Találatok a következő kifejezésre: A csípőmről a (55 db)

Hogyan adjam le a csipőmről a felesleget?

Sziasztok 157cm magas vagyok 50 kg és a csíp?mön és a hasamon van egy kis felesleg. Id?m ninvs konditerembe járni milyen gyakorlatokkal lehetne ezt leadni? 18\L

Legjobb válasz: Szálkásító diéta és aerob edzések. Amúgy szerintem már most is kevés izom lehet rajtad, ha így is zsíros vagy szóval ha jól akarsz kinézni tömegelni kéne elõbb anélkül nem lesze kerek, formás.

Szálkásító diéta és aerob edzések. Amúgy szerintem már most is kevés izom lehet rajtad, ha így is zsíros vagy szóval ha jól akarsz kinézni tömegelni kéne elõbb anélkül nem lesze kerek, formás.
Mivel nincs helyi zsírégetés, így nincsenek helyi fogyasztó gyakorlatok sem. Nem lehet kizárólagosan az óhajtott helyekrõl fogyni. Tehát szálkásító diéta és aerob edzések is kellenek, persze mehet mellé erõsítõ edzés, pl hasprés, lábemelés, guggolás, kitörés, stb, de nem ettõl és nem onnan megy le a zsír, amire edzel, hanem mindenhonnan lesz fogyás.
Így van, megerõsíteni tudlak. HELYI ZSÍRÉGETÉS NINCS. Ez sajnos nem olyan hogy csak innen és innen akarok fogyni. Ha fogysz, akkor mindenhonnan fogsz. Különben szálkásító diéta+aerob edzés kell hozzá, elõttem Montez meg már írt gyakorlatokat is.
youtube, Jane Fonda, Cindy erobik.
Én Rubint Réka dvd-it ajánlom, szerintem az a leghatásosabb.

Hogyan tüntethetném el a csípőmről a felesleget?

Máshonnan nem szeretnék fogyni, mert így is csak 46kg vagyok és 160cm magas, ami teljesen jó lenne, de a csíp?mön van az összes felesleg, ezért lényegesen kövérebbnek látszom.

