Találatok a következő kifejezésre: A csajok a (14377 db)

Voltam egy buliba es az egyik csajra rastartoltam de a csajnak van pasija. A csaj pasija van. Nekem az a csaj nagyon bejon egy osztalyba voltunk. Kerdesem az szerintetek hagyam a fenebe vagy varjak meg mig szakitanak vagy startoljak ra igy a csajra?

Ja igen es a csaj nem nagyon engedte hogy olelgesem de a csajjal ugy atlagba eleg joba vagyok es tudja hogy nekem bejon mert elmondtam neki.F/15

Legjobb válasz: hagyjad..és inkább a nyelvtan könyvet tanulmányozd :D

hagyjad..és inkább a nyelvtan könyvet tanulmányozd :D
hagyad a fenebe
Ha látod, hogy van esélyed, akkor hajrá. Különben felesleges köröket teszel.
Mi lesz belõled ha már most ennyire nincs gerinced?
Tul sok a szoismetles. Tessek gyakrabban bejarni nyelvtan orara.
"de a csajnak van pasija. A csaj pasija van" Nem beszólásból, de mindig olvasd vissza legalább egyszer amit leírsz! Nézd én azt mondom hogy ne nagyon próbálkozz a csajnál. Ahogy írtad nem nagyon engedte hogy ölelgesd, tehát nem hinném hogy bejössz neki. Azon kívül pedig nem szép dolog valakinek belerondítani a kapcsolatába. Nem mellesleg ha a csaj palija megtudja hogy nem tudod tolerálni õsi ösztöneidet :D Még kellemetlen helyzetbe is kerülhetsz. 23/F
A kérdező hozzászólása: Mar a pasija lebaszott de nem csinalt semmit mert egy nyapic alak. Koszi mindenkinek aki pedig a nyelvtant ajanlja annak is koszi. :)

Rájöttem hiába vagy bármennyire is jóképű, a csajok a magabiztos srácokat bírják?

eakció?!

Legjobb válasz: nem, a csajok a normalis pasikat birják.. a normalis csajok.. :)

nem, a csajok a normalis pasikat birják.. a normalis csajok.. :)
Így van! Én azért is megdicsértem magam, mert a szombati buli után reggel valahogy hazajutottam (nem emlékszem mindenre), és még csak el se hagytam semmim!
mutatnal kepet?:) uzibe is kuldheted :) 17/L
Nem, nem ilyenre gondolok. Olyanra gondolok, hogy ér valami sikerélmény, arra nem csak legyintesz egyet. Mondjuk kapsz egy ötöst a suliban, utána "vállon veregeted" magad: okos vagyok, megcsináltam, szép volt. Ha valami sikerül, megdicséred magad, [email protected] gyerek vagy, sikerül, ezzel is fejlõdtél, ha nem lennél ilyen ügyes, nem sikerülne. Veszel valami új cuccot vagy elmész gyúrni vagy vmi, utána belenézel a tükörbe: mennyivel jobban nézek ki, mint ezelõtt, most már egy [email protected] srác vagyok, jobban fognak rám figyelni a csajok. Ilyesmikre gondoltam, úgyis lehet magabiztos az ember, hogy nem néz le másokat, nem röhög ki senkit, azaz nem lesz beképzelt. Ehelyett gondolom a sikereket nem tudatosítod magadban, a kudarcoknál viszont rinyálsz, és olyanokat mondasz, hogy "nem tudok fejlõdni" "nem érek semmit" "nem tudom elérni, hogy mások figyeljenek rám" stb. Ha pedig ezeket sokáig mondogatod, így is lesz!
A kérdező hozzászólása: mit tehetnék, jól kiröhögni másokat, ilyenekre gondolsz?! csomó dolgot csinálok sportolok, gitározok is...
"nem tudok fejlõdni sem" Nem nem tudsz, hanem nem akarsz! Azért különböztessük meg a kettõt. Szeretném, ha elmondanád, eddig mit tettél azért, hogy magabiztosabb legyél! Illetve, hogy milyen kudarcélményeid vannak, vagy miért érzed rosszul magad a bõrödben?
A kérdező hozzászólása: 16:46 :) de nekem nagyobb gondot okoz a magabiztosság , mert ez baromi fontos az életben és benne ez nincs meg, és baromi xarul érzem magam, nem tudok fejlõdni sem:( 16/f
haver.... magabiztos tudsz lenni, jóképû nem. de magabiztos magad miatt legyél, ne a nõk miatt.
Itt most nem a magabiztosságon van a hangsúly... Egy jóképû srác azért beképzelt általában, mert túl nagy önbizalma van és nagyon magabiztos... De ha az átlagot helyezzük elõtérbe nálluk azt szokták mondani, magabiztos a semmire...de ugyanakkor a magabiztosság nem csak ezt jelenti... Sztem inkább legyél normális és kedves, udvarias.
Szóval te nem vagy magabiztos?
én nem ilyen vok.. de vannak olyanok is.
A kérdező hozzászólása: vagy van olyan csaj aki a jóképû balf*sz-t választja a átlagos kinézetû magabiztos helyett?
A kérdező hozzászólása: 20:37 ez übergáz de nemvágom melyik vagy az elõzõ válaszadók közül

