Találatok a következő kifejezésre: A csaj hogy (4318 db)

A barátomnak van egy gyönyörű barátnője Mutatta valamelyik nap róla képet és emlékeztem rá hogy valahol. Tegnap láttam ezt a csajt az ócsai úton. Hogy mondjam el a barátomnak hogy Prostituált a csaj. Hogy válasszam el tőle a csajt?

Legjobb válasz: Figyeld ki hogy a csaj mikor melózik és egyszer teljesen véletlen lassan autózz el azon a környéken át haveroddal. Ha elmondod neki talán el se hinné, vagy ha számon kéri a csajt letagadhatja, és még veled lenne miatta balhé. A tetten érés a legjobb mód.

Figyeld ki hogy a csaj mikor melózik és egyszer teljesen véletlen lassan autózz el azon a környéken át haveroddal. Ha elmondod neki talán el se hinné, vagy ha számon kéri a csajt letagadhatja, és még veled lenne miatta balhé. A tetten érés a legjobb mód.
Miért akarsz kavarni? Mert a csaj szebb nálad? Ahhoz sincs semmi közöd, ha prosti. Néha nagyobb szopás, amit te csinálsz a munkahelyeden, mint amit egy útszéli csinál.
Én meg meggyõzõdnék róla, hogy ez a lány tényleg az a lány-e. Mert ha csak feleslegesen kavarod a [email protected] bizonyíték nélkül, akkor érthetõ okokból megválsz egy baráttól.
Miért vagy ebben olyan biztos? Szerintem konkrétan ne mond el amit tudsz, hanem csak intsd õt óvatosságra a csajjal kapcsolatban!
Nagyon egyszerû! Fogd a barátodat, és sétáljatok ki az Ócsai útra. Ha igaz, hogy ott van a barátnõje, akkor bingó, ha nem, hát fizesd be egy köre.
A kérdező hozzászólása: nem fogom meg csinálni!!!!!
Hát látom ne fog téged semmi józan válasz megakadályozni abban, hogy erõvel is kavard a [email protected]! Te már úgyis eldöntötted, hogy márpedig szét fogod õket választani! Akkor csinálj azt, amit akarsz, csak egyet nem értek, hogy mi a fenének írsz ki ide kérdést, ha úgyis tudod, hogy mit fogsz csinálni?!
A kérdező hozzászólása: a barátom nem hinném hogy strici lenne. Amúgy hallottam olyat hogy a pasi azért szakított a párjával mert szerelmes leveleket kapott másoktól.
A kérdező hozzászólása: mi lenne ha a barátaimat meg kérném hogy írjon nekik szerelmes leveleket és ha a barátom megtudja a leveleket és szakít vele és mielõtt elmondanám neki hogy mivel foglalkozik.
Probálj meg ne beleavatkozni! Lehet, hogy a barátod a stricije és ö futtatja ill szedi el a pénzét. Ha nem, majd a stricije el fogja választani öket egymástol, ne félj.
És ha épp buliból ment haza? Lehet, hogy csak várt valakit, akivel meg volt beszélve, hogy hazaviszi kocsival. Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Egyébként is, ha tényleg prosti lenne, az is magánügy. Kivéve akkor, ha a párod is hozzá jár, mert abban az esetben tartozik rád is a dolog. Errõl megbizonyosodhatsz könnyedén. Viszont nem ajánlom, hogy a párodnak elmeséld, hogy prosti a csaj, mert abból nem biztos, hogy jól kerülsz ki.
A kérdező hozzászólása: a csaj vasadon lakik és kötve hiszem hogy hazafelé ment mert reggeli órákban láttam a csajt amikor ki szoktak állni a csajok.
Szerintem valahogy add tudtára, hogy mi a helyzet. Akár egy erre a célra készített e-mailcímrõl való levéllel.
Kicsit zavarosan irtad, hogy merre is láttad a csajt? Melyik településen van ez az ocsai ut? Biztosan azért járt arra, vagy csak esetleg arrafelé lakik? Megkérdezted töle, hogy téged bevállal-e?
A kérdező hozzászólása: ezt onnan tudom hogy van egy település Ócsa mellett hogy Bugyi és oda Járok Dolgozni és a munkahelyemre csak úgy tudok menni hogy érinti a Ócsai utat és tegnap láttam kint állni a csajt. Csak innen tudom.
En azt mondanam, hogy hagyd a fenebe, az o dolguk, hogy mennyire oszintek egymashoz. Viszont azt tudom, hogyha en lennek erintett, akkor azt akarnam, hogy ha valaki tud valamit, akkor mondja el nekem is. Bizonyosodj meg arrol 110%-ra, hogy tenyleg azt a csajt lattad/latod! Aztan mondd el a baratodnak. De ne bantodj meg, ha esetleg nem hisz neked. Termesztes vedelmi oszton.

Hogyan veszed ra a csajt hogy sexeljen?

most arra gondolok hogy egy sexpartnert akarsz magadnak az a barati korodbol,vagy elmesz egy buliba hogyan kozlod hogy mit szeretnel persze ugy hogy sikerrel jarj,mert ha rosszul kozzelitsz akkor vege,vagy valamifele talalkozon kiszemelsz egy csajt akit jol megdugnal.

