarázni, de megpróbálom. Egy testépítõnek a szervezete sokkal nagyobb tápanyagmennyiséget igényel, mint egy átlag ember. (hobbi szinten is kb duplája) Mivel kajából SZINTE lehetetlen lenne bevinni, ezért táplálékkiegészítõk jelentik a megoldást. (ilyen pl. fehérje, vitamin és ásványi anyag, BCAA, NO fokozó, glutamin, koenzim, omega 3 stb.)
Õszintén, mit szedtél be? Vagy miket szedsz?
jah azt hittem :D
A kérdező hozzászólása: 60mg-ot javasolnak, de egy otthon ülõ embernek is kell legalább 200-300mg, egy sportolónak több gramm, élsportolóknak rengeteg. A c-vitamin feltalálója is napi 10-12g-ot szedett.
A kérdező hozzászólása: A "70kg-al nyomok fekve" srácnak küldeném: http://testepites.biz/tomegeles.html
A kérdező hozzászólása: "mert hülye vagy" Nem kérdeztem, hogy te mi vagy.
A kérdező hozzászólása: "Ezt nézd Ciluka milyen szép izmosvagyokdebaszninemtudok." Ez tetszett :D
mert hülye vagy
A kérdező hozzászólása: Nem tudtam, hogy ilyen sokan küszködnek értõolvasási hibákkal, na mindegy. "Az lényegtelen hogy szedsz e szteroidot vagy sem, de a tömegnövelõktõl is lehetsz impotens, vagy a szusztától is, de nem értem mi értelme van ezeknek -.-" Én is járok konditerembe, 70kg-al nyomok fekve, de nem is kell több, mert jól nézek ki így is, és semmilyen szart nem szedek. Korábban kellett volna gondolkozni barátom, hogy mit is veszel be..." 70kg-al nyomok fekve szövegbõl leszûrtem, hogy te kezdõ lehetsz. Mondd már meg, hogy tömegnövelõtõl minek lennék impotens? -.-"
Akkor mitõl lettél impotens? Vagy alapból az voltál?
A kérdező hozzászólása: Már vagy kétszer leírtam, hogy a haver az, illetve ismerek még 1-2ilyen srácot. Én nem vagyok az szerencsére. Tévhit, hogy a szteroidok impotenciát okoznak. Ez rengeteg mindentõl függ! (allergiás vagy e valamely hatóanyagára, hány éves vagy, genetikai okok is lehetnek, milyen cuccot tolsz stb.)
A kérdező hozzászólása: "itt keménykedsz meg okoskodsz ... én mindíg lankadt pöccsel kussolnék ..nah pááá" nem túdóm mí a bajód ha nemértesz hozá
c-vitaminból konkrétan 80-90 mg kell egy felnõtt férfinak(2citrom vagy 2 tabletta), betegeknek szoktak nagyobb dózist javasolni
itt keménykedsz meg okoskodsz ... én mindíg lankadt pöccsel kussolnék ..nah pááá
A kérdező hozzászólása: Igen, azok feleslegesek. De most honnan tudjam, hogy pontosan mennyi kell? Inkább viszek be többet.
nem a tömegnövelõkre mondtam h placebok, inkább azokra amiket fölösen túladagolnak (pl vitaminok), elég ha elhiteted magaddal h jót tesz és jót is fog :) na de nem vitatkozni jöttem :D
A kérdező hozzászólása: Akkor sok testépítõ placebo-val ért el világsikereket, én is placebo-val edzek. Egyébként napi 4kg citromtól keményen elhíznék a magas cukortartalom miatt.
tudom, hogy nem gyógyszerek, pont ezért ellenzi a gyógyszeripar. azt én is tudom h c-vitamin túladagolás nem létezik, és omega3-túladagolástól is csak max hízol egy kicsit.Az megint más kérdés h 4kg citromnak megfelelõ c-vitamin bevitel teljesen haszontalan, mindenesetre nem árt, simán kipisiled. de hát ahogy jólesik, ha másnak nem is, placebonak kitûnõ az összes ilyen tabletta(viccen kívül)
A kérdező hozzászólása: Táplálék kiegészítõk nem gyógyszerek, a gyógyszeripar mindig is "ellenezni" fogja ezeket. Hogy is mondjam: szinte konkurensek. Errõl mindig az jut eszembe, hogy magas dózisú c-vitamin vagy omega 3 fogyasztása káros lehet etc. Kész röhej!
annyira rosszul látjátok ezeket a táp.dolgokat... rajtam múlna csak az szedhetne ilyeneket aki tanult gyógyszerészetet de legalábbis egy kis biokémiát...könyörgöm :D
mostmár nem koxolni fogsz hanem kis kék tablettákat szedegetni ...
Nene ez most komoly ?? -_- Akkor totál mondj le még a csajokról is mert tuti nem kellene impotens pasi egy csajnak akármilyen izmos !! Én már csak tudom hisz én is csaj vagyok. Minek a kigyúrt test , ha a pasi nulla ?? Bocsi de ez a szitu.
Jaha, a sok szteroid ugye...
Csak ilyenre hajtok -.-
Ameddig nem tudják hogy impotens addig nincs gond. Amúgy nem kellett volna kokszolni.
Öcsém....!!!! De nagy vagy..... LOL=DDDDDD
Naná hogy bejön! Fõleg, aki családot is tervez elõbb utóbb!
Ez de hülye :D
WTF O__O
ha van vibrátora, akkor esetleg...
Persze gyúrd ki magad és tedd magad impotensé biztos sikered lesz!
az izmosak bejönnek a lányoknak, de ha megtudják, hogy impotens, abbol semmi nem lessz.Ez buta kérdés!
a lányok szerelemre vágynak. Tehát ha tudsz szeretni, akkor nincs gáz. Ha igazán szeret megérti a problémádat, talán tud mondani megbízható orvost is aki tud segíteni. Vibrátorral minden megoldható. A családalapításkor szerintem a legszebb dolog örökbefogadni gyerekeket (: úgyhogy szerintem találsz ilyen lányt ;D
az szaar, nemhinném hogy bárkinek bejönne. mondjuk énmeg lehetnék izmosabb, hehe :D de legalább nemvagyok impotens :)
Gyúrd ki magad bikára és mondhatod azt a csajoknak hogy: -Ezt nézd Ciluka milyen szép izmosvagyokdebaszninemtudok.
határozottan nem. a férfi nem az izmaitól lesz férfi, hanem attól, hogy jól megdönt:)
Az elõzõ is én voltam, csak kifelejtettem hogy a sportoláshoz nem szükséges a szteroid, nem tudom hogy hol olvastad... 20/R
Az lényegtelen hogy szedsz e szteroidot vagy sem, de a tömegnövelõktõl is lehetsz impotens, vagy a szusztától is, de nem értem mi értelme van ezeknek -.-" Én is járok konditerembe, 70kg-al nyomok fekve, de nem is kell több, mert jól nézek ki így is, és semmilyen szart nem szedek. Korábban kellett volna gondolkozni barátom, hogy mit is veszel be...
A kérdező hozzászólása: Én nem szedek, bár rengetegszer megfordult a fejemben. Tápkieggel is jókat lehet fejlõdni, nem kell ide még "gyenge" cucc sem. (pl. Winstrol)
mégis miért szedsz szteroidokat ?? lemerném fogadni h több gyenge alkatú fiúnak van barátnõje, mint ahány impotensnek
A kérdező hozzászólása: Kíváncsi voltam a véleményekre. Én sportolok, ebben fõleg jellemzõ a szteroid használtat, hiszen sokan hirtelen akarnak megnõni, erõsödni. Van egy haverom, aki impotens és e miatt hagyta ott a csaja. Azt mondta, hogy majd lesz más, lényeg, hogy a 2 mázsába belenyom és jól bokszol. Ez mutatja azt, hogy valakinek még az eszét is elveszi, nem csak a farkát.
gyönyörû
??? Mivan?

