Találatok a következő kifejezésre: A csípőmön egy kb (18 db)

Mennyibe kerülhet a csípőmre egy kb.5 centis violinkulcs-tetoválás? Vagy ott hülyén nézne ki?

Legjobb válasz: Nem tudom mennyibe kerülhet, mert nekem az össze tetkóm ajándék volt :) Viszont nekem pl van a csípõmön egy fecske, szerintem jól néz ki. Viszont az 5 cm nagyon kicsi, egy idõ után még ha igényesen szépen is van kidolgozva elmosódik kicsit. Tudom, mert én is kb 5 cm-s gekkóval kezdtem és nem híztam meg az évek alatt mégis elmosódott kicsit. Erre lett végül egy fecske tetoválva. Az olyan 15-20 cm-s kb.

Nem tudom mennyibe kerülhet, mert nekem az össze tetkóm ajándék volt :) Viszont nekem pl van a csípõmön egy fecske, szerintem jól néz ki. Viszont az 5 cm nagyon kicsi, egy idõ után még ha igényesen szépen is van kidolgozva elmosódik kicsit. Tudom, mert én is kb 5 cm-s gekkóval kezdtem és nem híztam meg az évek alatt mégis elmosódott kicsit. Erre lett végül egy fecske tetoválva. Az olyan 15-20 cm-s kb.
A kérdező hozzászólása: Kösznöm válaszod! Az öt centi valóban kicsi... Kicsit rossz a szemmértékem, mert azt gondoltam, hogy az ötcenti az nagyobb, de aztán megnéztem egy vonalzón :D
Nem, szerintem tök jól nézne ki. Amúgy 10-12be bárhol megcsinálják neked.

Már kb. egy hete nagyon fáj a csipőm főleg éjszaka, gondolom folyamatosan tágul. Van valami jó tippetek arra, hogy hogyan enyhíteni ezt a fájdalmat? Párnát mindig teszek fekvéskor a térdeim közé, de nem sokat segít. 32 heteske

Legjobb válasz: Szia! Én a 34. héten járok, de már elég régóta küzdök ezzel a problémával. Én is teszek párnát a lábam közé, kicsit kényelmesebb, de a csípõfájáson nekem sem segít. Kb 2 óránként mennem kell wc-re, olyankor picit megmozgatom a lábaimat, utána bírom a fekvést egy darabig. Állandóan forgolódom egyik oldalról a másikra,amikor elkezd fájni, de egy idõ után már ez sem segít. Szerintem ez ellen nem nagyon lehet mit tenni, ki kell bírnunk!

Szia! Én a 34. héten járok, de már elég régóta küzdök ezzel a problémával. Én is teszek párnát a lábam közé, kicsit kényelmesebb, de a csípõfájáson nekem sem segít. Kb 2 óránként mennem kell wc-re, olyankor picit megmozgatom a lábaimat, utána bírom a fekvést egy darabig. Állandóan forgolódom egyik oldalról a másikra, amikor elkezd fájni, de egy idõ után már ez sem segít. Szerintem ez ellen nem nagyon lehet mit tenni, ki kell bírnunk!
Csatlakozom az elõttem íróhoz, ezen semmi nem segít, az ízületek fellazulnak a hormonális hatás révén és a szülés közeledtével ez a hatás még inkább érvényesül.Sajna ki kell bírni!
Nekem a derekam fáj, és én a kezemet teszem alá. Persze totál elzsibbad, de a derekam fájdalmán enyhít. 33 hetes

A terhesség 34. hetében járok, kb egy hete az alhasamban és a jobb lábamnál a csipőm alatt izomláz szerű, de kb ezerszer erősebb valamit érzek. Mi ez? Pont olyan mint az izomláz, de néha anniyra "fáj" hogy nem tudom felemelni a jobb lábam.

