Találatok a következő kifejezésre: A csajok a borostás (13 db)

Csajok, mi a véleményetek a borostás pasikról?

Legjobb válasz: Jason Stathamnek azért jól áll mi?

Jason Stathamnek azért jól áll mi?
Az ápoltságnak ehhez semmi köze.
A kislányoknak kisfiú kell, babapopsi arccal. A nõknek férfi, borostával.
Nekem bejön :)
Nekem nem tetszik! Szerintem egy pasi legyen ápolt!:) 17/L
Nekem nagyon tetszik, férfias.És tényleg semmi köze az ápoltsághoz.
imádom, ha borostás :) meg szoktam kérni, hogy ne borotvákozzon... iszonyatosan felizgat, ha hozzáér a bõrömhöz.. fõleg a nyakam, a tarkóm és a hátam tájékán :) L/22
Vadító:) Nekem nagyon bejön

Zavarja a fiúkat szex közben, ha a csajnak enyhén borostás ott lent?

Legjobb válasz: mindenkinek más az igénye!

mindenkinek más az igénye!
Az én párom kicsit sem zevarja! 23/L
Az én párom se zavarja! Azt mondja, hogy olyankor tök aranyos :) Bár én jobban érzem magam full simán. 17/L
Nekem kifejezetten tetszik, ha a kedvesemnek egy kicsit borostás, olyan kellemesen dörzsöl :D:D:D, isteni érzés:D:D:D Krisz 26/F
A férjem szereti csupaszon, szereti szõrösen is, de borostásan nem. A rövid borosta fájdalmasan szúrja a makkját a fityma alatt.
milyen epilátort használsz?
az elõzõ vok: 18/F
epilálhatsz, én fiú létemre epiláltam már le, és olyan 2-3 hétig full kopasz ;) :D próbáld csak ki! de ha nem gyantázol, vagy epilálsz, akkor mindenképpen borostás lesz 1, nagyon max 2 napon belül... de engem nem zavar igazából...
A kérdező hozzászólása: és mégis hogy tudnám eltüntetni a borostát... ha nem akarom gyantáztatni? nincs erre valami jó módszer?
Azén barátnõmnek is szõrös. Engem abszolút nem érdekel, kivéve ha ilyen, hogy is mondjam, smirglis. tehát dörzsöl. Szerintem aranyos:) :)

Hogy jöhetnék össze egy csajjal aki az első talin meg fészbuk beszélgetéseken írta, hogy neki a borostás nála idősebb 100-kg től kezdődő férfiak tetszenek, de közben engem is aranyosnak meg cukinak és közeledik hozzám?

Õ 24 éves én 21 Az első talin 17től 11ig voltunk, vittem neki tescós kólát (kedvence) meg mindig mondta hogy aranyos vagyok, meg ez tetszik az tetszik én is dicsértem őt, folyamatosan közeledett hozzám, de az ideálja elmondásra szerint az ami a kérdésben van, leírva. De úgy érzem akarna engem.... KERESEK OLYAT AKI VOLT MÁR HASONLÓ SZITUBAN!

Legjobb válasz: Itasd le tescolával! Ha van annyi esze, hogy az ideál csak egy célérték, nem pedig szükséglet, akkor simán.

Itasd le tescolával! Ha van annyi esze, hogy az ideál csak egy célérték, nem pedig szükséglet, akkor simán.
Tescos cola...istenem :D mást nem is szeret? Hûséget fogadott igaz?
A kérdező hozzászólása: De most komoly válaszokat szeretnék, szereti a tescós õõ nem kólát hanem energiaitalt, félre írtam. Tegnap is taliztam vele látszott, hogy örült nekem, hogy spontán meglepetésként mentem oda beszélgettünk egy kicsit aztán mentem mert autós talira mentem. Megkérdezte, hogy miért jöttem el, mondtam neki hát mert tudom hogy szereted ezt az energiaitalt... erre õ: de komolyan na jó nem kell válaszolni ez kérdeztem hogy szereted az ilyen spontán meglepetéseket? mondja hogy szereti csak még nem tudja hova rakni. Beszélgettünk tovább aztán megölelt, jó szórakozást kívánt és két puszi és elköszöntünk.
A kérdező hozzászólása: meg ugye még nem akartam, nem mertem neki mondani hogy pontosan miért vagyok itt... mondtam neki hogy hát ahogy az érzelmeink alakítják úgy.... és közbe mondta hogy nem kell magyarázkodni, de ilyen tök cukin meg aranyosan mondta
Teljes mértékben :) 26év
nagyon is 18/l de...nem mindegy milyen, ha a kis bajuszkáját meghagyja egy 17 éves kissrác az attól még nem borosta
Teljesen :D 22/F
Én azt szeretem, ha mindenhol jó szõrös, még a háta is. 29L

Csajok bejönnek a borostás srácok?

