Találatok a következő kifejezésre: A csajoknak ha (3394 db)

Kamasz rocker vagyok. A csajok azt hiszik hogy egy állat vagyok. Pedig nem . Érzelgõsebb típus vagyok. Hogy ismerkedjek meg a csajokkal ha nem akarok úgy öltözködni viselkedni mint a többi fiú, mert szeretnék az lenni aki vagyok?

Legjobb válasz: A rockerek 90%-a érzelmes. Ha úgy öltözködsz, ahogy, akkor az olyan csajok akik szeretik a rockot, tudni fogják, hogy nem egy állat vagy. Várj és találj olyan lányt aki hasonló. Vagy ha nem rocker csaj kell, akkor be kell áldoznod valamit a kinézetbõl :)

A rockerek 90%-a érzelmes. Ha úgy öltözködsz, ahogy, akkor az olyan csajok akik szeretik a rockot, tudni fogják, hogy nem egy állat vagy. Várj és találj olyan lányt aki hasonló. Vagy ha nem rocker csaj kell, akkor be kell áldoznod valamit a kinézetbõl :)
*gondolom azt akartad írni, hogy új... te sem voltál még normális rock koncerten :D én 24 vagyok, szóval mondhatjuk, hogy van tapasztalatom :) hidd el, bejön a csajoknak, kivéve a tucatlányokat (tudom, õk vannak sokan, de kit érdekel)... igazából tapasztalataim szerint 2 fajta lánynak jön ez be: akik hasonlóan öltözködnek, tehát alapvetõen hasonlóan gondolkodnak, illetve azoknak, akiknek nem számít annyit az öltözködés (szóval szintén a gondolkodásmód a lényeg).
De neked nem is a legtöbb csaj kel ugye?
#3-as vagyok; nekem bejönnek a rockerek:)
Kamasz, rocker és mellette még állat is vagy. Az szép.
hát ne öltözködj úgy:) nem mindenkinek jönnek be a tucat pasik:)
A kérdező hozzászólása: ez ujj te vagy az elsõ ilyen csaj:)
Be ne öltözz emónak!!!! Tényleg ne légyszi:S:S:S
Nézd öreg , mint rocker mondom a rockernek. Most látatlanból szólok de , ha 0-24 koncertes polókban és acélbetétesben csapatod láncokkal kiverve, akkor lehet nem nem véletlen mondják ezt. Nekem is van mindezekbõl , de ez maradjon a koncertekre. Normális hétköznapokban nem úgy öltözködöm.(Ha esetleg nálad sem így van sorry)De egy normális középutat találni kell.Nálam max egy gitárról lehet tudni , hogy mégis hova tartozom , mert szinte majdnem mindig nálam van. A tömegcikk hülyéket meg tojd le , nem éri meg foglalkozni velük , max csak csesztetni õket.Mert megteheted :D Ha nekem sikerült már így barátnõt találni neked is fog
A kérdező hozzászólása: nem a maratonon mondták.hanem a gimiben.
Öltözz emónak. Aki érzelmes nem rokker, hanem emó. :-)
Én kifelyezetten örülnék ha lenne egy rocker barátom (csak barátként vagy szerelembõl is) mert õ 100% hogy megértene és tudná hogy mikor mit hogy gondolok... Bár lehet hogy ez csak egy álom :/
Bocs, de utálom a privizést az oldalon (ha csak nincs rá vmi nyomós ok), szóval ide írom: a maratonon azt mondták a rocker csajok, hogy te egy állat vagy az öltözködésed alapján és õk a focistákra buknak? :D nehezen hiszem :D
Ha elég kitartó vagy akkor egy olyan csajt is meg lehet szerezni akirõl talán nem is gondolnád ;) én sose szerettem a rockot, se a zenét, se a stílust és semmit ami vele jár. Az úgy öltözködõ emberek komolyan mondom néha ijesztõek. De megismertem közelebbrõl egy rocker fiút akinek hiába mondtam 100szor nemet végül 101. próbálkozásra igen lett, mert annyira belopta magát a szívembe és már nem érdekelt a stílusa &)) de azért koncertre sose együtt megyünk :DD szóval ha én le tudtam gyõzni hogy taszítanak a rockerek, akkor más is :) úgyhogy kitartást!!
nekem is bejönnek a rockerek:) és azért mert rocker, még nem gondolom azt, hogy egy szívtelen állat:D maradj olyan, amilyen vagy, ne változz meg mások miatt, mert akkor azért szeretnének aki nem vagy. és szerintem nem maradsz ki semmibõl, mert az ilyen buta pipik, tömegcsajok csak maradjanak a kis focistáikkal, míg te normális emberekkel leszel körülvéve:)
Nem kell megváltoznod. Egyszer majd jön valaki, aki pont a stílusod miatt figyel fel rád... ;)
A kérdező hozzászólása: de basszus a legtöbb csaj a focistákra meg a kigyúrt állatokra bukik
Én még nem láttam olyan rockert, aki nelenne jó pasi:) :) :)
A külsõ nem számít.. Biztos vagyok benne, hogy találsz majd egy rocker lányt! Én állítom, hogy aki rock zenét hallgat abba ezerszer több érzés van mint egy divatmajomban.. Én egyszerûen nem tudom megérteni õket, hogy mi jó abban, hogy ugyanolyanok... Na mindegy.. Remélem találsz valakit :DD