Legjobb válasz: Nekem is ez van sajnos, de nekem 25 hetesen. A medence, csipo izuletek tagulnak, neha menni sem tudok a fajdalomtol. Szules utan rendezodik, tarts ki, neked mar csak 6 het, nekem 15 :D

Nekem is ez van sajnos, de nekem 25 hetesen. A medence, csipo izuletek tagulnak, neha menni sem tudok a fajdalomtol. Szules utan rendezodik, tarts ki, neked mar csak 6 het, nekem 15 :D
A tágulástól is lehet, de a vizesedéstõl is. Mert a víz nyomja az idegpályákat. Az én kézfejem és lábszáram néha annyira zsibbad és fáj is, hogy alig bírok mozogni. Kitartás és pihenés! 37 hetes kismama


A csípőm körül van egy pici háj, ezt szeretném eltüntetni. Azzal tisztába vagyok, hogy csak tornával sikerülhet, elég lenne az is, ha rendszeresen felüléseket csinálok? És így kb mennyi idő alatt tudok elérni látható változást?

Elég vékonyka vagyok,172 cm és 49 kg, oda is figyelek mit eszek, sok zöldséget, gyümölcsöt. 20 éves lány vagyok

Legjobb válasz: A felülés jó, de nem elég, kell hozzá egy kis kardioedzés is. Ha nagyon vékony vagy, akkor izmosíts közben a többi részeden is, és akkor nem leszel aránytalan és nem leszel még vékonyabb a kardioedzésektõl, viszont eltûnik a csípõdrõl a háj. TaplalkozasHarcmuves egy troll, az õ hozzászólását ne vedd figyelembe, értelmetlen dolgokat írogat!!!

A felülés jó, de nem elég, kell hozzá egy kis kardioedzés is. Ha nagyon vékony vagy, akkor izmosíts közben a többi részeden is, és akkor nem leszel aránytalan és nem leszel még vékonyabb a kardioedzésektõl, viszont eltûnik a csípõdrõl a háj. TaplalkozasHarcmuves egy troll, az õ hozzászólását ne vedd figyelembe, értelmetlen dolgokat írogat!!!
A magabiztosság általában jó! Most viszont mellé nyúltál, és pont nincs igazad. Az edzésed semmi hatással nincs a csípõdön lévõ hájra. Az izomzatodra van hatással, ami jó de ettõl a zsírpárnáid nem fognak eltûnni. Valamit a sok zöldséges étkezéseden kell változtatni. Lehet kevesebb gyümölcsöt és több zsírt/fehérjét kellene enni. Lehet eszel glutént rejtett forrásból - manapság adalékként is használják, nagyon figyelni kell :( Vagy tejterméket valamilyen formában, és ezek miatt van rajtad egy kis plusz háj, amire semmi szükséged.
Te mi a fenérõl beszélsz Utolsó? Milyen értelmetlen dolgokról beszélek? Szerinted létezik helyi zsírégetés, vagy mi? Mert gyakorlatilag ezt sugalltad, közben engem nevezel trollnak. Ha én troll, akkor te meg egy buta gyökér vagy. Én leírtam hogy jobban oda kellene figyelnie a táplálkozására, ha zsírból akar eltüntetni, te errõl semmit nem írtál hanem elkezdtél edzési tanácsokat írni meg engem letrollozni. Hát bakker, szép..
A második jókat írt, én is hasonlókat tanácsolnék. TaplalkozasHarcmuves húzz már el a francba, senki nem kíváncsi itt rád meg a légbõlkapott hülyeségedre!
Nem írt hülyeséget! A "muffinháj", ami a csípõ körül, hason szokott lenni, még akár vékony nõkön is, a rosszul összeállított táplálkozás miatt van. Elsõsorban a táplálkozásán kellene változtatnia, persze kell mellé a mozgás is. Alakformálással szép eredményt lehet elérni, de ahhoz, hogy a zsír eltünjön megfelelõen kell étkeznie. Csak a felülés (hasprés) kevés, körül kell nézni, akár a neten, vannak nagyon jó tornagyakorlatok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát, aki azt tanácsolta hogy vigyázzak jobban az étrendemre, esetleg tudna adni néhány tippet, hogy milyen ételeket kerüljek el? már így is csak nagyon ritkán eszem kenyeret, vagy bármi péksüteményt, és a tésztával is óvatos vagyok. interneten találtam egy nagyon jó kis pilates videosorozatot, amiben haskörnyékre is vannak nagyon kimerítõ , de hatásos gyakorlatok ( a kommentekbõl veszem az infomációt), azt hiszem azt elkezdem :)

Lehet az, hogy kb minimum egy éven belül ennyi szélesedett volna a csípőm?

