Találatok a következő kifejezésre: A csaj hogy én olyan tipus (1 db)

A csaj elhajt hogy én olyan tipus vagyok aki nem szeret mit tegyek?

A csajok elhajtanak olyan dumával hogy én olyan tiipus vagyok aki ha aztmondom hogy szeretem akkorse hiszi el és ezért nemakar tölem semmit ezt már vagy 4 lány is mondta nekem :( mit kéne tennem igy sose találok csajt meg szerezni se tudok :(

Legjobb válasz: Elõször használj picivel több írásjelet, mert ez így értelmezhetetlen, másodszor meg nyílván azt, amit mondanak. Csúnya vagy, bunkó, félénk, büdös, nem tudom, kérdezd meg a barátaidat, vajon mi lehet a gond. Honnan tudjuk? nem ismerünk. Na most lehet lepontozni.

Elõször használj picivel több írásjelet, mert ez így értelmezhetetlen, másodszor meg nyílván azt, amit mondanak. Csúnya vagy, bunkó, félénk, büdös, nem tudom, kérdezd meg a barátaidat, vajon mi lehet a gond. Honnan tudjuk? nem ismerünk. Na most lehet lepontozni.
Ha sokat lógsz csajokkal, akkor szoknyapecérnek tûnsz, pláne ha "bújós" alkat vagy (pl. gyakran ölelgeted a barát kategóriás csajokat is), olyan mintha minden csajra hajtanál. Ha a stílusod flörtölõs, az mégjobban ráerõsít erre. Ha barátoknak, rokonoknak is õszintén megmondod hogy szereted õket (ugye sokmindenkit lehet szeretni, és nem csak a szerelem szeretés), akkor egyenesen botrányos mértékben nem hiszünk neked mi csajok. Ha ilyenekkel nincs probléma, akkor vagy más a hiba, de ez a legegyszerûbben felhozható érv, vagy komolytalannak tûnsz a szemükben, olyannak aki nem érett meg egy kapcsolatra. És persze csatlakozom az elõttem szólóhoz: írásjelek, mondatközi és mondatvégi tagolás... V.
Hogyhogy hogy változtass? Ne ölelgess olyan csajt, aki nem a barátnõd, ennyi. Így ugyanis nem fognak komolyan venni. Ha egy lány tetszik, és flörtölsz vele, akkor annak az érintésnek legyen meg a jelentõsége, nem kell rögtön karolgatni, épp csak véletlenül kicsit hozzáérni a vállához, könyökéhez, ilyesmi. Ez sokkal izgibb egy lánynak ismerkedéskor, mintha állandóan belékarolnak, átölelik, mert az már túl bizalmaskodó. És légyszi írj már úgy, hogy ki lehessen hámozni a mondataid értelmét, tudod, vesszõ... Biztos ismered a híres idézetet ("A királynõt megölni nem kell félnetek jó lesz...")
A kérdező hozzászólása: nem vagyok büdös és jópasi vagyok max egy kicsit félénk de inkább csajozós aki sokat haverkodik csajokkal :D lehet nembirnak eligazodni rajtam mit akarok tölük?
A kérdező hozzászólása: nah de ezen hogy változtassak? hát ha ölelgetem a csajt az jó nekemis :D én élvezem bár én néha akiket ölelgetek én arra ráishajtanék , de mivel ökis beszállatak ebbe a játékba, hogy ölelgetnek ezért nemtudom, hogy engem mikor vesznek komolyan :(
A kérdező hozzászólása: nem ismerem és nemis nagyon értem, jólvan megpróbálok változtatni ezen , de az hogy néz már ki hogy a könyökét megpiszkálom egy ujjal? olyan mintha azt hinné, hogy undorodok töle.
De miért kell értetlenkedni? Nem azt mondtam, hogy egy ujjal "piszkáld" a könyökét, hanem, hogy pl. beszélgetés közben csak úgy, mintegy véletlenül meg-megérinted a vállát, könyökét.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért lehet az, hogy ha valaki nagyon szerelmes, és megállapitja, egy napon, hogy /végre! / az a másik is szereti, megváltoznak az érzései. És eltünik a szivéből az a csodás, nagyon varázsos érzés? Ill. átalakul, csökken.