De csak az arcon van borosta máshol sima.

Legjobb válasz: igen

igen
Szerintem nagyon szexy és férfias tud lenni :) Fõleg ha egy világító kék szem párosul hozzá. :) 21/Leányzó
Páromon bejön, de azért jobb szeretem ha sima az arca. Más pasikat meg nem nézek meg, nem érdekelnek, nekem csak a párom kell.
Lehet, hogy szép, de borzalmas amikor csók-puszi-odabújás közben szúr :-s
Valakinek jól áll, valakinek nem.
már nem azért, de a nöknek tök mindegy, csak jóképû legyél, akkor meg mindegy, hogy van a ször vagy nincs. én pl ha kicsit borostás vagyok rögtön minden csövesnek elmondanak, és egész egyszerüen azért, mert látják, hogy ezzel probálom kompenzálni a 15 évesnek kinézõ fejemet! borostás óvodás ilyesmiket kaptam már.20 éves vagyok.és szüz.
Bocs, hogy fiúként írok, de az hogy néz már ki, hogy az egész tested szõrtelen és csak a fejed borostás meg hajas? Mint egy bõrpálcikán egy szõrcsomó... Nem vagyok tagja a csubakkizmusnak, de azért ha már borosta, akkor engedtessék meg, hogy legalább a kezem/lábam/hasam valamennyire szõrös legyen. 20F
A kérdező hozzászólása: így van :)
Nagyon tetszik a borosta, de nem mindegy, hogy kin látom! :P Egyébként nem kell máshol sem símának lenni. Csak a mai divat, hogy a hapsik is szõrtelenek akarnak lenni. Szerintem ez nõknél fontosabb.
UTÁLOM MERT SZÚR

Csajok nektek a borostás vagy a babaarcú férfiak jönnek be?

vagy esetleg a nagyobb szakállas..

Legjobb válasz: babaarcú!! de egy kis borosta "elfér" :)

hát én ezt így nem sorolom csoportba. ha nagyon osztályozós kedvembe vagyok akkor nekem van 5 szint és aszerint. 1-es a legrosszabb, az 5-ös pediga tökéletes, akivel még nem találkoztam, így csak istenített sztárokat tudnék mondani. amúgy meg a szakáll nem jön be, a borosta is akkor ha "tudja viselni " az illetõ. valakinél n agyon férfias, valakinél pedig meg csak "reggel elfelejtettem borotválkozni" hatást kelt. borostát mellesleg 20 év alatt NE!
babaarcú!! de egy kis borosta "elfér" :)
amelyik jobban áll neki... ha a borosta áll jól akkor az, ha a babaarc akkor az...
egyikse
A borosta a lustaság divatja. Nálam nem jön be, de nem vagyunk egyformák. Én ápolatlanságnak tartom, arról nem beszélve, hogy öregít és beteges külsõt kölcsönöz, akár a hajléktalanoknál.
Tönkreteszed a böröd, ha naponta borotválkozol...egy kis borosta nem árt.
borostás <3
hát sztem nem gáz a borosta fiatal korban sem..ha valakinek az áll jól...a mindennapi borotválkozástól meg csak megerõsödik/megdúsul a szõr..az se jó....am meg nem a szakállával kell csókolózni hanem a szájával, az nem szúr!!!
borosta- szakáll 17/L
borostás :D
szakáll az semmiképp sem borosta az nagyon bejön babaarc, az meg nõies, szóval inkább legyen kis borosta vagy több borosta, de szakáll már ne legyen és babaarc se. 27/N
Borostás. A babaarc nem férfias. -.-' A szakáll az okés, de nem mindenkinek áll jól.
Sztem ez nagyon arcfüggõ. Vkinek jol áll vkinek nem. Viszont a tini srácoknál a ritka, na végre lett egykis szakállam típusu borosta sztem ultra GAS :D
Most nem azért, de csókolóztatok Ti már ilyen borostás pasival??vagy csak dugtok?? Mert nekem égési sebeket okoz az arcomon.Na ennyit a borostáról.
Van egy olyan érzésem h ismerem a kérdezõt.... nyugi jól áll a borosta és én szeretlek vele ♥ de am nekem bejön a borosta....az egészen hosszú is...csak jól álljon az illetõnek....de neked jól áll dárgám :P ♥
Borostás.
Is-is :D 16/L
borostás.
Amelyik megfog külsõre, az jöhet. Lényegtelen, ha különleges az arca akkor jöhet És itt nem kimondottan a helyes arcra értem. Ha meglátok benne valamit, akkor mindegy számomra, hogy férfias-e vagy babaarcú -e az arca.
tudom, hogy a babaarc itt nem erre utal, de engem egy aranyosabb arc sokkal jobban megfog, mint egy karakteresebb, viszont mivel nem kisfiúkra bukom, kell valami, ami férfiassá teszi..én a babaarc+borosta kombóra voksolok :)

A csajok szeretik a borostás pasikat?