Bejön a csajoknak ha egy fiú mindenhol szőrös?

Legjobb válasz: A lábán és a nemi szervénél lehet egy keves, sõt még ha a mellén is van egy pici akkor sincs nagy gond, de ne legyen nagyon szõrös. A háta egyáltalán pfuj.

A lábán és a nemi szervénél lehet egy keves, sõt még ha a mellén is van egy pici akkor sincs nagy gond, de ne legyen nagyon szõrös. A háta egyáltalán pfuj.
Nekem kimondottan a szõrös pasik tetszenek (persze a jó ízlés határain belül, vagyis ne legyen farkasember)! Szerintem férfiatlan & gusztustalan, ha egy férfi úgy szõrteleníti magát, mintha nõ lenne! Az arcán viszont természetesen borotválkozzon!
Nekem pl az jön be ami sztem szexi hogyha a pasinak a köldöke alatt egy pici csíkban szõrös, na az nagyon tetszik.A hát az gusztustalan sztem a mellkason sem szexi.A lábon mindenkinek van az nem zavaró.
Hát..ha a háta is szõrös, az már kicsit sok, de amúgy én szeretem a szõrös pasikat:-)
Én nem úgy fogalmaznék, hogy bejön, hanem hogy nincs baj vele.:)
hat inkabb ne legyen szoros en nem igazan szeretem ha en rendezett vagyok akkor a ferfi is legyen az:)
lehet szor.. nem sok.. és a nemi szervnél meg egyáltalán ne legyen..
Te szereted ha egy férfi csupaszcsiga?
Erre énis kíváncsi vagyok. Énis férfi vok.
fúúújjjjj nekem nem!Bleeeeee...lány volatam!
nekem bejön, ha egy pasi szõrös... a mostani barátom is eléggé az, mondjuk a hátán nem, na lényeg, h nagyon imádom :D 21/L
Nekem inkébb csupasz legyen de a keze kivétel
MINDENHOL? Nem.
én beszélgetek a bnõimmel h mi van ezzel sztük nagyon csúnya... lábon-kezen-fenék-kicsi OTT- és ha akarod borosta... ezt mondják F/13
David Hasselhoff szexszimbólum!
Nyammm! Én imádom a férfias pasikat, tetszik ha szõrös! De persze kinek mi...
Nekem nem. 1-2 hely nem gáz, de a szõrmókot nem szeretem.
Mindenhol legyen szõrös (ne farkasember módjára) csak a nemi szerve körül ne!!! Gusztustalanok azok a pasik, akik a mellkasukról és a karjukról szedetik a szõrt! Az olyan buzis!
A háta ne legyen szõrös, a mellkasa csak kicsit:) A nemi szervénél ne legyen csupasz.
3.válaszoló vagyok!Én személy szerint nem szeretem!
én szõrös vagyok. a hátam is. még sosem volt nõ problémám. tény és való, hogy van olyan lány akinek ez nem tetszik. Na és akkor mi van? Van sok olyan, aki meg a csupaszokat nem szereti. Meg van egy csomó olyan is akinek meg mindegy. Ebbõl ne csinálj gondot. Nem ezen fog múlni, hogy sikerül-e barátnõt szerezned magadnak.
Nekem bejön :D Nagyon is :D

