Találatok a következő kifejezésre: A cold.hu hogyan (6 db)

Ismét eltűnt a cold.hu Meg tudja mondani valaki, hogy most melyik címen találhatom meg?

hiába vagyok regisztrált tag, nem kapok emailt az új címr?l.

Legjobb válasz: http://CatLink.hu

A kérdező hozzászólása: köszi a linket, de sajnos azt adja ki, hogy a weblap nem elérhetõ...:/
A kérdező hozzászólása: köszi! :)
Nagyon szívessen!

Letöltöttem a cold.hu-ról a Winamp 5.5-öt, Az a baj hogy nincs kint a desktopon és nem találom. Hol lehet akkor?

Ha sehol akkor honnan tudom letölteni?

Legjobb válasz: http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph.. http://web.axelero.hu/gles6/winamp/ Amúgy próbáld újra elindítani a letöltést, és figyelj oda, hogy hova ment...de be lehet állítani a letöltés helyét.

http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph.. http://web.axelero.hu/gles6/winamp/ Amúgy próbáld újra elindítani a letöltést, és figyelj oda, hogy hova ment...de be lehet állítani a letöltés helyét.
C:\Program Files\Winamp\winamp.exe Ide szokta telepíteni, ha nem állítasz be mást.
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet hogy én mielõtt valamit letöltöttem azelõtt letöröltem mindent a gépemrõl ami a winwmpal volt kapcsolatos. Azt a Winampot keresem ami már a kezdetektõl rajtvolt a gepen. Ez fennvan a neten? Ha igen hol?
Töltsd le innen, ez a hivatalos oldal: http://www.winamp.com/


Hogy tudok a cold.hu oldalról letölteni? Muszáj hozzá regisztrálni?

Mert leakarok tölteni valamit, rámegyek az ingyenesre és kiírja, hogy erreor.

Legjobb válasz: te mirõl beszélsz???

te mirõl beszélsz???
A kérdező hozzászólása: http://cold.hu/main.php errõl
erre rájöttem, de ég mindig nem értem miért nem tudsz letölteni hova akarsz te regisztrálni? nem beküldeni akarsz, hanem csak letölteni...
Ugy kell letolteni hogy amire rakattintassz amit le akarsz tolteni mellete jobb felol megjeleni 1 kep es alatta az hogy letoltes.A letoltesre kattintassz es elojon sok link.MAdj minden linket bemasolsz ahova irod a mas linkeket es letoltod az osszeset.Majd winrarral vagy egyebbel kicsomagolod.Figyelj a csomagolo kodra ami fel van tuntetve.
A kérdező hozzászólása: De mikor a linket bemásolom új lapra azután nem tudom letölteni.
de miért nem??? mit ír ki?
A kérdező hozzászólása: Egyszerûen nem megy. Kiirja, hogy data. Amit linket beírtam pl., azt írja ki.
A kérdező hozzászólása: Nem azt másoltam be, de mindegy. Mégse azt írja ki.

Hogyan regisztráljak a cold.hu-ra?

Legjobb válasz: Keress valakit aki meghív rá...

Keress valakit aki meghív rá...

Nem tart a "Gyakorikérdések.hu" üzemeltetője attól, hogy hamis tényállítás és hitelrontás miatt a Coca Cola Company bepereli?

"A kóla mindent károsít, időnként jelennek meg ilyen jellegű cikkek, csak nem igazán publikus, ugyanis ezek a tanulmányok a profitot károsítják! "

Legjobb válasz: Ez nem egesszen igy van... Minden hir reklam:)) Anno amikor ki jott a mozikban a Super Size ME cimu film a vilagban az azt koveto honapokban 2-3% profit novekedes volt a McDonad's halozatban, Magyarorszagban kozel 4-5%al nott a forgalom, mert mindenki elkezdett a mekirol beszelni. Tehat ezt igy kiejlenteni hogy rossz hir felelotlenseg! Amugy meg nem is a kola marja a beleket hanem a szensav, lehet csinalni tesztett, ugyanoylan CO2 tartalmu asvanyvizzel meg a kolaval es meglepo modon hasonlo eredmenyt fogsz kapni!

Ez nem egesszen igy van... Minden hir reklam:) ) Anno amikor ki jott a mozikban a Super Size ME cimu film a vilagban az azt koveto honapokban 2-3% profit novekedes volt a McDonad's halozatban, Magyarorszagban kozel 4-5%al nott a forgalom, mert mindenki elkezdett a mekirol beszelni. Tehat ezt igy kiejlenteni hogy rossz hir felelotlenseg! Amugy meg nem is a kola marja a beleket hanem a szensav, lehet csinalni tesztett, ugyanoylan CO2 tartalmu asvanyvizzel meg a kolaval es meglepo modon hasonlo eredmenyt fogsz kapni!
Jól mondja az elsõ. Most be akarják tiltani Görögországban az Arany Hajnal nevû pártot, mert az egyik szimpatizánsuk megölt egy híres rappert. De a párt örül annak is, hogy a fõsodratú média végre gyakran tudósít róluk, mert eddig a médiában is szinte teljes karanténban éltek. A rossz reklám is reklám, arról nem is beszélve, hogy nagyon sok ember szerencsére nem csak egy, vagy egyfajta hírforrásból tájékozódik és ha legalább hall a dolgokról, a pártról, akkor jobban utánajár a dolgoknak. Így van ez a coca (ejtsd coca) kólával is. Még ha talán hivatalosan a közvélemény felé kárognának is "hitelrontás" miatt, valójában mindenki örül, ha híre megy a dolognak.
A kérdező hozzászólása: Amíg nincs tudomása a jogsértésrõl! De ha már moderált abban a topikban?
Mibõl gondolod, hogy moderálva volt a kérdés?
A kérdező hozzászólása: Onnan, hogy a hsz-om eltûnt az elejérõl. :-D
A kérdező hozzászólása: #1, #2 Ezzel a logikával a per - kimenetelétõl függetlenül is - még jobb reklám!
Ez attól függ, mennyire jogsértõ az adott kijelentés. Én pl. tudok olyan esetrõl, ahol egy szórakozóhely egy bizonyos áruház "gazdaságos" logoját használta, engedély nélkül a parti illetve az esti ital akció reklámjára. Nem lett belõle komolyabb problémája, de csak azért mert 24 órán belül levakarta az összes plakátot.
Még jó hogy a magyar Coke, a görög Coke csoporthoz tartozik (HBC)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!