Legjobb válasz: nekem az a bulis módszerem, hogy ott összemelegedek egy csajjal, és ha engedi hogy sunázzam, akkor már többet is enged akkor este. Sok csaj után már látni fogod egy csajról rögtön hogy egy ringyó vagy komoly kapcsolatot keres.

nekem az a bulis módszerem, hogy ott összemelegedek egy csajjal, és ha engedi hogy sunázzam, akkor már többet is enged akkor este. Sok csaj után már látni fogod egy csajról rögtön hogy egy ringyó vagy komoly kapcsolatot keres.
pénzért kapsz szõkét, feketét, barnát...
beszélgetsz vele...mostmár rátérhetünk a lényegre? és mentek szobára...
.."s ha engedi, hogy sunázzam"... Még egy idióta aki a napiszaron éldegél...
elõször is kell egy csaj akinek tetszel.. ha már beszélgettek onnantól kezdve egyszerü a dolog.. mondj neki szépeket dicsérd meg a haját meg stbstb csak ne vidd túlzásba mert azt nem szeretik.. és ha ugy érzed hogy tetszik neki a dolog akkor kapd le és ha minden jól megy pár percen belül más szúrhatod is.
hát azt nem tudom, hogy más lányok hogy reagálnak ilyesmire, de nekem egyszerûen elmondta egy haverom, h tetszek neki, kipróbálná velem, én meg elmondtam neki, hogy oké, mert úgyis hiányom van....ennyi nem kell körítés meg ilyen marhaságok...ha nemet mond a lány, akkor nemet mondott volna körítéssel is... 20/L
20/L Igazad van.Én soha nem értettem, hogy miért kell olyan nagy feneket keríteni a dolgoknak.Elvileg a lányok is ugyanúgy szeretik, mint a fiúk.Ha tudja a lány, hogy megbízható a fiú, akkor szerintem nyíltan is megbeszélhetik egymással, sértõdés nélkül.
Lehet, én tudom rosszul, de a sunázás nem magát a szexet jelenti? Én úgy hallottam.

Hogyan kell bókoni a csajoknak, hogy ne legyen ilyestő, nyomulós? 2 évvel idősebb csajról van szó

Legjobb válasz: Gondolj bele: bókolsz a csajnak... Hányan bókolnak még rajtad kívül? Valószínûleg sokan... A barátod következõ tanácsa valószínûleg az lesz, hogy akkor nyûgözd le valamivel... ez is az elõzõ kategória... Hogyan udvarolj neki? Röviden: legyen olyan vonzó az életed, hogy a csaj részese akarjon lenni... demonstrálj olyan értékeket, amik számodra és számára egyaránt fontosak, ha lehet, mindezt indirekten (pl. ne magad dicsérd, hanem valaki téged...)

Gondolj bele: bókolsz a csajnak... Hányan bókolnak még rajtad kívül? Valószínûleg sokan... A barátod következõ tanácsa valószínûleg az lesz, hogy akkor nyûgözd le valamivel... ez is az elõzõ kategória... Hogyan udvarolj neki? Röviden: legyen olyan vonzó az életed, hogy a csaj részese akarjon lenni... demonstrálj olyan értékeket, amik számodra és számára egyaránt fontosak, ha lehet, mindezt indirekten (pl. ne magad dicsérd, hanem valaki téged...)
Tudod mi állna jól neked? A farkam... Ez szerintem így korrekt és egyértelmû
Én teljesen normálisan beszélgettem a barátnõmmel amikor elsõnek találkoztam vele, és 2 évvel idõsebb. ha magad adod és az tetszik neki akkor nincs semmi gond. Egy 30as lánynak ugyanúgy kell bókolni mint egy 20asnak. Az már más, hogy gyereknek néz e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: én 15vagyok õ17 még nem volt barátnõm, de már tõbb csajnál is probálkoztam de sikertelenül, , , , ezért irtam ki a kérdést mert most nem akarom elrontani......
A lényeg az, hogy egy kicsit szólj be neki, miközben bókolsz... ezzel elveszed mindkettõ élét egy kicsit... Bár a kérdés, hogy minek akarsz bókolni és beállni a sorba a többi pasi közé, aki bókolni akar neki?
A kérdező hozzászólása: egyik haverom mondta hogy kezdhetnék bókolni egy kicsit a csajnak.
A kérdező hozzászólása: hogyan udvaroljak neki??????
Sajna, de nagyon nehéz lesz ebben a korban. Ha nem nézel ki 18-nak nincs sok esélyed. Ha 20, 22 lenne a helyzet sokkal esélyesebb lenne.

Azt látom, hogy amerikában a fiatal csajok szinte bármelyik pasival elmennek randizni, hátha megismerik és ha nem is annyira jön be a pasi, de talán megtetszhet nekik. Nálunk miért nem ilyenek a csajok, hogy elmennének sok pasival randizni?

Itt rögtön egy perc alatt hűvösre teszik a lányok a pasikat, ha nem kell, nem adnak egy pici esélyt sem, hogy hátha sikerülne a pasinak elkápráztatni a csajt. Így tényleg csak azt érik el, hogy ha még egy randira sem mennek el a pasival, hogy leribancozzák őket. Minek kell ennyire válogatósnak lenni?