Ha a baratnommel vagyok allandoan felfigyelnek ram a csajok. Ha egyedul akkor ritkabban. Baratnomet zavarja hogy megneznek es flortolni probalnak. Miert van ez es hogyan nyugtassam meg a baratnomet?

Elmentunk pl bevasarolni es kapasbol ket csaj is vegigmert, flortolt. Baratnom ki is akadt. Ha egyedul vagyok akkor ritkabban van ilyen hogy le akarnak csapni a kezerol. Olyankor nekem kell kezdemenyeznem. Hozza kell tenni hogy a baratnom atlagosabb kinezetre, ez sokakat zavar mert "nem ertik hogy egy ilyen pasi mit keres egy ilyen no mellett". En meg maskent gondolom es szerelmes vagyok bele. Nem cserelnem le egy plazacicara semmi penzert.

Legjobb válasz: "Nekem kell kezdemenyezem" Kellene!!!! Mert soha nem szoktam!

A kérdező hozzászólása: "Nekem kell kezdemenyezem" Kellene!!!! Mert soha nem szoktam!
Ne flörtölj velük. Ne figyelj rájuk. De mi az hogy a lány átlagos te meg nem vagy az? Ez nekem kicsit érdekesen hat de mindegy. "Olyankor nekem kell kezdeményeznem." Miért akarsz valakivel flörtölni ha van barátnõd akit elvileg szeretsz?
1-sõ vagyok. Na így már más, a lényeg ne figyelj rájuk. ÉS mond meg a barátnõdnek hogy senki más nem kell neked mert csak õt szereted.
Szerintem bõven elég ha így õszintén megmondod ezeket a barátnõdnek. Ha szeret akkor megbízik benned úgyis, az, hogy féltékeny nem probléma, ha betegesen az, idegesítõen, hogy szinte már úgy enged el a haverjaidhoz, hogy szóba jön a dolog, az már nem olyan jó.
ez valami biológiai/pszichológiai cucc, hogy akinek már van párja és boldog, az érett és képes a jó párkapcsolatra, ergo vonzóbb vagy mint az, aki egyedül van/vonzóbb vagy akkor, amikor a csajoddal vagy, mint egyedül. ne foglalkozz velük továbbra sem, jól gondolod, ha ezt képesek megtenni, mi lenne késõbb... mindezt lányként mondom. biztosítsd a barátnõdet errõl a dologról, mert ezt lányként is meg fogja érteni, ebben van észérv: ha vki így viselkedik, miért bíznál meg benne késõbb. pont. amúgy meg hagyd elmenni a füled mellett ezeket a megjegyzéseket, kérdéseket a többi lány részérõl, és azok is elõbb-utóbb kapcsolnak remélhetõleg .:)
A kérdező hozzászólása: Úgy értem hogy átlagos hogy mások ezt mondják! Nem cicababa, hanem egy átlagos szép, kedves, helyes csaj. Minden allûr nélkül. Bármit lehet vele csinálni, nem csak shoppingolni meg drága dolgokról és mellmûtétekrõl beszélgetni (ismerek ilyet is sajnos) Én nem hiszem magamat jó pasinak, bárki bármit mond! Nem érdekel az ilysmi hogy külsõ alapján mondanak véleményt valakirõl. Velem ne akarjon senki azért együtt lenni mert szerinte jól nézek ki! A barátnõmet is úgy ismertem meg hogy telefonon tartottuk a kapcsolatot munkaügyben és a sok segítségért meghívtam egy kávére de addigra már megvolt a kölcsönös szimpátia és nekem már akkor bejött (a kávé elõtt) Már beszélgettem vele errõl, de amikor mentünk cipõt venni tegnap és mosolyogva kellette magát az eladó csaj nekem a barátnõmre meg rá se nézett mintha ott se lett volna ... Én persze próbáltam menteni és mondtam hogy "drágám, szerinted?" meg stb. hogy észrevegye hogy foglalt vagyok. De nem, még a barátnõm szeme elõtt mondta, hogyha bármi van a cipõvel õ ekkor és ekkor van bennt és nyugodtan keressem õt! Ismerem az eladókat, az a dolguk hogy kedvesek legyenek de õ már tényleg átlépett egy szintet, így viselkedni azért nem szoktak általában. Nem szoktam visszaflörtölni sem! Soha!
Nõ vagyok és ugyanezt tapasztalom, ha a barátommal vagyok egy csomóan hajtanak rám, nélküle kevesebben. A flörtölgetõknek beszólnék valami "frappánsat" a helyedben, hogy észrevegyék magukat :)
A barátnõd valószínû önmagában nem bízik és el van csúszva egy picit az önértékelése. Ne hangoztasd elõtte. Azt nagyon jól teszed, hogy elhajtod a próbálkozókat, bár lehet, hogy egy kicsit határozottabban kellene. Amit szerintem a barátnõdnek mondhatsz (nálam legalábbis beválna): - Elmeséled neki, hogy mennyire rosszul érzed magad/mennyire bánt már maga a feltételezés, hogy bármit is akarnál más lánytól és mennyire taszító számodra a viselkedésük. Valami olyasmi lenne a lényeg, hogy _õszintén_ beszélj az _érzelmeidrõl_ (a legtöbb lányt hamarabb meghatja az érzelem, mint a logikus érvelés.) - "Drágám, ha mással akarnék lenni, nem gondolod, hogy ennyi jelentkezõbõl már megoldottam volna? Szeretlek, te butus!" Már amennyiben megengedett nálatok ez a hangnem, egyébként hanyagold.
jé, én meg ha lány tesómmal vagyok, akkor szoktak jobban megnézni a csajok, amúgy elég furák :D

