Találatok a következő kifejezésre: A corax sure teszt (14 db)

A Corax be sure vizeletsugaras teszttel legkorábban mikor érdemes tesztelni?

Holnap reggel szeretném kipróbálni, az a pé utáni 12. nap.

Legjobb válasz: Hát elvileg ha sikerült a baba, a teszt már kimutathatja. A kérdés csak, az, mennyire érzékeny a teszt. Én mondjuk mensi elmaradása után teszteltem corax-szal pozitívat. Mindenképpen reggeli vizeletbõl csináld és ha tudsz, azért várj még pár napot!!! Szorítok!

Hát elvileg ha sikerült a baba, a teszt már kimutathatja. A kérdés csak, az, mennyire érzékeny a teszt. Én mondjuk mensi elmaradása után teszteltem corax-szal pozitívat. Mindenképpen reggeli vizeletbõl csináld és ha tudsz, azért várj még pár napot!!! Szorítok!
Én a 13. napon teszteltem Lillyvel és lett is egy nagyon, nagyon halvány + tesztem, amire a dokim azt mondta, hogy várjunk még, mert bármi lehet. Aztán rá 3 napra már erõsebb + tesztem volt. Az elmaradt mensi napján pedig már szinte a vizeletbe mártáskor azonnal megjelent a két erõs csík.
a corax 20-as érzékenységû, elvileg kimutatja! Szorítok!
Szia. Már jó régen volt mi lett a teszt eredménye?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, szívem szerint én is várnék még, hogy biztos legyen, de nagyon megfáztam, és nem merek gyógyszert szedni, mert mi van, ha ott a baba?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, beszámolok.....
A kérdező hozzászólása: :-))) Akkor semmi, két nap múlva megjött, de az azt követõ hónapban terhes lettem, most a 27-ik hétben vagyok, az "eredmény" most itt mocorog a pocakban!!! De amikor poz. lett, nem Corax-ot használtam, hanem Gabrielt, és a 13-ik napon éppen csak egy nagyon vérszegény csíkocska volt, a 16-ik napon pedig ha jól emlékszem, Pregimax plus-szal teszteltem, bíborvörös eredménnyel.

X-epil vagy a Corax be sure teszt az érzékenyebb?

Sajnos a doboza nincs meg...

Legjobb válasz: Nekem inkabb a corax valt be, abbol is a sugarasat ajanlom inkabb.

Nekem inkabb a corax valt be, abbol is a sugarasat ajanlom inkabb.
Én 2 darabos x.epilt vettem, az elsõn nem láttunk semmit (párom állítja, hogy õ látott már akkor is halvány csíkot, és biztos volt benne, hogy igen, én is láttam, de tényleg alig észrevehetõ volt, én biztos voltam benne, hogy nem).A másikat kb 3 napra rá csináltuk meg, az már határozottan pozitív volt :)
Jaj, azt elfelejtettem leírni, hogy a corax nekem már a peteérés utáni 9-10. napon kimutatta egyértelmûen, úgyhogy szerintem elég érzékeny teszt, hiába 25%-os, de jó minõségûnek tûnt. Akkor csak a ClearBlue mutatta még ki, más teszt nem. (Sokat teszteltem, így össze tudom hasonlítani saját tapasztalatból:) )

Ma vagyok a 12. dpo-n, a reggeli vizeletből csinált Corax be sure teszt negatív lett, azért még reménykedhetek? A hőm szépen fennt van!

A ciklusaim 28-30 nap közöttiek. Elméletileg holnapra holnaputánra nem várom. A ma reggeli teszt viszont negatív lett! Ettől függetlenül reménykedhetek még? Már 3 éve szeretnénk babát!

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy a Corax milyen érzékenységû. Én GraviHCG-vel teszteltem, ami elég megbízható, talán 20-as érzékenységû. Nemvárt elõtti napon teljesen - volt, majd a kimaradt menzi utáni 2. nap reggel lett nagyon halvány +. Szerintem még van remény számodra. :) A 12. nap még elég korai, azt, hogy pontosan mikor termékenyült meg a petesejt úgysem tudod pontosan. Én is csak így utólag tudom, hogy az utolsó aktus utáni 14. nap reggel lett halvány pozi a tesztem, az ovu pedig vagy aznap volt(naptár szerint), vagy utána 2 nappal (akkor éreztem fura fájdalmat). Nagyon drukkolok!!!!