Mi tetszik jobban a csajoknak, ha durván tolom ezerrel szex közben, vagy ha gyengéden és lágyan?

kort írjatok légyszi,mert az eddigi tapasztalat az h 20 alatt lágyan 30hoz közel meg durván.csak kíváncsi vagyok h rossz e az elméletem.

Legjobb válasz: Hát szerintem te 10-hez vagy közel, h ilyet kérdezel. No, akkor most mondok egy meglepõt: a csajok sokfélék. Volt olyan barátnõm, aki leginkább azt szerette, ha "megbaszom", és olyan is, aki finoman szerette. És ez csak LEGINKÁBB volt igaz. Tudod, mint minden ember, nekik is mikor mihez van kedvük. Meg nekem is.

Ez emberfüggõ:) A romantikus csajok a lágyat szeretik, a vadabb, nimfós csajok a durvát:) Nekem speciel a kedvemtõl függ. Ha olyan romantikázós a hangulat, akkor lágyan, ha meg már nagyon fel vagyok izgulva, akkor vadul, durván. Üdv. ~16L
Hát szerintem te 10-hez vagy közel, h ilyet kérdezel. No, akkor most mondok egy meglepõt: a csajok sokfélék. Volt olyan barátnõm, aki leginkább azt szerette, ha "megbaszom", és olyan is, aki finoman szerette. És ez csak LEGINKÁBB volt igaz. Tudod, mint minden ember, nekik is mikor mihez van kedvük. Meg nekem is.
ahány ember annyi szokás.Ez egyáltalán nem köthetõ korhoz.Attól függ hogy kinek mikor hogy van kedve hozzá
Szerintem ez nem ember függõ, hanem hangulat függõ.
Told durván ez a tapasztalatom. 18F csúcsmodell szexrobot
Bagoly mondja verébnek
szánalmas vagy
Helyzet függõ. Ha bevadulok, akkor vadul akarom. Ha romantikus napunk van, vagy elfáradtunk kicsit aznap, akkor lágyan. 22/L
Én is hozzáteszek ahhoz hogy mikor mihez van kedvük. Na hát dolgoztam egy helyen és ott volt egy hát elég menõ srác, mind1 csak hogy volt csaja ugye. Na és dumáltunk és akkor mesélte hogy ugye éjszakai mûszak után például ha szexelnek akkor ö csak lefekszik csaj meg lovagol asszem, õ nem csinál semmit. Máskor meg másképp van. Ha ez így mûködne hogy mindenki fixre be van állítva elég unalmassá válna hamar.
attól függ, h mekkora a f.szod
sztem 1énfüggõ. én pl. csak a keményebbnél élek át hüvelyi orgazmust, a lágyabbnál max. csiklóorgazmust - ha egyáltalán elérem. szal nálam az 1. 20/L
nekem ÁLTALÁNOSSÁGBAN a lassú, érzéki jön be. 20/L
Mindenkinél más
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek aki érdemben válaszolt. aki meg nem, hanem csak észt osztani vagy bunkóskodni nézett be ide, az nem tudom minek veszi a fáradtságot h válaszoljon.ha nem tetszik a mûsor akkor a TVt is elkapcsolod nem?

Milyen hatással van a csajokra ha egy pasi küzdősportot űz? Elöny vagy hátrány?

18 éves fiu vagyok és thai boxolok és volt már rá példa h egy csaj elutasitott mert h tul durva ember vagyok.

