Találatok a következő kifejezésre: A csajoknak fáj (79 db)

Ha a csajnak fáj a torka és te a szájába teszed akk elkapsz valamit?

Legjobb válasz: Akkor a csajnak torokgyíkja lesz:/

Akkor a csajnak torokgyíkja lesz:/
Elfog törni a hajad
Uramisten. Te olyan hülye vagy mint egy marék szöcske.
Torokgyuszi okozhat heregyuszit!
Simán!
Köhögni fog a farkad.

Az miért van, hogy a csajomnak fáj, és nem tudom teljesen bedugni?

Csajom 17 én 20.

Legjobb válasz: Túl hosszú a cerkád és böködi a bnõd méhszáját. Ez neki nagyon tud fájni!

Túl hosszú a cerkád és böködi a bnõd méhszáját. Ez neki nagyon tud fájni!
El van tömõdve. WC pumpával neki kell esni a lyukának e.
Mert suttyó vagy -.-" Legalább fogalmaztál volna értelmesen....
Mármint tövig? Gondolom nagy a cerka és te pornófilmen nevelkedtél ahol küldik tövig a feneketlen lyukba.

Csajok tényleg fáj a kutyapóz nektek? Vagy miért hiszik a csajok hogy fáj? Egy valakinek fájt és akkor a többiek már alapból ki se merik próbálni?

Legjobb válasz: Igen, az ugyanolyan, mint, hogy az elsõ szex fáj, vérzik, meg amúgy is horror. Valamint a legendák a szûzhártya körül...

Igen, az ugyanolyan, mint, hogy az elsõ szex fáj, vérzik, meg amúgy is horror. Valamint a legendák a szûzhártya körül...
hát nem tudom én ahogy írtátok azt szeretem ha durván csinálja a barátom, én is a lovaglóban :D persze néha eléri a méhnyakot, de akkor szólni kell, és már jó is ;)
Ááh ... dehogyis fáj (:
Attól függ kivel! Az exel fájt, fájdalmat éreztem az alhasamban. A mostani barátommal viszont nagyon jó. lehet azért, mert kisebb neki. De vele nagyon jó érzés! :)
rám vigyáz a párom h jo legyen és ne fájjon..csak ovatosan:) :P ennyi erõbõl a többi is fájhatna tényleg ha durván csinálnánk..a csajnak is sokkal jobb ha csak lassan ovatosan és érzékien hatol be a pasi nem mint vmi vadmarha xDxD
Szerintem rossz szögben kapod el és ennyi.Nekem is van néha, hogy fáj, egy kis helyezkedés és már is jobb.Minden póz fájhat, ha rossz szögben csináljátok.
* még annyit hozzá tennék, hogy ilyenkor nem nyomja be tövig akkor jobban is ingerli a G-pontomat és egyáltalán nem fáj.Lovaglóba pedig azért nem fáj mert én irányítom mennyire mennyen be.
Tévedés, én a 15ösömmel is tudok "fájdalmat" okozni, ha véletlen túl mélyre tolom. Persze óvatos vagyok, és nincs panasz, de kezdetben volt rá példa.
Nekem azért fáj mert a páromnak nagy a szerszáma és ebben a pózban tövig betudná nyomni, de ilyenkor fáj hiszen eléri a méhnyakamat.
oo dehohgyis olyan. az elso legtobbszor tenyleg faj. en mas neveben nem tudok beszelni, de bizonyos helyzetben nekem is faj a kutya poz. ha rossz szogben kap el olyan mintha szakadna szet az egesz hatsom, nem tudom miert. pl ha en terdelek az agyon es o all es igy o magasabban van mint en. de vannak variaciopk amik nagyon kellemesek ugyh csak probalgassatok.
MI?:DDD dehogy fáj!!! az egyik legeslegjobb póz a világon( az állva szexelés után):D akkor fájhat ha 20centis farka van, és nagyon erõsen nyomja be, de azt ki lehet küszöbölni(kicsit óvatosabban csinálja) aki azt mondja nem jó, az nem tudja milyen a jó szex :D
A kérdező hozzászólása: 11:19 köszönöm igy még maradt remény :P
Hát nem tudom.Velem is így volt.Mikor a volt párommal voltam, akkor szakadt le az alhasam, elviselhetetlen volt, de mással már nem.Nem hiába, nem a méret a lényeg:p
Én imádom ezt a pózt, de ebben a pózban tud a pasi a legmélyebbre hatolni és itt õ is irányít. Nekem eddig 16-17 centis pénisszel "volt dolgom" és nekem azzal tökéletes. De ennél nagyobbal már óvatosabban kell bánni- szerintem.
Nem csak mélyebb, de más szögben történik olyankor a behatolás, ami másfajta nyomást gyakorol fõleg az alhas részre, ezért van amikor úgy érzékenyebb. (nem csak a méhnyakra) Viszont rövid ideig, gyengéden lehet egy nagyon jó köztes póz olyannál is, aki tart tõle.
Na! Nem akarok dicsekedni, nekem 18cm-es a farkam. A nejem imádja hátulról, és mindig érzem a méhnyakat is! Komolyan, még a hurkot is érzem! De a nejemnek mindig mennyei!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az információkat :P Egyébként azért kérdeztem mert a környezetemben található csajok mind azt mondják hogy õk nem próbálnák ki mert hogy fáj. Gondolom valaki mondta nekik. Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Nekem nem fáj, de nem nagyon szeretem, mert nem látom a párom közben.
Igen tényleg fájhat. Nekem ezzel kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy ha olyan fiúval csinálja az ember, akinek nagy van azzal valóban nem túl jó és oda kell figyelnie, hogy vigyázzon a lányra. Viszont egy olyan fiúval, akinek nincs óriási szerszáma, azzal nagyon jó tud lenni. A másik pedig amikor menstruáció elõtt vagyok akkor szokott még kicsit fájdalmas lenni, mert érzékenyebb ott bent minden. :-)
A kérdező hozzászólása: De lényegében az ugyan olyan mint bármelyik másik póz. Ennyi erõvel a lovagló póz is fájhatna nem?
Sokan írták, itt tényleg számít a méret, és erre a pózra valahogy a nagy farok nem való!