Miért nem jönnek be a csajoknak a rendőr pasik? Sok csajjal ismerkedtem, de amikor kiderült, hogy mit dolgozom, többet nem is kerestek

Legjobb válasz: Nekem sokáig álmom volt a rendõr pasi... Vagy katona... Ezek nekem rendkívüli mértékben megmozgatják a fantáziámat.. Szóval, szerintem az lehet itt a ludas, amit már mondtak: vagy te nem jössz be a csajoknak, mint ember, vagy pedig... Hát igen, cikis lenne úgy körbeadogatni az alkoholnemût meg a khm... egyebeket, hogy közben tudja az ember az egyik ott tartózkodóról, hogy a törvényt szolgálja.

Nekem sokáig álmom volt a rendõr pasi... Vagy katona... Ezek nekem rendkívüli mértékben megmozgatják a fantáziámat.. Szóval, szerintem az lehet itt a ludas, amit már mondtak: vagy te nem jössz be a csajoknak, mint ember, vagy pedig... Hát igen, cikis lenne úgy körbeadogatni az alkoholnemût meg a khm... egyebeket, hogy közben tudja az ember az egyik ott tartózkodóról, hogy a törvényt szolgálja.
Én még akkor sem jönnék össze 1 rendõr pasival ha nagyon bejönne.
Hát nem tudom. Nekem így is tetszene, hogy nem biztos, hogy a barátaim olyan bátran adogatnák körbe a spanglit. Olyan rendõrt kell találni pasinak, aki nem veti meg, aztán be lehet venni a körbe õt is.
SÜN! 1 idiótát szolgál sok idióta és közbe szopatja a népet de megvédeni már bszik :) na ezért. jah + mert a szõke nõnél csak a zsaru az ostobább.
Ennek semmi köze ahhoz, hogy rendõr vagy... Nem jössz be a csajoknak... TE nem jössz be, nem a melód..... Gáz...
Én azt se tudtam, hogy nem jön be a nõknek... Én úgy tudtam eddig, hogy pont bejövõs... Nem is értem miért lenne gond ez. Az egyenruhásokat minden nõ szereti, nekem is tetszik ha egy látok egy jóképû pasit, akinek még jól is áll az egyenruha...
nem akarják égetni magukat a csajok, ha barátaik elõtt kiderül hogy rendõr a pasija
Szerintem nagyon is bejönnek a csajoknak a rendõr pasik Én pl. már mióta vadászom h hol tudnék megismerni egyet! Lehet h te pont félõsebb csajokkal ismerkedtél meg!
Nekem sok bajom volt a puszedokkal, pedig életembe semmi büncselekményt nem követtem el, mégis bünözöként kezeltek, amikor majdnem megöltek, a copsok elküldtek a pitsàba...Sajnos sokaknak volt rossz tapasztalata...
Szerintem attól is függ, milyen beosztásban dolgozol...nem mindegy :)
Nekem némelyik bejön. De általában csak a normálisabbak. El nem tudnám képzelni, hogy összejöjjek valakivel, aki egy tüntetés alkalmával nem akarna felismerni, megverne gumibottal, majd lefújna könnygázzal. Azon kívül meg.. magyar rendõr velünk van. ;) Amúgy engem nem zavarna az, ha utólag megtudnám, hogy rendõr, abban az esetben, ha amúgy nagyon szimpatikus és rendes srác =)
a szõke nõk egyáltalán nem butábbak, mint a többi, csak írígyek rájuk a nem szõkék, mert õk labdába se rúghatnak mellettük :D
Én úgy tudtam, az egyenruhások inkább bejönnek a lányoknak. Nekem mindenképp! :D 23/L
Én sem jönnék össze rendõr pasival :( Hogy miért??? Mert megvan a véleményem róluk, és szerintem nem csak nekem. (egyetértek a szõke nõs hozzászólással is) 27L
mert sokan utálják a rendõröket gondolom :D
na meg az milyen már h jár körbe a spangli és... jézus szeret téged is meg téged is meg téged...... meg téged is!
Az lehet... Ha jó pasi vagy és még rendõr is, akkor inkább tapadnának. Mutass képet, én értek hozzá, majd megállapítom... :)
Nekem tetszenek a rendõr pasik, meg szivesen beszélgetek, ismerkedek velük. :) Volt is már kalandom egy rendõrrel


Hogy viselkedik az a csaj a neki tetszõ sráccal, ha csak szexet akar tõle- Pasik/csajok válaszát várom?

