Találatok a következő kifejezésre: A csőrös hány hónapos kortól (4 db)

Hány hónapos kortól vezessem be a csörös tanulópoharat?

Van a tommee tippee tanulópohár 4 hónapos kortól,vegyem meg 5 hónapos kislányomnak,vagy felesleges?

Legjobb válasz: Én 6-7 hónapos korában vettem Dm-est csõrös poharat.1 nap alatt megtanult belõle inni.Anyatejes v. tápszeres?Hozzátápláltok már?

Én 6-7 hónapos korában vettem Dm-est csõrös poharat.1 nap alatt megtanult belõle inni.Anyatejes v. tápszeres?Hozzátápláltok már?
Szia, az én babám 4 hónapos és vettem neki tommee tippee tanulópoharat /4 hónapos kortól/. Szerintem jó. De mivel egyáltalán nem csöpög, csak akkor jön belõle mikor szívja, elõször nem tudta mit csináljon vele és rágcsálta. De hamar rájött és ügyesen meg is tudja fogni.
6 hónaposan adtam neki, mert a cumisüvegbõl nem akart inni.DM-eset vettem és bevált.
A kérdező hozzászólása: Szia! Anyatejes és tápszeres is.Pótolnom kell mert már csak délelöttre van tejem.Csak azért akarom ezt bevezetni hogy megtanulja hogy cumisüvegböl tápszert iszik, tanulopohárbol vagy majd sima pohárbol teát vagy más innivalót.Vagy rosszul gondolom?

Hány hónapos kortól lehet/kell megpróbálni a "csőrös" itatóspoharat?

Legjobb válasz: Mi 6 hónaposan kezdtük. Akkor kezdtük a hozzátáplálást,és már többet ivott a kisfiam. Nem akartam már cumisüvegezni.Mi puha csõrût vettünk, ez bevált.

Mi 6 hónaposan kezdtük. Akkor kezdtük a hozzátáplálást, és már többet ivott a kisfiam. Nem akartam már cumisüvegezni.Mi puha csõrût vettünk, ez bevált.
5 hónapos korától varázsitatóból adtam a teát, bár akkor nem nagyon ivott, csak pár hónapja igényel sok folyadékot. Most 13 hónapos, már kicseréltem a kemény fejre, megfogja a füleknél és iszik.
enyém is asszem napra 6 hós volt mikor AVENT magis cup-pal kezdett. ment neki egybõl
Akkor én jól elrontottam valamit, mert én csak 13 hónapos korában vettem egyet neki (cumisüvegezik amúgy), és a mai napig nem iszik belele.. :( 16 hónapos. Ezek szerint sokkal hamarabb kellett volna.
6 hótól javasolják az elsõt, én is akkor kezdtem, mikor jött a hozzátáplálás.
Én 7 hónapos korában adtam a kezébe. Azóta abból iszik. Cumisüvegbõl már csak tápszert. 10 hónapos.

Hány hónapos kortól lehet csőrös itatópohárból itatni a babákat?

Legjobb válasz: Amikortól elfogadják. És persze akarod külön itatni. Én ezt a mûfajt teljesen kihagytam. Elsõ gyerekkel próbálkoztunk, de nem akart belõle inni. Én egybõl pohárból adtam, többi gyereknél meg rögtön pohárból. SZépen megtanultak hamar egyedül pohárból inni. Nekünk jó volt így.

Amikortól elfogadják. És persze akarod külön itatni. Én ezt a mûfajt teljesen kihagytam. Elsõ gyerekkel próbálkoztunk, de nem akart belõle inni. Én egybõl pohárból adtam, többi gyereknél meg rögtön pohárból. SZépen megtanultak hamar egyedül pohárból inni. Nekünk jó volt így.
A kérdező hozzászólása: 5 hónapoos a kisfiam és már eszegeti a gyümit, van hogy 2 etetés között mint ma is, de a cumisüveg cumiját csak harapdálta az ínyével amikor inni akartam neki adni.
A kérdező hozzászólása: szopik amúgy, de bimbó alakú cumi van az üvegen.
Az enyém 5 hónaposan tudott belõle inni, de elég bénán. Mondjuk 2-3 hét elteltével meg már nagyon ügyesen.
6 hónapos korától tápláltam mellé, akkortól adtam neki csõrös itatóból vizet is. Egybõl tudta használni, bár nem sokáig, mert elég hamar áttértünk a pohárra. A cumisüveggel még most sem nagyon tudja, mit kell kezdeni, soha nem ivott belõle, csak rágicsálja, játszik vele, ha nagy ritkán elõkerül. (1 éves múlt)


A csőrös poharat hány hónapos kortól lehet használni?

A kisbabám most 5 hónapos, és mivel kezd fogyni a tejem, a tápszert pedig nem nagyon fogadja el gyümölcslével próbálkozunk. Úgy tudom, nagyon ajánlják, hogy kanalazgatva etessük a babát. Igen ám, de a kismanó amint a szájába teszem a kanalat és a torkához ér a fincsi lé elkezd gurgulázni. Nagyon élvezi, csak az a gond, hogy így a fele visszajön. Mindenesetre látom rajta, hogy izlik neki, tehát nem visszaköpi. Arra gondoltam, hogy láttam ilyen cs?rös poharat, csak félek, hogy az ilyen pici babának még nagyon gyorsan adagolja a lét. Vagy ezt erre találták ki? Tudna valaki segíteni?

Legjobb válasz: Gyermekeim mind csõrös pohárból tanultak meg inni, és szerencsére simán ment a rendes pohárból való ivás is, és a fogaik is teljesen épek. A rossz fogak a cukros löttyöktõl alakulnak ki, a csõrös pohárból megivott víztõl nehezen.

Gyermekeim mind csõrös pohárból tanultak meg inni, és szerencsére simán ment a rendes pohárból való ivás is, és a fogaik is teljesen épek. A rossz fogak a cukros löttyöktõl alakulnak ki, a csõrös pohárból megivott víztõl nehezen.
Csõrös pohár ha nincs jól beállítva zubog. Nem jó poharazzatok inkább ha nem akar kanalzni. Egyébként meg aki csõrös pohárból tanul meg elõször inni nehéz leszoktatni és árt a fogainak is.
Szia, a csõrös pohárból nem igazán folyik a víz, hanem csöpög. Egy kicsit azt is kell szívnia a babának. Bár lehet, hogy még azt is amit kiszívott, vissza tudná gurgulázni... Én azért kezdtem el a csõrös poharat használni, mert a cumisüveggel csak szórakozott, nem igazán tudott belõle inni. Kb. 6, 5 hónapos korában.
A kérdező hozzászólása: Nagyon is akar kanalazni, csak közben rájött, hogy milyen klassz mulatság a gyümölcslével gargalizálni. Pohárból tud már ilyen korban inni?
Ha tartod neki a poharat, akkor már tud inni, persze nem olyan ügyesen, mint egy pár éves gyerek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!