Legjobb válasz: :D Az apám elhagyott minket te gyik... :D Itt vernyogsz, semmivel nem vagy jobb nálam, csak azért mert képes vagy kiírni egy ilyen önsajnálós kérdést... Nem vagyok elkényeztetve, még csak pláne szép sem vagyok. Azt mondtam, hogy az emberek válogatnak, akkor is ha te nem akarod. Egyébként meg nem tudom mi bajod van. Én szóba állok bárkivel. De ha nem jön be, nem fogom fölöslegesen azzal áltatni, hogy persze öcsém, abszolút nem lesz gond, hogy zsíros a hajad vagy büdös vagy. Ez korrektség, nem bunkóság. Vagy te talán jobban éreznéd magad, ha elmennél egy csajjal randira, aki végig bájolog rád, aztán a randi végén közli, hogy hát igazából elsõre se tetszettél e.talán, de gondoltam hátha van egy rakás pénzed, de mivel az sincs, és különösebben szimpatikus se vagy, itthagylak a búsba? Ejha, micsoda vonzó lehetõség. Hát akkor engem inkább küldjön el vki az elsõ öt percben, képes vagyok elviselni, nem úgy mint egyesek. És mielõtt : igen, engem is utasítottak már vissza, nem egyen, mégse itt rinyálok, hogy jajj istenem, amerikában sokkal jobb... Különben ha ennyire jobb ott, menj és költözz ki.

