Találatok a következő kifejezésre: A csaj hogy én olyan tipus (1 db)

A csaj elhajt hogy én olyan tipus vagyok aki nem szeret mit tegyek?

A csajok elhajtanak olyan dumával hogy én olyan tiipus vagyok aki ha aztmondom hogy szeretem akkorse hiszi el és ezért nemakar tölem semmit ezt már vagy 4 lány is mondta nekem :( mit kéne tennem igy sose találok csajt meg szerezni se tudok :(

Legjobb válasz: Elõször használj picivel több írásjelet, mert ez így értelmezhetetlen, másodszor meg nyílván azt, amit mondanak. Csúnya vagy, bunkó, félénk, büdös, nem tudom, kérdezd meg a barátaidat, vajon mi lehet a gond. Honnan tudjuk? nem ismerünk. Na most lehet lepontozni.

Elõször használj picivel több írásjelet, mert ez így értelmezhetetlen, másodszor meg nyílván azt, amit mondanak. Csúnya vagy, bunkó, félénk, büdös, nem tudom, kérdezd meg a barátaidat, vajon mi lehet a gond. Honnan tudjuk? nem ismerünk. Na most lehet lepontozni.
Ha sokat lógsz csajokkal, akkor szoknyapecérnek tûnsz, pláne ha "bújós" alkat vagy (pl. gyakran ölelgeted a barát kategóriás csajokat is), olyan mintha minden csajra hajtanál. Ha a stílusod flörtölõs, az mégjobban ráerõsít erre. Ha barátoknak, rokonoknak is õszintén megmondod hogy szereted õket (ugye sokmindenkit lehet szeretni, és nem csak a szerelem szeretés), akkor egyenesen botrányos mértékben nem hiszünk neked mi csajok. Ha ilyenekkel nincs probléma, akkor vagy más a hiba, de ez a legegyszerûbben felhozható érv, vagy komolytalannak tûnsz a szemükben, olyannak aki nem érett meg egy kapcsolatra. És persze csatlakozom az elõttem szólóhoz: írásjelek, mondatközi és mondatvégi tagolás... V.
Hogyhogy hogy változtass? Ne ölelgess olyan csajt, aki nem a barátnõd, ennyi. Így ugyanis nem fognak komolyan venni. Ha egy lány tetszik, és flörtölsz vele, akkor annak az érintésnek legyen meg a jelentõsége, nem kell rögtön karolgatni, épp csak véletlenül kicsit hozzáérni a vállához, könyökéhez, ilyesmi. Ez sokkal izgibb egy lánynak ismerkedéskor, mintha állandóan belékarolnak, átölelik, mert az már túl bizalmaskodó. És légyszi írj már úgy, hogy ki lehessen hámozni a mondataid értelmét, tudod, vesszõ... Biztos ismered a híres idézetet ("A királynõt megölni nem kell félnetek jó lesz...")
A kérdező hozzászólása: nem vagyok büdös és jópasi vagyok max egy kicsit félénk de inkább csajozós aki sokat haverkodik csajokkal :D lehet nembirnak eligazodni rajtam mit akarok tölük?
A kérdező hozzászólása: nah de ezen hogy változtassak? hát ha ölelgetem a csajt az jó nekemis :D én élvezem bár én néha akiket ölelgetek én arra ráishajtanék , de mivel ökis beszállatak ebbe a játékba, hogy ölelgetnek ezért nemtudom, hogy engem mikor vesznek komolyan :(
A kérdező hozzászólása: nem ismerem és nemis nagyon értem, jólvan megpróbálok változtatni ezen , de az hogy néz már ki hogy a könyökét megpiszkálom egy ujjal? olyan mintha azt hinné, hogy undorodok töle.
De miért kell értetlenkedni? Nem azt mondtam, hogy egy ujjal "piszkáld" a könyökét, hanem, hogy pl. beszélgetés közben csak úgy, mintegy véletlenül meg-megérinted a vállát, könyökét.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol lehet értelmes, intelligens uralkodni vágyó lányokat megismerni?

