Találatok a következő kifejezésre: A concord gyermekülés (2 db)

Mennyire jó a Concord gyermekülés? Most kuponnal akciós a Brendonban.

Legjobb válasz: Nekünk ios ilyen van, csak kékben, nálunk bevállt!

Nekünk ios ilyen van, csak kékben, nálunk bevállt!
A kérdező hozzászólása: http://brendon.hu/Products/ViewDetails/15470?storetype=store..
Nekünk Concord trimax van!Azt hiszem a linken is olyan van!Mi fél évesen vettük a lányunknak, már tudott ülni és 9 kiló is volt!És mivel nagy baba ezt ajánlották, mert magas a háttámlája! Nekem egy nagy gondom van vele, hogy nyáron ahogy beleizzadt a fejénél, ilyen fehér csík maradt, és hiába mosom nem jön ki! :( A miénk 3 féle kék!
Szia! Nekünk is concord ülésünk van, csak a kisebbik fajta, ami 3 fokozatban dönthetõ. 4 hónapos korától használjuk és én is és a babám is nagyon szereti. Kényelmes és megbízható.
A kérdező hozzászólása: 5, 5 hónapos a kisfiam, még nem aktuális, csak jó áron van, és ha jókat írtok róla, akkor lehet, hogy megvennénk. Persze személyesen is meg kell nézni.
Nekünk is ilyen van a nagyobbik gyereknek, a kicsinek pedig az ultimax változat.

A concord E/1es gyermekülés használható a közlekedésben?

Legjobb válasz: Nézd meg a címkéjét (narancssárga) ha a szám 03, vagy 04 kezdetû akkor jó! Itt van kép is, mit kell keresni: http://www.vezess.hu/magazin/hogyan_vasaroljunk_gyermekulest.. Ha nincs címke, vagy olvashatatlan, akkor nem jó!

Nézd meg a címkéjét (narancssárga) ha a szám 03, vagy 04 kezdetû akkor jó! Itt van kép is, mit kell keresni: http://www.vezess.hu/magazin/hogyan_vasaroljunk_gyermekulest.. Ha nincs címke, vagy olvashatatlan, akkor nem jó!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!