Szerintetek a csaj tényleg élvezi vagy csak úgy csinál? Szerintetek nem fáj neki közben? Csak úgy csinál mintha jó lenne neki, miközben belül ordítani tudna? Pornószínésznőkre gondolok elsősorban, aki ilyet csinálnak

http://www.redtube.com/36479 4perc/10ms-nél ha megnézitek a videót például

Legjobb válasz: Kis farokkal meg max egyetlen "skilled" hogy megrakhatsz egy csajt anélkül, hogy észrevenné.

Kis farokkal meg max egyetlen "skilled" hogy megrakhatsz egy csajt anélkül, hogy észrevenné.
Persze hogy rájátszanak. Amúgy meg az elsõ válaszoló nagy marhaságot írt. Pornósok között ritka a kisfarkú, és ezerszer leírták többen is, hogy nem a méret az elsõ. Hanem az állóképesség és az ügyesség.
#3 Aha ez olyan mintha azt mondanánk, hogy a fegyver mérete nem számít, csak a célzási tehetség. Aztán kiderül, hogy 2 ugyanolyan jól célzó ember esetén a nagyobb fegyverrel rendelkezõnek tripla esélye van...
Általába ha kisfarkúakkal vannak akkor kell színjátszási képességüket tökéletesen kihasználni
#13 Õ egy "nemhiába született"...
Eszetekbe sem jut, hogy itt nem az élvezetrõl van szó, hanem a ti érzékeitek felkorbácsolásáról, és a pornósok pénztárcájáról? Egy ilyen film megnézése után állnak elõ a bikák meg a kisfiúk hasonló igényekkel, mert azt hiszik, hogy ez a szex.
Végre egy 70%-os aki érti a lényegét :)
" állnak elõ a bikák meg a kisfiúk hasonló igényekkel" Pontosabban: egy ilyen film után állnak elõ a csajok azzal, hogy lassan már a 16 cm is "átlag alatti" a szemükben...
"De ha elég egy ujj is ami nincs 10 centi se hogy meglegyen a dolog, akkor mit szóljátok le a 14-15 körüli méreteket is...? Ez így nem túl logikus." Nem tudom ki szólja le. Én folyamatosan megírtam már több kérdéshez, hogy ne a méreten aggódjatok. Az a lényeg, mûködjön a szerszám és a gazdája tudjon is bánni vele. Én sosem mértem még le egy pasim farkát se, és nem is fogom. Még kérdezni sem kérdeztem, nem merült fel soha a centi kérdése, csak itt aggodalmaskodik pár okos, és a sok még okosabb direkt szórakozni ide járó meg adja alájuk a lovat. Persze a kérdezõk meg aggódnak és a méreteikkel foglalkoznak.
most keményen megkaptam :S
Hát én pont ilyen keményen csinálom. (Eddig még csak prostival voltam) Lehet barátnõnél ez túl durva lenne? Most kicsit elgondolkodtam.
A kérdező hozzászólása: nem mondod. és a prosti soha nem jelezte hogy fáj neki, vagy hogy túl durván csinálod
#12 De ha elég egy ujj is ami nincs 10 centi se hogy meglegyen a dolog, akkor mit szóljátok le a 14-15 körüli méreteket is...? Ez így nem túl logikus.
"mondom én hogy nagyon okos itt valaki:D" Azt látom én is, nemhiába vagy 58%-on :D
miért ne élvezné ha jól megdugják?
Másodiknak. Vad Kati is megírta a könyvében, hogy kb 10%-át élvezte szó szerint a többi színészet. Más lehet úgy szexelni, hogy percenként állj meg, válts más kameraállás, három négy ember sertepertél körülötted meg ilyenek.
"három négy ember sertepertél körülötted " NA azok tuti élvezik :D
de okos itt valaki..
Fegyver hasonlat nem jó. Mert a nagy fegyver azért hatásos mert nagyobb hatóerejû lövedéket lõ ki. Nagy farok sokszor fájdalmas, és ha béna a gazdája akkor ormány méretû is lehet akkor is szar a szex. A kicsi ügyes, játékos, hosszú állóképességû is lehet jó. És fordítva is.
A kérdező hozzászólása: csak azért gondoltam, mert elég erõsen keféli és durván. emiatt gondoltam hogy szerintem nem élvezi
mondom én hogy nagyon okos itt valaki:D
"Kis farokkal meg max egyetlen "skilled" hogy megrakhatsz egy csajt anélkül, hogy észrevenné." Olyan kis farka senkinek nincs hogy én ne ébrednék fel rá. Ujjazásról hallottál már?
Volt amelyik mondta, hogy fáj. De azt gondoltam, hogy csak csinálja a p.csáját, hogy ne keljen megdolgoznia a pénzért. Valamelyik viszont nagyon bírta. Még õ is rákapcsolt.

