Találatok a következő kifejezésre: A csajbulikba járnak (1 db)

A csajbulikba leszbikusok járnak?

Most a szervezett csajpartykra gondolok, mint mondjuk az ösztrosokk meg ilyenek. Ilyenekbe leszbikusok járnak ismerkedni? Vagy a párjukkal mennek oda szórakozni? Vagy esetleg mindkett??

Legjobb válasz: Csajbuliba értelem szerüen csak csajok mennek.Nos szerintem sok lezbi is megfordul ott,de néha mi is csaptunk 1-1 csajos estét a lányokkal,és akkor fiúk kitiltva.Csak mi csajok,és a pasik kizárva.Ha egy hapi oda akart jöni ismerkedni lekoptattuk. Illetve lezbik nem csak egy csjpariban vannak.Pl 16 évesen egy szórakozóhelyen együtt táncoltam a haverokkal(mind fiú),és két lány nekem jött oda rázni a seggét és nem a srácoknak....

Csajbuliba értelem szerüen csak csajok mennek.Nos szerintem sok lezbi is megfordul ott, de néha mi is csaptunk 1-1 csajos estét a lányokkal, és akkor fiúk kitiltva.Csak mi csajok, és a pasik kizárva.Ha egy hapi oda akart jöni ismerkedni lekoptattuk. Illetve lezbik nem csak egy csjpariban vannak.Pl 16 évesen egy szórakozóhelyen együtt táncoltam a haverokkal(mind fiú), és két lány nekem jött oda rázni a seggét és nem a srácoknak....
Menj oda, és derítsd ki! Egyébként lehet olyan oka is, hogy végre jól akarják érezni magukat - úgy, hogy közben ne háborgassa õket holmi férfinépség :-/ Egy kis kikapcsolódás.
Szia! Ösztrora kb 99% leszbikus, ill biszexuális nõk járnak, köztük lány párok, haverok, ismerkednivágyók, stb... Más, rendszeres, csak lányoknak szóló buliról én nem tudok, - max ha a barátnõiddel csaptok egy görbe estét a srácok nélkül... Amúgy ösztron se fogják megkérdezni az ajtóban, hogy kikhez vonzódsz, és szerintem meg sem fognak erõszakolni...:) Ha gondolod, nézd meg! - Legközelebb szept. 27-én lesz...:)
nem feltetlenul...en 16vok, sok csajbuliban voltam, s meg 1lezbivel se talalkoztam(szerencsere)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Segicsetek talizni akarok egy pasival és elakarom csábitani talin milyen ruhát vegyek fel talin lecsokoljam leci irjatok mit csináljak tali?

segicsetek talizni akarok egy pasival és elakarom csábitani talin milyen ruhát vegyek fel talin lecsokoljam leci irjatok mit csináljak tali?

11

Hogyan kell csókolózni?

tudom hogy hülyeség amit ki írtam de én tényleg nem tudom hogy kell :/ valaki segítene meg tanítani? 15f

6

Van egy lány aki 9. óta tetszik! 1hónappal ezelőtt egy szórakozóhelyen csókolóztunk és azóta beszéltem vele személyesen és üzenet formájában is és megváltozott az írása stb. Ez jelenthet valamiit?

4

Fiúk, ti akarnátok találkozni egy olyan lánnyal, akivel úgysem lehet semmi komolyabb, mert messze lakik?

11

Hogyan mondhatnám szép szóval hogy egy zsarnok nőt keresek?

12

Hogy mondjam el hogy szeretem őt?

7

Lányok. Az a baj velem, hogy?

- Önmagamat adom. (Ami kissé érdekes figura. Általában pesszimista megjegyzések, kissé hallgatag vagyok (nem félénk) akinek nincs mondandója nem beszél elv :D )

-Bevallom, ha rákérdeznek, hogy szűz vagyok.

-Nem hagyom, hogy megváltoztassanak. (Rocker vagyok, ami manapság nem "trendi" ebből adódóan sajnos volt olyan aki át akart nevelni a gyökér stílusára -eredménytelenül- De miért is "hódoljak be"?)

- Nem keménykedek, vagánykodok, bulizni sem járok (disco kilőve :) ) és szeretem a régi dolgokat. (Járművek, zene stb)

7

Badoo-n miért nem látom, hogy kik ismerkednének meg velem? Menj a "RANDIK" játékba és tudd meg ki szeretne veled megismerkedni - szöveg - De hiába kattintgatok, semmi . Most van kb.5-6 fő, de istennek nem jön elő . Mi lehet az ok?

4

Elvált és a harmincon túliak manapság hol-merre ismerkednek?

8

Lányok, ha randizni mentek valakivel, az minden esetben feltételezi a vonzalmat, vagy lehet szó szimpla érdeklődésről is, ami később fizikai vonzalommá válhat?

Itt most a baráti találkozókat ne vegyük bele. Csak az idegen, vagy az egymást látásból ismerő emberekkel kapcsolatban tettem fel a kérdést.
A "szimpla érdeklődés" alatt azt értem, hogy nincsen sem szexuális, sem romantikus vonzalom, csak egyszerű szimpátia, amiben benne van valamilyen "megelőlegezett vonzalom" is, ami kíváncsiságot hoz létre.

Például: Szórakozóhelyen srác nyit egy lánynál, de a külseje/testbeszéde nem vált ki belőle közvetlen vonzalmat. Egyéb dolgok miatt* viszont kialakul benne valamennyi szimpátia és kíváncsiság iránta, de nem annyira erős (az értékek nem elég komolyak, vagy nincsenek hitelesen kommunikálva), hogy azt szexuális vonzalomnak, vagy "szerelemnek" hívjuk. Ennek ellenére ez már elég ahhoz, hogy lebeszéljenek egy későbbi randit.

* Státusz, szociális élet, hírnév, oltalom, célok, elért teljesítmény, önbizalom, stb.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!