Nem tudom, hogy a Corax milyen érzékenységû. Én GraviHCG-vel teszteltem, ami elég megbízható, talán 20-as érzékenységû. Nemvárt elõtti napon teljesen - volt, majd a kimaradt menzi utáni 2. nap reggel lett nagyon halvány +. Szerintem még van remény számodra. :) A 12. nap még elég korai, azt, hogy pontosan mikor termékenyült meg a petesejt úgysem tudod pontosan. Én is csak így utólag tudom, hogy az utolsó aktus utáni 14. nap reggel lett halvány pozi a tesztem, az ovu pedig vagy aznap volt(naptár szerint), vagy utána 2 nappal (akkor éreztem fura fájdalmat). Nagyon drukkolok!!!!
3 Éve? nem semmi. hány évesek vagytok?
Nekem is negatív lett:( de még korán van ugyhogy szorítok neked is:)
Szió, nagyon drukkolok nektek:) Azt szokták tanácsolni, h nem szabad nagyon ráfeszülni, és túl stresszelni, mert akkor sokkal nehezebben jön össze a babuci. Persze ezt mondani könnyû, ne adjátok fel! Tarts otthon néhány tesztet (pl. Romedet), engedd el magad lelkileg is, hátha akkor sikerül a teherbeesés. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a drukkokat! Köszönöm a drukkokat, ha ismét tesztelek írok! Én 29 a párom 30. éves. voltunk már kivizsgáláson, nálam enyhe IR-t diagnosztizáltak.. most márciusban esedékes az átjárhatósági vizsgálat mert ha nem jön a baba az a feltétele az inszemnek és a lombiknak is. Hormonügyileg elméletileg minden rendben, és a párommal is!

Mennyire megbízható teszt a Corax Be sure Direct?

Legjobb válasz: Én próbáltam. Jan. 6-án volt az utolsó mensim. Jan.19-én, valamikor elõtte is (nem emlékszem pontosan) és 25-én voltam a párommal. Meg február 2-án. A teszt febr. 13-án lett pozitív, egy jan.30-ai tesztem elõtte negatív. Valószinûleg jan. 10-e körül fogant az összes UH szerint. Tehát kb. 5 hetes lehettem, amikor kimutatta. Nem tudom, ez érzékenynek számít-e!

Én próbáltam. Jan. 6-án volt az utolsó mensim. Jan.19-én, valamikor elõtte is (nem emlékszem pontosan) és 25-én voltam a párommal. Meg február 2-án. A teszt febr. 13-án lett pozitív, egy jan.30-ai tesztem elõtte negatív. Valószinûleg jan. 10-e körül fogant az összes UH szerint. Tehát kb. 5 hetes lehettem, amikor kimutatta. Nem tudom, ez érzékenynek számít-e!

Előfordulhat, hogy a Corax be sure teszt nem mutatta ki a pozitívat? Ma már késik. Reggel negatív lett.

Legjobb válasz: LEHETSÉGES, VAGY MÉG KORAI VOLT a TESZTELÉSED. NÉZD MEG A TESZTET. MINNÉL KISSEBB AZ LH TARTALMA, ANNÁL ÉRZÉKENYEBB A TESZT, ÉS ANNÁL BIZTOSABB. DE SZTEM MÉG VÁRJ VAGY SZERDÁIG...

LEHETSÉGES, VAGY MÉG KORAI VOLT a TESZTELÉSED. NÉZD MEG A TESZTET. MINNÉL KISSEBB AZ LH TARTALMA, ANNÁL ÉRZÉKENYEBB A TESZT, ÉS ANNÁL BIZTOSABB. DE SZTEM MÉG VÁRJ VAGY SZERDÁIG...
Várj még pár napot, és próbáld újra! Sok sikert!

A "CORAX Be sure" nevű terhességi teszt mennyire megbízható? DM-ben vettem. Haszált valaki ilyet?

És meddig várjak vele, hogy minél biztosabb legyen?

Legjobb válasz: Szia! Nekem nem jött be. Hibás volt amikor én csináltam vele. Nem lehetett értelmezni az eredményt. az elmaradt menzi után tesztelhetsz. szia

Szia! Nekem nem jött be. Hibás volt amikor én csináltam vele. Nem lehetett értelmezni az eredményt. az elmaradt menzi után tesztelhetsz. szia
Nekem bevált, nekem viszont a claerblue volt hibás
Szia, nekem bevált. A menstruáció kimaradását követõen egy hétre teszteltem, teljesen egyértelmûen terhességet jelzett. Másodszorra csak azért teszteltem, mert egyszerûen nem akartam elhinni, hogy elsõre összejött a baba. A második teszt is corax volt, és nagyon hamar kiadta az eredményt. Drukkolok neked!

A corax be sure teszt csík mennyire megbízható?

Legjobb válasz: Én azt olvastam, hogy az jó. És hogy 20-as érzékenységû.

Én azt olvastam, hogy az jó. És hogy 20-as érzékenységû.
A kérdező hozzászólása: akkor ha azzal teszteltem már véglegesen negatív?:-((
Mikor teszteltél? A mensi elõtt vagy után? És hány nappal?
A kérdező hozzászólása: a mensi napján reggel, 2 napja volt még nem jött meg fáj a hasam, hányingerem is szokott lenni, és nagyon fáradt vagyok néhány naja, hasmenésem is van.Szóval mintha valami másképp lenne..legalábbis nagyon szeretném
A kérdező hozzászólása: és nincs semmi folyás, csak szárazság, pedig mensi elõtt mindig van bõven
Sziasztok! Én csak a Coraxhoz annyit tudok hozzáfûzni, hogy bár délben csínáltam a tesztet, mert már 11. napja késett és türelmetlen voltam. Sajnos délutánra rosszul lettem, másnap meg is jött. Azt mondják nincs tévesen pozitív teszt, csak tévesen negatív. Hát nem tudom. Én csak annyit vettem észre magamon, hogy valamiért hirtelen pattanásos lettem, de mind emellett az utóbbi idõben szokatlanul higgadt és jó étvágyú, amit még párom is megjegyzett. Az orvostól 10-ére kaptam idõpontot, de szerintem akkor már nem tud semmit sem mondani.
Minden Corax termék használónak üzenem, hogy olvassa el a eekh.hu honlapon a forgalomból kivont termékek listáját, sajnos ez is köztük van. Hamis termék van a dobozban. :((
Megnéztem az oldalt, és összehasonlítottam az enyémmel. Az enyém is hamis. Köszi az infót.