Bejön a csajoknak, ha egy pasi ért a Photoshophoz?

Legjobb válasz: A nyuszika és a medve sétálni indultak az erdõben. A medve egy kis tisztáshoz ért a nyuszika pedig a Photoshophoz nebasszzz, hogy ilyennel csajozol

A nyuszika és a medve sétálni indultak az erdõben. A medve egy kis tisztáshoz ért a nyuszika pedig a Photoshophoz nebasszzz, hogy ilyennel csajozol
Senkit sem érdekli hogy neked hogy megy a ps.. :)
na ezért nemtalálok rendes srácokat mert mindenhol ilyen gyökér photoshopposok vannak
Hát pedig itt az "AGYISZINTES" Sid is, meg ez a Motorosdákó aki puncikatt rajzol photoshopon... nem értem mi a problémád XD
igazadvan énsemértem
Igen, az iwiw-es kislányoknak bejön, fotosoppolhatsz nekik cicit (hogy legyen valamijük), vagy lefotosoppolhatod róluk a zsírfelesleget (vigyázz, hogy a csempe ne görbüljön a háttérben), meg rakhatsz rá szíveket, rózsaszín betûket, raj gádzsi feliratokat, csillagokat, virágocskákat, jobbról beúszó sárkányt stb.
NEKED SOSEM LESZ CSAJOD! :DD
elvagy te tévedve a csajok csak azokat szeretik akik legalább 60-70 DOS parancsot tudnak fejböl a többeikra [email protected] rá:)
Szia! Látom sok [email protected] is írt. Nos én egy fotóstúdióban dolgozom és igenis bejön ha pl egy nemkívánatos anyajegyet eltávolítok a képrõl, vagy bármi mást. Esetleg ha lenne idõd nem lenne kedved engem kicsit tanítgatni? Nem nagyon értek hozzá, pedig erõsen ajánlott lenne, persze ha nem az se gond. Üdv: Peti
Új ismerkedési technológia csapó 1: Lány: Hello, értesz a photoshophoz? Fiú: Nem. Lány: (balra el). csapó 2: Lány: Hello. Értesz a photoshophoz? Fiú: Igen. Lány: Leszo.phatlak?
én is k*rva jól értek photoshophoz mégse azzal csajozok! :D
szerintem a php-t sokkal jobban szeretik...
Biztos.. Azt nemtudom :D
Van az "AGYISZINTES" Sidnek mocija? XD XD XD
Engem nem tud érdekelni... kivéve ha tehetséges, de ha csak úgy megtanulja hogy kell nekem nem jön be...
Persze, ha [email protected] van, akkor tudsz nekem Photoshopolni egy pi*át. Milyen remek, gondolom melleket is tudsz. Jól gondolom? Hülye [email protected]
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó Photoshoppos vagyok, azért kérdem.
Akkor bejöööön <3
14:24 Senki sem monda, hogy perverznek kell lenni a photoshophoz. iksz...dé
Ha Lady Gaganak bejott a Vezekenyi Lacika (vagy hogy hivjak) mutatvanya, akkor esetleg... De legyel mellette CS vilagbajnok!
Te mirõl beszélsz? Én sem mondtam. De ez gáz. Én motorozok, ettõl most akkor érezzem azt, hogy ez bejön a csajoknak? Hát nem.. Sõt ilyen csak a megnemnevezem/megnemnevezhetõ csajoknak jön be.
A kérdező hozzászólása: Azért olyan tehetséges nem vagyok mint Vezekényi Lacika. De azért egész jó vagyok. :D
Pedig érezhetnéd, mert szeretem, ha hazavisznek mocival... amúgy nem tudom , hogy mit nem mondtál, de te jössz itt a puncikkal te motorosdákó. XD
Röviden és tömören te egy nagy mocskos kocka vagy ! ;-D Hogy az agyiszintes Sid szavaival éljek :D
Rosszúl tudjátok! Manapság egy normális kapcsolat alappillére hogy értsen a fiú a fotoshoppingponghoz! :) Különben is, ne bántsátok már, elvégre nem tehet róla, hogy ért a fotoshophoz és ez bejön-e a csajoknak!