:D Az apám elhagyott minket te gyik... :D Itt vernyogsz, semmivel nem vagy jobb nálam, csak azért mert képes vagy kiírni egy ilyen önsajnálós kérdést... Nem vagyok elkényeztetve, még csak pláne szép sem vagyok. Azt mondtam, hogy az emberek válogatnak, akkor is ha te nem akarod. Egyébként meg nem tudom mi bajod van. Én szóba állok bárkivel. De ha nem jön be, nem fogom fölöslegesen azzal áltatni, hogy persze öcsém, abszolút nem lesz gond, hogy zsíros a hajad vagy büdös vagy. Ez korrektség, nem bunkóság. Vagy te talán jobban éreznéd magad, ha elmennél egy csajjal randira, aki végig bájolog rád, aztán a randi végén közli, hogy hát igazából elsõre se tetszettél e.talán, de gondoltam hátha van egy rakás pénzed, de mivel az sincs, és különösebben szimpatikus se vagy, itthagylak a búsba? Ejha, micsoda vonzó lehetõség. Hát akkor engem inkább küldjön el vki az elsõ öt percben, képes vagyok elviselni, nem úgy mint egyesek. És mielõtt : igen, engem is utasítottak már vissza, nem egyen, mégse itt rinyálok, hogy jajj istenem, amerikában sokkal jobb... Különben ha ennyire jobb ott, menj és költözz ki.
Ha olyan kövér lennék, mint az amerikai lányok - én tényleg voltam amerikában és láttam tényleg ameriaiakat, nem csak a tévébõl, mint te gondolom - akkor én se válogatnék... De amíg én adok magamra, mind belsõre és külsõre, addig nem érem be egy lúzerrel. Már bocs. Az igénytelen embernek én akkor se adok esélyt, ha jófej. Igénytelen. 20L
Mert a magyarok szemetek :S
Én vagyok, aki beoltott téged. Mai józanabbik válaszom: Öcsém, még mindig azt mondom, ha nem tetszik, húzzál el. De általánosítgatással francra se mész, de komolyan. Én 20 éves lány vagyok. Tudok fõzni, mert anyukám napi 12 órát melózik, és ha nem akartam éhen pusztulni, vagy egész nap szendivcseket enni, meg kellett tanulnom. Továbbá az én szüleim normálisak voltak, úgyhogy vasszigorral belémverték, hogy muszáj takarítani, különben egy undorító senkiházinak fogok tûnni. Hihetetlen mi, hogy a beszûkült látásodon kívül, ami a KOLLÉGIUMRA korlátozódik, élnek normális lányok is. Sportolok, tanulok, van nyelvvizsgám, értek annyit a varráshoz is, hogyha kiszakad egy zseb, vagy leszakad egy gomb, hogy varrjam vissza, de kötve hiszem, hogy te arra vágysz, hogy a feleséged kötögessen neked sálat, de tudodmit, ha a barátom kitalálná, a kedvéért azt is megtanulnám, mert nem nagy kunszt. Õ spec a sütiket imádja, szóval azt szoktam neki sütni. Jah és egyetem mellett én dolgozok is, mivel szükségem van pénzre, és nem a pasimról fogom legombolni, ennyi önbecsülésem van. De ha már így kapálózól, hogy milyenek a mai nyafka r.ibancok - akikrõl ugyanúgy megvan a véleményem, mint neked - akkor nézzél már szét a 40 kilós kis b.zuk közt. A mai pasik töketlen balf.aszok, egy rohadt égõt nem tudnak kicserélni, semmihez nem értenek a rajoskodáson kívül, nem sportolnak, SEMMI férfiasság nincs bennük. EZEKRE én nem mondok igen, számomra ez nem férfi, hanem egy picsogó nyálgép. És én igenis fogok válogatni, mert ha én tudok fõzni, mosni, takarítani és pénzt keresni - és ezen kívül adni magamra, ha megyek randira - akkor egy életcél nélküli szerencsétlennel nem fogok leállni jópofizni. És tudom, nem mindegyik srác ilyen. De nem fogok mindnek esélyt adni, ha már süt róluk, hogy 26-7 évesen marha jól érzik magukat anyuci segge alatt. Nekem nem egy kigyúrt pénzes fukszos rajbarom kell. Nekem egy FÉRFI kell, és az itthon ugyanúgy alig van, mint normális nõ. Egyébként én emiatt sosem siránkoztam, hogy a férfi társadalom kezd elkorcsosulni. Körbenéztem máshol. Nem diszkóban, kollégiumban, plázákban vagy egyéb ilyen rajgyûjtõ centrumban. De nyilván ez egy egyszerû és logikus lépés lenne, ahelyett hogy itt vinnyogsz...
Egyetértek mindennel.Amugy ez a véres bugyi meg tampon tényleg nagyon "menõ" itt nálatok. 22/L(külföldi)
A kérdező hozzászólása: Aztán majd jönnek ide vérzõ ínnyel biztos a lányok megint, hogy ne általánosítsunk és igenis a legtöbb magyar lány tud fõzni. Hát nem tudom, koliban lakok 5 éve egyetemen és most végzek, de eddig akárhány lány szobájában voltam fenn ilyen olyan ügyekbõl, barátkozás, kapcsolat szempontjából, csak 1-2 nél láttam, hogy valaha is fõztek valamit és nem otthonról hozták vagy pizzástól, girosostól rendelték a kaját. Bezzeg a rendetlenség, véres bugyik és tamponok széthajingálás mindnél jobban ment mit a fõzés. De mondom majd jönnek megint az oktatók, a nagyokos lányok, hogy ez nem így van. ÉN EZT LÁTOM MINDEN NAP!
A kérdező hozzászólása: bbi meg nem is lány.
A kérdező hozzászólása: Mindig az ad az embernenk igazat, aki más országból jön ide, külsõ szemlélõje a dolgoknak. Akik itt vannak, ezt tartják helyesnek, fõleg ha nõ nemûek. Ezért kell mindig a dolgokat objektívan szemlélni és nem szubjektívan. Én próbálom így nézni és összehasonlítani más külföldi példákkal, és mindig erre a következtetésre jutok. Csakhát van itt sok mindenki, aki szerint ezek a lányok a jók akik ezt csinálják, a tö
Na ugye, akik lehordták a kedves kérdezõt... most egy külföldi is igazat adott Nekünk, szóval csak nem vagyunk olyan nyomik, mint hiszitek, ink. Ti vagytok szánalmasok! pfff. -, -"
A kérdező hozzászólása: 27. hszóló! Nem mondtam, hogy minden lány ilyen, van kevés kivétel mint amilyen te vagy. De a koliban 17 lányból egyik sem ilyen mint te.
A kérdező hozzászólása: Mármint az a 17 lány, akikhez én járok néha napján.
28. Van barátom. :D Csak te tartasz idegesítõnek, mert fáj az igazság.
Na de látod? Ha nem mindenki ilyen akkor miért általánosítasz? 17 kolis lány. Az most mi mindenki máshoz képest? Biztos, hogy van olyan lány, aki szóba áll veled, csak úgy. De valszeg nem a diszkós öntelt ribik lesznek.
