Találatok a következő kifejezésre: A csajbulikba járnak (1 db)

A csajbulikba leszbikusok járnak?

Most a szervezett csajpartykra gondolok, mint mondjuk az ösztrosokk meg ilyenek. Ilyenekbe leszbikusok járnak ismerkedni? Vagy a párjukkal mennek oda szórakozni? Vagy esetleg mindkett??

Legjobb válasz: Csajbuliba értelem szerüen csak csajok mennek.Nos szerintem sok lezbi is megfordul ott,de néha mi is csaptunk 1-1 csajos estét a lányokkal,és akkor fiúk kitiltva.Csak mi csajok,és a pasik kizárva.Ha egy hapi oda akart jöni ismerkedni lekoptattuk. Illetve lezbik nem csak egy csjpariban vannak.Pl 16 évesen egy szórakozóhelyen együtt táncoltam a haverokkal(mind fiú),és két lány nekem jött oda rázni a seggét és nem a srácoknak....

Csajbuliba értelem szerüen csak csajok mennek.Nos szerintem sok lezbi is megfordul ott, de néha mi is csaptunk 1-1 csajos estét a lányokkal, és akkor fiúk kitiltva.Csak mi csajok, és a pasik kizárva.Ha egy hapi oda akart jöni ismerkedni lekoptattuk. Illetve lezbik nem csak egy csjpariban vannak.Pl 16 évesen egy szórakozóhelyen együtt táncoltam a haverokkal(mind fiú), és két lány nekem jött oda rázni a seggét és nem a srácoknak....
Menj oda, és derítsd ki! Egyébként lehet olyan oka is, hogy végre jól akarják érezni magukat - úgy, hogy közben ne háborgassa õket holmi férfinépség :-/ Egy kis kikapcsolódás.
Szia! Ösztrora kb 99% leszbikus, ill biszexuális nõk járnak, köztük lány párok, haverok, ismerkednivágyók, stb... Más, rendszeres, csak lányoknak szóló buliról én nem tudok, - max ha a barátnõiddel csaptok egy görbe estét a srácok nélkül... Amúgy ösztron se fogják megkérdezni az ajtóban, hogy kikhez vonzódsz, és szerintem meg sem fognak erõszakolni...:) Ha gondolod, nézd meg! - Legközelebb szept. 27-én lesz...:)
nem feltetlenul...en 16vok, sok csajbuliban voltam, s meg 1lezbivel se talalkoztam(szerencsere)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van értelme találkozgatni vele ha tudom hogy nem lehet komolyan venni?

egy srác aki amúgy bejön nekem jófej és szeretek vele lenni, de nem hiszem hogy komolyan vehetem, mert szerintem minimum négy csajjal randizgat most is, és nekem nincs kedvem versenyezni..
mit kéne csinálnom? hagyjam, ne talizzak vele többet, vagy mit tanácsoltok?

7

Nálatok mennyire szempont az, hogy ne dohányozzon?

31

A "nem tudom mit akarok, megszeretnélek jobban ismerni" mit jelent a nőknél? Mert hiába mondja, hogy meg akar ismerni, mindig kitalál valami kifogást, hogy ne találkozzunk?

4

Miért érdeklem a 25-30 éves nőket a 18-22 éveset meg miért nem?

20 éves srác vagyok,és a kb velem egykorú lányokat nem érdeklem.
Viszont az 25-30 éves korosztály észre vesz.Volt aki oda jött hozzám.Elég sokan flörtölnek velem.
De nem tudom miért.Sosem volt kapcsolatom.Egy fiatalabb barátnőt szeretnék.
Mit láthatnak bennem ők?Amit a velem egykorúak nem?

9

Szerintetek miért nem kapok visszajelzéseket a nőktől?

Amíg nem kezdeményezek valakinél teljesen semlegesek felém! Utána már van, aki szívesen elbeszélget stb, de azelőtt, hogy nem szólok hozzá semmi.

5

Szerintetek lehet még esélyem?

Nyáron ráírtam facebookon egy évfolyamtársamra. De neki kiderült hogy más tetszik. :( Aztán megbeszéltük hogy barátok leszünk de én még mindig nem tudtam elfelejteni. Szoktam neki írni facebookon. Szoktunk beszélni kb másfél órát. Amikor suliban találkozunk akkor mindig előre köszön és mosolyog. Lehet hogy mégis tetszem neki és csak átvert?
15F

3

Ha izgulok vagy picit idegesebb vagyok el kezd korogni a gyomrom, de ilyen elég hangosan. Ez szerintetek gáz? Vagy egy fiút zavarna? És lehet ellene tenni egyáltalán valamit?

5

Első sorban a 16 17 éves lányok véleményét várom. A kérdés mikor? A többi lenn.

Nemrég megismertem egy velem egykorú lányt azonnal beleszerettem.
Randizni hívtam es elarultam èrzéseimet. Azóta is szeretjük egymást.
A valódi kérdés: mennyi időre van szüksége egy 16 éves lánynak ahhoz hogy a csókolozáson kívül más is szóba jöhessen??? a nyeltan tanároknak a suliba a helyük !!!!
Előre is köszi

4

Lányok, ez jó taktika, vagy inkább rossz?

Alapvetően jól tudok szemezni, ez már régóta kiderült. A kérdés inkább arra utalna, hogy ha ti mondjuk egy bizonyos napon mindig jöttök le a lépcsőn, és valaki szemez veletek (többször is), akkor ez nálatok elindulásnak jó, vagy inkább negatívum?

Tudom, hogy most az a kérdés merül fel, hogy helyes-e a pasi vagy sem, de pont az a kérdés, hogy hogy viselkedtek ha nem teszik, ha meg tetszik, akkor mit tennétek/várnátok, na meg szintén hogy viselkednétek.

Azt semmiféleképpen nem szeretném, hogy csak random leszólítom, mert ahhoz kell már valami kontaktus, ellenben csupa negativum lenne mindkét fél számára.

10

Mennyire jelenthet problémát ismerkedésnél, párkapcsolat kialakításnál egy nőnek az, hogy már jó ideje munkanélküli?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!