Szeretik a pasik, ha egy csaj kezdeményez? És mit kéne mondania a csajnak?

Gondolok itt arra, hogy jó-e az, ha közvetlen a csaj és valami ilyesmit mond: "Helló, tetszel!" vagy inkább hagyni kell a pasit, hogy becserkésszen?

Legjobb válasz: Embere válogatja. Nekem (22/f) sok csajom volt már, de gyülüöltem ha egy csaj kezdeményezett. Igazából, relatív a dolog, ugy kellemes a nõi kezdeményezés ha csak odanézegetsz felé, szemmel fröltölsz, de azt szerintem nemsok fiu dijjazza ha odamész és leszólitod. Egy nõnek legyen tartása, mert csak ugy izgalmas egy fiunak "vadásznia" rá...könnyû préda nem pálya. Szerintem max csak tavolsagtartoan tudasd vele, hogy bejön, de ne rohand le. Sok sikert.

Embere válogatja. Nekem (22/f) sok csajom volt már, de gyülüöltem ha egy csaj kezdeményezett. Igazából, relatív a dolog, ugy kellemes a nõi kezdeményezés ha csak odanézegetsz felé, szemmel fröltölsz, de azt szerintem nemsok fiu dijjazza ha odamész és leszólitod. Egy nõnek legyen tartása, mert csak ugy izgalmas egy fiunak "vadásznia" rá...könnyû préda nem pálya. Szerintem max csak tavolsagtartoan tudasd vele, hogy bejön, de ne rohand le. Sok sikert.
A hímnem alapvetõen imád vadászni- egyetértek az elõttem szólóval. De egy nõ attól Nõ, hogy fel tudja kelteni az érdeklõdésüket, változatosan cicás eszköztárunk van erre.:) Izgalmas játék ez! :) Sok szerencsét neked!
Én személy szerint nagyon tetszik, ha egy nõ kezdeményez, bár azzal eddig még nemnagyon találkoztam :D
Nekem az összes eddigi barátnõm maga kezdeményezett. Persze hosszabb ismeretség után - lánynak sem jó csak úgy lerohanni a kiválasztottját. És ne úgy menj oda hozzá, hogy "járunk, ugye" - kicsit finomabban.
Én utálom, ha egy nõ "kezd ki" velem. Én vagyok a férfi, szeretek vadászni, küzdeni egy nõért, teperni érte akár hónapokig. Sokkal nagyobb élmény utána vele lenni, mint azzal a nõvel, aki csak úgy az öledbe pottyan. És természetesen akiért küzdesz, azt sokkal jobban meg is becsülöd. :)
A nyílt, egyértelmû kezdeményezés nem bejövõs nálam. Az már annál inkább, ha finoman, apró jelekkel az értésemre adja, hogy lehet keresnivalóm nála. Kezdeményezni a férfinak kell.
Az utolsót tudom megerõsíteni. árskeresõzgetek, és abból még semmi jó nem sült ki, mikor egy lány klikkelt rám. Kacsintgatni sajnos ott nem lehet :)
"Én vagyok a férfi, szeretek vadászni, küzdeni egy nõért, TEPERNI ÉRTE, AKÁR HÓNAPOKIG." Milyen borzalmasan megalázó és szánalmas az ilyen. Szerintem semmi baj nincsen azzal, hogy egy lány kezdeményez. Tök mindegy, hogy mit mondasz.
Az utolsó hozzászólóval értek egyet!Hülyeség, h meghódítani...ha nem tetszel egy csajnak akkor minek tepersz? Persze olyan van akin látszik h benne lenne, de azért kéreti magát vagy vmiért bizonytalan lesz, ott igen ott lehet és kell is hódítani... Szóval nem baj ha egy csaj kezdeményez...sõt, én abból a szempontból jobbnak is tartom, hogy míg ha pl. egy csajnak nagyon nem jön be egy srác, akkor simán ki is röhögni, meg tök meg tudja alázni... Amivel nagyon durva esetben a srác kb. egész életét el tudja cseszni, mert nem mer utána soha többet odamenni senkihez... Míg egy fiú általában azért nem ilyen. Az lehet, hogy otthagyja, nem foglalkozik a csajjal, de nem fog a szemébe röhögni (meg a bnõivel viháncolni hetekig) és megalázni, ez szinte tuti! (persze kivétel mindenhol van, így itt is) Plusz szerintem jobb az egyenes beszéd, mert tapaszalat - sok tapasztalat - hogy a srácok nagyon nem veszik észre a jeleket, félreértik stb... szóval szerintem jobb az õszinteség, vagy tényleg nagyon félreérthetetlen jel legyen... Összességében azt mondanám, hogy az kezdeményezzen aki akar vmit...lehet az lány vagy fiú.

