Találatok a következő kifejezésre: A csaj hogy én olyan tipus (1 db)

A csaj elhajt hogy én olyan tipus vagyok aki nem szeret mit tegyek?

A csajok elhajtanak olyan dumával hogy én olyan tiipus vagyok aki ha aztmondom hogy szeretem akkorse hiszi el és ezért nemakar tölem semmit ezt már vagy 4 lány is mondta nekem :( mit kéne tennem igy sose találok csajt meg szerezni se tudok :(

Legjobb válasz: Elõször használj picivel több írásjelet, mert ez így értelmezhetetlen, másodszor meg nyílván azt, amit mondanak. Csúnya vagy, bunkó, félénk, büdös, nem tudom, kérdezd meg a barátaidat, vajon mi lehet a gond. Honnan tudjuk? nem ismerünk. Na most lehet lepontozni.

Elõször használj picivel több írásjelet, mert ez így értelmezhetetlen, másodszor meg nyílván azt, amit mondanak. Csúnya vagy, bunkó, félénk, büdös, nem tudom, kérdezd meg a barátaidat, vajon mi lehet a gond. Honnan tudjuk? nem ismerünk. Na most lehet lepontozni.
Ha sokat lógsz csajokkal, akkor szoknyapecérnek tûnsz, pláne ha "bújós" alkat vagy (pl. gyakran ölelgeted a barát kategóriás csajokat is), olyan mintha minden csajra hajtanál. Ha a stílusod flörtölõs, az mégjobban ráerõsít erre. Ha barátoknak, rokonoknak is õszintén megmondod hogy szereted õket (ugye sokmindenkit lehet szeretni, és nem csak a szerelem szeretés), akkor egyenesen botrányos mértékben nem hiszünk neked mi csajok. Ha ilyenekkel nincs probléma, akkor vagy más a hiba, de ez a legegyszerûbben felhozható érv, vagy komolytalannak tûnsz a szemükben, olyannak aki nem érett meg egy kapcsolatra. És persze csatlakozom az elõttem szólóhoz: írásjelek, mondatközi és mondatvégi tagolás... V.
Hogyhogy hogy változtass? Ne ölelgess olyan csajt, aki nem a barátnõd, ennyi. Így ugyanis nem fognak komolyan venni. Ha egy lány tetszik, és flörtölsz vele, akkor annak az érintésnek legyen meg a jelentõsége, nem kell rögtön karolgatni, épp csak véletlenül kicsit hozzáérni a vállához, könyökéhez, ilyesmi. Ez sokkal izgibb egy lánynak ismerkedéskor, mintha állandóan belékarolnak, átölelik, mert az már túl bizalmaskodó. És légyszi írj már úgy, hogy ki lehessen hámozni a mondataid értelmét, tudod, vesszõ... Biztos ismered a híres idézetet ("A királynõt megölni nem kell félnetek jó lesz...")
A kérdező hozzászólása: nem vagyok büdös és jópasi vagyok max egy kicsit félénk de inkább csajozós aki sokat haverkodik csajokkal :D lehet nembirnak eligazodni rajtam mit akarok tölük?
A kérdező hozzászólása: nah de ezen hogy változtassak? hát ha ölelgetem a csajt az jó nekemis :D én élvezem bár én néha akiket ölelgetek én arra ráishajtanék , de mivel ökis beszállatak ebbe a játékba, hogy ölelgetnek ezért nemtudom, hogy engem mikor vesznek komolyan :(
A kérdező hozzászólása: nem ismerem és nemis nagyon értem, jólvan megpróbálok változtatni ezen , de az hogy néz már ki hogy a könyökét megpiszkálom egy ujjal? olyan mintha azt hinné, hogy undorodok töle.
De miért kell értetlenkedni? Nem azt mondtam, hogy egy ujjal "piszkáld" a könyökét, hanem, hogy pl. beszélgetés közben csak úgy, mintegy véletlenül meg-megérinted a vállát, könyökét.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mért van az hogy a legtöbb lány (tisztelet a kivételnek) mindig együtt van a barátaival és együtt elküldenek melegebb éghajlatra? Persze ha egyedül van akkor vagy normális vagy úgy viselkedik mint egy ötéves kislány.

5

Randik előtt nagyon izgulok ez normális?

A barátommal már egy jó ideje járunk és mielőtt talizunk mindig nagyon izgulok néha már hányingerem is van. Ez normális? Ti is szoktatok izgulni előtte? Mit csináltok ezellen?

3

Szerintetek 177 cm-es magassággal nagyon nehezen fogok nálam magasabb párt találni? Ez már nagyon magas egy átlag lány termetéhez képest? 18/L

10

Hogyan kel csókolózni? :s az baj ha félek tőle? Tudom hogy van már 1000 ilyen kérdés. De valahogy ezt muszáj megkérdeznem.

Most van először pasim..ő már csókolózott,de én nem..csak szájra puszi volt..és tökre félek hogy elrontom vagy valami...jó tudom hogy ez magától jön meg minden..de nektek is biztos volt ilyen érzésetek az első előtt...meg folyton zavarba vagyok amikor vele vagyok.és mindig a nem tudom a válaszom..gyorsan rá fog így unni a fejemre.?

13

Szerintetek inkább a fiú menjen át a lányhoz vagy a lány a fiúhoz?

Mostanában egyre gyakrabban találkozgatunk a pasimmal, és néha áthív hozzájuk de nekem ez egy kicsit furcsa mert szerintem inkább a fiúnak kéne a lányhoz menni, talána az illem miatt vagy nem tudom. Szerintetek hogy van ez?

17

Tudnátok szép szerelmes számokat mondani?

A barátnőmnek akarok képekből videót de kéne valami szép zene alá, tudnátok ajánlani? Külföld, magyar is jöhet

13

Szerintetek lesz ebből még valami? L19

Két napja megismertem az egyetemen valakit,és másnak este meg is csókolt.Akkor valamennyire csak tetszem neki.Megkérdeztem,hogy hétfőn megint megyünk e együtt,és azt mondta,majd igyekszik elérni a buszt. Van esély arra hogy lesz ebből több?

6

Srácok! Titeket mi fog meg egy csajban?

Van egy srác, akivel kezdünk jóba lenni, de nem tudom ő mit gondol rólam (elég helyes fiú meg jó fej is, sok lányt megkaphatna). szeretném felhívni a figyelmét magamra, de nem tudom mégis hogy :/ szokták mondani a fiúk, hogy szeretik pl a magabiztos lányokat, de ez hogy nyilvánul meg? és mi vonzó még szerintetek?:)

14

Jött már össze valakinek kapcsolata Youtubról?

Biztos hülyének néztek de nem baj.
Szóval az első kérdésem az lenne hogy egy felhasználót szeretnék megismerni mert nagyon szép romantikus videókat/zenéket szokott feltenni. Csak kíváncsi lennék rá h ki ő.
De azt se találom sehol hogy magyar e. Azt hol látom?
Ja és hogy tényleg onnan volt már akinek összejött kapcsolat?

4

Az én észrevételem szerint, mostanság mintha a lányok szednék fel a fiúkat, szerintetek is?

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!