Legjobb válasz: Én barátom karatézik. Mikor elõször meghallottam, akkor nekem inkább tetszett, így belegondoltam, hogy ha olyan helyzet van, akkor meg tud védeni stb...:) Utána mikor ment versenyekre, bemutatókra mindig féltettem, nehogy baja legyen, pedig nagyon ügyes és tényleg jóformán nincs miért féltenem:) De csaj függõ ez a dolog, valakinek bejön, valakinek nem:)

Én barátom karatézik. Mikor elõször meghallottam, akkor nekem inkább tetszett, így belegondoltam, hogy ha olyan helyzet van, akkor meg tud védeni stb...:) Utána mikor ment versenyekre, bemutatókra mindig féltettem, nehogy baja legyen, pedig nagyon ügyes és tényleg jóformán nincs miért féltenem:) De csaj függõ ez a dolog, valakinek bejön, valakinek nem:)
Hogy kapcsolódik ez a bõr és hajápoláshoz?-.-" am engem hidegen hagy, se nem elõny, se nem hátrány.
nekem nem lenne hátrány
elõny. ami férfias az mindig elõny. a thai box férfias...szerintem...

Milyen érzés a pasinak ha ki nyal valakit (csajt), és forditva milyen érzés a csajnak ha kinyalja a pasi?

Legjobb válasz: Az én páromnak valamikor van kedve hozzá valamikor nincs. Ha olyanja van hihetetlenül jól nyal és iszonyúan élvezem, valamikor nincs kedvünk hozzá. Ez helyzet és egyénfüggõ. Pasik majd válaszolnak nekik milyen érzés. Nekünk nõknek szerintem fantasztikus.

Csaj vagyok és: vannak pasik, akik jobban tennék, ha nem nyalnának, mert unalmasan és szarul csinálják. A jobbik eset, ha lehet õket "irányítani" egy kicsit, hogy élvezhetõbb legyen... az én életemben eddig 2(!!)pasi nyalt úgy, hogy azt mondtam, hogy EZ IGEN! (azért hozzátartozik, hogy túl sok pasi nem volt az életemben, 10 alatti számról beszélek) Szóval a többség nem a legjobb.. de ha szerelmes a lány, akkor nem a technika számít (az elején) akkor minden jó, még a béna nyalás is. Csak valami kontakt legyen. Szóval: ha valaki jól csinálja (bár ez azért elég ritka, fontos az is, hogy a pasin is azt érezze a lány, hogy élvezettel csinálja) akkor ha nyalnak az egy fantasztikus érzés.
Röviden: A pasinak nagyon izgató. Anõnek szintén nagyon izgató és jóóó.
Ha jól látom, elsõ pasi hozzászóló vagyok. Szóval egy szó mint száz, én nagyon imádom a barátnõmet így kényeztetni. Fõleg mikor látom hogy egyre jobban élvezi, és szinte minden porcikája megfeszül néha, és alig bírja visszafogni magát, hogy fel ne sikítson... Hát az valami nagyon jó érzés tud lenni nekem is. Érdekes viszont, hogy õ nagyon büdinek tartja az "illatát", de én szinte meg tudok õrülni tõle..:D:D Szóval férfiszemmel elmondhatom, hogy nagy élvezetet hagynak ki, akik nem szeretik ezt csinálni a párjuknak.:)
Az én páromnak valamikor van kedve hozzá valamikor nincs. Ha olyanja van hihetetlenül jól nyal és iszonyúan élvezem, valamikor nincs kedvünk hozzá. Ez helyzet és egyénfüggõ. Pasik majd válaszolnak nekik milyen érzés. Nekünk nõknek szerintem fantasztikus.
Én nõ vagyok, tehát csak a párom elmondásából tudom, hogy neki milyen érzés, ha nyal. Jó. Felizgatja a látvány, az íz, stb... Nekem......Hm. Azt hiszem ezt nem is tudom igazán leírni, csak egy szóval: Isteni!!!!!
Szia! Csaj vagyok. Nekem isteni amikor a párom kinyal, imádom. És mivel sokszor csinálja, sokáig ezért gondolom neki is jó, hogy látja, boldog vagyok:)
Egyetértek az elõttem szólókkal. Sajnos férfi szemszögbõl nem tudok beszélni de szerintem õk is élvezik, ha valaki jól csinálja. Nekem a volt pasim volt ilyen téren felülmúlhatatlan. Olyan profin csinálta, hogy volt amikor fel is sikítottam. Azt a gyönyört leírni nem lehet szóval szerintem mindenki élvezi.
csaj kinyalja a pasit? hát elég perverz gondolat de páran biztos csinálják. A pasinak jó érzés ha a csajszit nyalja. De egyénfüggõ ez is. Valaki majd megvesz a nyalásért valaki megcsinálja a párja kedvéért és van aki nem szereti. én párom pl imádja ;)
A kérdező hozzászólása: a hapsinak milyen érzés ha kinyalja a csajt?
A kérdező hozzászólása: csajnak milyen érzés ha nyalja a hapsi?
Nagyon jó érzés mindkét fél számára!! Minél gyakrabban kell csinálni!!

