Találatok a következő kifejezésre: A combomról fogyni. Mit tegyek (1 db)

A combomról akarok fogyni. Mit tegyek?

Fogyok én mindenhonnan, de a hasamról többet. Nekem a combom lenne a legfontosabb, szeretném ott felgyorsítani a folyamatot. Úgy gondolom hogy comber?sí? gyakorlatokat nem akarok csinálni, mert nem a combizmaimat akarom építgetni, hanem el?ször a rajta lév? zsírt akarom elégetni. A fóliázás is megfordult a fejemben, de úgy gondolom hogy az csak a vizet takarítja el bel?le, ami vissza is jön ha iszok (vagy rosszul gondolom?). Szóval olyan gyakorlatok, tippek, trükkök érdekelnek, ami a combomon lév? zsírtégeti el (küls? és bels? részt is) plusz narancsb?r is van rajta (szerencsére sehol máshol, csak ott). Arr azt olvastam lehet kenegetni olajos kávéval(????).

Legjobb válasz: Én is combproblémás vagyok. És bár mindenki azt írta itt, hogy a mozgás az, ami segít (ezt mellesleg én is aláírom, a futás a legjobb combra), viszont én egy másik trükköt is használok. Paprikakrém. Baromi sokat segít helyileg, igenis marha nagy az eredménye, magamon tapasztalom. Nem a vizet hajtja ki, hanem beindítja a vérellátást, méregtelenít. Felkenem, és betekercselem magam egy órára minimum (amikor eszméletlenül éget). Csodákra képes! Persze a mozgás mellett.