Ti tapasztatltatok ilyet:

Legjobb válasz: Hát szerintem a csipõ huszonéves már nem alakul annyit...nem szokott!! De végülis lehet hogy a nemi élet miatt van...én ezt magamon nem vettem észre,de ne aggódj ez nem gond!

Hát szerintem a csipõ huszonéves már nem alakul annyit...nem szokott!! De végülis lehet hogy a nemi élet miatt van...én ezt magamon nem vettem észre, de ne aggódj ez nem gond!

Hogyan lehet csípõ-derék részrõl a zsirt eltüntetni? Kb. egy réteg! Kinek mivel ment le csak sport?

Legjobb válasz: Szálkásító étrend, sok sport. Nem tudod egy helyrõl csak tûntetni a zsírt, mindenhonnan fogsz fogyni.

Szálkásító étrend, sok sport. Nem tudod egy helyrõl csak tûntetni a zsírt, mindenhonnan fogsz fogyni.
Azért van, mert orvoshoz kellene menned!
Mit mûveltél mnagaddal?
Ez sajnos valami fertõzésnek tûnik. Menj orvoshoz! Tiszta szívbõl kívánok Neked életed minden pillanatára kiváló egészséget és minden elképzelhetõ jót!!!
túl nagy valamit próbáltál magadba tuszkolni és szétrepedtél van ilyen. Ne aggódj pár nap és összeforr begyógyul, ha tisztán tartod. De a biztonság kedvéért menj el dokihoz és mutasd meg neki. Ne szényenlõsködj rengeteg lánnyal elõfordul ilyen.
Sztem a bõrdarab azért lóg, mert a szûzhártyád nem teljesen normálisan szakadt át. Ezt egy sima korrekciós beavatkozással lecsípik. Emiatt a sérülés miatt juthatott be valami fertõzés a hüvelyedbe, ezért van a többi tünet. Szerintem. A lényeg, hogy menj el dokihoz, és ne érezd cikinek a dolgot!! Bárkivel elõfordulhat hasonló. Sõt, élete során mindenkivel elõ is fordul. A lényeg, hogy az elõjátékra mindig fordíts figyelmet, mert nagy valószínûséggel azért szakadt ki ilyen féloldalasan, mert túlságosan száraz voltál! Kívánok jó egészséget Neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsokat feltétlenül elmegyek orvoshoz
Szerintem semmi köze a szûzhártyádhoz. A folyás fertõzésre utal, a fájdalom és viszketés szintén. A repedés seb lehet, a fertõzéstõl.
Szerintem is fertõzés, a gombás fertõzés viszket és ha nem fordul az ember lánya idõben orvoshoz elég dúrván ki tud sebesedni, annyira, hogy a bõr felmaródjon. Menj el orvoshoz, hogy megmondja gombás vagy baktériumos fertõzérõl van-e szó.

Egyik oldalon a csípőm kicsit feljebb van mint a másik és jobban kiáll kb 3centivel. Mit tegyek?

Kiroprakt?r azt mondta hogy el van csúszva, ezen tud segíteni voltam nála 5-6szor alkalmanként lehúzott 7-10 ezer forintot. De semmit nem javult, teljesen ugyan olyan ? meg csak mondogatta hogy menjek még. Szerintetek tényleg lehet segíteni a dolgon? mit tegyek?