A corax be sure direct terheségi teszt mennyire megbízható? és mikor teszteljek vele?

Legjobb válasz: Konkrétan ezt a márkát nem ismerem, de általánosságban igaz, hogy a kimaradt mensi elsõ-második napján a hajnali-reggeli elsõ vizeletbõl kell tesztelni. Tudom, hogy van, amelyiknek a használati útmutatója szerint az esetleges beágyzódás utáni napon is kimutatja az eredményt, de ez duma. Ezzel érik el, hogy 3-4 tesztet is megvegyél, mire kimutatható a pozitív eredmány!

Konkrétan ezt a márkát nem ismerem, de általánosságban igaz, hogy a kimaradt mensi elsõ-második napján a hajnali-reggeli elsõ vizeletbõl kell tesztelni. Tudom, hogy van, amelyiknek a használati útmutatója szerint az esetleges beágyzódás utáni napon is kimutatja az eredményt, de ez duma. Ezzel érik el, hogy 3-4 tesztet is megvegyél, mire kimutatható a pozitív eredmány!
Ha biztosra akarsz menni, kimaradt mensi után 5-6 nappal tesztelj
Én ilyennel teszteltem a ciklusom 23. napján délután és pozitív lett:) Persze nekem valószínû elõbb volt pé-m, de szerintem nagyon jó teszt!

Ovulációs teszttel (corax be sure) mennyire esélyes a teherbeesés?

Az mondjuk természetes, hogy vkinek elsőre sikerül vele? vagy az a "normális", ha a teszttel is pár hónapot rászán az ember?

Legjobb válasz: (lényegtelen de a "be sure" sztem nem tartozik hozzá, szval corax ovu tesztrõl van szó)

A kérdező hozzászólása: (lényegtelen de a "be sure" sztem nem tartozik hozzá, szval corax ovu tesztrõl van szó)
Ezt így nem lehet megmondani. Van, akinek elsõre sikerül, van akinek nem. Ráadásul az ovuteszt sem 100%, mint tudjuk!
A kérdező hozzászólása: tehát nem lehet ezekre a tesztekre egy általános tendenciát mondani, mennyire valószínûsíthetõ vele egy várt terhesség bekövetkezte. azt gondoltam egészséges embereknél, akiknél nem áll fent valami akadályozó tényezõ nagy százalékkal bejosólható mondjuk egy 3 hónapos idõintervallum.
25%, szóval 4 hónapon belül várható, ha mindketten tökéletesen fogamzóképesek vagytok! De becsúszhat gogy összejönnek a sejtecskék, csak már beágyazódni nem tud, mert pl. genetikai gond van. Ez pedig számodra ki sem derül, mert rendesen megjön, max. érzel fura dolgokat abban a hónapban. Mi is használjuk, mert így nyilván minden hónap esélyes, egyébként pedig ha 2-3 napig nem vagytok együtt, lehet hogy lecsúsztok róla.
A kérdező hozzászólása: És mióta próbálkoztok?
8 hónapja, de nálunk elég összetett a dolog.
A kérdező hozzászólása: értem. sok sikert kivánok nektek!

Reggel csináltam egy Corax Be Sure Direct terhességi tesztet halványan de egyből kijött a második csík is, csináltam egy Gabriel tesztet is de azon csak egy csík van. Most melyik teszt mutat valós eredményt? Melyik a két teszt közül az érzékenyebb?

Legjobb válasz: A Gabriel nekem is negatívat mutatott, de a Clear blue pozit. Szerintem terhes vagy. Két nap múlva reggeli vizeletbõl tesztelnék még egyet. Egyébként gratula!:)

A Gabriel nekem is negatívat mutatott, de a Clear blue pozit. Szerintem terhes vagy. Két nap múlva reggeli vizeletbõl tesztelnék még egyet. Egyébként gratula!:)
Nezd meg a tajekoztatoban hogy hanyas(nem tudom fejbol).Ha nem egyformak akkor az erzekenyebbnek higgy.
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy a Corax-os teszten nem találom hogy hányas érzékenységû pedig már átolvastam ötször:((( És most itt örlõdök hogy melyik mutat igazat:((((
szia.ha jo tudom a corax-os 20-as érzékenységü, de nem vagyok biztos benne-nézd meg a neten...a másikat nem tudom , sajna....
elözö voltam/vagyok.20-as érzékenységü mind a kettö...csinálj 2 nap mulva másik tesztet reggeli pisiböl...
Szia, megírod majd, hogy mi lett az eredmény?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!