Találatok a következő kifejezésre: A combom felén, és (42 db)

Az lehetséges, hogy amelyik szalagom elszakadt az visszahuzodjon? Gondolok itt arra, hogy az also vége a vádlim fele ment el, a felső vége a combom felé. Ezt azért kérdezem, mert eléggé fáj a vádlim és a combom is (meg a térdem is. )

Szóval, még április környékén volt egy esésem kosárlabdázáskor, és a jobb térdem oldalra kifordult és hallani lehetett, hogy reccsent egyet. Elmentem orvoshoz, és annyit mondtak, hogy nincs eltörve pihentessem, jegeljem.. Mostanáig ugy jártam, hogy éreztem, hogy szétugrik a térdem és fájdalom is volt, azóta nem tudok sokat sétálni se... Elmentem megint egy másik városba, mert annyira nagy volt a fájdalom, hogy alig tudtam aludni. Most azt mondták, hogy nagy valószinüséggel elszakadt a térdszalagom. Bocsi a sok szövegért, de igy teljes a történet :)
Erre énis kíváncsi lennék am :)
is is (:
nekem is ez a gondom. de gondolom az zsír attól mert feszül.
A nõk combja "ideális esetben" két ponton is összeér. Térd fölött, meg az ágyék alatt kb. 3 ujjnyival. Ez anatómialag, csak az izmok elhelyeszkedése. Spárgában elvileg megfeszül az egész.

Bikinivonalon egyre erősödő szőr? ( és több is, kifelé a combom fel is kezd már) Mit lehet tenni?

Sajnos borotválom, mert az epillátortól és a gyantától nagyon kipattogok, és befelé nő as zőr. De nagyon zavar, hogy már sokkal vastagabb részen van szőr..

Legjobb válasz: Én is borotválom már évek óta, de csak egy kicsit erõsödött, nem terjedt szét jobban. Lehet, hogy másra ilyen hatással van a borotva, de lehet, hogy egyébként is szõrös lettél volna ezeken a helyeken is idõvel. Azt tudod tenni, hogy kozmetikussal gyantáztatsz (cukorgyantával vagy egyéb kíméletesebb módszerrel), akkor kisebb eséllyel pattogsz ki. Vagy végleges szõrtelenítés ha telik rá. Sajnos csodaszerek nincsenek erre sajnos.

Én is borotválom már évek óta, de csak egy kicsit erõsödött, nem terjedt szét jobban. Lehet, hogy másra ilyen hatással van a borotva, de lehet, hogy egyébként is szõrös lettél volna ezeken a helyeken is idõvel. Azt tudod tenni, hogy kozmetikussal gyantáztatsz (cukorgyantával vagy egyéb kíméletesebb módszerrel), akkor kisebb eséllyel pattogsz ki. Vagy végleges szõrtelenítés ha telik rá. Sajnos csodaszerek nincsenek erre sajnos.
Ez egyénfüggõ dolog. Nekem nem lett több a bikinivonalon kívül, de egyik bnõmnek pl. igen. Bár nem tusom számít e vmit, h nekem eleve nagyon sok van kívül, neki meg nem sok volt.


Ha nyárig minden nap fél órát (kb 1-1, 5 kilómétert) görkorizok, akkor lefogyhatok? És a combom kisebb lesz?

Legjobb válasz: azt akarom, hogy a combom ne érjen össze. 14L vagyok 54 kg de sajnos nem arányos eloszlás. A combom röhejesen nagy. :( így van esély a fogyásra?? És minden hétem 1 órát kangoo-zok :)

A kérdező hozzászólása: azt akarom, hogy a combom ne érjen össze. 14L vagyok 54 kg de sajnos nem arányos eloszlás. A combom röhejesen nagy. :( így van esély a fogyásra?? És minden hétem 1 órát kangoo-zok :)
Ha diétázol is mellette, akkor biztosan. De akár naponta 5 órát is mozoghatsz, ha mellette mondjuk naponta megeszel egy kiló zsíros kenyeret..
Fél óra alatt be sem indul a zsírégetés.. egyén meg kajafüggõ függõ teljesen. Az edzõm azt mondta, hogy olyan 45 perc után indul be, de egy rendszeresen sportolónál akár 1 óra fölé is tolódhat. Azt tartsd szem elõtt, hogy elõször mindig el kell használnia a szervezetnek a bevitt szénhidrátot.
Bocs, csak azért írok, hogy a megválaszoltjaim között legyen a kérdés, mert Dani írását én is megfogadom.
Köszönöm a bizalmat, ha kérdésetek van, nyugodtan írjatok! Továbbá igen fontos megjegyeznem, hogy ez a fajta edzésmód lényegében bármilyen kardióra remekül használható, futásra, szobabiciklire, utcai kerékpárra, elliptikus trénerre, bármire.
Én megfogadtam a tanácsod Dániel és nagyon hatásos. :D
Örülök, hogy sikerült vele eredményt elérned, Kedves Válaszoló! Ha felmerülnének kérdéseid, írj nekem nyugodtan!

28+6hetes vagyok. Feszül a hasam alja, és izomlázszerűt érzek a combom belső felén. Ugye ez nem jelent bajt?

Tegnap tény,hogy kicsit meger?ltettem magam.Intenzíven porszívóztam,felmostam,bevásároltunk,és ráadásul meg is vagyok fázva,állandóan köhögök,orrot fújok.Ugye ez csak sima izomláz,és nem koraszülés jele???

Legjobb válasz: Dehogy baj. A múlthetemet így "túráztam" végig, kérdést is tettem fel, orvosnál is voltam havi ellenõrzésen. Azt mondta, izomlázam van, semmi baj nincsen. :)

Dehogy baj. A múlthetemet így "túráztam" végig, kérdést is tettem fel, orvosnál is voltam havi ellenõrzésen. Azt mondta, izomlázam van, semmi baj nincsen. :)

A combon hátsó felén ilyen miteszer szerü pöttyök vannak, aztmondta vki h hogy szőrbenövéd! Mit tegyek h nelegyenek, és h ezek eltűnjenek?

Nemnagyon látszanak, de engem naggyon zavar!!

Legjobb válasz: Nekem nyáron szokott ilyen lenni, ha kicsípi az izzadtság. És hintõporozni szoktam meg Neogranormonnal kenni, az általában segít.

Nekem nyáron szokott ilyen lenni, ha kicsípi az izzadtság. És hintõporozni szoktam meg Neogranormonnal kenni, az általában segít.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Am. hintõporozni fürdés után?
koromviragkrem
Vadgesztenye krémmel. De a dokinak meg kell mutatni a lábad, mert ha nagyobb gáz van, akkor lehet, hogy tablettát is kell szedned. Bár azt hiszem a Detralexet sem ajánlják az elsõ 12 hétben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!