Találatok a következő kifejezésre: A clostival az (112 db)

Kezdek nagyon elkeseredni! 11 hónapi próbálkozás után másodszor szedtem a clostit. Az első után volt tüsző, de megjött. Ma voltam uh-on a doki nem lát tüszőt. Most duplázni kell az adagot. Mit javasoltok?

Legjobb válasz: Ne add fel!Lehet a szervezeted hozzá szokott a gyógyszerhez azért nem használt de olyan is van ,hogy gyógyszer ide vagy oda vannak olyan ciklusok amikor nincs tüszõérés de ez nem marad így!Nekem most van az elsõ hónapom clostival két év sikertelenség után de nekem az eddigi napi kettõt ha még szükség lesz rá le kell csökkenteni mert három tüszõm is érett ami meg már sok!Szóval ne keseredj el lehet köv.hónapban lesz kettõ is amibõl már lehet válogatni is akár a kis katonáknak!Sok sikert!!!

Ne add fel!Lehet a szervezeted hozzá szokott a gyógyszerhez azért nem használt de olyan is van , hogy gyógyszer ide vagy oda vannak olyan ciklusok amikor nincs tüszõérés de ez nem marad így!Nekem most van az elsõ hónapom clostival két év sikertelenség után de nekem az eddigi napi kettõt ha még szükség lesz rá le kell csökkenteni mert három tüszõm is érett ami meg már sok!Szóval ne keseredj el lehet köv.hónapban lesz kettõ is amibõl már lehet válogatni is akár a kis katonáknak!Sok sikert!!!

Okozott valakinek cisztát a closti az első hónap szedése alatt?

Legjobb válasz: Én 4 hónapig szedtem úgy,hogy volt pé-m!!!De nem lett cisztám hála istennek!

Én 4 hónapig szedtem úgy, hogy volt pé-m!!!De nem lett cisztám hála istennek!
A kérdező hozzászólása: Köszi.Remélem nekem sincsen. A ciklusodat nem röviditette le?
Szia nekem az üres "sivatag" petefészkeimre kaptam, kétszer 3 hónapig szedtem. Baba nem lett, csak vetélésem volt kettõ. Fél év múlva elmentem egy hüvelyi 4D-s hiperszuper uh-ra, hogy megnézzék mi lehet a baj, ott meg közölték, hogy PCO!!!!! Még képet is kaptam róla. Borzasztó volt a képen, mint egy nagylyukú szivacs. Azóta is, három éve gyógyszert szedek! Szerencsére sikerült a babuci, kiderült teljesen véletlen hogy pajzsmirigyalulmûködésem van, két hónap euthyrox szedése után terhes lettem.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy válaszoltál!Gratulálok a babához! Mi a kis tesón "dolgozunk"! :-)
mi is kis tesón dolgozunk.Az elsõ spontán és gyorsan jött. Én eddig 3hónapban szedtem clostyl-t, cisztám nem lett tõle.Egyenlõre baba sem.Kivizsgáláson voltam, nem találtak semmit. Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekünk is elsõre jött a kislányunk! Ez lesz a 3.hónapunk.Nekem volt peteérésem csak "tuning" miatt adta a doki.Csak kicsit bezavart nálam a gyógyszer mert eltolta a mensim és csak 1 nap volt.Már annyi terhes tesztet csináltam de semmi.Nagyon kiváncsi vagyok most így mikor lesz ovum!?
mi 5 hónapnál járunk.én is pé.hiánya miatt kaptam és a ciklusomat kitolta 29, 30 napra. elõzõ voltam
A 3. clostys hónapban (merionallal kombinálva), tüszõrepesztõ szuri után "szép" nagy sárgatest-cisztáim lettek mindkét petefészkemben, most meg sem jött. Azt mondta a doki, várunk míg felszívódik s a mensi is megjön.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: reméljük hamar felszívódnak. nekem is eltolta 4 nappal a mensimet.

Ultrahangon voltam ma, az orvos azt mondta valószínű Pcos vagyok, felírt nekem clostit, hogy rásegítsen a peteérésre. Volt már ilyen helyzetben valaki? Segített a Closti?

