Találatok a következő kifejezésre: A csaj hogy én olyan tipus (1 db)

A csaj elhajt hogy én olyan tipus vagyok aki nem szeret mit tegyek?

A csajok elhajtanak olyan dumával hogy én olyan tiipus vagyok aki ha aztmondom hogy szeretem akkorse hiszi el és ezért nemakar tölem semmit ezt már vagy 4 lány is mondta nekem :( mit kéne tennem igy sose találok csajt meg szerezni se tudok :(

Legjobb válasz: Elõször használj picivel több írásjelet, mert ez így értelmezhetetlen, másodszor meg nyílván azt, amit mondanak. Csúnya vagy, bunkó, félénk, büdös, nem tudom, kérdezd meg a barátaidat, vajon mi lehet a gond. Honnan tudjuk? nem ismerünk. Na most lehet lepontozni.

Elõször használj picivel több írásjelet, mert ez így értelmezhetetlen, másodszor meg nyílván azt, amit mondanak. Csúnya vagy, bunkó, félénk, büdös, nem tudom, kérdezd meg a barátaidat, vajon mi lehet a gond. Honnan tudjuk? nem ismerünk. Na most lehet lepontozni.
Ha sokat lógsz csajokkal, akkor szoknyapecérnek tûnsz, pláne ha "bújós" alkat vagy (pl. gyakran ölelgeted a barát kategóriás csajokat is), olyan mintha minden csajra hajtanál. Ha a stílusod flörtölõs, az mégjobban ráerõsít erre. Ha barátoknak, rokonoknak is õszintén megmondod hogy szereted õket (ugye sokmindenkit lehet szeretni, és nem csak a szerelem szeretés), akkor egyenesen botrányos mértékben nem hiszünk neked mi csajok. Ha ilyenekkel nincs probléma, akkor vagy más a hiba, de ez a legegyszerûbben felhozható érv, vagy komolytalannak tûnsz a szemükben, olyannak aki nem érett meg egy kapcsolatra. És persze csatlakozom az elõttem szólóhoz: írásjelek, mondatközi és mondatvégi tagolás... V.
Hogyhogy hogy változtass? Ne ölelgess olyan csajt, aki nem a barátnõd, ennyi. Így ugyanis nem fognak komolyan venni. Ha egy lány tetszik, és flörtölsz vele, akkor annak az érintésnek legyen meg a jelentõsége, nem kell rögtön karolgatni, épp csak véletlenül kicsit hozzáérni a vállához, könyökéhez, ilyesmi. Ez sokkal izgibb egy lánynak ismerkedéskor, mintha állandóan belékarolnak, átölelik, mert az már túl bizalmaskodó. És légyszi írj már úgy, hogy ki lehessen hámozni a mondataid értelmét, tudod, vesszõ... Biztos ismered a híres idézetet ("A királynõt megölni nem kell félnetek jó lesz...")
A kérdező hozzászólása: nem vagyok büdös és jópasi vagyok max egy kicsit félénk de inkább csajozós aki sokat haverkodik csajokkal :D lehet nembirnak eligazodni rajtam mit akarok tölük?
A kérdező hozzászólása: nah de ezen hogy változtassak? hát ha ölelgetem a csajt az jó nekemis :D én élvezem bár én néha akiket ölelgetek én arra ráishajtanék , de mivel ökis beszállatak ebbe a játékba, hogy ölelgetnek ezért nemtudom, hogy engem mikor vesznek komolyan :(
A kérdező hozzászólása: nem ismerem és nemis nagyon értem, jólvan megpróbálok változtatni ezen , de az hogy néz már ki hogy a könyökét megpiszkálom egy ujjal? olyan mintha azt hinné, hogy undorodok töle.
De miért kell értetlenkedni? Nem azt mondtam, hogy egy ujjal "piszkáld" a könyökét, hanem, hogy pl. beszélgetés közben csak úgy, mintegy véletlenül meg-megérinted a vállát, könyökét.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek egyetemistaként tolakodó lenne egy lánnyal (hallgatótárs) beszélgetést kezdeményezni? Legtöbben a bulikon ismerkednek, én azonban nem vagyok egy nagy partyarc.

