Találatok a következő kifejezésre: A concord gyermekülés használható a (1 db)

A concord E/1es gyermekülés használható a közlekedésben?

Legjobb válasz: Nézd meg a címkéjét (narancssárga) ha a szám 03, vagy 04 kezdetû akkor jó! Itt van kép is, mit kell keresni: http://www.vezess.hu/magazin/hogyan_vasaroljunk_gyermekulest.. Ha nincs címke, vagy olvashatatlan, akkor nem jó!

Nézd meg a címkéjét (narancssárga) ha a szám 03, vagy 04 kezdetû akkor jó! Itt van kép is, mit kell keresni: http://www.vezess.hu/magazin/hogyan_vasaroljunk_gyermekulest.. Ha nincs címke, vagy olvashatatlan, akkor nem jó!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Minden nap bicajjal áthajtok a piroson igazából már 80%ban piroson mek át szted ez helyes? XD

11

Szerintetek ciki, ha valaki 82 órával vizsgázott le forgalomból ötödjére? Adnátok egy ilyen személy kezébe autót illetve jogosítványt?

9

Az elülső kerékpárváltót hogy kell leszedni?

Eltört mind a 2 váltó a kormányomon, és nem akar lemenni a hátsó racsnin a lánc, mert ugye úgy van beállítva. Az elülső váltót hogy tudnám leszedni? A csavar nagyon erősen tartja.. A hátsó váltót is valahogy meg kell igazítanom úgy, hogy a legalsó "fogaskereken" legyen....

Remélem érthető, köszönöm a válaszokat!

3

Buszsáv lámpa értelmezése?

Sziasztok!

Lenne pár kérdésem a buszlámpára vonatkozóan:

1. Az alábbi képen látható a lámpa és a buszlámpa is.
Ha én a motoros vagyok és világít a piros valamint a buszlámpa, akkor mehetek előre is és kanyarodhatok is?

2. Ha én egy autós vagyok a motoros helyén, akkor lefordulhatok jobbra ha világít a buszlámpa? Egyenesen nyilván nem mehetek semmilyen esetben, mert azt csak kanyarodás céljából lehet igénybe venni igaz?

3. Ha én a motoros melletti sávban vagyok (baloldalt), akkor rám a piros lámpa vonatkozik, azaz meg kell állnom igaz?


Előre is köszönöm!

8

Magyarországon milyen félefajta utakra nem lehet felmenni quaddal?

3

A többi munkához képest veszélyesnek számít a kamionozás?

9

A szálszakadás a gumi teljesen leeresztett állapotában is látszik?

teljesen leeresztett állapotva észrevettem borsónyi méretű 1-2 mm mély gödröcskét az egyik nyári gumim oldalfalán,jelenleg nincs felnin nem tudom megnézni szálszakadás-e..illetve az is érdekelne h valószínűleg padkázástól szakadt ki a darabka,attól használhatom ?

1

Hogy győzzem le a vezetésfóbiámat?

Van jogosítványom már évek óta. Néhányszor vezettem, nem okoztam balesetet, meg semmilyen szabálytalanságot sem követtem el. De egyszerűen félek a vezetéstől. Sajnos már annyira régen vezettem, hogy most még jobban tartok attól, hogy volán mögé kelljen ülnöm. Amikor csak lehet, kibújok a vezetés alól, amíg van más, aki vezethet.
Már nagyon cikinek is érzem, de egyszerűen nem merek most már azért sem, mert elvesztettem azt a kevés rutint is, ami volt régen.

7

Milyen márkás krossz motoros szemüveg márkák vannak?

1

Van egy sofőrünk kisbusszal hord minket dolgozni de félünk mellette. Kinek lehet szólni?

nem merünk neki szólni sem a főnökeinknek mert félünk hogy kirugnak minket.(a sofőr is a fönökünk) kinek lehetne ilyenkor telefonálni? ráadásul büntetése is van már ez miatt

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!