Legjobb válasz: Ha valóban pcos vagy, tankönyvi módon, akkor azt nem nõgyógyásszal és clostival lehet megoldani, mivel ez nem nõgyógyászati betegség, hanem szénhidrát anyagcsere betegség áll(hat) a háttérben. Érdemes lenne felkeresni egy hozzáértõ endokrinológust, mert ha inzulinrezisztanciád van, akkor felesleges clostizni. Tapasztalatból beszélek, engem is nõgyógy kezdett el kezelni, nem reagáltam a stimulálásra, mûteni akart. Elmentem endodokihoz, kaptam az alkatomhoz illõ gyógyszert, diétázom, rendbe jött a hormonpanelem, van spontán ciklusom, pé-m. Ajánlom figyelmedbe: pco-szindroma.hu, mensmentis.hu

Ha valóban pcos vagy, tankönyvi módon, akkor azt nem nõgyógyásszal és clostival lehet megoldani, mivel ez nem nõgyógyászati betegség, hanem szénhidrát anyagcsere betegség áll(hat) a háttérben. Érdemes lenne felkeresni egy hozzáértõ endokrinológust, mert ha inzulinrezisztanciád van, akkor felesleges clostizni. Tapasztalatból beszélek, engem is nõgyógy kezdett el kezelni, nem reagáltam a stimulálásra, mûteni akart. Elmentem endodokihoz, kaptam az alkatomhoz illõ gyógyszert, diétázom, rendbe jött a hormonpanelem, van spontán ciklusom, pé-m. Ajánlom figyelmedbe: pco-szindroma.hu, mensmentis.hu
Szia! Én is PCOS vagyok. Csak clostyt kaptál a dokitól?
Mi alapján döntik el, hogy Pcos vagy?
Én is closty-t kaptam, ez az elsõ hónapom, ma megyek UH-ra. Ha van még kérdésed, írj!
A kérdező hozzászólása: Igen csak clostit kaptam. Nekem ultrahangon látta, ez alapján mondta lehet, hogy Pcos vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat, igazad van keresek egy endokrinológust.


A closti szedése esetén, milyen hamar lehet teherbe esni? Lehetséges, hogy már az első hónapban sikerül? Ill. Closti szedése mellett van-e értelme valamilyen terhes vitamint szedni? (Femibion, Gravida)?

Ma reggel kezdtem el a clostilbegitet szedni és az érdekelne, hogy ha szedek mellette valami terhes vitamint akkor az jó-e, lehet-e egyáltalán? Ill. tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy kinek mennyi id? után sikerült a baba, amkor clostit szedett?

Legjobb válasz: Szia! Én 3 kúrából két alkalommal teherbe estem. Nem csak clostit kaptam, hanem Fostimon injekciókat is (peteérést segíteni). Sajnos az elsõ terhesség elhalt a 7. hétben, de a mostanit a napokra várom (szerdára voltam kiírva) és minden rendben zajlott/zajlik a terhesség alatt. Végig szedtem mellette Elevitet (a doki már akkortól ajánlotta, mikor megbeszéltük, szeretnénk babát). Ártani semmiképp nem árt, ha vitamint szedsz; csak erõsödik a szervezeted. Sok sikert!

Szia! Én 3 kúrából két alkalommal teherbe estem. Nem csak clostit kaptam, hanem Fostimon injekciókat is (peteérést segíteni). Sajnos az elsõ terhesség elhalt a 7. hétben, de a mostanit a napokra várom (szerdára voltam kiírva) és minden rendben zajlott/zajlik a terhesség alatt. Végig szedtem mellette Elevitet (a doki már akkortól ajánlotta, mikor megbeszéltük, szeretnénk babát). Ártani semmiképp nem árt, ha vitamint szedsz; csak erõsödik a szervezeted. Sok sikert!
Én 1 honap closti után teszteltem 2fajta tesztel ma pozitívat:) Napi 2x1 szedtem 5 napig.Nekünk így boldog karácsonyunk lesz:) Neked is sok sikert és Boldog Ünnepeket kívánok:)
A kérdező hozzászólása: Úristen de örülök, hogy egy ilyen pozitív véleményt kaptam! Most vissza kaptam a hitet! Bár az nagyon rossz hír, hogy az elsõ baba meghalt. Remélem ez nem törvényszerû! Nagyon sok boldogságot, könnyû szülést és jó egészséget kívánok nektek!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok nektek! Sok boldogságot és Boldog Karácsonyt kívánok!!!