A kérdező hozzászólása: Na akkor leírom érthetõbben, van kb 5 millió nõ magyarországon, ebbõl vagy 1 millió gyerek, 1 millió öreg nyugdíjas(csak hasra ütöttem), na most én s 18-30 közötti korosztályú nõkre gondoltam. Õk vannak pl 1 millióan. ezekbõl kb 990 ezer nem tud semmit amikor már felsoroltunk. Marad egy csekélyke felsõ 10 ezer aki nem ronda, és tud sütni, fõzni stb. Ebbõla 10 ezerbõl vagy 9000 elkelt. Marad még ezer, akik ki tudja hol élnek. Lehet ki sem mozdulnak otthonról, vagy én pl kelet-magyaron élek, õk meg pesten és nyugat-magyaron- szvsz jó esélyem van, hogy nem találok egy ilyet. Ezért mondom ezt a buta általánosítást.
De olyan helyeken szoktál ismerkedni, ami nem szórakozóhely? Mert pl tessék, én normálisnak ítélem meg magam, most, hogy te minek az más kérdés, de én nem járok diszkókba, semmi ilyen helyre... Én ûztem többféle sportot, meg részt vettem különbözõ rendezvényeken, és innen szedtem össze az ismerõseimet, mivel ugye õk hasonló érdeklõdésûek. Azokkal akik nonstop isznak meg buliznak, nem tudok mit kezdeni, így kerülöm õket, és így benne van a pakliban, hogy az is elkerülöm, akit lehet hogy bírnék, de nem fogom tudni kiszûrni a sok srác közül, hogy ki kicsoda?
Azért nem mennek randizni mert biztos nincs meg a kémia, meg a szikra meg a többi baromság, ahogy ez lenni szokott. A nõk TÖBBSÉGÉNÉL(szerencsére nem mindegyik) akkor vagy nyerõ, ha jól nézel ki , ilyen kis nyál gyerek vagy(na most õket sem szabad bántani mert ugye õk az igényesek akik adnak magukra. Most már ez lett szinte az igényesség. Én igénytelen vagyok ezek szerint, de nem izgat). A másik meg, ha van pénzed. Ha valamelyik kategóriába beletartozol, akkor valószínûsíthetõ a kémia, ezáltal mondjuk egy randi/találka is. Hangsúlyozom ez nem általánosítás, de azért mûködni szokott. Abban nem tudom mi a kivitelezhetetlen, ha elmész egy sráccal/csajjal valahova, valami közös programra. Ugyanis ez NEM JELENT SEMMIFÉLE KÖTELEZETTSÉGET. Nyilvánvaló vannak olyan emberek, akiknek nehéz a felfogásuk elutasítás esetén, az egy másik kategória. A mai 40 kilós "igényes" emberkékre visszatérve. Nyilvánvaló, hogy egy ilyen srác nem a többi srácnak nyalja ki magát hanem a csajoknak. Õk meglátnak egy ilyen vadállat testalkatú „férfit” és már szinte alá is fekszenek. Ez szintén nem általánosítás vannak kivételek. Csajok ezt ti rontottátok el, mert egyszerûen nincs igény arra, hogy ki tudjon cserélni egy égõt. Arra van igény hogy jól nézzen ki, szõrtelen legyen, haját vasalgassa, és rinyáljon a tükör elõtt, és mindig trendi legyen, meg ami még ezzel jár. Amikor az elsõ ilyen divatgyerek megjelent akkor kellett volna elküldeni a bánatba, hogy menjen haza és jöjjön vissza normálisan, mint egy férfi. Nem ez történt, mert az emberek többsége birka, és ha a tévében azt mondják hogy most ez a divat, és most ez a FÉRFI, ezt kell szeretni, akkor azt is fogják. Persze a fiatal kislányok nagy részének ilyen kisfiúk kellenek, meg az Alkonyatból a vámpírsrác, aki éjszaka elviszi romantikázni.
A vámpírsrác tényleg jó lenne...:-D
Ugyan nem olvastam végig, de nem diszkóban kell ismerkedni és egyáltalán nem vagyunk mi, magyar nõk utálatosabbak, mint az amerikaiak:) Ismerkedtél te már amerikai, angol nõvel? Ha meg elmegy veled, max sajnálatból:D
Én külföldi magyar vagyok, Ukrajnában élek, 1 éve vagyok Budapesten, mert itt dolgozok.Nagyon rossz véleményem van az itteni nõkrõl.Szánalmasnak tartom, hogy 30-40 éves több gyermekes anyukák nem hogy fõzni, de takarítani se tudnak.Ismerek olyan családokat, akiknek kajára alig van pénzük, de azért az 1300 ft-ot odaadják óránként a takarítónõnek, csak hogy a nõ meg ne mozduljon.Olyan mint "fõzés"-hiányzik a szótárukból.A férfiaknak nagyon rossz dolguk van a párjuk mellett.Nálunk alap, hogy egy lány már fiatalon tud sütni-fõzni, takarít, rendben tartja a házat.22 éves vagyok és kb 13-14 évesen kezdtem tanulgatni fõzni, és még mindig élek, nem halok bele.Komolyan mondom, sokszor csak nézek, hogy ezeket a nõket hogy tudják elviselni.Nem általánosítok, vannak itt is kivételek, csak én még nem találkoztam velük.Ja, és még ahhoz képest, hogy semmit sem csinálnak, még ápolatlanok is sokan.Olyan ruhákba az utcára lépnek, hogy én a házon belül is szégyellném felvenni.Nálunk egy nõ süt, fõz, mos, vasal, takarít és még ezek mellett ápolt és csinos is.Persze akad kivétel, de az kevés.
A kérdező hozzászólása: Tényleg itt vannak meg egy két szomszédos keleti országban a legkönnyûvérõbb nõk. Hányszor és hányszor volt már errõl szó, hogy ide jönnek a nyugatiak csajozni. Plusz még a motel film is arról szól, hogy Hollandián át ide jutottak a pasik csajozni.Híresen cafka a magyar csajok nagy része. Nem véletlen mennek százával Dubauba arab sejket kényeztetni. Aztán meg ha a Fókusz kérdezi, akkor megy a tagadás, hogy õ nem volt ott csak max kirándulni egyet. De a kamerák ha vannak felvételek(sokszor vannak), akkor nem hazudnak, hogy mégis ott volt a lány. De mint tudjuk a magyar lányok álszentek, õk ezt nem vallják be, hogy pénzért mentek subickolni külföldre. Mint ahogy itt a gyk-n is a lányok nagy része ferdít, hogy nem baj ha ilyen meg ilyen a pasi, az még pont jó stb. Aztán élõben meg ha ilyen, akkor kiröhögik és bunkón elzavarják. A másik amit mondott az utolsó, abban is nagy az igazág. Bizony én is tapasztaltam, hogy alig értenek valamilyen házimunkához a lányok. Kb 80%-uk 25 éves korukra még egy rántottát sem tud megsütni. Nem tud rendesen, precízen porszívózni, sütni sztem egyik sem, mosni mosógéppel sem belehajingálják a pirosat a fehérrel hátha nem lesz rózsaszín a ruha.Varnni, kötnim megint nem tud a jó részük és még sorolhatnám. Nagyon elkesírítõ a helyzet. Persze ezeket a jelzõket egy metroszexuális homofiúcskára, aki rózsaszín ingben szaladgál vasalt hajjal minden este buliról bulira, na õk sem értenek többhöz, mint napi 1-2 órát tükör elõtt nyalakodni. Nem tudnak fúrni, füvet nyírni, kapálni a saját kertjüket, rotációzni-fát vágni-robikapázni már nem is említem mert ahhoz erõ kell és egy 40 kilós fiúcskában bizony ez nincs nagyon meg. De itt is vannak kivételek. Na mind1, az az igazság, hogy nagyon elkorcsosult a világ és minden a külsõ, pompa és csilliogás felé ment el, ez Magyarországon már még inkább jellemzõ, mint a fejlett nyugati államokban. Vagy az is lehet, hogy az ottani nõk talán kifelé mennek ezekbõl a dolgokból, a magyar lányok pedig most vannak a mélyvízben ilyen szempontból. Döntse el ki-ki magában.