Nem látok nem hallok, repkednek a pillangók,ilyen szerelmes még soha életemben nem voltam. Alig tudok valamit csinálni, lefogytam. Annyira vágyom rá, és végül elkezd szemezni velem, a mennyekben járok, /és úgy látom ő is: Ezt már hetek óta érzem!/
Másfél éve ismerem, de ezután az ominózus eset után még nem tudtunk beszélgetni. Emiatt azon az estén nagyon aggódtam, természetesen átrágtam magam minden apró mozzanaton, hogy hol rontottam el. Sok vivódás után végül megnyugodtam, mert arra a következtetésre jutottam, hogy valójában nem lehet baj, Õ továbbra is "kedvel"!!
És itt jött a fordulat, Innentől kezdve megváltoztak az érzéseim.
/Azt mondják, nem jó, ha egy fiú megérzi egy nőn, hogy az szereti, mert akkor már nem is érdekes./

Én nem szeretnék igy járni, én egy nő vagyok..!! Nem akarom, hogy megváltozzanak az érzéseim! Hiszen erre vágyom már fél éve! Eddig szinte mindig csak rá gondoltam, vele ébredtem és aludtam el.
Megmondanátok, hogy ez a változás természetes? Vagy hogy mi történik velem?
Mit tehetek?

4

Hogyan mondjam le a találkozót/randit?

Sajnálom nagyon a dolgot, de egy nem várt helyzet jött elő. Nem akarok senkit úntatni a részletekkel. Lényeg, hogy egy lánnyan "lett volna" találkozóm.
Hogyan mondjam meg neki, hogy ne legyen sértődés, és hogy ne higyje azt, hogy nem kedvelem?

11

Lányok valaki beszélgetni? F/24

1

Miért ítélnek el amiatt, hogy csak nettó 350 felett kereső, 18-25 éves pasikkal ismerkedem?

Nem a pénzükre hajtok, azt megkeresem magamnak, a randikon is hajlandó vagyok fizetni. Egyszerűen csak úgy látom, hogy a méltóság ott kezdődik, hogy kb. ennyit megkeres az ember. Vagy legalább van terve egy jó vállalkozásra.

21/L

89

Ez megvan játszva, vagy tényleg vannak ilyen csajok? (videó)

http://www.youtube.com/watch?v=0iyeUcFKRv4

A videóban annyi van(aki nem értene angolul) hogy a srác megkérdezi, hogy megadná-e a számát a lány, és elmennének-e vacsorázni, vagy valami bárba, és akkor lerázza a csaj, hogy Õ nem szokott senkivel randizni. Mikor erre a gyerek fogja magát, és megmondja, hogy "nem szoktam mégegyszer megkérdezni, de biztos nem akarsz jönni?" mikor beül a kocsijába, és látja a csaj kérdi "Ez komolyan a te autód? Ekkor hirtelen meggondolja magát a csaj, hogy "igazából van egy bár itt nem messze...")

Ilyen lányok tényleg vannak, vagy megjátszott kamu lenne?

6

Sátánista hívőként van esélyem szerintetek egy nagyon vallásos konzervatív katolikus csajnál?

Nem olyan sátánista vagyok mint amit a média hazug aljas módon elferdítve táplál az agy mosott való világon nevelkedett emberekbe.

24

Lehet valahol 18 év alatti meleg srácokkal ismerkedni személyesen Bp-en?

Minden nálam fiatalabb (27 alatti) meleg srác érdekel, legalábbis a helyesek, csak a 18 alattiak azok, akiket például meleg helyekre nem engednek be.

10

Fiúk! Nektek bejön ha egy lány grunge stílusban öltözködik?

5

Nem gaz ha a no kezdemenyez, o teszi meg azt a bizonyos lepest? Tetszik egy srac, es talan en is neki, ugy jon le. Viszont nem tudja hogy nincs baratom- valoszinu azt hiszi hogy van. Kezdemenyezhetek nala valahogy?

Mondjuk ha irok neki ?

12

Honnan tudjam, hogy a fiúbarátom csak kavarni akar velem vagy kapcsolatot?

Eddig barátok voltunk (már 1 éve), jól elbeszélgettünk, találkozgattunk, aztán egy ideje szakítottam a pasimmal, és most áthívott magához filmezni estére. Azt akarta, hogy aludjak is ott, de eljöttem. El kellett jönnöm, mert tuti kezdeményezett volna valamit, egyértelmű volt a helyzet. Csak azt nem tudom, hogy mit akar tőlem. Csak kavarni, vagy többet is,kapcsolatot? Mert ha kavarnánk, akkor én biztos belezúgnék, és az nagyon rossz lenne, ha nem akarna kapcsolatot... Szóval a szimpla kavarásban nem lennék benne. De honnan tudjam, hogy mit akar?
20/L

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!