Találatok a következő kifejezésre: A combomon régebben (7 db)

Lehet még a combom fogyókúrával vékony, ha régebben edzettem, és izmosodott egy kicsit?

Legjobb válasz: úgy tudom h a combot leginkább csak futással lehet vékonyítani, ha nem akarod h nagyon izmos legyen sztem fuss.. attól max szálkás lesz :) de az izomzatodat nem fogod tudni eltûntetni :D. gondolom az a bajod vele h összeér és nem olyan vékony h átláss közte. ez mondjuk azért alkati dolog is. de sztem inkább örülj neki h izmos és formás lábad van :)

úgy tudom h a combot leginkább csak futással lehet vékonyítani, ha nem akarod h nagyon izmos legyen sztem fuss.. attól max szálkás lesz :) de az izomzatodat nem fogod tudni eltûntetni :D. gondolom az a bajod vele h összeér és nem olyan vékony h átláss közte. ez mondjuk azért alkati dolog is. de sztem inkább örülj neki h izmos és formás lábad van :)

A combomon van egy kb 1 mm átmérőjű pigmentfolt ami régebben barna volt, most inkább feketés. Lehet belőle baj? 18/F

Legjobb válasz: Mutasd meg bõrgyógyásznak, mert nem jó, ha egy anyajegy színe megváltozik.

Mutasd meg bõrgyógyásznak, mert nem jó, ha egy anyajegy színe megváltozik.

A combomon még régebben piros csíkok jelentek meg. Mért van ez? Hogy tüntessem el?

15 éves vagyok, a barátn?im azt mondták, a hirtelen növést?l van. Van rá valamilyen krém, vagy magától tud csak elt?nni? És mikor fog elt?nni? Kb 1 éve lett ilyen, de már nagyon zavar, pláne, hogy nyakunkon a bikiniszezon!

Legjobb válasz: Igen, lehet a hirtelen növéstõl (vagy hirtelen hízástól akár, ha volt ilyen). Sajna semmivel nem tudod eltüntetni, nem is fog. Halványulni fog idõvel. Striának hívják amúgy.

Igen, lehet a hirtelen növéstõl (vagy hirtelen hízástól akár, ha volt ilyen). Sajna semmivel nem tudod eltüntetni, nem is fog. Halványulni fog idõvel. Striának hívják amúgy.
Ne zavarjon!! Nagggyon sok emberkének van és ha kb 1 éve lett ilyen, akkor a tavalyi bikiniszezonkor is volt már, nem? :DD
Ezek az úgynevezett "terhességi csíkok", azaz striák. Nem azt jelenti persze, hogy terhes vagy, csak a terhes nõknél a leglátványosabb ezek megjelenése. Attól van, hogy hirtelen nõttél vagy híztál és a bõröd nem tudta követni a változást. Ettõl megrepedt. Ez sajnos nem múlik el sehogy, de halványodni fog. Nekem terhesen nagyon sok lett és vastagok (októberben szültem), már halványodtak elég sokat. De eltüntetni nem lehet teljesen. Napoztasd sokat az halványítja.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!:)


Tisztítsd át a géped, advanced system care 5 vagy 6 pro.
gyantával, epillátorral, esetleg végleges szõrtelenítéssel, de az 1 vagyon, sajna...

Kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban? Régebben már végigcsinálta a 90 napos diétát, és mint akkor, most is leginkább vagyis látványosan a derék, has, csípőről fogyok, Comb, fenék nem nem annyira látványosan.

Legjobb válasz: Ez alkat kérdése. Én pasi vagyok és nekem az oldalsó úszógumik maradnak meg mindig utoljára, pedig a hasam már tök lapos... :((( Ezt el kell fogadni sajnos, más választásod nincs.

Ez alkat kérdése. Én pasi vagyok és nekem az oldalsó úszógumik maradnak meg mindig utoljára, pedig a hasam már tök lapos... :((( Ezt el kell fogadni sajnos, más választásod nincs.
én is a 90 naposat csinálom, és én elöszõr a derék-csípõ-fenék-rõl fogytam, aztán combról... a hasamról nem igazán sikerül :( .. szóval ez alkattól függ

A jobb combomon a középen a herém mellett van egy kb 3*3 cm-es folt, régebben viszketett, de már nem viszket, mi lehet ez?

18/F

Legjobb válasz: ott rohad ki a hülyeség....->elmehetnél a bõr és nemibeteg gondozóba...

ott rohad ki a hülyeség....->elmehetnél a bõr és nemibeteg gondozóba...
nem tudom engem is érdekelne , nekem nem viszket de a wc-n mindig észreveszem
mmilyen a szine? piros?
Bõrrák


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!