szabad idosebb pasikent beleszolni a vitaba? :) ahogy minden, kishazankba ez a "csak a kulsosegre adunk" mentalitas is kesobb ert ide, ugy kb 30 evvel. mert ez kulfoldon a 70es evek vegen, 80as evek elejen ment, akkor valogattak ugy a lanyok, mint most itthon a tinihencegnok. sajnos teny, hogy kint sokkal ertelmesebb, muveltebb es eletrevalobb novel lanyokkal lehet talalkozni, mint itthon. itt most megy ez a barbie mentalitas, a honaljpatkannyal plazazas, a tobbkilo vakolat, a "hu de meno vagyok" piaci kamucuccokban maszkalas(utangyartott lacoste, kamu burberry meg luis vuitton, bvlgari es tarsai)es csak azt nezzuk, a pasi mit mutat. ha vastagabb ora/tarca, meno slusszkulcs akkor rarepules. csak ezek a hencegnok azt felejtik el, hogy egy normalis pasirol 20 forintot nem fognak legombolni mar. :) )) eljarkalok en is szorakozni, alig gyozom elhajtani magam mellol a 18-22eves kis csirakat, akik a masoik koktel utan mar azt hiszik, hogy kapcsolatunk lesz. es ha sikerul valamelyikkel "normalisan"beszelgetni, akkor fel ora utan en leszek a bunko es kiborito, mert megkerdezem, hogy ha ugy adodik, akkor felvarrja e a gombot az ingemre, kivasalja e a lepedot, osszeut e egy gyors vacsit/reggelit, mert en biza megteszem, es egy kapcsolattal ez is egyutt jar, nem csak a masik lehuzasa. ugyhogy el kene gondolkodni, bar persze, senki nem fog. nem veletlenul jar ide bulizni nyugat europa fiatalsaga, leven kint az a hirunk, hogy itt van a legtobb konnyuveru, fillerekert megkaphato lany. akar plazaban, akar szorakozohelyen, barhol. es sajnos, igaz is. ez van.
A kérdező hozzászólása: Pedig azért az amcsi nõk tényleg válogatósak, mert gazdag pasikra repülnek rá. De elmennek randira bárkivel, hátha lesz a dologból valami. De én itt nálunk olyan csajjal aki ilyen lenne, hát elég régnem találkoztam. 1 perc alatt elmondja, hogy kopj le.
A kérdező hozzászólása: Angliában is van ismerõsöm és azt mondja, hogy bármelyik lányt aki ha egyedül van, elhívja randizni az elmegy vele. Pedig nem egy álom pasi. De ot szeretnek ismerkeni a lányok. Nálunk meg mind savanyúak, olyan döglött varangy fejet vágnak ha mennek az utcán.
A kérdező hozzászólása: Na a 3. válaszadó személyében megszólalt apuci elkényeztetett kis hercegnõje. Erre vártam! Itt bunkók a lányok jó része, ebbõla kommentbõl is tisztán érzékelhetõ.
Mert sok ilyen hü.lye pi.csa van, mint a 23:56-os, azért ):
A kérdező hozzászólása: Én nem kövér amerikai lányokról beszéltem, hanem átlagosokról. Az angol lányok rondábbak mint a magyarok, de sokkal nagyobb a szívük, ezért nekem vonzóbbak.
Hát nekem is vonzóbbak a külföldi lányok, mert mondják, hogy a magyr nõk a legszebbek, de a legutálatosabbak is :(
*magyar
A kérdező hozzászólása: Megyek is, remélem te itt rohadsz meg egy kövér, szõrös , retkes, büdös pasi társaságában. Ezt kívánom. Amúgy nem olyan pasikról beszéltem, hogy olyanokkal mennek randizni, akik hete nem fürödtek. Hanem ápolt, átlagos kinézetû pasikkal, amiket az itthoni lányok gerincbõl küldenek el, 1 szó váltás után. Mert külföldön nem keresik minden áron a herceget, elég ha átlagos, és átlagos anyagiakkal rendelkezik. De itthon egy átlagos pasi, vagy egy rondább, olyan a mai lányok nagy részének mint valami baktérium, amit ki kell írtani.
Érdekes én nyomi srácokkal jártam. Valamit rosszul csináltam basszus.... Általánosíts csak, attól jobb lesz. Sorry, most ilyen aki h.ülye haljon meg kedvem van, úgyhogy abszolút nem érzek együtt a vernyogásoddal, és marha poén hogy te így felhúzod magad a cukkolásomtól... :DDD Milyen egy keserû ember lehetsz bakker... :D Na minden jót Amerikában.
tipikus férfi magyarázkodás xD de érdekes, hogy mindig csak a nõket szídjátok, hogy ilyen k*rvák.... :D
Am. errõl a Valami Amerika jutott az eszembe xD
A kérdező hozzászólása: Nálatok, vagyis az itt kommentelõknél ilyen nagy szlogen ez a duma, hogy ne átlaánosíts? Eddig vagy 500 kommentnél láttam ezt már, hogy ne általánosíts. Olyanok vagytok mint a felhúzós baban, aki csak ugyanaztalánosít tudja mondani. Én nem általánosítok, mert leírtam, hogy nem minden lány ilyen, csak a 90% kb. Ha még egyszer valaki jön ezzel a moslék ne általánosíts szlogennel, akkor virtuálisan ráborítom a monitort. Meg jelentem a modik is, mert ezt a dumát már nagyon unom.
Már ne haragudjatok lányok, de a kérdezõnek nagyrészt igaza van. Én magam is tapasztalom, hogy a lányok többsége még annyi esélyt sem ad, hogy egy alapos beszélgetés meglegyen köztünk. Ja és akármilyen hihetetlen nem vagyok se ronda, se ápolatlan.
én is pasi vagyok, szintén egyedül álló.már néhány csajjal próbálkoztam, ami óta szakítottam a leg utóbbival.szerintem (legalább is akivel én beszéltem)nagyrészt normálisak voltak, de a külsõm miatt nem kellettem csak 1nek, de õ meg külföldön lakik, szóval....azt tudom hogy azért, mert úgy nézek ki, ahogy.azt is tudom, hogy nem lehetek hányinger, mert akkor 1 csajom se lett volna..hogy honnan tudom, hogy a külsõm miatt?mert amint mutattam képet, internetes ismerkedésnél, vagy megnéztek alaposan élõ találkozásnál, mind azt mondta, hogy , bocs, de nem tetszel..kivéve ugye azt az egyet.de én nem hibáztatom õket, nem tehet az ember az ízlésérõl.csak a bunkókat nem kedvelem.szóval valami van abban, amit itt ír a kérdezõ, de nem teljesen adok neki igazat.de nagyrészt.bár én nem haragszom, mint õ, és nem is siránkozok.most ez van, majd késõb más lesz.
Az a meglepõ inkább, h Amerikában így csinálják. Az biztos, h magyar lányok közül mindenkinek csak a külsõ számít.
A kérdező hozzászólása: Angliában él egy barátom, és a lányok nagy része nagyon rendes, nem elutasító a pasikkal szemben. Szerinte sokkal jobbak mint a magyar lányok. 27 évig élt itt és egyetlen csaja sem volt, ott meg 4 hónap alatt már a 2-al jár.