Legjobb válasz: én nagyon :)

én nagyon :)
Én nagyon!! Mi a párommal csak hetente tudunk találkozni, és mindig mondom neki, hogy úgy jöjjön, hogy szúrós legyen :) Mondjuk a szakáll nem tetszik, de a borosta igen :) Én nagyon szeretem, hogy szúr.
A páromnál szeretem. De azt is szeretem, ha frissen borotvált. Leginkább hol így, hol úgy szeretem ;-) Ha meg elsõ randira készülsz, akkor ápolt legyél, de hord úgy a szõreidet is, ahogy te jól érzed magad.
Én imádom! És mióta velem van, azóta soha nem is szokott megborotválkozni (borotvával teljesen) hanem csak rövidre vágja :)
én szeretem ha a barátom borostás, vagy szõrös.hmmm..szexi :)
A többséget zavarja ha szúr, de van kivétel.
szexi, férfias, de engem zavar mert szúr
én is szeretem, de nem az egynapos borostát, mert az szúr:) a három-négy napos az már jó
ha jól áll, akkor igen..amúgy én nem annyira szeretem, valahogy mindig a részeg férj jut eszembe róla, aki kocsma után bedõl az ágyba az asszony mellé és elkezdi macerálni. : DD.
hátt..van aki helyesebb borota nélkl...nekem inkább az ilyenek jönnek be:)
Imádom a borostás férfiakat! :-) Az egynapos borosta is jó, meg az is, ami kicsit hosszabb. Tényleg iszonyú férfias lesz tõle, aki viseli. És nagyon szexi. :-) Az elõttem szólóval ellentétben nekem a mellkason lévõ szõr is tetszik. Nekem pont hogy a csupasz férfi test nem vonzó...
Én imádom, engem nem zavar ha szúr, férfias és aranyos.Én a mellszõrzettõl vagyok nagyon ki.De a borosta az aranyos, amíg nem túl nagy, és nem mutatja igénytelennek a fiút!:)
Engem tavaly 23nak mondtak, voltam már 35is. XD De mikor borotválkozom akkor kb 21körülnek mondanak. F17
imádom :) ) férfiasságot sugároz
legjobb... :) persze nem áll mindenkinek jól :)
15 éves koromban hittek 25nek, kéthetes borostával. anélkül 13-nak... ezzel lehet machinálni :)
Szerintem sármosítja a pasikat a borosta.Ha vki esetleg nem néz ki annyi idõsnek, amennyi, mondjuk kölyökképû, a borosta javít rajta.Számomra mdenképpen vonzó, de nem túlzásba.
en a borostat nem szeretem, de a szakallat IGEN :P :)
Már nem azért, de nekem van borostám tisztelt elsõ hozzászólók:)
hát, azt tudom, hogy rajtam nagyon (:
F.25 vagyok, és ez tetszik, hogy ennyi nõnek bejön, mert nekem fontos hogy borostás legyen az arcom, mert ha frissen borotvált vagyok, akkor kicsit kisfiús az arcom, borosta sokat dob rajtam én legalábbis úgy gondolom.

Csajok! Nektek is borostás a karotok?

Sajnos hiába epilálom,borostás marad,nem tudok vele mit csinálni.:(Arra is gondoltam,h megnövesztem,és kisz?kítem,akkor legalább nem lesz vele gond.Jó ötlet?

Legjobb válasz: Nekem nem borostás, mert nem epilálom/borotválom/gyantázom. De miért kéne eltûntetni a karodról a szõrõket? Annyira durván sûrû és sötét? Nekem is hosszú barna szõrök nõnek, de eszem ágában sincs azzal mgkeseríteni az életemet, hogy még ott is borotváljam. Látszódik, hogy szõrõs, de szerintem túlélhetõ. Ha már annyira zavar, szerintem tényleg inkább szõkítsd ki.

