Találatok a következő kifejezésre: A combon nagyon kellemetlen (2 db)

A combon kicsattogott, nagyon kellemetlen. Mivel kenegethetném?

Olvastam, hogy sokakkal megesik a terhesség harmadik harmadában, de azt nem nagyon tudom, hogy mivel lehet kenegetni, gyógyítani, enyhíteni.

Legjobb válasz: Szerintem kérj az orvostól segítséget.bár lehetne neogranormonnal kenni,azt a kisbaba popsijára is lehet, attól nem hiszem, hogy baja lehet és nagyon jó kenõcs.Próbálj "tiszta pamut" nadrágot hordani, vagy nem tudom mennyire komoly de lehet, hogy a hosszú szárú pamut fehérnemû, talán segíthet.Ha teheted, hagyd szabadon, hogy ne érjen össze a két combod.De meg ne fázz. Remélem kicsit tudtam segíteni,ha tényleg komolyabb akkor menj orvoshoz.Jó babavárást!

Szerintem kérj az orvostól segítséget.bár lehetne neogranormonnal kenni, azt a kisbaba popsijára is lehet, attól nem hiszem, hogy baja lehet és nagyon jó kenõcs.Próbálj "tiszta pamut" nadrágot hordani, vagy nem tudom mennyire komoly de lehet, hogy a hosszú szárú pamut fehérnemû, talán segíthet.Ha teheted, hagyd szabadon, hogy ne érjen össze a két combod.De meg ne fázz. Remélem kicsit tudtam segíteni, ha tényleg komolyabb akkor menj orvoshoz.Jó babavárást!
Fordulj neurológushoz, mert a bõröd beidegzésével van valami gond.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!