Mikor mondjatok egy csajra h tág? Mondjukbhan ujjatok fer be a csajba h neki még nem faj?

Ha 3akkor már tàg a lany?

Legjobb válasz: Neked ugye rokonod egy Schmitt Pál nevû egyén?

Neked ugye rokonod egy Schmitt Pál nevû egyén?
ha tudok benne tapsolni az már nem jó
Ha 12 ujj befér akkor már azt mondom, hogy nem a legszûkebb. Ha két csúkló és két lábfej bokáig bemegy, akkor mondom rá, hogy tág.
Visítok a válaszokon:DDDDD
Én mondjuk egyik csajomba betolattam a kocsival, és arra is azt mondta, hogy csak ekkora? Szóval ízlések és pofonok:DD
A kérdező hozzászólása: Komolyan kerdeztem....
Miért, a fiúk keze nedves? :D Mindenkinél más, hogy hogyan szereti, gyorsan-e vagy lassan. Igen, úgyis élvezetes. ;) 24F
Még nem tudom milyen érzés ha kiverné nekem egy csaj De biztos jó lehet, és lassan a jó a bele ülõs el megy párszor, de máshogy jobb
és 15/F
A kérdező hozzászólása: de a csajoknak "ott" van elõváladék... és ugy a fiuknak könnyebb ott nyulkálni.
lassan, érzékkel, érzékien hmmmmm
A fiúknak is van elõváladék hé... Majd az benedvesíti. Ja és úgy csinálja ahogy neked jól esik.
Gyorsan, kegyetlenül....akkor láthatóan jobban élvezi az ember az aktivitást. De mivel így gyorsabban véget ér utána beleülhetsz neki aztán megint verheted is még ki nem fáradtok.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!

Ha egy fiút felizgatnak és feláll neki de utána nem elégiti ki a csaj/pasi az tényleg fáj neki?

Legjobb válasz: ez nem telyesen így van :D kicsit kellemetlen de nem fáj.