Csajok, pasik, mondjátok mik a jelei ha egy pasi vagy egy csaj le akar titeket teperni úgy istenigazából?

Mindenki tapasztalata és véleménye érdekel, el?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Hát ha pl egy pasi (tegyük fel diszkós "ismerkedés") akkor este, amikor összejött a csajjal már 5 perc után a lány bugyiját térképezi fel, szerintem az elég nyílvánvaló jel, hogy nem csak ölelgetni szeretné. Hasonlóan van a csajoknál is. Ha a csaj a lényegre tér, akkor azt nem lehet félreérteni.

Hát ha pl egy pasi (tegyük fel diszkós "ismerkedés") akkor este, amikor összejött a csajjal már 5 perc után a lány bugyiját térképezi fel, szerintem az elég nyílvánvaló jel, hogy nem csak ölelgetni szeretné. Hasonlóan van a csajoknál is. Ha a csaj a lényegre tér, akkor azt nem lehet félreérteni.
Hát ha már nagyon turkál a nadrágomban sejtem hogy valamit nagyon szeretne.
A kérdező hozzászólása: értem.
No vagyok. Valogatas eddigi elmenyeimbol: - ha szorakozohelyen moged all es az allo p3niszet a fenekednek nyomja az eleg nyilvanvalo jel, foleg hogy lovesed sincs rola ki az illeto - ha a metromegalloban a falhoz "zar" kezzel ketoldalr korulotted fogja a falat es eroszakosan le akar smarolni es ahogy elforditod a fejed es hisztizik hogy de miert nem meg menjek at hozza, mindenkeppen at akar csalni "akar csak beszelgetni" az is egyertelmu... nah meg munkahelyi szexualis zaklatas de ez hosszabb sztori - masik aki szinten el akart csalni es amikor mar fura volt akkor kinyogte hogy "szivesen ebredne egy ilyen szep lany mellett reggel" hat kosz nem leleptem - amikor valaki kozli hogy 7-en feldobnanak as asztalra es sorban magukeva tennenek, aztan az orrom elott helyeseli mindenki hogy milyen jo lenne, akarmilyen kis bevallalos csajszi vagyok azert az nem egyenlo a krv.alkodassal meg gusztustalan es hihetetlen hogy egyaltalan ilyet mer mondani. az a ficko sose fogja betenni a labat a bugyimba akarmennyire probalkozik meg igy 1 ev utan is - a gyere at nyilt uzenet facebookon - a hu de csinos vagy jo a segged teljesen felizgattal amerikai szlengben - mikozben rohadtul nem is latszik a seggem a kepen csak a derekam nah de mindegy. jah meg te lehetnel az uj Heidi Klum xD kar hogy csak 160 centi vagyok - a munkakereso hirdeteseimre kapott idiota valaszok: baratnodlt keres, lakjak nala. vagy a legszornyebb: came to London. have business idea. oceans of money! loads of travel, shopping! need girlfriend! you pretty! kaliberu uzenet meg a tapizas meg minden... nah de a ferfiak kreativak. csak vannak hatarok. van amikor nekem is imponal es a fentiek azok amiket szeneslapattal vernek fejbe.
Nem tudom elképzelni hogy van aki ennyire nem tud csajozni utolsó :D
hat most az aljabol volt valogatas... de van aki csokibarba visz elotte :)
A kérdező hozzászólása: XDD

Kamasz rocker vagyok. A csajok azt hiszik hogy egy állat vagyok. Pedig nem . Érzelgõsebb típus vagyok. Hogy ismerkedjek meg a csajokkal ha nem akarok úgy öltözködni viselkedni mint a többi fiú, mert szeretnék az lenni aki vagyok?

Legjobb válasz: A rockerek 90%-a érzelmes. Ha úgy öltözködsz, ahogy, akkor az olyan csajok akik szeretik a rockot, tudni fogják, hogy nem egy állat vagy. Várj és találj olyan lányt aki hasonló. Vagy ha nem rocker csaj kell, akkor be kell áldoznod valamit a kinézetbõl :)