Bejönnék a csajoknak, ha ilyen szexi szerelésben kódorognék az utcán?

http://www.youtube.com/watch?v=-tRNlqPaprY&feature=related

Legjobb válasz: Egyértelmû, hogy igen. Ne hagyd ki, megéri. Tapadni fognak rád a csajok.

Egyértelmû, hogy igen. Ne hagyd ki, megéri. Tapadni fognak rád a csajok.
A pasi aranyos benne, úgyhogy a szerelés tökmindegy - én bevállalnám! :) (Márminthogy a videóban a pasit. :) )

Miért élvezik a csajok ha a nyakukat csókolják?

Legjobb válasz: Az egy olyan terület ami eléggé érzékeny és megfeleõ simogatás és csókolgatás esetén akár fel is tud tõle izgulni egy csaj.

Az egy olyan terület ami eléggé érzékeny és megfeleõ simogatás és csókolgatás esetén akár fel is tud tõle izgulni egy csaj.
Így van. Nekem is elég érzékeny a nyakam ilyen szempontból és a barátom "ki is használja" :P..és nagyon imádom ha csókolgatja meg ilyesmi
csak mellékesen: a fiúk is élvezik. nem is kicsit.
Azert mert sokan felizgulnak tole de legtobb esetben a fiuk is:P:P:D:Dpl EN:) )=))
általában minden nõnél ugy áll a dolog, hogy a nyakát imádja az egyik legjobban. már régen is befolyásoló volt az, hogy a nõk hogyan hordták a ruháikat, mennyit mutattak meg a nyakukból, a felsõtestükbõl. így érthetõ az is, hogy miért arra a legérzékenyebbek.
bele tartozik a vadászösztön, nyilván ha egy lánynak tetszik a férfi, akkor engedi, hogy a férfi levadássza ahogy a kutyák is a nyakuknál harapdálják egymást, amikor játszanak randin, ha a lány a haját hátra tûri a füle mellé, akkor levadászhatod (na jó ez azért egy szélsõség, mert mindent szépen lépésrõl lépésre be kell tartani, nem szabad ráugrani, de ez azt jelenti, hogy kedvel téged) tehát, ha tetszel neki, nyilván jól esik a lánynak a nyakon a csók, mert élvezi, hogy levadásztad :)
Mert erogén zóna.
Úúú én nagyon imádom. A kedvesem nyakát nagyon sokszor csókolgatom...mert nagyon jó illatú. Õ nekem nem csinálja olyan sûrûn de ha megteszi akkor mindenem bizsereg. Fantasztikus élmény. L/15 és fél

Honnan lathatom a csajomon, ha ruhástul izgatom, hogy felizgult?

a csajomat miko vele vagyok eccer eccer szoktam izgatni alol vagy felul meg tobb helyen es ezt kivulrol vagyis rajta hogy vehetem eszre?

Legjobb válasz: Hátha nadrágon keresztül alá nyúlsz akkor forróbb lehet a puncijánál esetleg érezheted a nedvességet ott is, vagy a cicijén, lélegzésén. Sztem lehet látni egy csajon ha beizgult. Fõleg ha nem fapicsa.

Hátha nadrágon keresztül alá nyúlsz akkor forróbb lehet a puncijánál esetleg érezheted a nedvességet ott is, vagy a cicijén, lélegzésén. Sztem lehet látni egy csajon ha beizgult. Fõleg ha nem fapicsa.
Nyáron a vékonyabb felsõknél látható mellbimbó megkeményedése, vagy h hevesebben csókol, vagy csók közben mélyebben vezsi a levegõt, vagy teljesen elengedi magát, vagy hevesebb lesz. stb... elég sok van....
Megkérdezed tõle vazze. De tiszteld meg már a válaszolókat azzal, hogy nem paraszt stílusban írsz.
mélyeket lélegzik vagy kapkod a levegõ után, kipirul az arca, esetleg remegni kezd. szerintem elég könnyû észrevenni. :)
Attol fugg h mennyi ruha van rajta..pl ha alsonemu akor a bugyijan lathatod ;)...gyorsabb a legzese stb...csak nyisd ki a szemed es a fuled:D
A kérdező hozzászólása: az elso valaszolonak inam h nem irtam parasztul es igenis tisztelem a valaszolokat.a masodiknak pedig h a punci nedvessegen kivul van-e mas amin eszre vehetem h felizgult?
A kérdező hozzászólása: kossz
Kékre vált a homloka!
a szemén... legalábbis az én pasim már abból ahogy ránézek megmondja, h be vagyok e indulva.