Nekem nem borostás, mert nem epilálom/borotválom/gyantázom. De miért kéne eltûntetni a karodról a szõrõket? Annyira durván sûrû és sötét? Nekem is hosszú barna szõrök nõnek, de eszem ágában sincs azzal mgkeseríteni az életemet, hogy még ott is borotváljam. Látszódik, hogy szõrõs, de szerintem túlélhetõ. Ha már annyira zavar, szerintem tényleg inkább szõkítsd ki.
énsem szedem le...nyárona nap kiszivja, látszik, de kit érdekel, emiatt nem fogom még ott is szörteleniteni, bõven elég mindenhol máshol... szökitsd ki inkább 22/L
Mondjuk nem kellett volna hozzanyulni. Minden mashol ugye muszaj szorteleniteni ( lab, honalj, intim régio, szemoldok (?)), de a kar annyira szem elott van, foleg nyaron, hogy ott szerintem tilos lenne!!!Mar az is ciki, ha a labad szur, meg nonek vissza azok a fekte éles kis szorok, ez a karon valami borzaszto latvany!! Meg most komolyan: minek???? Senkinek nincs anyira vastag, eros szore a karon, hogy hozza kelljen nyulni. Egy hasonlo kérdés kapcsan irta valaki, hogy de, azért kell szorteleniteni a kart, mert undorito, ha egy vonzo no karjan csomokban log a szor...Kinek log csomokban a szor a karjarol???? A jetinek max, annak lehet, de nem egy nonek!!!!!! Szoval szerintem hagyd visszanoni, és ne nyulj hozza, inkabb legyen egy kis szor ott, ami alig latszik és puha, minthogy fenyofanak érezd magad a karodon is..Elég a labon az a sok macera :)

Csajok nektek bejönnek a kopasz borostás edzett férfiak?

Legjobb válasz: Nem kifejezetten... de nem utasítanám vissza õket csak ezért :)

Nem kifejezetten... de nem utasítanám vissza õket csak ezért :)
Csak tudjál dumálni, hidd el mindenkinek. N
A borosta meg edzettség oké(ha nincs eltúlozva). A kopasz meg ha jól áll, akkor az sem para :)
Nekem igen.
lézeres szörtelenités fél évente(sztároknál pl)
Hozzá lehet szokni a gyantázáshoz. De azért az elején célszerû kozmetikusra bízni! Hamar meg is van!
én egyszer epiláltam le a puncim, akkor megfogadtam, hogy soha többet.. igaz, hogy a szépségér szenvedni kell, na de ennyit nemfogok:D:D Amúgy én nem érem el, a párom nem zavarja ha borostás vagyok ott lennt, akkor se szól, ha pl vmi miatt 1 hétig nem borotválkozom.
gyanta :)
Én szimplán borotválom. De már nem napi szinten, mert a barátomat nem zavarja mondjuk a 2napos borosta... L/23
Gyantázás! Kb. két hetente, az idõ alatt szinte még nem is nõ vissza, majd szépen lassan már nem is lesz ott szõr!
vagy epilálás ?:D
végleges szõrtelenítés???
elfelejtettem írni, hogy nagyon finom puha utána, párom imádja simogatni puszilgatni :) )
sztm elsore ne probald ki itthol magadnak.en megprobaltam 1x regen es kisolloval vagtam le mert fajt lecibalni...
A kérdező hozzászólása: de én kicsit feszélyezve érzem magam, hogy odamegyek a kozmetikushoz és szétteszem a lábaim...de szerintem is az én kozmetikusom csak bikinivonalig vállalja..hol találok olyat, aki minden szört eltávolit?:D
utso:kozmetikusa valogatja.Nekem a regi kozmetikusom nem vallalt teljes gyantazat csak epp a szeleit, de ha beljebb fogtam ossze a bugyit majdnem kopaszra szedte.kicsit furi volt igy valtottam 1 olyat aki leszedte.amugy en is nagyon szegyenlos vagyok.de kozmetikusnal abszolut nem.ott csao osszefogod a bugyit kozepul es o elintei a tobbit.
én epilálom, elég 2 hetente, 1-1, 5 éve rendszeresen csinálom és már nem fáj annyira. mondjuk kicsit mazochista vagyok :DD
A kérdező hozzászólása: és gyantázhatom magamnak is igy elsöre? v inkább go kozmetikus?
en gyantazom, sot mostmar annyira ki8ritkult es elvekonyodtak a szorszalak, h mar magamat gyantazom kopaszra itthol.persze kozmetikushoz jartam mar vagy 6 eve ha nem tobb.de igy szinte 1 honapig birja .az elso pihek 2 het utan bujnak ki.
Szerintem ne borotváld minden nap.. Én kb hetente egyszer szoktam mert nagyon nagyon lassan nõ és ha többször csinálom akkor fáj, inkább végleges szõrtelenítés vagy gyanta :) 16/L
A kérdező hozzászólása: és a kozmetikusnak széttárom a lábam és akk mindenhol leszedi?
A kérdező hozzászólása: de gyanta/epilátor nem fáj baromira? :S
NEM ITTHOL hanem ITTHON. WÁÁÁÁÁÁ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!