A rockerek 90%-a érzelmes. Ha úgy öltözködsz, ahogy, akkor az olyan csajok akik szeretik a rockot, tudni fogják, hogy nem egy állat vagy. Várj és találj olyan lányt aki hasonló. Vagy ha nem rocker csaj kell, akkor be kell áldoznod valamit a kinézetbõl :)
*gondolom azt akartad írni, hogy új... te sem voltál még normális rock koncerten :D én 24 vagyok, szóval mondhatjuk, hogy van tapasztalatom :) hidd el, bejön a csajoknak, kivéve a tucatlányokat (tudom, õk vannak sokan, de kit érdekel)... igazából tapasztalataim szerint 2 fajta lánynak jön ez be: akik hasonlóan öltözködnek, tehát alapvetõen hasonlóan gondolkodnak, illetve azoknak, akiknek nem számít annyit az öltözködés (szóval szintén a gondolkodásmód a lényeg).
De neked nem is a legtöbb csaj kel ugye?
#3-as vagyok; nekem bejönnek a rockerek:)
Kamasz, rocker és mellette még állat is vagy. Az szép.
hát ne öltözködj úgy:) nem mindenkinek jönnek be a tucat pasik:)
A kérdező hozzászólása: ez ujj te vagy az elsõ ilyen csaj:)
Be ne öltözz emónak!!!! Tényleg ne légyszi:S:S:S
Nézd öreg , mint rocker mondom a rockernek. Most látatlanból szólok de , ha 0-24 koncertes polókban és acélbetétesben csapatod láncokkal kiverve, akkor lehet nem nem véletlen mondják ezt. Nekem is van mindezekbõl , de ez maradjon a koncertekre. Normális hétköznapokban nem úgy öltözködöm.(Ha esetleg nálad sem így van sorry)De egy normális középutat találni kell.Nálam max egy gitárról lehet tudni , hogy mégis hova tartozom , mert szinte majdnem mindig nálam van. A tömegcikk hülyéket meg tojd le , nem éri meg foglalkozni velük , max csak csesztetni õket.Mert megteheted :D Ha nekem sikerült már így barátnõt találni neked is fog
A kérdező hozzászólása: nem a maratonon mondták.hanem a gimiben.
Öltözz emónak. Aki érzelmes nem rokker, hanem emó. :-)
Én kifelyezetten örülnék ha lenne egy rocker barátom (csak barátként vagy szerelembõl is) mert õ 100% hogy megértene és tudná hogy mikor mit hogy gondolok... Bár lehet hogy ez csak egy álom :/
Bocs, de utálom a privizést az oldalon (ha csak nincs rá vmi nyomós ok), szóval ide írom: a maratonon azt mondták a rocker csajok, hogy te egy állat vagy az öltözködésed alapján és õk a focistákra buknak? :D nehezen hiszem :D
Ha elég kitartó vagy akkor egy olyan csajt is meg lehet szerezni akirõl talán nem is gondolnád ;) én sose szerettem a rockot, se a zenét, se a stílust és semmit ami vele jár. Az úgy öltözködõ emberek komolyan mondom néha ijesztõek. De megismertem közelebbrõl egy rocker fiút akinek hiába mondtam 100szor nemet végül 101. próbálkozásra igen lett, mert annyira belopta magát a szívembe és már nem érdekelt a stílusa &)) de azért koncertre sose együtt megyünk :DD szóval ha én le tudtam gyõzni hogy taszítanak a rockerek, akkor más is :) úgyhogy kitartást!!
nekem is bejönnek a rockerek:) és azért mert rocker, még nem gondolom azt, hogy egy szívtelen állat:D maradj olyan, amilyen vagy, ne változz meg mások miatt, mert akkor azért szeretnének aki nem vagy. és szerintem nem maradsz ki semmibõl, mert az ilyen buta pipik, tömegcsajok csak maradjanak a kis focistáikkal, míg te normális emberekkel leszel körülvéve:)
Nem kell megváltoznod. Egyszer majd jön valaki, aki pont a stílusod miatt figyel fel rád... ;)
A kérdező hozzászólása: de basszus a legtöbb csaj a focistákra meg a kigyúrt állatokra bukik
Én még nem láttam olyan rockert, aki nelenne jó pasi:) :) :)
A külsõ nem számít.. Biztos vagyok benne, hogy találsz majd egy rocker lányt! Én állítom, hogy aki rock zenét hallgat abba ezerszer több érzés van mint egy divatmajomban.. Én egyszerûen nem tudom megérteni õket, hogy mi jó abban, hogy ugyanolyanok... Na mindegy.. Remélem találsz valakit :DD

Ti mit tennétek a helyemben, ha egy fiú rajongókkal körülvett bombázó csajt nagyon megkedvelnétek, de ti olyan testben lennétek, ami nem férfias és nem elég magas, ráadásul arcra sem vagytok jobbak egy átlagos szintnél?