Csajok! Az milyen szokás hogy ha mondom a csajomnak hogy szeretlek, ő nem rendesen mondja viszont, hanem ugy hogy befele, , szívja, , a levegőt. Ennek van jelentőssége?

arra gondoltam hogy ez nem e olyan szokás mint a keresztbe tett uj amikor nem mondunk igazat?

Legjobb válasz: Nos ket dolog van, az egyik, hogy jok a megerzeseid, es a csaj nem szeret igazan! Vagy annyira nem erzelgos tipus, hogy egy kicsit kinos neki kimondani a szeretlek szot akarkinek... barki legyen is az.

Nos ket dolog van, az egyik, hogy jok a megerzeseid, es a csaj nem szeret igazan! Vagy annyira nem erzelgos tipus, hogy egy kicsit kinos neki kimondani a szeretlek szot akarkinek... barki legyen is az.
A kérdező hozzászólása: azért a csajokhoz szóltam, hátha õk jobban tuják. Lehet ez valami csajos szokás.
Elb.sztad. A csajoknak sosem szabad azt mondani, hogy szeretlek, mert akkor azonnal elmenekülnek.
Lehet, hogy zavarban van olyankor, és ezt váltja ki belõle a zavar. Én pl. halkan suttogok ha zavarban vagyok...
Nekem van egy ismerõsöm, aki sokszor beszél úgy, hogy befelé szívja a levegõt... engem borzasztóan idegesít, fõleg, hogy egy közös barát is átvette. Ám csak magamban sikítozom ilyenkor. :) Lehet, h nála is csak egy rossz szokás, de proszáld meg kevesebbszer mondogatni... hátha egyszer õ mondja majd, h szeret, normális légvétellel. ;)
Jah igen vagy a masik hogy tul sokszor mondod neki ami mar egy kisse idegesito tud lenni. En szeretem ha egy fiu nem mondja ki hogy szeretlek csak egyszer egy szokoevben, de annal inkabb kimutatja hogy mit erez. Utolso vagyok :D
Nincs semmi ilyen szokás, talán csak túl sûrûn mondod és már kicsit sok. Nem ismerem a körülményeket.
Én ilyen szokásról még az életben nem hallottam.
Hát, én errõl még nem hallottam, hogy jelentene ez valamit... :) 16/L
A kérdező hozzászólása: Igazatok volt. Túl sokszor is mondtam neki, és õ nem az az érzelgõs tipus.
semmi
A kérdező hozzászólása: Nem....
Azóta se jelölt?
Ja, hogy téged nem jelölt :) Lehet be tudott lépni, de az iwiw nem mûködött rendesen és jelölni nem tudott.
A kérdező hozzászólása: Én lány vagyok:)
De ha tetszik és megigérted neki, hogy bejelölöd, akkor miért nem jelölted? :O
én úgy tudom h az iwiw nem mutatja ha megnézed az adatlapját:D..mind1, nem fontos, úgy mint a kérdés sem.Elég értelmetlen
Igen, bejön... Haggyátok már a fenébe ezeket az oldalakat...
A kérdező hozzászólása: Úgy értem akkor igazán bejön-e..
az hogy semmi faszom.ha közbe gyakran találkoztok akkor nem kib.aszottul mindegy hogy bejelölt e??talán megleszel +1 ismerõs nélkül is
Gondolom nem kötötte idõponthoz, másrészrõl pedig nem iwiwen mérjük a szeretetet és a tetszést.
Akkor megkérdem mért nem tette és nem akarod ki?!o.O
Akkor nem tudom. Ezekszerint Nem csak a lányokon nehéz kiigazodni. :) Nekem pont fordítva szokott lenni. Én írok a csajnak vagy jelölöm és õ nem ír vissza vagy nem jelöl vissza :D