Legjobb válasz: A csípõnadrág miatt? Miért? Ha nem 2 mérettel kisebbbet veszek fel, akkor nem buggyan ki a zsír... Kedves 1. köszönöm a tanácsot, ki fogom próbálni.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Egészségesen táplálkozom, nem iszom üdítõket, még gyümölcsleveket sem, minden másnap 1 órát sportolok. Szerintem nem lehet azt mondani, hogy nem teszek semmit azért, hogy jó alakom legyen. Akik azt írták, hogy fogyjak, õk nem tudom mit tartanak megfelelõ súlynak, de az BMI- m már így se a normál, hanem a sovány tartományba esik. Szóval hová fogyjak még? A csípõnadrágos dologban nem tudom mennyi az igazság, de nekem a csípõm ruha nélkül is hájas.
Bármennyire is hülyének nézitek azt aki ira a csipõnacit, sajnos igaza van ha tetszik ha nem.Magamon is észrevettem de máson is.A családban 4-en vagyunk nõk és ebböl mindenkinek vékony dereka volt, nekem nem.Pedig formára mindenki egyforma.Amiota vannak a csipõnacik és rámjött pár kilo oda jött fel nekem is.Gondolom az ember hordja a kedvenc naciját és mivel nem hiztam máshova nagyon igy észre sem vettem h a csipõ naci"fölé" jött fel a fölös.Sok osztálytársam is volt így h huzta a csipnacikat és érdekes lett uszógumijuk és sokan észre sem veszik, mert reggel mikor eljössz otthonrol általában a ruci jol áll rajtad(mondjuk egy farmer)késöbb mikor kinyulik egy kicsit a nap folyamán lejjebb csúszik és kiboggyan a háj.Sajnos aki hajlamos oda hizni mégjobban odamegy a fölös.Amúgy meglehet nézni hogy elég sokmindenkine vanak uszogumija pedig régen ennyi nem volt. Naszóval édesanyám örök életébe vékony csipõjû volt azaz még csak az úszoguminak a jele sem volt, idõvel h ejöttek a csipõnacik érdekes neki is ott keletkezett felesleg. Azt hozzáteszem hogy nem hízott, mert lehetne azt mondani hogy a hizástól, de egyszerüen szerintem az emberek felhúzzák a nacit akár egy övvel és nagyon szépen rakódik le fölötte a kilo, aki nem volt benne vagy alapba nagyon vékny az sose fogja megérteni, viszont ha kicsit körülnéz mindki láthatja hogy tényleg sok a csipõben "vastag"ember.
A kérdező hozzászólása: A csípõnadrág miatt? Miért? Ha nem 2 mérettel kisebbbet veszek fel, akkor nem buggyan ki a zsír... Kedves 1. köszönöm a tanácsot, ki fogom próbálni.
Csípõ nadrág? Ezt én se értem. Tornázz, :) és lemegy.
Nekem is a csipõmön van a felesleg, és szerintem ott is marad. 163cm vagyok ès 50kiló, 8 leadtam de a csipõm nem sokkal lett kisseb, pedig tornàzok is. Ijen az alakom nincs mit tenni. Te meg ha még többet fogynàl végképp úgy néznél ki mint egy piszka fa, màr èn gebének érzem magam, pedig normàlis a sújom.
lefogysz
nincs helyi zsírégetés, hányszor mondjuk még el? diéta egészségesen, mozgás.
szia! nekem is pont ugyanezek az adataim, és nekem is a csípõmön-hasamon van a felesleg, a combom pedig túl vékony, és engem is nagyon idegesít. Azt mondják, ha csak kicsi felesleg van onnan erõsítéssel(én azzal próbálkoztam elõször) nem lehet eltûntetni, csak diétával. Én elég sokat sportolok, és mivel engem emelnek/dobálnak ezért oda kell figyelnem hogy ne hízzak. Én egész nyáron azt csináltam, hogy reggeltõl 12-ig bármit bármennyit ettem, és utána csak gyümölcsöket vagy gabonapelyhet, így estére 100%-ig lemozogtam mindent. tudom hogy nem túl egészséges de ez van. és augusztusban az edzõtáborban azt mondtál, h szépen lement a hasam, de szerintem még mindig van ott fölösleg, de azt sehogysem tudom ledolgozni. szerintem genetika, de azért próbálkozok.
én nem tudom elképzelni, hogy lenne bárhol zsír egy 46 kilós 160 centis lányon...ugye tuti nem csak túl kritikus vagy magaddal?
Diétázz picit, szénhidrátos kaja, és csípõbõl hulahopp karikával tudnál lefaragni inkább meg meg állsz egy helybe a lábadat nem mozgatod csak a törzsedet és a kezedet, de ha gondolod konditermekbe is van ilyesmi, felállsz egy ilyen forgóra megkapaszkodsz és azzal is csak a csípõd mozog.
a csipõn a zsirlerakodás foleg azért van mert nem helyesen táplálkozol! egyél sok gyumolcsot meg zoldseget ! meg tornázz és lemegy! nekeem is voltak ijen problémáim de most már nincsenek !
Most magyarázzam el mi az a csípõnadrág??? Tudod a csípõdön van lent és a hájad pont a nadrág felett helyezkedik el, vagyis ott buggyan ki. Ha ugye nem csípõgatyát használnál, hanem olyat ami egy kicsit fentebb van, akkor nem volna ott a hájad. Ennyi
jah meg cukros uditoket xd
Jah tornazz es lemegy vagy hastacolj nekem az mindig bejon ;) napi 1.30 vagy 1 ora mozgas boven eleg es persze ne egyel edesseget meg gyors kajat
A csípõnadrág miatt van. És ott is fog maradni, ha csak nem fogysz...
Szerintem is jó a kérdezõ sulya.DE!Utolsonak csak annyi hogy van olyan aki hiába vékony ha nem szép az alakja, mert mondjuk nem jók az adottságai vagy nem sportal fogyott. Látok nem egy olyan embert aki súlyban vékony de nem formás viszont van aki ugyanolyan magas és több kilo viszont ezerszer jobb alakja van, szóval a súly nem minden.Lehet valaki mindenhol vékony ha az az egy.két kilo fölös ami rajta van pont hason vagy kritikus helyen van, de van akin több a fölös de olyan jól eloszlik hogy nem is látszik igazán hogy kövérebb.


Hogy tudok a csipomrol/oldalamrol lefogyni? (tobbi lent)

160cm es 60kg nem vagyok olyan kover de nagyon szeles az oldalam hogy tudnam minnel gyorsabban leadni?

Legjobb válasz: Ez érdekel én 172 cm vagyok és 65 kg. Mondjuk F.

Ez érdekel én 172 cm vagyok és 65 kg. Mondjuk F.
tánc, hastánc
A kérdező hozzászólása: 02:13 nem nagyon;) utolso koszi:) meg irhattok valaszokat elore is koszi:)

Szeretnék a csípőmről fogyni. Mivel lehetne onnan lefaragni?

nem kifejezetten fogyókúrák meg diéták érdekelnek, mert amúgy vékony vagyok.

Legjobb válasz: nincs helyi zsírégetés,soha nem is volt

nincs helyi zsírégetés, soha nem is volt
csak onnan sehogy
Majd egy másik dimenzióban. Addig is azt tudom javasolni mint minden halandó emberi lénynek, akiket nem orvosok gyártottak kémcsövekben és genetikai mutációk sorozataként: Szálkásító diéta. Nincs más. Szokj hozzá.
Csatlakozom; szálkásító diéta és aerob edzés. Egy helyrõl nem lehet fogyni.
A csipkebogyó csodatea segítségével tudsz fogyni. Be kell dörzsölni ott, ahol fogyni szeretnél és fog mûködni. Brit tudósok kutatásokkal bizonyítják zsírégetõ hatását!!!
Brit tudósok... :D:D:D:D:D:D

Mit ajánlatok, ha a csipőmről szertnék ledolgozni felesleget? Milyen erősítés, mozgás vinné le?