Legjobb válasz: ortopéd orvoshoz menj inkább, gipszágyat fogsz kapni...ingyen

ortopéd orvoshoz menj inkább, gipszágyat fogsz kapni...ingyen
Ortopédorvossal beszélj, majd õ megmondja, hogy kell-e egyáltalán csinálni vele valamit. Ha nincsenek fájdalmaid, akkor nem hiszem, hogy bármi el van csúszva, sokkal valószínûbb, hogy - mint általában az emberek - nem vagy két oldalt teljesen szimmetrikus, és ezt használja ki a kiropraktõr a saját zsebére.
szerintem egyszerû gerincferdülés, nekem is az van, és nálam sem teljesen szimmetrikus a csípõ...
A kérdező hozzászólása: nem, gerincferdülésem az nincs az biztos. ahogy mondjátok nem szimetrikus a két oldal. de eléggé szembeötlõen nem az :S szerencsére fájdalmaim nicsnenek. szerintetek lehet kezdeni valamit a dologgal?
Nekem ezt kb. 13 évesen állapították meg az ortopédián. Kellett sarokemelõt hordanom, aztán jött egy nyár (szandáll, meg papucs) és a sarokemelõt szépen elhagytam, ezzel a dolog annyiban is maradt. Különösebben nem érdekelt egész életemben. Aztán a terhességeim (3) idején mindig jobban fájt a csipõm a kelleténél, de idõvel az is elmúlt. Szóval egészen jó elvagyok, szerintem Téged se izgasson túlságosan. Ha csak a külsõség miatt zavar, akkor hidd el, hogy ez rajtad kívül senkit nem érdekel, senki észre sem venné, ha nem mondanád. Ha meg attól félsz, hogy a jövõben ez egészségileg hátráltat, akkor menj tb. ortopédiára és ne ilyen sámán kuruzslók zsebéd tömjed. Bocsánat, ha megbántottam valakit az érzéseiben. 40/n
Szerintem segit, a dokik is javasoljak. Sot! Tegyel a popsid ala egy-ket parnat.
Szia! Nekem 1, 5 év próbálkozás után ennek a módszernek a kipróbálása után jött össze most 2 évesem. Remélem most is hatásos volt :) a gyertyaállás. Sok sikert.
Van, aki szerint ez hülyeség, de ebben a hónapban erre én is odafigyelek, szerintem jó dolog! Hasznos lehet-remélem!
A kérdező hozzászólása: :) én is bízom benne :)
A kérdező hozzászólása: Párnát nem tettem, de egyik alkalommal csak feküdtem több mint fél órát a másik alkalommal meg úgy hogy megemeltem a csípõmet (mint a gyertyaállás) csak a lábamat a falra tettem és így tartottam magam egy darabig, aztán feküdtem nyugodtan. :) :) Jók ezek a praktikák. Remélem hatásosak :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, Neked is sok sikert!

A csípőmön van egy kb 15 cm-es tetoválás, milyen hátrányom származhat ebből a terhesség során?

Legjobb válasz: Ha megreped a bõröd elég érdekesen fog kinézni. Egyébként semmilyen hátrányban nem leszel!

Ha megreped a bõröd elég érdekesen fog kinézni. Egyébként semmilyen hátrányban nem leszel!
Nekem hátul a fenekem fölött van, mi is próbálkozunk, szerintem nem lesz semmi baj belõle, ha rendesen krémezed, nem hinném, hogy annyira megnyúlik a bõr, hogy berepedezzen!!!
nekem is a fenekem fölött van, de szerintem az nem változik
Nekem van egy barátnõm akinek annyira nem volt nyúlékony a bõre(ez genetikai adottság), hogy nem csak a hasa de a derekán hátul is megrepedt a bõr. Elõfordulhat krémezés mellett is a repedés, de az is hogy semmit nem változik a bõr struktúrája mint pl. nálam:) ) Én kétszer szültem(nem krémeztem csak ha nagyon viszketett)mégsem repedtem meg sehol.
Semmi.amúgy a repedés ellen extraszûz olivaolaj.
Szia, tetovalas tudomasom szerint csak akkor es ott gaz, ahova epiduralis erzestelenist adnak. Marpedig az gerincbe megy, szoval a csipodon szerintem nem zavaro!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!