Fiuk! Nektek tetszik a feher mini rovidnadrag egy csajon? Megnezitek, ha meg a csaj maga is jol nez ki; nem mondanatok a csajra, hogy r. ibanc?

Legjobb válasz: Nem :) Van akinek kifejezetten jól állnak ezek a cuccok,de vannak akik eltévednek,és azt hiszik jól áll nekik :D Megnézem persze,nem lennék férfi ha nem :D

Nem :) Van akinek kifejezetten jól állnak ezek a cuccok, de vannak akik eltévednek, és azt hiszik jól áll nekik :D Megnézem persze, nem lennék férfi ha nem :D
A legjobban tetszik ez a ruha, persze csak ha szép formás lába és feneke van az illetõnek aki viseli.
A fehér nadrág a nyolcvanas években volt divat.
A kérdező hozzászólása: Na ne viccelj mar! Azert aruljak az uzletekben, meg mar nem divat, igaz? Amugy meg hallottal mar retro stilusrol/divatrol?
Bizony tud az nagyon jól kinézni.
Gondolom nem toltad ki az 1et.Az 1 végén megtámadta egy szörny amikor elmenekült, és felidézõdött benne.

Hogyan vegyem rá a csajt hogy csinálja velem?

Legjobb válasz: Ha a barátnõd, akkor az menni fog, ha kívánjátok egymást! :) Ha egy vadidegen csaj, de tetszik, akkor ott már.... némi pénznek is közre kell játszania, attól függ hogy õ mennyire bevállalós.

Ha a barátnõd, akkor az menni fog, ha kívánjátok egymást! :) Ha egy vadidegen csaj, de tetszik, akkor ott már.... némi pénznek is közre kell játszania, attól függ hogy õ mennyire bevállalós.
Hát ne ezzel kezd a beszélgetést.
Mit, a szilvasbuktat..?
mit..?

Fiúk! Volt már olyan szexuális élményetek lánnyal, hogy annyira rosszul csinálta a csaj, hogy nem tudtatok elmenni és inkább lefújtátok a dolgot?

Mit csinált a csaj rosszul ? Mi nem tetszett ? Mit éreztetek ? Nekem most volt az első, de a csaj annyira vadul lovagolt rajtam, hogy fájt és csak azt vártam, hogy vége legyen. Nem tudtam elmenni se...

Legjobb válasz: Szopni próbált egy tök amatõr csaj, hát nem tudom, hogy mit csinált, de semmi izgató nem volt benne...

Szopni próbált egy tök amatõr csaj, hát nem tudom, hogy mit csinált, de semmi izgató nem volt benne...
ha az elsõ alkalmad akkor lehet hogy veled van a baj... nekem olyan problémám van hogy nagyon nehezen tudok elmenni lánnyal... hiába cumizik le vagy toljuk bármilyen pózba nehezen megyek el és néha én is így érzem mint te ez valamilyen betegség elég tré... ha érdekel vmi írj privit
próbáltátok már az urulógust? könnyen lehet, hogy tud segíteni
A kérdés a válasz. Azaz ha annyira rosszul csinálja fújd le, ne szarozz vele.
A kérdező hozzászólása: Lefújtam a dolgot ott helyben, azt mondtam neki hogy sokat ittam és nemfog menni. Egyéjszakás kaland volt szóval már nincs rá gondom. Itt én nem tanácsokat kérnék h jaj mi legyen velem, nem tudom kinek a hibája volt, majd másodiknál kiderül, de sztem a csajé mert õ sem volt valami tapasztalt, inkább most storykat akarok hallani.
Persze, h volt... volt olyan csaj is aki levetkõzött és mondtam neki h figyi inkább megmasszírozlak, de mást ne :) )) Meg voltak béna csajok is. Nem is egy. Lassan arra jövök rá h a szex nem egy olyan dolog, amit erõltetni lehetne. Mindenki akarja csinálni, de ha nem vagy teljesen gátlástalan és a partnered is, valamint nincs elég tapasztalatod, akkor csak szenvedés lesz. Ezért kell normális kapcsolat, ahol megvan az elfogadás és összetartás / szeretet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!