Találatok a következő kifejezésre: A corsodyl és (3 db)

A corsodyl oldatot és a denta gélt együtt kell hazsnálni, vagy eélg csak az oldat?

Legjobb válasz: Nekem egy orvos ismerõs azt javasolta,hogy fõzzek kamilla teát,csöpögtessek bele corsodylt és ezzel öblögessek akár naponta 30-40-szer.Kipróbáltam és nekem segített.De a kamilla magában is jó.

Nekem egy orvos ismerõs azt javasolta, hogy fõzzek kamilla teát, csöpögtessek bele corsodylt és ezzel öblögessek akár naponta 30-40-szer.Kipróbáltam és nekem segített.De a kamilla magában is jó.

Hátsó felsö 8as bölcsesség fogamat tegnap húzták. Normális hogy fáj a nyakam vállam? ( ezenkívül merjem mosni és corsodylt lögyböltetni ott? ( nem öblögetni) )

Legjobb válasz: Nekem hétfõn mûtötték ki (alsót, felsõt egy oldalon). A nyakam és a vállam nem fájt, nem tudom, ez normális-e. Csak bedagadva voltam, meg belilult az állam. Aznap még nem mostam fogat, de másnap már próbáltam óvatosan, de még mindig nem zubogtatom a vizet, csak óvatosan. :)

Nekem hétfõn mûtötték ki (alsót, felsõt egy oldalon). A nyakam és a vállam nem fájt, nem tudom, ez normális-e. Csak bedagadva voltam, meg belilult az állam. Aznap még nem mostam fogat, de másnap már próbáltam óvatosan, de még mindig nem zubogtatom a vizet, csak óvatosan. :)
Nekem is belilult :D de már jobb, csak ilyen afta szerû hólyagok jöttek ki, ami fáj még..:(
A kérdező hozzászólása: már jobban vagyok, tök jól alszom... :) annyi hogy valami csípi az inyemet, vagyis a corsodyl... de nem a sebet hanem feljebb. ezt nem értem...
Utolsó vagyok azt elfelejtettem megírni, hogy az alsót vésték ki, és még a torkom is fájt !
Szia ! nekem kedden vésték ki! lassan egy hete, én se tudtam nagyon aludni csak ( cataflammal) meg néha még este is jegeltem, nekem bezöldült az állam :D nekem is nagyon fájt a nyakam is mindenhol a fejemet alig bírtam forgatni, az szerintem azt jelenti , hogy nagyon megkínozták. De neked húzták vagy vésték? nekem még mindig be van gyulladva és még mindig fáj pedig már elfogyott a felírt fájdalomcsillapítom...
A kérdező hozzászólása: csak tudnám miért kelek fel... eddig nem volt csak mióta csinálták
A kérdező hozzászólása: én már tegnap nem :D és semmi bajom. bár este felkeltem ost is 3szor... és rá is feküdtem :D nem lett bajom :D
Én 5 napig úgy aludtam a biztonság kedvéért, de valóban kényelmetlen :D
A kérdező hozzászólása: állítólag normális mert nyaki idegekre kihat. én is mr fogatmostam ( persze nem tudom teljesen nyitni a számat ) meg corsodyllal hát lötyögtettem :D kicsit csípett elöször aztán elmúlt. gondolom a bacikat ölte :) csak elsö nap aludjak magasított párnán? vagy ma is? mert elég rosszul aludtam ám az tény.
És ha varratszedés után maradt bent varrat, mit csináljak szerintetek?:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!