Találatok a következő kifejezésre: A csajok ha sex közben a (6 db)

Szerintetek milyen hatással van egy pasira ha sex közben a csaj irányit?

Kíváncsi lennék véleményetekre!F?leg a pasiéra!!Pasik ti szeretitek ha a csaj irányít??Lányok ti szoktatok irányítani?Ha igen akkor milyen a pasinak??

Legjobb válasz: én úgy szoktam, h közben folyamatosan figyelem a párom, h neki hogy jobb. én teljesen beindulok, ha nyög vagy ilyesmi, sõt olyan is volt, h semmi fizikai kontakt nem ért engem, és orgazmusom volt, mert éppen neki okoztam élvezetet:) de egyébként hallottam olyat egy barátnõmtõl, hogy mikor õ van felül, akkor közben hátat fordít a pasinak. ez a fordított lovaglópóz. én még nem próbáltam, de azt mondja, a pali odavan érte:)

én úgy szoktam, h közben folyamatosan figyelem a párom, h neki hogy jobb. én teljesen beindulok, ha nyög vagy ilyesmi, sõt olyan is volt, h semmi fizikai kontakt nem ért engem, és orgazmusom volt, mert éppen neki okoztam élvezetet:) de egyébként hallottam olyat egy barátnõmtõl, hogy mikor õ van felül, akkor közben hátat fordít a pasinak. ez a fordított lovaglópóz. én még nem próbáltam, de azt mondja, a pali odavan érte:)
Az én Drágám imádja, ha irányítok...Kikötözés stb....
Hangulat fuggo... De mivel egyertelmuen 'switch' vagyok, szokott ilyen hangulatom lenni... hatarozottan szeretem amikor ural egy no. Sok fugg attol is , hogy hogyan csinalja. Van aki csak hatarozott es finomkodas nelkul megmondja , hogy mit hogyan akar... DE olyan is van , hogy teljes kiszolgaltatottsag van. Kikotozve / bilincselve es a no kenyenek kedvenek kiteve. Uhhh... imadom. :)
Én igénylem, hogy valamennyire irányítsanak, vagy legalább szabályozzanak. Ahhoz, hogy teljese mértékben a barátnõm irányítson, ahhoz nincs elég önbizalma.
Én szeretem, ha a lány irányít. Van bennem egy kevés mazochista/szubmisszív jellem, szóval tetszik az ilyesmi. Az is kell persze, amikor én diktálok, az is legalább olyan jó. Az persze alap, hogy figyeljük egymás reakcióit és megfelelõen reagálunk is rá, az a legfontosabb.
pl. ha elélvez. azt szeretjük :)
ha lovagolsz akkor kell a jó fenékmunka! a kezeddel pedig simogasd a mellkasát, hasát ilyenek.
Rakj ki addig egy rubik-kockát.
az jó! ha egy kicsit karmol, esetleg csúnyán beszél és irányítani akar, hogy most akkor ba... meg de kemé.... ha lovaglás közben jár a segge mint egy varrógép és közben végig a szemembe néz stb..
tedd a lábad a nyakadba
1. azt mi is szeretjük :)
Én csak azt szeretem, ha halkan nyögdécsel nem pedig sivalkodik mint egy disznó akit vágni visznek, az Olyan illúzióromboló. Inkább testbeszéddel jelezze, ha neki valami jó, pl remegjen mikor elélvez (ha elélvez) és hasonlók. Nem szeretem a hangos csajokat :)
hányik , [email protected] , eszik
A kérdező hozzászólása: tegyük fel h lovagló pózban vagyok, és akkor a kezemmel mit csináljak?
A kérdező hozzászólása: Ha a barátom felül van én mit tehetek (alul) miközben szeretkezünk?
megmutassam? ::) )
én azt szeretem amikor a lány a fejemet markolássza közben, és magához szorítja, vagy a fenekemet markolássza, hátamat átkarolja és szorít stb... bármi jelzése annak, hogy "KELLESZ", jó érzés olyankor. :)
Igen szeretem ha nyög (élvezetében) és , szeretem ha megmarkolja a fenekem vagy a mellkasomra teszi a kezét és persze az sem esik rosszul ha néha megdícsér közben :) ))))

A csajok élvezik ha sex közben a barátjuk kedvesen, szenvedélyesen, beszél hozzájuk?