Fiúk! Titeket is leszoktatk koptatni a csajok, ha utcán, bevásárlóközpontban bepróbálkoztok náluk? Nektek mit szoktak mondani a csajok ilyenkor?

Legjobb válasz: Én lány vagyok és a van barátom szöveggel szoktam elküldeni aki próbálkozik.

Én lány vagyok és a van barátom szöveggel szoktam elküldeni aki próbálkozik.
Óóó persze, mindiiig, általában a húspultba megyünk, vagy a sport osztályon bebújunk egy sátorba vagy egy mûanyag igluba .
1-es: De szá.almas vagy:D Nekem meg van kutyám. Ezt válaszoltam volna :D
Nem én szoktam lekoptatni õket. Sok faszra éhes ribanc mindig megtalál.

Hogyan szerezzem vissza a csajom ha elhagyott de féltékeny? Féltékenyitéssel vagy hanyagolással esetleg nyomulással-utóbbit zaklatásnak veszi?

Aztmondta a csajom szabadságra van szüksége mert még fiatal és egyedül akar bulizni nem velem.. (18) De érdekl?dik van e csajom haveroktól. (féltékeny) Ha lenne valakije nem lenne az nem? Elbíztam magam, nem bókoltam, már csak ugy voltam hogy oké megvan ennyi.. 16 Hónapnak TELEFONON vetett véget. Kérdem: Örökre vége, vagy 1 ideig? Erre ezt irta: "Nem látom értelmét 1ütt lenni, de talizhatunk néha ha gondolod." 1. hanyagoljam amig megbékél és keres, 2. tegyem féltékennyé (ez kétél? dolog) 3. keressem mindennap?

Legjobb válasz: én spec féltékeny szoktam még lenni egy kapcsolat vége után még egy ideig de utolag visszagondolva akkor nem mindig azért voltam féltékeny mert szerettem az illetõt, pusztán a megszokás miatt.. DE nagy valószinüséggel szeret még a csaj csak kis idõre van szüksége, szerintem még mindenképp keresd de semmiképp se nyomulj, hivdd el talizni, igyatok meg vmit és beszélgessetek.. ekkor majd rájön h jóvolt veled és õ is elfog gondolkodni ;P

én spec féltékeny szoktam még lenni egy kapcsolat vége után még egy ideig de utolag visszagondolva akkor nem mindig azért voltam féltékeny mert szerettem az illetõt, pusztán a megszokás miatt.. DE nagy valószinüséggel szeret még a csaj csak kis idõre van szüksége, szerintem még mindenképp keresd de semmiképp se nyomulj, hivdd el talizni, igyatok meg vmit és beszélgessetek.. ekkor majd rájön h jóvolt veled és õ is elfog gondolkodni ;P
A kérdező hozzászólása: hát nemtudom..ha hívom kinyomja, ha írok visszaír...lehetetlen eligazodni..azt tervezem írok neki ma, hogy 4 nap mulva pénteken talizhatunk e. Ha nemet mond, akkor tuti nem akar mert 4 nap alatt bármit át tudna szervezni (ha más programja lenne) szóval ha 4 nap mulva sem talizik akkor nemtudom mit tegyek...2 hete nemláttam és nagyon hiányzik..bár nemtudom õ is így van e ezzel...ha odamegyek letagadtatja magát lehetetlen megtalálni..
A kérdező hozzászólása: szerintetek mennyi idõ várakozás után törõdjek bele?
hívd talizni, ha nemet mondd felejtsd el
A kérdező hozzászólása: visszafogadott. Mától minden más leyz;) köszi a segítséget!:)

Pasik, ti mennyire gondolnátok komolyan a csajjal ha ilyesmiken mentek keresztül?

Van egy pasi, akit dobott a barátnője, egy jól menő szájszebészért. Most született meg a gyerekük is. Ezt csak most tudtam meg és most arra gondolok, hogy a pasi csak valami pótléknak gondol, mert utalgatott arra, h volt barátom mennyire gazdag, meg arra is rákérdezett, h orvos volt-e? Ebből az jött le, hogy még nincs túl a dolgon, amiről nem is tőle szereztem tudomást, hanem mástól.

Legjobb válasz: Nem lehet érteni a kérdést most ki a pasi ki a csaj és te melyik vagy ?

Nem lehet érteni a kérdést most ki a pasi ki a csaj és te melyik vagy ?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!