Legjobb válasz: Akkor az eurovozio nyertes valaszara nem vagy kivancsi?

Akkor az eurovozio nyertes valaszara nem vagy kivancsi?
A Farmville-bõl merítette az ötletet. :'D
1 villád van?xD...nekünk van itthon vagy 40:P
Csakis a vagyonodért, de ha tényleg megakarod tudni az igazat, javaslom tégy úgy, mintha csõdbementél volna, mindened elbukod, aztán majd meglátod, hogy ki marad és ki nem...
Ott a pont :DDDDD
Jól van kisfiam, ma már nem játszhatsz tovább a Sims2-vel!
Játszd el hogy anyagilag becsõdöltél, és ha minden csaj elhúzza a csíkot akkor a következõ randira újits be egy rozzant 1200-es ladát, ne a legmárkásabb ruhádban jelenj meg a csajnál. és ha nem koptat le akkor mutasd meg neki az üres telkedet, hogy ott szeretnél majd otp hitelbõl építeni. haezek után még mindíg nem koptat le reménykedhetsz hogy nem a pénzre utazik.
Jajj az Amerikába jöttem :DDDDDD Hatalmas az a film, Eddie Murphy játszik benne :DDDD
Van ezzel kapcsolatosan egy film. Egy afrikai származású ember aki herceg és dús gazdag. Elutazik hogy találjon egy nõt aki szereti õt és nem a pénze kell neki, ezért szegénynek adja ki magát.
A kérdező hozzászólása: nincs facebookom
A kérdező hozzászólása: külföldi vagyok de magyar a származásom
Ezt nem a facebook-ról szedted ?
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm
A kérdező hozzászólása: nemérted mire céloztam a villával?
Vicces..
Ha tényleg igaz a kérdés, akkor a válasz egyszerû, nem szeretnek, és nem azért mert gazdag vagy és nem lehetne magadért szeretni, hanem azért, mert ha 2 csaj hajlandó osztozni rajtad, akkor nem szeretnek igazán.

Szerintetek az miért van, hogy neten jobban megy a csajokkal a dumálás mint 4 szemköszt?

szerintetek az miért van,hogy neten jobban megy a csajokkal a dumálás mint 4 szemköszt?

Legjobb válasz: Mert ott nem elötte állsz és beszélsz vele. Több dolgot tudsz neki így elmondani. Így vok vele én is, de amióta neten beszélek csajokkal 4 szemközt is jobban megy!

Mert ott nem elötte állsz és beszélsz vele. Több dolgot tudsz neki így elmondani. Így vok vele én is, de amióta neten beszélek csajokkal 4 szemközt is jobban megy!
Mert még kicsi vagy és betoji. Majd elmúlik.
Mert a neten tudod, hogy nem mindenkivel fogsz találkozni, akikkel beszélsz, és éppen ezért nem vagy zavarban.27L
mert tuti csunya vagy ocsem
Mert a mai 14-20 évesek legtöbbjének még a se=gét is az internet törli ki (már bocsánat) és nem tudnak egy értelmes mondatot összehozni, fõleg, ha nõ van velük szemben.
Mert ha írsz jobban végigtudod gondolni amit mondani akarsz és nem látja a testbeszédet
A kérdező hozzászólása: Amugy egyezek az elözövel, hogy a net ma már nép betegség, de elejében jó ha egy csajt szemelgetünk csak ha sokáig igy csináljuk berezelünk és nem teszünk semit se :S

Mit csináljak, ha nem csak egy csajt szeretnék összeszedni, hanem A csajt, a barátnõt akit tényleg nekem akart a sors?

Legjobb válasz: túl sok mindent sajnos nem tudsz. Õ úgyis akkor fog jönni, ha nem számítasz rá :)

túl sok mindent sajnos nem tudsz. Õ úgyis akkor fog jönni, ha nem számítasz rá :)
Vársz, aztán vagy jön vagy nem. Honnan veszed, hogy akar valakit nejed a sors? :P
A kérdező hozzászólása: Akar, mert én is akarom.
Akkor jön majd, mikor vasárnap délben egy odaverõs buli után csipás szemmel, kócos hajjal, felpüffedve caplatsz le a sarki kisboltba tejért. Ilyen ez. :)
ja, majd jön... 70 éves korodban, mikor wc-re sem fogsz tudni kimenni magadtól... Kibeb*szottul sokat fogsz érni vele, hogy a nagy Õ pucolja alólad a ganét!

