Találatok a következő kifejezésre: A combom szőrős lehet (2 db)

A combom elég szőrős lehet borotválni?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ne borotváld, mert nagyon megerõsödik. Inkább akkor szõrtelenítõ krémmel, epilátorral vagy gyantával csináld. A legjobb a gyanta, mert akkor hetekig szép sima marad. Én epilátorral szoktam, mert azt otthon is simán meg tudom csinálni. Az elsõ pár alkalommal baromira fáj, de aztán megszokja az ember :)

Szia! Szerintem ne borotváld, mert nagyon megerõsödik. Inkább akkor szõrtelenítõ krémmel, epilátorral vagy gyantával csináld. A legjobb a gyanta, mert akkor hetekig szép sima marad. Én epilátorral szoktam, mert azt otthon is simán meg tudom csinálni. Az elsõ pár alkalommal baromira fáj, de aztán megszokja az ember :)
semmikép se borotváld. én gyantáztatom, és egy idõ után hozzá lehet szokni a fájdalomhoz..
Szerintem az egy nagy baromság, hogy a borotválás erõsíti a szõrzetet:D
DE IGAZ!!!!!! A Borostvátol olyan lesz a combod mint a pasik szakálla . Gyantázd vagy epiláld vagy pedig használj szörtelenítõ krémet. :)
SÕt, szõkítsd ki!!!
Én azt mondom, inkább epiláld. A borotva semmire se jó, 2 év múlva már azt is naponta akarod borotválni? :S Nem biztos, h jó döntés.
Nem igaz, hogy több szõr lesz, meg erõsebb és hosszabb, ha leborotválod. Ezt azok terjesztik, akik már akkor elkezdik borotválni, amikor a szõr még nem érte el a végleges vastagságát. Így naná, hogy egy idõ után több lesz, meg erõsebb. De borotválás nélkül is több lenne, mert elõször gyengébb szõrszálak nõnek ki mindenkinek, aztán azok kihullanak, majd erõsebbek nõnek helyettük. Borotválni azért nem ajánlatos, mert sokkal gyorsabban nõ vissza, mert csak elvágod a szõrt. A gyanta meg az epilátor viszont tövestõl szaggatja ki õket.
Epilálás, gyantázás esetén a visszanövekedés közben benõhetnek a szõrszálak, de még így is sokkal inkább megéri epilálni, mint borotválni. Mikor a pasid megsimogatja a combodat, nem hiszem, hogy a borostától beindul :D De a benövés ellen jó, ha mosakodókesztyûvel, vagy luffaszivaccsal zuhanyozás közben mindig végigdörzsölöd a bõrödet, ami segít a szõrszálaknak kibújni a bõr alól. Vagy vannak benövés elleni krémek is, azok is jók.
Én eleinte borotváltam, ettõl még több szõr lett és hosszabbak, szóval legjobb ha gyantázod, vagy epilátor.
szia! én borotválom. Tévhit hogy erõsebb lesz a szõr, csak jobban szúr, mivel a felszínen lett szõrmentes.
Ha epilálod akkor gyakorlatilag kitéped...és az nem nõ vissza...de lesz másikXD
A kérdező hozzászólása: és nem lesz csúnya ha nõ vissza a szõr?
vannak olyan szerencsés emberkék akiknek nem erõsödik a borotvától, de bizony a többségnek igen.én is borotvával kezdtem és sokkal sötétebb és erõsebb szõrszálak nõttek vissza.most epilátort használok és látványos a változás

A 13 éves leányomnak eléggé szőrös a lába, a combja is és zavarja . Mit lehet tenni? Normális, hogy 13 évesen epilálót használjon? Nem lesz erősebb a szőrzete? Nem lesz olyan mint egy gorilla?

Legjobb válasz: dehogy lesz, nekem 13 évesen epilálta anya a lábam,meg gyantázta,mg én szõrtelenítõkrémeztem...20 éve vagyok,semmi bajom,3 nap kell,h kijöjjön egy kis borosta...

dehogy lesz, nekem 13 évesen epilálta anya a lábam, meg gyantázta, mg én szõrtelenítõkrémeztem...20 éve vagyok, semmi bajom, 3 nap kell, h kijöjjön egy kis borosta...
Erõsebb semmitõl nem lesz, viszont az epilátor szõrbenövéseket okoz és nem is túl kíméletes. Gyantával jobban járnátok.
hát engem is zavarna....igen, epilálja, erõsebb nem lesz
Nem lesz erõsebb a szõr. Én is inkább a gyantát javaslom, utána hosszabb ideig szép marad a lába, mint az epilálás után.
Nem, ez csak egy tévhit, hogy erõsebb lesz a szõrzet. Nyugodtan szõrtelenítsetek, én a krémet javasolnám. Elõször mondd el, esetleg mutasd meg neki, hogyan csinálja, és õ szõrteleníti magát. Ennek szerintem örülni is fog, mert úgy látja, hogy elismered azt, hogy nagylány. Én 12 éves voltam, amikor elõször szõrtelenítettem. AZ Opilca krémet ajánlanám.
Nekem az elsõ szõrtelenítésem gyantával történt, még anyukám csinálta nekem :) én is szerintem 13 éves lehettem. eléggé szenvedtem, de megérte :) az epilátor nem a legjobb, legalábbis nekem, mert szõrbenövésem lesz tõle, amit aztán csak akkor tudok helyre hozni, ha egy darabig csak borotvát használok. Szerintem mindenképp érdemes az 1.-t gyantával kezdeni.
Krémet ne, az elég durva anyag, és nem is tartós a hatása. Legjobb lenne gyantázni, tartós. Ha van benne rutinod, akár te is megcsinálhatod, vagy bízzátok kozmetikusra. Epilátorral nekem sincsenek túl jó tapasztalataim. :S Nem lesz olyan, mint egy gorilla, ha mégis, akkor az hormonzavarra utal. :D Te nem szõrtelenítesz egyébként? Ha igen, olyan lettél, mint egy gorilla? Ugye, hogy nem. :D
A kérdező hozzászólása: Én 37 vagyok , és alig szõrös ...sajnos az apjáék voltak ilyenek és azt örökölte ...
már úgyse szûz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!