Legjobb válasz: súlyzós erõsítés + aerob mozgás pl. gyors séta, futás, kerékpározás

súlyzós erõsítés + aerob mozgás pl. gyors séta, futás, kerékpározás

Hogy tudnék fogyni a csipőmről?

14f vagyok és elég széles a csíp?m (180 centi 70kg). 1 hete konditerembe járok, úgyhogy a feltételek meglennének, de nekem júliusra mindenképpen fogynom kéne onnan. Tükörben szoktam nézegetni, hogy benyomom a hájat stb., de egy centi alig van rajta, rögtön csont van. Mit csináljak, mert nagyon zavaró?!

Legjobb válasz: bocsi de miért ilyen fontos ez júliusra?:D

bocsi de miért ilyen fontos ez júliusra?:D
szia, ez az fóliás téma végül bevált? :D
A kérdező hozzászólása: Én nagyon sok mindent bírok, de 6km futást nem. Most azt fogom kipróbálni, hogy alufóliát fogok feltekerni a csípõmre, és az a rész jobban fog izzadni.(apumnak és osztársamnak is bevált már)
Nekem is van csípõhájam és mindenhol hájam, 55 kg vagyok (166 cm) és nõ, és eddig csak futással tudtam ledolgozni. Én mostanában napi 5-6 km-t futok.
növeld a sebességet és a távot
A kérdező hozzászólása: Napi 1 km megvan, de ha idõm van, akkor 2-3 is. Egyelõre ez nem vált be.
járj futni
A kérdező hozzászólása: Hullahopp karika szerintem fiúként furcsa, és nem is tudok:D A zöld tea meg szerintem nagy fogyáshoz kell. Nekem 2 centirõl van szó kb.
ajánlom a zöld teát! :) én nem nagyon sportoltam de diéta mellett eléggé látványos fogyáson vagyok túl... :)
szia. nekem szülés után lett oldalhájam :) viszont a hulahopp karika szépen levitte.
A kérdező hozzászólása: Hogy a strandra kimenjek... Tudom, hogy ki mit gondol errõl, de én tuti nem érzeném jól magam, és tavaly is mosolyogtak már rajtam...
A kérdező hozzászólása: Végül nem próbáltam ki, de osztálytársam 75rõl 67 köré lefogyott. Egy próbát megér. Amúgy atléta, póló, kukás zsák kivágott kézzel meg fejjel, meg 1-2 pulcsi. Õ így csinálta. Viszont ehhez jó kondi kell, meg elég gusztustalan is.

Mit csináljak még hogy a csípőmről lemenjen az úszógumi?

Február eleje óta, minden nap 1 órát szobabiciklizek, kb fele annyit hulahoppozom, de az a baj hogy mindenhol látom a változást, a lábam, combom, fenék, derék...de a csíp?mr?l nem akar elt?nni az úszógumi...és mintha egyre nagyobb lenne ott miközben máshonnan mennek le a kilók. Az étrenddel rendben vagyok, mert 13 éves korom óta fogyózom/diétázom, most 18 vagyok de a csíp?mr?l ha megszakadok se tudom lefaragni a centiket...

Legjobb válasz: változtass az edzéseken, pl. (intervallumos) futás.

változtass az edzéseken, pl. (intervallumos) futás.
Találj egy normális diétát és két hetente mérj testzsír%ot. Ha nem csökken, akkor változtass, pl csökkentesz a ch-n. A hullahopp meg idõpazarlás.Ugrálókötelezz helyette. De ha már ilyen rutinos diétázó vagy, akkor mennyi a napi fehérje és ch beviteled, hány kiló vagy, mennyi a testzsírod?
menj plasztikai klinikára.britni szpírsznek bevállt!

Hogyan tudnám leadni a csipőmről az uszógumikat? : )

Az lenne a gondom hogy a csíp?mön és mögötte nagy a háj,mert oda megy minden.... és nem tudom leadni....tudtok mondani olyan gyakorlatokat amik jók arra hogy leadjam?

Legjobb válasz: lépcsõzés, futás, guggolás. De ha az étrended ugyanaz mint amialatt felszedted akkor felesleges.

lépcsõzés, futás, guggolás. De ha az étrended ugyanaz mint amialatt felszedted akkor felesleges.
Mindenek elõtt azt írd le, hogy mit eszel egy nap!
Elõször normális étrend, utána esetleg számít, hogy milyen gyakorlatot csinálsz.
A kérdező hozzászólása: néha reggelizek egy szendvicset , de álltalában nem , aztután ebédelek , és vacsorázni se szoktam mindig
A kérdező hozzászólása: olyat tudtok ami csak a csipõt viszi le és nagyon eredményesen?
Hát az étkezéssel gondok vannak. Ebbõl fakadóan könnyen lehet, hogy azért megy minden a csípõdre. Kezdj el helyesen táplálkozni, napi 3x legalább és mellé mozgás. Így nem fog több feljönni és a felesleg is lemegy. ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!