Lányok, mi a véleményetek arról, ha egy srác, mint én legbelül érzelmes kapcsolatra vágyik, de már régen volt csajjal, ezért állandóan csak azon jár az esze, hogy megfektesse a csajt a randin?

Persze utána nem lesz ilyen, de tudom, hogy iszonyat perverz gondolataim vannak és a lány akivel éppen randizok bemosna ha tudná mit csinálnék vele. 23 éves, lassan két éve szexuálisan nuku sikerrel járt srác.

Legjobb válasz: Ha tuti, hogy nem csak szexre kellek az illetõnek, és tisztel, akkor pozitívum, hogy ha ilyen szexéhes. :P

Ha tuti, hogy nem csak szexre kellek az illetõnek, és tisztel, akkor pozitívum, hogy ha ilyen szexéhes. :P
Hát ez a baj, hogy rád jár a rúd és nem a te rudad jár másra... ;)
Hallod, nem ez a durva, mert te fiú vagy, tõled kb nem is várnak mást, csakhogy szexéhes legyél. Az a kemény, amikor lányként nincsen semmilyen más gondolatod, csak az, hogy mikor fogtok dugni, de közben komoly kapcsolatot szeretnél, ezért nem fekhetsz le vele azonnal, hogy ne tûnj könnyûvérûnek, blabla. De közben semmi más gondolatod nincs, csak hogy milyen lehet a farkán lovagolni.... Na az ba.zdmeg az sokkal durvább. Mert ezért még a társadalom is megvet. :DD 21L
A társadalomnak nem kell az orrára kötni. A párommal mi is úgy indítottunk, hogy találka, egyenesen hazamentünk, beszélgettünk pár percet a lakótársakkal, aztán magunkra csuktuk az ajtót és rögtön egymásnak estünk. Ehhez képest több mint fél éve együtt vagyunk, már együtt is élünk :D A nagyközönségnek meg nem mondjuk meg, hogy indult a kapcsolatunk. (A lakótárs persze tudja, mert hallotta, de csak nevetett rajtunk, amikor kimentünk, annyit mondott hogy õ is sok ilyen randit akar a hallottak alapján :D)
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó!;)
Nyugi engem is átejtettek, azóta csinálom ezt a csak szexes dolgot, elég király kaland, meg élmény is és legalább lesz mit mesélni az unokáknak... ;)
A kérdező hozzászólása: Utolsó én meg egy bulin ismertem meg a lányt, már kigombolta a blúzát és már melltartóstul a mellei a számban voltak. :) Aztán valahogy mégsem mentem bele a dologba, azóta se jutottam eddig. Pedig volt egy idõszak, amikor én is belementem mindenbe, csak aztán volt egy komoly barátnõm és miután vele szakítottam, azóta nem mennek úgy a dolgok.
#4-es vagyok, a csak szex dolgokba mindig bele kell menni, kivéve ha a csaj "olasz" vagy nagyon ronda, nekem már legalább 10 ilyen volt és több mint fele pozitív élmény volt úgymond, ráadásul neten ismertem meg õket. F/19
A kérdező hozzászólása: Ez az utolsó, te nagyon frappánsan fogalmazol. :) Amúgy tavaly lett volna egy csak szex-es dolog. Annál meg visszakoztam. Magamat sem értem.
De az nem derül ki, hogy nem csak szexre kell a csaj. Ez csak utólag derülhet ki. Egyébként meg ez egy ilyen dolog. A maratonon is összeszorított fogakkal kell végigfutni az utolsó kilómétert is.
A kérdező hozzászólása: Egyelõre még tudom tartani magamat, mert nálam nem ez az elsõ szempont, csak lassan félek, hogy átcsap rossz irányba, azért két év az két év. Nem tudom, amúgy miért jár rám a rúd .
Nem azért okés, hogy van ilyen gondolatod, mert hát a férfiak ösztönösek lények, de fogdd vissza egy kicsit magad :) , és ha érzelmes kapcsolatra vágysz, ne az legyen az elsõ szempont, vannak ennél fontosabb dolgok is, és én személy szerint, mint nõ romantikus kapcsolatra vágynék! Viszont ha a kapcsolat elején egy ujjal is hozzámérne egy srác, jól bevernék neki egyet az biztos! :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!