Találatok a következő kifejezésre: A csajbulikba járnak (1 db)

A csajbulikba leszbikusok járnak?

Most a szervezett csajpartykra gondolok, mint mondjuk az ösztrosokk meg ilyenek. Ilyenekbe leszbikusok járnak ismerkedni? Vagy a párjukkal mennek oda szórakozni? Vagy esetleg mindkett??

Legjobb válasz: Csajbuliba értelem szerüen csak csajok mennek.Nos szerintem sok lezbi is megfordul ott,de néha mi is csaptunk 1-1 csajos estét a lányokkal,és akkor fiúk kitiltva.Csak mi csajok,és a pasik kizárva.Ha egy hapi oda akart jöni ismerkedni lekoptattuk. Illetve lezbik nem csak egy csjpariban vannak.Pl 16 évesen egy szórakozóhelyen együtt táncoltam a haverokkal(mind fiú),és két lány nekem jött oda rázni a seggét és nem a srácoknak....

Csajbuliba értelem szerüen csak csajok mennek.Nos szerintem sok lezbi is megfordul ott, de néha mi is csaptunk 1-1 csajos estét a lányokkal, és akkor fiúk kitiltva.Csak mi csajok, és a pasik kizárva.Ha egy hapi oda akart jöni ismerkedni lekoptattuk. Illetve lezbik nem csak egy csjpariban vannak.Pl 16 évesen egy szórakozóhelyen együtt táncoltam a haverokkal(mind fiú), és két lány nekem jött oda rázni a seggét és nem a srácoknak....
Menj oda, és derítsd ki! Egyébként lehet olyan oka is, hogy végre jól akarják érezni magukat - úgy, hogy közben ne háborgassa õket holmi férfinépség :-/ Egy kis kikapcsolódás.
Szia! Ösztrora kb 99% leszbikus, ill biszexuális nõk járnak, köztük lány párok, haverok, ismerkednivágyók, stb... Más, rendszeres, csak lányoknak szóló buliról én nem tudok, - max ha a barátnõiddel csaptok egy görbe estét a srácok nélkül... Amúgy ösztron se fogják megkérdezni az ajtóban, hogy kikhez vonzódsz, és szerintem meg sem fognak erõszakolni...:) Ha gondolod, nézd meg! - Legközelebb szept. 27-én lesz...:)
nem feltetlenul...en 16vok, sok csajbuliban voltam, s meg 1lezbivel se talalkoztam(szerencsere)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miről lehetne beszélni?

Ha meg szeretnék ismerkedni egy lánnyal milyen témákat tudnék felhozni ugyanis az a problémám , hogy ha beszélgetésről van szó nem tudok mit felhozni.

4

A fiúk mért csinálják ezt velem? (többi lent)

Eddig két barátom volt, és mind a kettő ugyanazt csinálta velem. Papoltak, hogy elegük van a könnyű vérű lányokból, olyan lányt szeretnének, mint én... Aztán találkoztak velem, és az első reakció:
- Milyen kis cuki csaj vagy. (Szó szerint idéztem)
Aztán találkoztunk 3x 4x (mindkettővel), utána az egyik visszament az olcsó volt barátnőjéhez, a másik pedig ráírogatott mindenféle k*rvára... aztán jött a kamuduma: "Túl jó vagy" meg ilyesmik.
Nem vesznek egyszerűen komolyan, de akkor mért hazudnak? Mért nem k*rváznak inkább? Az kevésbé fájna...

15

Ezt hogy tudnám kiküszöbölni?

Általában elég jó a beszélőkém de (főleg 1.) randikon leblokkolok es nem tudok mit mondani ami elég kellemetlen pillanatokat tud szülni... Eddig ezzel nem igazán törődtem de most egy nekem nagyon fontos lányról van szó és nem szeretném megint ezzel elrontani... Szval h tudnám ezeket kiküszöbölni?

2

Ha kinőttem már a bulizást akkor hol tudnék ismerkedni?

3

Ciki ha egy lány hív randizni egy fiút?

7

Mit csináljak, ha minden fiúval általában barátok leszünk, és csak egy vicces, jófej barátnak tartanak?

14 éves vagyok és már elég érettnek tartom magam, hogy járjak valakivel, de a végén mindenkinek csak barát leszek

2

Hogy beszéljek egy lánnyal, ha egy suliba járunk, de szinte sose találkozunk, és akkor is mindig a barátnőjével van?

7

Lányok, tetszik nektek farmer+nadráglánc egy fiun?

A kérdés magáért szól! :D

9

Első Szerelem? (többi lent) Meddig tartott? Hány évesen? Kivel? Régi barát, osztálytárs, külsős, esetleg máshol ismerkedtetek meg? Utána viszonyotok milyen lett?

19

Ha néhány találka után az egyik fél meggondolja magát, akkor azt miért nem adják sokszor a másik tudtára nyíltan?

Velem is történt már, másoktól is hallottam, olvastam, hogy ő nem keres egy idő után, ha én keresem, akkor nem válaszol semmit.
Ilyenkor miért nem lehet korrekten és udvariasan közölni, hogy ez mégse fog működni? Ezt annyira nem értem...

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!