mert ennyi eszed van hogy kérémeket vásárolsz ahelyett hogy mozognál, :D azért sok sikert, bár abból hiány lesz már látom elõre sajnos
A kérdező hozzászólása: Nem is tudom hol kezdjek. Elõször annak válaszolnék, aki azt írta hogy úgyse lesz eredménye (úgy tesz mintha ismerne vagy nem is tudom) és egyben annak is válaszolok, aki itt nagybetükkel írt a 25 éves lánynak. 2 évvel ezelõtt másfél hónap alatt lekoplaltam magamról 25 kilót. 6 hét alatt 25 kiló minusz. Kb 80 kilóról vagy honnan kezdtem. Örömömre szolgált ezt leírni neked egyen meg az ideg hogy úristen mit tettem csak 24 óránként ettem. Ha szerinted bûn este 6 után nem enni akkor most röhögök a markomba :) És most is ugyanezt csinálom de nem ilyen drasztikusan, most csak 3-4 kiló megy le hetente. A "25 éves lány"-nak köszönöm a választ, megfogadom! És most lehet engem szidni kiváncsian várom :)
én nem idegességbõl írtam nagybetûvel hanem azért hogy mindenki jól lássa ;-) Ne mterheled le a szervezeted épp ellenkezõleg, nem adsz neki 12 óráig tápanyagot és éhezteted , akkor az anyagcserédnek annyi. a 10 kiló fogyásod 60 % izom , csak szólok ;-)
Én is combproblémás vagyok. És bár mindenki azt írta itt, hogy a mozgás az, ami segít (ezt mellesleg én is aláírom, a futás a legjobb combra), viszont én egy másik trükköt is használok. Paprikakrém. Baromi sokat segít helyileg, igenis marha nagy az eredménye, magamon tapasztalom. Nem a vizet hajtja ki, hanem beindítja a vérellátást, méregtelenít. Felkenem, és betekercselem magam egy órára minimum (amikor eszméletlenül éget). Csodákra képes! Persze a mozgás mellett.
A tárogatógépet javaslom kicsi sújjal, meg legic meg állva bicikli, esetleg stepper. A futás, csakakkor hasznos, ha már nincs zsír, mert leszakadhatnak zsírszövetek és az nem fog egyhamar eltûnni. A futás inkább kardio jellegû, az ha már lefogysz utána. Ezt javaslom.És az étkezés????!!!!!!
Én volnék a nagybetûkkel író srác. NEm szidlak. Szakedzõi végzettségem és a testépítõ sportmúltam által tudom miket beszélek, és tudományosan alá is van ez szépen támasztva. Gratulálok a 25 kiló minuszodhoz /=5 kg víz, 10 kg izom, 10 kg zsír ami lement ebbõl csak hogy tudd ;-))/ Nézd, nem most fogod észrevenni ennek az este 6 után nem kajálásnak a "gyümölcsét" hanem késõbb. De én szóltam elõre. Végülis csak ált. iskolai biosz kell hogy mi van akkor ha nem táplálsz egy szervezetet 12 órán át, én tudom milyen folyamatok indulnak be. A jó szándék vezérelt, cska nem fogok kisdedós módjára szájbarágósan, meg ömlengve segíteni senkinek sem, mert a fogyáshoz is akaraterõ és alázat kell, ami bennem megvan, és amit elvárnak tõlem, azt én is elvárom másoktól szintúgy, még azoknak is akiknek segíteni akarok és hitetlenkednek. CSak nézz meg egy testépítõ felkészítõ videót, nem nem ne is , tudod mit?? inkább egy fitness modell csaj felkészülését nézd végig, garantálom hogy lehidalsz. üvd
Folytasd a fogyókúrát, majd a combodról is lemegy a fölösleg. Tudomásom szerint a sorrendet nem lehet befolyásolni, azt a szervezeted intézi. Erõsítõ gyakorlatokat csinálhatsz, feszesebb lesz tõle a bõröd ha több az izom alatta.
Ok.Akkor megkérdezem, hogy miket lehet enni 6 óra után, mert ha te edzõ vagy, neked tudnod kell! És ne akadj ki, hanem segíts, mert ez a válasz még a kérdezõnek is jól jöhet! Válaszodat köszönöm! A 25 éves lány
A kérdező hozzászólása: Nagybetüs srác! Érdekes amiket írsz, és eskü be is tartanám, de az az igazság hogy én nem csak olyan dolgokat eszek, amit zacskóból lehet kivenni, így nem tudom mibõl mit tartalmaz. Mindent számolok és megnézek, ami zacskóban vagy dobozban van. Pl veszek egy csomag negrot, megszámolom hány szem van benne, a zacskón lévõ kalória tartalommal pedig kiszámolom mennyit tartalmaz 1 szem negro. Nézem az üditök, gyümilevek kalóriáját és szénhidráttartalmát, joghurt stb. De honnan tudjam, ha édesanyám csinál fasírtot zöldborsófõzelékkel, abban mibõl mennyi van? Mindenki másképp csinálja, pl nálunk a zöldborsófõzelék mindig édesebb mint másnál, a fasírtban meg több a hús mint pl a nagyanyáméban mert õ inkább kenyérrel dobálja tele. És ez csak 2 fajta étel, ezen kivül millió dolog van amit még eszek, és nem tudom mi van benne. A kalóriatáblázat jó, mert pl tudom ha megeszek egy almát az 30-50 kalória, az nem sok. De ez már nem olyan könnyü ha gyümölcsturmixot csinálok mondjuk belõle...
Kedves NAGYBETÛS SRÁC! Nagyon jó, amiket írtál, akkor vacsizni is fogok ezek után, de csak keveset. Ami tettszett, az a hal, meg a túró, a húst nem nagyon szeretem. Esetleg a túrót összekeverem majd almával, az ok? Ha valamit még meg akarok kérdezni, hol talállak meg? Vagy majd úgy írom az üziket, hogy "a 25 éves lány" ;)