Most ismerkedem facebook-on egy nagyon szép csajjal, de ő még képet nem látott rólam, mivel szégyellem azt is, ahogy kinézek, így nincs is kint képem. Ami meglepő, hogy míg a legtöbb lány, de főleg a szép lányok bunkóznak meg vissza sem írnak, ha rájuk írok facebook-ról, addig ez a lány tök rendes meg egész jól eldumálgatok vele, kicsit fiús is jellemre, nem a hisztis plázacica típus, de külsőre nagyon is nőies, szexi. Van egy csomó fiú rajongója. Elgondolkoztam, hogy én a való életben miért nem tudok sosem ilyen lányt leszólítani, mert szoktam időnként leszólítgatni ismeretlen lányokat és a többség érthető módon nem díjazza, hogy egy csúnya fiú kezdeményez nála, mindenki magas, tökély pasit várna, de én ezt tudom is, viszont nem bírok úgy élni, hogy nem próbálkozom, mert szégyen vagy sem, de mélyen belül remélem, hogy talán egyetlen egy lányt mégis sikerül találnom, aki a külsőm ellenére is kíváncsi arra, aki vagyok ebben a testben és nem küldd el a leszólítás után azonnal melegebb éghajlatra. Tudom szánalmas vagyok, meg mit képzelek én magamról, amikor annyi menő, izmos, magas adonisz testű férfiállat rohangál az országban meg a világban, de nem bírok megnyugodni, amíg nem találom meg a párom, egy különlegs, aranyos, kedves lány személyében. Nekem nem fontos, hgoy tökély legyen külsőre, csak nekem tstszem a lány és jellemre nyűgözzön le inkább egy lány, mint külsőre, mert a külső kevés magában, de azért én sem tudok sajnos akármilyen külsejű lányhoz vonzódni, pedig volt idú, amikor szándékosan erőszakoltam ezt magamra, de csak rosszul sült el végül a dolog és rájöttem, hogy nekem is fontos a külső, de nem annyira, mint a legtöbb embernek, a mostani lánynál fele olyan szép lánnyal is beérném, de nem gondoltam volna, hogy épp egy ilyen bombázó csajnál érzem úgy, hogy megvan az összhang köztünk. Én úgy érzem kevés vagyok hozzá, de haverok lehetnénk felőlem, csak tartok tőle, hogy a külsőm miatt folyton frusztrálva lennék mellette. MIért néz ki lyen jól, bár csúnyább lenne, akkor el tudnám képzelni barátnőmnek is, de így nem szeretnék vele párkapcsolatot csak barátságot max. Kár, hogy ritka az olyan lány jellemre, akit én keresek.

Legjobb válasz: Egy két ilyen k.rva hosszú mondatot már haver..Tuti valami rekordot döntöttél így:DD Amúgy nekem az jött le, hogy nincs képed facebookon, mert elvileg csúnya vagy. Érdekes módon te mégis egy "bombázó" csajra írkálsz nem pedig egy átlagosra vagy valami. Nekem úgy jön le, hogy attól, hogy te csúnya vagy neked igenis bombázó kell. -Így nem egyszerû az élet:) Amúgy még annyit, hogy ameddig te saját magad csúnyának látod, ne csodálkozz, hogy mások is ezt gondolják:)

Egy két ilyen k.rva hosszú mondatot már haver..Tuti valami rekordot döntöttél így:DD Amúgy nekem az jött le, hogy nincs képed facebookon, mert elvileg csúnya vagy. Érdekes módon te mégis egy "bombázó" csajra írkálsz nem pedig egy átlagosra vagy valami. Nekem úgy jön le, hogy attól, hogy te csúnya vagy neked igenis bombázó kell. -Így nem egyszerû az élet:) Amúgy még annyit, hogy ameddig te saját magad csúnyának látod, ne csodálkozz, hogy mások is ezt gondolják:)
Boccs nem olvasom végig egy férfi ömlengését a nem vagyok elég magas, izmos, és... ráadásul ronda sem vagy csak átlagos, hát atyám?! Én a helyedben edzenék a testemre! Ja és nem agyalnék annyit hanem élném az életet, ismerkednék a jó lányokkal és tudnám, az önbizalomhiány és az errõl való nyafogás nem szimpatikus. Minden szomorú-filozófus pasi x %-al jobb pasi lehetne ha nem nyafogna, agyalna és szomorkodna annyit! L
Az ilyen nõk alapból el vannak szállva és a túlon túl tökéletest keresik külsõre belsõre is, szóval tégy le róla.
Villantanám a lóvét :D
A kérdező hozzászólása: Azért ez nem ilyen egyszerû. Ja, amúgy én mindenféle lányra rászoktam írni, külsõtõl függetlenül, igazából gondolkoztam is azon, hogy ráírjak-e mert túl szép, de haverok folyton azzal cseszegetnek, hogy adjak esélyt a nagyon szép lányoknak is, ne szúrjak ki már velük, meg hogy köztük is vannak rendesek. Igazából én sem nagyon hittem ebben, de õ tényleg normálisnak tûnik, még, ha vonzódni nem is tudna hozzám, akkor is szimpatikus jellemre eddig. Ez a kigyúrás dolog meg, megint miért olyan fontos, ezek szerint ti lányok a kigyúrt fiúkra buktok vagy mi? Én amúgy jártam konditerembe, de nem használt és már sajnos nincs is pénzem rá, itthon szoktam fekvõtámaszozni meg súlyzózni, bár semmit sem ér, mert csak erõnlétre megy, rendes kajálás nélkül a lényeg, amitõl a lányok nedvesednek, azaz a tömeg nem jön rám. :/
Jajj ne mondd, csak nem edzel rendesen... barátom sem tömegnövelõzik, sõt nagyapáink se tették.... de a rendes férfimunka megteszi a magáét....
ja és nem a kigyúrtságról van szó, csak ezt sosem érti meg senki, hogy az erõs, egészséges férfias test a lényeg, nem a kigyúrááás

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!