8

Szerintetek mit kéne tennem? (bővebben)

Szóval van egy fogjuk rá jó haverom de nem bírom mert k/rva nagy arca van csak akkor jó fej ha visszább vesz az arcából. Egyszerre több csajnál próbálkozik de az egyik nekem is bejön és mivel ő néha k/rvára segg úgy gondoltam elhalászom előle (meg úgy érzem hozzám jobban is illene mint hozzá) jó ötlet ?

10

Lányok, van valakinek kedve ismerkedni? 17éves vagyok. Többi lent.

Nekem a belső a legfontosabb és az fog meg egy lányban.

11

Lányok, valaki ismerkedni? Nem szexre gondoltam.21/F

5

13 évesen hogy lehet legjobban velem egykorú lányokat hódítani?

26

Miért van az, hogy a pasiknak sms-ben akkora bátorságuk van, élőben meg köszönni is alig mernek?

Most nem általánosítani szeretnék, de már a harmadik pasival van úgy, hogy bombáznak sms-ben, aztán ha meglátnak vagy úgy tesznek mintha nem lennék ott, vagy félve odaköszönnek és elkapják a szemüket? Buliban egy kis alkohol után persze megváltozik a helyzet, de ez megint más.
Ennyire ijesztő lennék?

13

Szeretném magamból kihozni a maximumot, külsőleg, belsőleg, és végre el akarom érni, hogy jó kisugárzásom legyen, amit a fiúk is észrevehetnek! Hogy csinálhatnám?

Kategóriatévesztésért bocsánat, azt jelezzétek nyugodtan! Nem találom magam szépnek, jóindulattal az átlag legalacsonyabb része vagyok, és szeretném kihozni a maximumot! Benne lenne valaki, hogy küld privát üzenetet, és én küldök neki képet, illetve tudna-e segíteni abban, hogyan építhetnék fel stabil, jó, nomeg persze vonzó kisugárzást? Nagy részben a külsőm miatt vagyok önbizalomhiányos. Hiszen az orromat nagyon nem szívlelem, amint lehetőségem lesz rá, plasztikai beavatkozásnak vetem alál.16 éves lány vagyok, jó gimnáziumban tanulok, és a jegyeim is jók, tanulok, viszonylag rendezett a magánéletem, de már mondta egy srác osztálytársam, hogy mindig feszült vagyok...ezért is szeretnék változtatni. Minden segítséget szívesen vennék!

7

Mi a véleményetek, milyen a külsőm, ez alapján lenne esélyem a nőknél? KÉP

http://kepfeltoltes.hu/130922/1010057_655641627799295_134947..

21

Meg kellett volna csókolnom?

Van egy lány, akivel először suliban már találkoztam és beszélgettünk, majd elmentünk egy másik nap külső helyszínre (tekinthetjük 2. találkozásnak vagy 1. randinak).

Jól elbeszélgettünk, eléggé megnyílt nekem.
Vicces voltam + egy "játékot" is eljátszottam vele ami bejött neki :)
Na szóval mikor végeztünk elkísértem haza egy bizonyos pontig. Mielőtt elindultunk láttam egy rágót bekapott.
Ez jel akart lenni számomra?
Én puszival búcsúztam el tőle, mivel a következő randin szeretnék a csókra térni.
Elrontottam? Mi a véleményetek?
Főleg lányok válaszát várom ;)

7

Hogy jön össze 2 ember?

Még sose volt barátom, és halvány foggalmam nincs hogy megy ez. Szóval hogy történik a dolog? Megbeszélitek, vagy csak spontán csók és akk onnantól tudjátok h kölcsönös az érzés? Milyen gyakran van randi? Ki hivjon el kit? 15 évesen gáz h ennyire tudatlan vagyok? :P

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!