Találatok a következő kifejezésre: A combot szokás (3 db)

A combot is szokás szőrteleníteni, és ha igen, akkor mivel ajánlatos?

Legjobb válasz: Szerintem a combot csak akkor kell szõrteleníteni, ha sötét színû szõr van rajta. Borotvával nem érdemes, inkább gyantával, géppel vagy krémmel próbálkozz.

Szerintem a combot csak akkor kell szõrteleníteni, ha sötét színû szõr van rajta. Borotvával nem érdemes, inkább gyantával, géppel vagy krémmel próbálkozz.
szeritem a combodat csak akkor szörtelenítsd ha az sötét színû vagy csak szimplán zavar!de akkor is cskis és kizárólag gyantával mivel szerintem nincs annál visszataszítóbb ha egy lánynak fekete és erõs szõr nõ vissza a combjára!a gyanta fájdalmas de sokkal hatélkonyabb és tartósabb a hatása és minél többször használod, idõvel annál kevesebbszer kell majd!viszont krémmel és borotvával soha ne szedd le a comnodat!a krém semivel nem jobb mint a borotva mivel az is csak a felszinen található szõrt távolítja el!

Vádli gyantázásnál és comb szőkítésnél bugyit le szokás venni a kozmetikusnál? Bikinivonalnál?

Tudom, tudom, nem én leszek az első akit szőkít a kozmetikus, stbstb.... És amúgy a bikinivonalba beletartozik a has meg a hát, vagy csak a fürdőruha melletti kicsi rész? köszi!!!

Legjobb válasz: mi köüze a vádlidnak a bugyidhoz??

mi köüze a vádlidnak a bugyidhoz??
Nekem csak vádlit szokott gyantázni, ha nem csõgatyát hordanék, feltûrni is elég lenne, nyáron le se veszem a nadrágot. Szerintem a combnál se akadály, a bikinivonalnál se, ha nem franciabugyiban mész. A második kérdésedre nem tudom a választ, de szerintem csak a comb belsõ fele vagy mi az :D
Nem kell, te igazítod a bugyit ahol szeretnéd gyantáztatni.A hát nem tartozik bele a hasért is szólni kell.

Fogyni szeretnék a hasamról, combot izmosítani (onnan nem tudok leadni alkatomból kifolyólag), de otthoni tornával! Plusz étkezési szokások megváltoztatásával milyen módszerrel fogytatok sokat?

Az utóbbi id?ben felszedtem magamra 15 kg-t. Milyen OTTHON végezhet? tornát ajánlotok, amivel ez elérhet?? Most káposzta kúrát csinálok. Lement 2 kg, így vagyok 167/78. Körte alkatom van, a hasam lapos volt de nem mozgok, sokat ülök plusz volt némi buli, rövid & söröcske, megtette hatását... Plusz a combokra "sikerült" felszedni zsírt, ami izmos volt nem kövér. Ugrálókötél? Este 6 után nem evés? Mivel fogytatok? 22/L

Legjobb válasz: az elsõ vagyok.Nem akarok okoskodni, mert nem vagyok szakember.De nekem ez vállt be.Mindig is utáltam futni.De mivel katonának készülök és ott ugye az alkalmasságiba van futás is muszáj voltam elkezdeni.Meg ugye mellette a fekvõtámaszok, felülések, súlyzózás.Amúgy mindig is a lábaimmal volt gond.Elég vastagok voltak.Nem mondom hogy most piszkafák, de izmosak, meg még a fenekem is szép kerek kemény lett.

az elsõ vagyok.Nem akarok okoskodni, mert nem vagyok szakember.De nekem ez vállt be.Mindig is utáltam futni.De mivel katonának készülök és ott ugye az alkalmasságiba van futás is muszáj voltam elkezdeni.Meg ugye mellette a fekvõtámaszok, felülések, súlyzózás.Amúgy mindig is a lábaimmal volt gond.Elég vastagok voltak.Nem mondom hogy most piszkafák, de izmosak, meg még a fenekem is szép kerek kemény lett.
A kérdező hozzászólása: A felülés is jó! Még a mélyguggolásra gondoltam, de az régen mikor aerobikoztam, a térdízületeimnek nem használt. Amúgy köszönöm hogy válaszoltál, hasznos ám nekem minden segítség, ami másoknak már bevált!
Hát szerintem otthoni bohóckodással nem fogsz combból fogyni.Menj futni vagy biciklizni.Nem hiszem el hogy nincs kétnaponta fél órád.
A kérdező hozzászólása: Igazad van, ha ez tényleg olyan hatásos fogyasztó mozgás. A futás használ a has- illetve hátizmoknak is?
A guggolással én is így voltam.Abba is hagytam.Egy idõ után eléggé elkezdtek fájni a térdeim.De ha elkezdenél futni ott se kell megijedni.Nem kell egyszerre teljesen kikészíteni magad.Csak addig fuss amíg bírod és amíg jól esik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!