Csajok f?ként t?letek várom a választ:P

Legjobb válasz: Mi inkább a szerepjátékra esküszünk szex elõtt és közben

Csatlakozok a töbseghez. Elöjatek közbe ok a szerelmes szavak de ha mär bennem van inkäbb azzzal foglalkozzon amit ep csinäl.:D
Mi inkább a szerepjátékra esküszünk szex elõtt és közben
Én szeretem, ha a párom elõjáték közben, szenvedélyesen beszél hozzám, ezzel midnig fel tud izgatni, szex közben már nem szoktunk beszélni egymáshoz, olyankor csak át kell adnod magad az élvezetnek.
inkább az elõjátéknál beszéljen mert az izgató utána pedig cselekedjen ne beszéljen;)
Hát a nök többet beszélnek szex közben, de biztos beinditja majd ha picit mocskosan beszélsz, és szenvedéllyel.Hogy mennyire imádod a punciját, és mennyire élvezed.Csak ne vidd tulzásba!Sok sikert! Andi
Én nem szeretem, ha közben beszél hozzám a párom. Mert akkor inkább azt hallgatom, és elvonja a figyelmemet.
csatlakozom a 2. válaszolóhoz! :) énis csak úgy szeretem ha ezeket mondja!
Hát..én csak azt szeretem hogyha a fülembe súgj, hogy szeret, meg úgy ebszél, és attól nagyon fel tudok izgulni:P
Én azt szeretem, ha végig mocskos szavakat sugdos a fülembe. :)
Én elõjáték közben sem szeretem- sem a szerelmes szavakat, sem a mocskosakat... Inkább csókokkal halmozzon el, a dumát hagyjuk a telefonszexre :)
szerintem kifejezetten izgató, ha szex közben szenvedélyesen beszélnek hozzád :)
teljesen egyénfüggõ. volt olyan párom akinek halkan elkezdtem mondani, hogy mit csinálnék vele. Részletekbe menõen taglaltam a témát. Egy újjal sem értem hozzá (és õ sem saját magához) és kb 10 perc múlva hatalmasat élvezett. És erre bármikor képes volt. Még telefonon keresztül is. De volt olyan is aki azt mondta, hogy fogjam be számat.
lyány vagyok, és ált. én szoktam a pasimnak mondani a durva dolgokat! :) szerintem nem kell elmondanom milyen eredménnyel ;)
Engem nagyon fel tud izgatni, ha szenvedélyesen beszél, esetleg mocskos szavakat. Akár önmagában is elmegy elõjátéknak, annyira! De a romantikus szöveget meg a hosszú "irodalmi" leírásokat (pl selymes bõrödön megcsillan... ) na azt utálom!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek puszi
Húú én nagyon imádom, mikor a kedvesem az elõjáték során a fülembe suttogja nagyon szenvedélyesen, hogy mit fog velem csinálni. De nagyon részletesen és gyönyörûen elmeséli, én meg ettõl teljesen bevadulok. Mindenkire másként hat a beszéd, a párommal mi nagyon szeretjük. Petranova
Nem is tudom, ez olyan változó szokott lenni... Szex közben a szenvedélyé minden, és nem igazából a meghitt beszélgetéseké. Amúgy attól is függ szerintem, hogy mit mondasz neki. Ha valami szenvedélyeset, vadítót... Akkkor az mehet :) De ha másról .. hiába romantikus.. szerintem az nem odavaló.
szerintem ez midnenkinél máshogy van...én speciel ha ilyen szöveget hallok, h olyan szép a puncid stb...akk inkább röhögnöm kell...:D
Ahány lány, annyi vélemény... Szerintem próbáld ki, és figyeld a reakcióját rá. Ha nem egyértelmû, akkor szex után kérdezd meg, hogy milyen hatással volt rá, hogy beszéltél hozzá. Én pl. kb kétszer annyira élvezem a szexet, ha a párom közben kommentálja, mit csinál, mit érez...
én azt szeretem amikor sex közben a fülembe sugja, h szeret és, h nagyon kiván emlékszek, h a legelsõ alkalommal mikor picit fájt azt sugta a fülembe, h: nyugi picim, nem fog fájni, mindjárt vége nah én erre annyire felizgultam, h alig éreztem valamit:) nem is fájt annyira az elsõ:)

Fiuúk! Nektek bejön ha a csaj sex közben nagyokat fingik?

Legjobb válasz: szeretem ha a számba fingik utána pedig rá lehelhetek

Igen, azert etetem mindig babbal meg kaposztaval, hogy jo nagyot szoljon, es jo armas legyen.
Az a jó a szex fórumban hogy itt van a kemény mag! :o)
Én egy öngyújtóval meg is szoktam gyújtani! Ezzel menet közben a szõrtelenítést is megoldjuk! :) )))))
szeretem ha a számba fingik utána pedig rá lehelhetek
Még a fûtést is feltekerem, hogy zamatosabb legyen.
17 vagyok, de kezdem azt hinni, hogy öreg vagyok én már ehhez az oldalhoz...
Imádom, fõleg ha a fejemre tolja.
Nekem az jön be, ha rám is szarik...
A kérdező hozzászólása: Én nagyon szeretem a ha számba fing
Szereted ha a szádba fingik? Imádkozok hogy egyszer túlnyomja :D :D
A kérdező hozzászólása: Szeretem ha belefosik a számba
sõt, az a legjobb ha rá is fosik a hasamra közbe.

Hogy kell a csajt úgy újjazni hogy jó legyen neki? mármint hogy a legjobb? mit tegyek sex közbe ha rágyorsítok egyből megyek elfele?

Legjobb válasz: Ezt õ tudja megmondani. De látni is fogod rajta, hogy hol jó neki. Én hagyom a páromat, hogy elkezdje, ha nem a legjobb, akkor úgy irányítom.

Ezt õ tudja megmondani. De látni is fogod rajta, hogy hol jó neki. Én hagyom a páromat, hogy elkezdje, ha nem a legjobb, akkor úgy irányítom.

Félig-meddig részeg csaj kívánja a sexet. Ha közben nyög, akkor ez azt jelenti, hogy jó neki?

kérdéseket olvasva, így kiváncsiságból.

Legjobb válasz: a fájdalomtól is nyöghet, úgyhogy vigyázz.

a fájdalomtól is nyöghet, úgyhogy vigyázz.
Jah. De attól még lehet, hogy másnap nem emlékszik rá, és/vagy megbánja.
Ha nyög akkor még életben van
Lehet, hogy csak hányingere volt a piától.
lehet meglátta a lompost és jött a róka :D
A kérdező hozzászólása: poéngyárak :DD
Remélem nem volt semmi, ugyanis a törvény szemében ez szexuális erõszaknak minõsül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!