24 éves srác vagyok aki olyan kapcsolatot keres amiben megélheti azon vágyát,hogy egy hölgynek behódoljon és alárendelje magát.. Tudom,hogy ez nem ismerkedős oldal de ha vannak olyan lányok itt akik kedvelnének egy ilyen viszonyt,vagy beszélnének róla szívesen venném ha írnának. Nem kell okosságokat és szellemes dolgokat írni a témámhoz... én elfogadom azt aki másra vágyik és más gondolkodással bír.. de nem ítélem el,mert elfogadom,hogy mindannyian mások vagyunk.. más álmokkal.. :) ( smpixie,ashrak oldalakat próbáltam.. de elvétve találok csak olyan lányt aki ezt nem pénzért vállalja hanem azért,mert élvezné és szeretné ha lenne egy ilyen viszonya... )

Köszi előre is :)

9

Szikrázik a levegő két ember között, az milyen érzés, mit érez abban a pillanatban ket ember?

11

Van a gimiben egy fiú akibe őrülten szerelmes vagyok, és az egyik barátnőm össze akar vele hozni de nem tudom h hogyan, és most azon vergődöm h elmodjam-e neki vagy sem?

13 évesek vagyunk szinte mindenben különbözü, de pont ez tetszik benne, ő még nem tud semmit persze. Meg volt h flörtölt velem, meg már filmeztünk is együtt, aztán hatásszünet és megint elkeztünk csetelni és ,egint hatászünet. Mért van ez? Honnan tudom h tetszek-e neki?

1

Hogyan kell csokolozni vagyis jol csokolni inkabb? Smarolni?

4

Ez most mi? Megrémisztetem volna?

Hétfőn egy buszon utaztam az egyik lány ismerősömmel, aznap még rám is írt face-en. Azóta beszélgetünk, elhívtam szerdán randira. Igen mondott. Tegnap hazakísértem a busztól, amikor előtte voltunk Õ megölelt, én pedig megpusziltam. (csak arcon). Azóta kicsit félénkebben ír face-en is. Meg kérdezte hogy mi volt ez a puszi, mert ő meglepődött. ( kellemesen). Na most akkor mivan? Megszeppent a csaj?

6

Mit kéne tennem, hagyjam vagy próbáljam meg újra?

Van egy lány akit szeretek. 2 éve majdnem összejöttem vele de sajnos elszúrtam nem mutattam ki eléggé, hogy mit szeretnék tőle. Összejött egy másik sráccal jártak 1,5 évig, nemrég szakítottat. De most nem tudom, hogy mit kéne tennem megint megpróbálni meghódítani mert nagyon jól elvoltunk régen is, és most is bár keveset találkozunk de ezt megoldanám.

11

Mit csináljunk?

Légyszíves olvassátok el...

Van egy weboldal,ahol megismerkedtem egy normális pasival.
Külföldön lakik,de nemsoká Magyarországra jön-miattam. (igazából kikapcsolódni is...)
Hajdú-Biharban lakok,ő 'Pestre jön és szállodában száll meg. (mivel nem egyedül lakok,nem is tudnám fogadni)
Megbeszéltük,hogy egy teljes napot együtt töltünk és mondta,hogy maradhatok estére. Nyilván rákérdeztem,hogy ezt azért írja,mert szexelni szeretne? És azt írta,hogy nem zárkózna el a gondolattól mert csinosnak és gyönyörűnek tart,viszont soha nem tenne olyat,ami nekem rosszul esik. Szóval foglalhat 2 külön szobát is...
A kérdés:mit csináljunk egész nap,főleg,hogy nem is vagyok 'pesti??
Elvileg októberben jön,szóval hideg lesz.

8

Ennyi korkülönbség sok?

Én 15 vagyok jövő nyáron leszek 16.
A csaj most lesz 17.
Én már érettebb vagyok a koromnál.
A 14-15 éves lányok szerintem azért nem vonzzanak mert komolytalanok szinte nem normálisak.

2

Nagyon nagy ez a korkülönbség?

Én 18 éves vagyok de egy 14 éves lány tetszett meg,kinézetre nem lenne baj mert ő éretteb a koránál én meg nem igazán,későnérő vagyok babapofival meg szőrtelen arcal de akkor is ez 4 év...papíron ez elég soknak tűnik...ti mit gondoltok ??

9

Mi volt az eddigi legcikisebb randitokon? :DD

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!