Nekem is a combommal van problémám, ráadásul elég reménytelen estnek hittem magam ezügyben egészen a mostani télig. A combjaim ugyanis nagyon izmosak, és ha futok, tornázok, az átmérõjük nem hogy csökkenne, hanem még nõ is, viszont a vékony zsírréteg nem akar eltûnni rõla. Most télen végsõ elkeseredésemben focista combjaimat illetõen kiprobáltam egy cellulit elleni zselét, amit masszírozással kombináltam, és csodák csodája, két hónap alatt három centit csökkent a combkerületem mindenfajta torna és koplalás nélkül. Három hónapja nem használom a zselét, de nem jött vissza a zsírréteg.
Szerinted engem a rossz szándék vezérel, csak mert nem óvónénis hangnemmel közelítek a fogynivágyó /többségükben nõk/ felé??? Megvan rá az okom, mégpedig az, hogy nem mondom azt amit hallani szeretnének, hogy majd semmi mozgás és szmét kajától majd egyszercsak valami csoda folytán /fogyasztószer stb stb/ majd szépek lesznek és karcsúak. Más. A lényeg nem abban van, hogy fogysz, hanem a belefeccölt energia arányában milyen az eredmény. Pl vagy Te, csiálsz kismillió hasprést naponta de nem figyelsz a kajára, és mondjuk van pl az egypetéjû ikertesód, aki ugyanolyan kövéren kezdett el edzeni, õ odafigyel a kajára és 10 ed annyi hasprést csinál és neki szép zsírmentes a teste, feszes a bõre a tied meg nem, vagy csak kisebb mértékben. Majd jöhet okkal a kérdés hogy miért??? Vagy az hogy : tényleg fogyhattam volna többet is, gyorsabban, hatékonyabban, kevesebb mozgással is, sokkal rövidebb idõ alatt ha mindent betartok??? ezen nem gondolkozik el sok ember sajnos. Azért sok sikert!!!
Megfontolanó amit írsz! És így már jobban tettszik, nyugodtabbnak tûnsz! :) Én csak próbáltam tanácsot adni, nem vagyok se orvos, se diatetikus meg ilyesmi, csak nekem bevált az a gondolkodásmód, hogy NE LÉGY LUSTA, és mozogj amennyi csak jólesik! Puszka!
Akkor szerinted mitõl fogytam 10 kilót? Semmi baja nem lesz a szervezetnek ha nem eszünk este 6 után, az jobb lenne ha állandóan ennénk? Még 9-10-kor is? Nem azt mondtam, hogy figyelje az órát és PONTBAN 6-kor kész, vége, csak szerintem nem kell a szervezetet leterhelni azzal, hogy estére eszik az ember, nekem ez bejött és semmi féle káros mellékhatását nem érzékeltem. És nem kell ilyen idegbetegül felfogni ezt az egészet, az írásodból láttszik, hogy CSUPA NAGY BETÛKKEL ÍRSZ, szerintem ez károsabb lehet, mint az esti NEM kajálás... :)
NEM MONODM EL MÉG EGYSZER LÁNYOK !!! FELEJTSÉTEK MÁR EL LÉGYSZIVES, KÖNYÖRGÖM AZT HOGY ESTE 6 UTÁN NEM ESZTEK NEM TUDOM KI TALÁLTA KI DE MEGÖLNÉM AZ TUTI. Figy, szerintetek a jó az a szervezetnek hogy pl ha reggel 6 kor kelsz akkor 6+6 12 órán keresztül semmi tápanyagot nem kap?? az egy fél nap gyerekek!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! A 4. hozzászóló szerintem el sem olvasta, mit írtam a kérdés alá, mert ott egyértelmüen leírtam hogy már egy ideje fogyókúrázok. Ha õ ezt elolvasta volna, vagy elolvasta bár, de mégsem fogta fel, mert ha igen akkor nem írja azt hogy "zabálj kevesebbet" "mozogj többet" stb. Köszönöm ilyen tanácsokra NINCS szükségem. Mindenki másnak köszönöm a tippeket! Tegnap voltam futni, rendesen lefárasztott, ugyhogy mostmár rendszeressé teszem. A paprikakrémet is kipróbálom, még ma fogok venni a boltban!
Egyértelmû a megoldás. Ha te a combodra szeretnél fogyni és a lábszáradat erõsíteni, akkor természetesen a futás a legjobb megoldás. A sport nemcsak méregtelenít (tehát izzaszt, de fitten is tart). Természetesen a biciklizést is tudom javasolni. De jön végre a nyár, így te is menj sokat strandolni. Az úszás csodákra képes ;)
Nincs lokális, azaz helyi zsírégetés. Egyéni genetikai adottságok alapján dõl el, hogy hova hízol, és hogy hova fogsz. Ahova sokat hízol onnét megy le lekésõbb, de lemegy, csak nem szabad feladni. Ezt sajnos nem tudod befoláysolni, semmi szer, trükk nem segít ezen. Sajnos. Neked pl a hasról megy le sok, másnak meg a fenekérõl és a hasáról pedíg nem. Ez mindenkinél más. Semmit nem használ, diéta mozgás, és súlyzós edzés + aerob edzésnek köszönhetõen szépen le fog pucolódni onnét is a zsír. Sok sikert!!!
Jah és még valamit a 25 éve leányzónak, miszerint az hogy a turót összeturmixolod almával egyáltalán nem gáz, csak ne fél kiló alma legyen, némi víz még mehet hogy hígabb legyen, de a napi össz ch mennyiségbe az almát is bele kell számolni!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ötletek? Fogyni és izmosodni szeretnék.