ez nem telyesen így van :D kicsit kellemetlen de nem fáj.
Elõfordulhat, de ezzel azért nem illik visszaélni.
Azért általánosítani nem kell, de nekem valamikor komolyan szokott fájni. Eléggé. Ezzel meg sok dolgot el lehet érni... Megmondom, hogy nem akarom, hogy fájjon, aztán... háááát. ;)
Mégis mi fájna??ELég hülye kérdés vagy feltételezés ez most.A csajnak fog fájni ha készakarva játszik az idegeimmel és úgy hagy... :D
Szerintem ez nem hülyeség, ha hosszú ideig áll, és nem sülök el, fájnak a heréim.
az borzasztoan rossz érzés neki!
De ha azt a fiút a pasija nem elégíti ki akkor az bizony fáj :D:D:D csak akkor nem ha a csaja ...
NEM fáj neki, de jó kifogás...
ISTENEM!!!!!Kedves Kérdezõ, hány éves vagy?!?! Egy egészséges férfinak/fiúnak NEM szokott fájni, ha félbehagyják a dolgot. 17/F
Ez most egy poénos kérdés? Mert ha ez komoly, akkor veled valami baj van vagy nagyon-nagyon-nagyon fiatal vagy.
nem fáj neki, max elmegy és kiveri...most mit mondjak?... 15/F
Fájhat, ez személyes tapasztalat. Barátom anno imádott nagyon felizgatni, aztán úgy hagyni, hogy lássa, mennyire kívánom. Hiába mondtam neki mindig, hogy ettõl fáj a hasam, újra és újra megcsinálta. Egyszer elegem lett, és ugyanezt eljátszottam vele. Fájt neki, látszott rajta. Mióta tudja, milyen érzés, nem szórakozik velem. 19/L
Wow nekem engedi csak akkornem amokor ottvan az összes ismerõsünk XD
csak a nõk mondják hogy nem fáj, mert nem akarják beismerni hogy gonoszak ha felizgatnak és utána otthagynak :D egyébként meg gratulálok, jól le lett pontozva az egyik legnormálisabb válasz -.- ha nagyon felizgulok és nem megyek el nekem is fájnak a heréim.. és ez nem hülyeség, ez így van.
Ti teljesen hülyék vagytok komolyan. Baromira függ a felizgatás mértékétõl. Ha semmi extra, akkor nem fáj. Viszont pl ha már teljesen beleéltem magam a dologba, hosszu elõjáték, épp ott vagyunk, de abba kell hagyni valami miatt, akkor bizony tud fájni. És nem kicsit fáj, hanem qrávra fáj! Majdnem olyan mintha görcsölne, vagy valami baromi nagy izomláz lenne ott a lágyék tájon. 20f
Nem, nem fáj. De ha a pasid ezt mondja neked rúgd tökön az majd fájni fog!
Rettenetesen tud fájni!! Nincs sok különbség a tökön rúgás és e között a fájdalom között.

Tegnap este keményen megdugtam análba a csajomat. Azt mondta ma reggel, hogy nem fáj a segge, tökre élvezte. Ezt el lehet hinni?

Nekem ez olyan hihetetlen. Tegnap este ki voltam éhezve nem kicsit, 1 hete nem tudtunk szexelni. Tegnap este felvetette, hogy nem-e akarnám neki popóba. Mondom dehogynem.. el is kapott a hév és meghúztam durván, talán nem figyeltem, hogy ez popóba megy, nem punciba, és a tempót keményre fogtam... sikított is a vége felé, mikor élveztem bele, akkor is hangosan nyögött... ma reggel mondom neki, hogy nem fáj a segglyukad? Azt mondta nem, szuper volta este, nagyon élvezte, csak még mindig szivárog a seggéből a sperma mert olyan lett a bugyija. Én nehezen hiszem el, hogy nem fáj neki, nekem kiskoromban egy kúp úgy fájt, hogy sz*rni se bírtam utána :D

Legjobb válasz: Nekem is volt egy barátnõm, aki nagyon szerette ha análba csináltuk. Õ is nagyokat élvezett tõle. Másik csajom csak hagyta, õ nem érzett semmi különöset. Minden ember más...

Nekem is volt egy barátnõm, aki nagyon szerette ha análba csináltuk. Õ is nagyokat élvezett tõle. Másik csajom csak hagyta, õ nem érzett semmi különöset. Minden ember más...
Miért ne lehetne elhinni? Én is imádom és nekem sem szokott utánna fájni... Igazából minél durvább annál jobb :D
Velem is történt már ilyen, hogy egy csajt úgy dugtam seggbe, olyan keményen, hogy szinte már nekem fájt tõle. Neki bezzeg meg se kottyant, sõt látszott rajta, hogy az élvezettõl nyög egyre nagyobbakat. Utána is kérdezgettem, hogy biztosan rendben van-e, õ meg csak röhögött rajta, hogy nem akarom elhinni neki. Ez van, mi ezt nem nagyon érthetjük, de a csajok segge sokkal jobban hozzá van szokva az ilyen dolgokhoz, mint gondolnánk. :D 27/F
Én barátnõm is kifejezetten élvezi, én sem tudom elképzelni, hogy hogy lehet... :D
kamu
Ez ember függõ
Pedig hihetõ nekem aszt mondja a KEDVESEM hogy napi 3xcsak popo mert közben egy nagy úbórkát tuszkol magába igy kell élnem.
Kizárni nem lehet, majd meglátjuk negyedikén.
a spermicides gumi egy nagy [email protected], de hogy bírt leesni rólad? :S
A szülés képtelenség?
A kérdező hozzászólása: Ez is eszembe jutott, de az valahogy természetes és kizártnak tartom hogy ezek a lányok akik csinálják már túl lennének egy szülésen... Könyökig betolja a kezét, az még is hol landol? A tüdejében? És most viccet félretéve...
Na és ha fáj? Ezért fizetik, hogy elviselje.
hüvelyen keresztül nehéz a tüdõig eljutni.
Nem fáj neki, nem képtelenség, és csak a csuklóig képes felcsusszanni...
Csaj kéz elég kicsi szóval simán. Nekem 19 éves a barátnõm, de neki is felfér egy kéz ha fel van izgatva + síkosító.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!