Találatok a következő kifejezésre: A concord gyermekülés használható a (1 db)

A concord E/1es gyermekülés használható a közlekedésben?

Legjobb válasz: Nézd meg a címkéjét (narancssárga) ha a szám 03, vagy 04 kezdetû akkor jó! Itt van kép is, mit kell keresni: http://www.vezess.hu/magazin/hogyan_vasaroljunk_gyermekulest.. Ha nincs címke, vagy olvashatatlan, akkor nem jó!

Nézd meg a címkéjét (narancssárga) ha a szám 03, vagy 04 kezdetû akkor jó! Itt van kép is, mit kell keresni: http://www.vezess.hu/magazin/hogyan_vasaroljunk_gyermekulest.. Ha nincs címke, vagy olvashatatlan, akkor nem jó!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Autóbalesetem volt hogyan tovább részletesebben bővebben lent?

tegnap reggel azaz 06. 20 én volt egy balesetem Jászberény és Nagykáta között.
az előttem haladó tehergépkocsi rakománya elém esett, mert nem volt rendesen rögzítve. ez egy BOBCAT segéd munkagép beton vágó ütve fúró eleme volt ami az útra esett.
ez egy jó 2 méter szer 1 méteres vas darab, egy méter magas kiálló vasrúddal a közepén.
amint megláttam hogy ez leesek, és egyenesen a szélvédőm felé tart, azonnal lehajoltam úgy, hogy a szélvédő alatt legyek, ha betöri az ablakot engem ne találjon el, és azonnal fékezni kezdtem, csak az lett a vége, hogy az árokban kötöttem ki, mert elrántottam a kormányt, hogy elkerüljem az ütközést.
kiszálltam az autóból ahogy ki tudtam, megkérdeztem hogy másnak lett-e baja, mondták hogy nem, ekkor kihívtam a rendőrséget.
kijött a rendőr 40 percre, az első lépése az volt, hogy az adatokat összegyűjtse személyi josgi, STB.
ez meg is történt, szondáztatás megvolt, utána a baleset okozóját beültette az autóba, hogy kihalgassa. csodálkoztam, hogy nem engem hallgat ki először.
utána olyan 30 perc múlva kiszálltak, hívtak egy autómentő darut hogy a ford transitomat kihúzza az árok aljából, nekem adott egy lapot hogy menjek a biztosítóhoz bele, ő pedig kapott egy egyszerű helyszíni bírságot.

A lényeg az, hogy engem, mint feljelentőt nem is hallgatott ki, lezárult az elgárás viszont látásra. beült az autóba, és elment.
amíg az autómat húzták ki, addig a vétkes autós végig a rendőrnő küröl álldogált, beszélt hozzá, mosolygott, bazsajgott és körbe a fejét oldalra fordítva nevetgélt a rendőrnőnek.

tudomásom szerint kellett volna jegyzőkönyvet felvenni, mert máskor behorpasztottam valakinek az ajtaját, és akkor is vettek fel nem is kicsi jegyzőkönyvet mind a két fél részéről.
megkérdezzema Jászberényi rendőrségen hogy miért nem hallgattak ki?
vagy nem fontos?
mert a biztosítónak kellene a baleset leírása.... nem csak az a papír, hogy a másik fél elismerte hogy bűnös volt.
előre is köszi!

5

Mennyi idő múlva megy ki 3 korsó sör a vérből?

2 kor ittam, 7-kor vezetnék, állítólag 5 óra alatt kimegy. Igaz ez? Ha szondáztatnak 5 óra múlva nem mutatja ki a 1,5 liter sört a szonda?

16

Ittas vezetés miatt egy évre bevonták a jogositványomat, ---kell e utóképzésre járni?

1

Kamerázzák budapesten, ha átmegyek a piroson?

Hol? :-)
Mekkora büntetésre számithatok?

4

Most akkor kötelező, vagy nem kötelező a láthatósági mellény? Egyik helyen ezt olvasom másik helyen meg azt.5-6 km-rel kéne arrébb bicikliznem (lent van még más is)

Valahol azt olvastam, hogy mindenképpen kötelező a használata, de máshol (azt hiszem KRESZ szabályzatban)hogy csak akkor kell, ha korlátozott a látási viszony, vagy sötét van

3

Megbüntethetnek azért, hogyha a láthatósági mellény nem rajtam van hanem pl. :bicikli csomagtartójára van rákötve?

8

Nappal beleköthetnek, ha valaki olyan biciklivel megy, amin nincs lámpa?

Nappal nem használja az ember, viszonyt úgy szabályos, ha van rajta lámpa.

12

Mehetek meztelen felsőtesttel nagy motorral?

Holnaptól szabadságon vagyok, és szeretnék menni kiruccanni egy fél napot, de mivel nagyon meleg volt ma is így a bőrkabát öngyilkosság most, és legalább érne a nap is
Ha eltekintünk attól hogy összevissza zúznám magam ha baj lenne, ettől függetlenül szabályzat nem tiltja?
Sisak lenne rajtam azért

14

Hülyeség 140km-es távot 50-es robogóval megtenni?

Nem voltam még ilyen messze motorral. Egyhuzamban eddig kb 50km-t tettem meg.
Az út nem bonyolult. 1 főúton megyek 100kmt, de a többi se vészes.
A busz ritkán jár és átszállás nélkül nem tudom megtenni. Átszálláskor sokat kell várni és kerül is a busz. Most az árvíz miatt késnek is.
A motorom eddig (kopp-kopp) nem hagyott cserben de nem tudom hogy bírná az utat. Léghűtéses minarelli blokkos robogóm van

7

Szállítható-e hátsó üléssel nem rendelkező autóban gyerek, az első üléseken, gyerekülésben? Rendőr büntet -e érte?

Elől 3 üléses autóban kellene vinni gyereket. A városba nem tud másként bejutni, nincs tömegközlekedés!

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!