16/L
167cm és 49kg. Szeretnék szép formás lenni. Diétázni szeretnék és valamit sportolni de nemtudom, hogy mit? Ötleteket tudnátok? Mit ehetek ha fogyni és izmosodni szeretnék és valami sport? Persze olyat szeretnék amit otthon is elvégezhetek.

5

Nagyon édesszájúak! Hogy tudtatok/ tudtok ellenállni az édességeknek/ mivel váltjátok ki azokat?

10

Tudtok olyan oldalakat, ahol ki lehet számolni, hogy valamilyen mozgással mennyi kalóriát éget el a szervezet? (idő vagy mennyiség aránnyal, pl 10 perc felülés v.30 db felülés)

4

Hogyan tovább? Mit tegyek?

16 éves vagyok és sikerült 12 kilót lefogynom de a súlyom még mindig több az átlagosnál. 1éve fogyókúrázom és most is ugyanúgy csinálok mindent mint eddig de a súlyom nem akar lejjebb menni!Màr 2 hónapja ugyanannyi a súlyom.

1

14 éves vagyok és szeretnék minnél hamarabb lefogyni. Lehetséges?

Nos nekem elsősorba a hasammal a combommal és fenekemmel van a problémám. (elsősorba a hasammal)164cm vagyok és 70-en kiló.A has dologhoz visszatérve már próbálkoztam a felüléssel és most nézegettem ha behuzom már látszik a hasizmom de ha azt meggyomom ugyanolyan puha.

3

Elkezdtem zabálni, és fogyni is, mi történik?

Egy ideje egészen borzasztó a viszonyom az evéssel, nemrég elkezdtem komolyan evészavaros tüneteket produkálni (csak éhesen, szédelegve éreztem magam boldognak és összeszedettnek, ha viszont mégis ettem (bőven a kalórialimiten belül) azonnal bűntudatom lett, egy csődtömegnek éreztem magam, és fizikailag lettem olyan rosszul, hogy kihánytam) de éreztem hogy ezt már nem én irányítom, úgyhogy elmondtam az orvosomnak. (Nyár eleje óta járok 'áterhez depresszió miatt. ebből fakadóan szintén volt olyan, hogy hol napi 6 főétkezés után is csak enni akartam, hol pedig egy hétig csak kávét ittam és nevetséges adagokat ettem ha ettem egyáltalán, de ez nem tudatos volt.) Õ valamennyire tudott rám hatni, vagyis itt jönne a kérdésem lényege, hogy úgy nagyjából egy hete szinte gátlástalanul zabálok, pedig semennyire nem vagyok éhes (persze ez a gátlástalanul sok sem olyan nagyon sok, átlagosan olyan 2200-2500 kalória lehet de nem számolom), viszont mégis most veszem észre, hogy elkezdtem fogyni, holott előtte hónapokig max. 800 kalórián éltem. Most nem iszonyatos hízásnak kellett volna elkezdődnie?
(+Floxetet szedek nagyjából azóta mióta a zabálás elkezdődött, de nem gondolom, hogy ennek bármi köze lenne hozzá.)
bocs a hosszúságért, ha valaki elolvasta és van tippje, nagyon megköszönöm ha leírja!!
17/L

2

Mennyi kalóriát éget el?

30 perc kitörés, 30 perc törzsemelés, és 30 perc fekvőtámasz amit térdelve csinálnak ("női") külön-külön menyi kalóriát éget/használ el? előre is köszi

6

Jóga mellé mit csináljak? És az étrend?

Kinéztem magamnak két jóga videót, az egyik a Yoga Basics 2.0 A másik Jilian M: Yoga meltdown.
Minden nap csinálnám, felváltva, hogy ne legyen unalmas.
Mellé végezzek még valami gyakorlatot?
És az étrendem milyen legyen. Segítenétek?
8 kg fogyás a célom, nem sietek sehova, nem sürgetem.

5

Ti hogyan veszitek rá magatokat, hogy nem adjátok fel a diétát, amikor úgy érzitek semmi motivációtok, kedvetek hozzá?

Én most jutottam el ide. Igazából nem is diétázok, életmódot váltottam, de előtte szinte soha semmi egészségeset nem ettem, minden nap nasiztam. Ennek ellenére nem voltam nagyon kövér. A nyáron leadtam 7 kilót és igazából már így is normális a súlyom maximum 2-3 kiló lenne még hátra. De legszívesebben visszaállnék az eredeti táplálkozásomra, zabálnám egész nap a csokit, chipset, sütiket, szendvicseket. Persze tudom, hogy tönkretenném vele 4 hónap munkáját és nem akarom, ezért megállom, csak mértékkel nassolok néha, de nagyon-nagyon nehezen tudok ellenállni és így szenvedés minden nap. Úgy érzem minden akaraterőm, motivációm, kedvem elhagyott. Titeket mi ösztönöz arra, hogy ne adjátok fel? Előre is köszönöm.
L/19

6

Mit tegyek így 14 évesen hogy lefogyjak?

Mindjárt 15 leszek, és nagyon szeretnék vékony lenni. Minden nap biciklivel járok suliba. Mivel nem sportolok már 2 éve semmit (szívesen tenném de se időm nincs rá se pénzünk) ezért jönnek fel rám a plusz kilók. Szeretnék futni járni de olyan hideg van hogy félek hogy beteg leszek, mert elég gyakran vagyok beteg. (igen, én már csak ilyen selejt vagyok..:D) Összevissza eszek, van hogy egész nap semmit nem eszek és van hogy halálra tömöm magam csokival. Persze erről le tudnék szokni, de nem tudom hogyan. Amúgy főleg a fenék comb és csípő tájékon vannak bajok.. 156cm vagyok és 63kg. Kérlek segítsetek!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!