A ciklusom 5-ik napján kell elkezdenem a clostit szedni, ami pénteken lesz. Akkor a jövő hétvégén vasárnap lenne a peteérés. Az lesz a 14-ik nap. Ha egy nappal elöbb elkezdem az baj szerintetek?

Ez már a harmadik clostis kúrám lesz. Voltak szép tüsz?im az elöz? kúráknál is, viszont a másodiknál visszamaradt egy meg nem repedt tüsz?, ezért 2 hónapot kihagytunk. Mindegyik ciklusban az 5-ik napon kezdtem el szedni. Az els? kúrában a 19-ik, a másodiknál a 16-ik napon volt tüsz?repedésem. a férjem külföldön dolgozik és hétvégén lesz csak itthon, tehát ha megint mondjuk a 16-ik napra esne, akkor nem biztos, hogy eltalálnánk az id?t. Arra gondoltam, hogy 1 nappal elöbb elkezdem beszedni. Van akinek az esl?, van akinek a harmadik naptól kell szedni. Egyébként nem is értem, hogy mi alapján döntik ezt el a dokik. Mit gondoltok elkezdhetem 1 nappal elöbb beszedni? Nem csinálnék vele semmi bajt?

Legjobb válasz: Azt nem tudom neked megmondani, mi alapján határozzák meg a dokik, hogy hányadik napon kezd el szedni a Clostit. Nekem két doki írt fel Clostit, mind a kettõ azt írta elõ, hogy a 2. napon kezdjem el szedni, 5napon keresztül, napi 2õt. Nem tudod a dokidat megkérdezni? Igazából én nem nagyon szoktam merni felülírni a dokik elõírását. (néha azért persze van kivétel) Neked kell döntened, hogy mit teszel, én ennyit tudtam segíteni, hogy nekem hogyan adagolták (tapasztalatom szerint a 13-15 napok között esett le a hõm tõle)

Azt nem tudom neked megmondani, mi alapján határozzák meg a dokik, hogy hányadik napon kezd el szedni a Clostit. Nekem két doki írt fel Clostit, mind a kettõ azt írta elõ, hogy a 2. napon kezdjem el szedni, 5napon keresztül, napi 2õt. Nem tudod a dokidat megkérdezni? Igazából én nem nagyon szoktam merni felülírni a dokik elõírását. (néha azért persze van kivétel) Neked kell döntened, hogy mit teszel, én ennyit tudtam segíteni, hogy nekem hogyan adagolták (tapasztalatom szerint a 13-15 napok között esett le a hõm tõle)
ha jól emlékszem :) Ne parázz! A férjed mindig külföldön dolgozik? Lehet, hogy alapból keveset tudtok együtt lenni, ami nem biztos, hogy túl jó a házasságotoknak.
A kérdező hozzászólása: A férjem mindig külföldön dolgozik. :) Már 5 éve. A házasságunk kitûnõen müködik. Csak a baba hiányzik. :( A baba dologban sajnos egyáltalán nem tesz jót, hogy külföldön van, de nem tudunk mit tenni. A második kúránál vett ki 1 hét szabit, de sajnos már nem tud egy darabig. :( Igy csak reménykedni tudunk, hogy eltaláljuk az idõzítést. :)
sztem semmi bajod nem lesz ha egy nappalm elõbb kezded el szedni!én is clostit kaptam!ha most megjön akkor lesz az elsõ adag!nekem a 3.naptól kell szedni, 5 napig, 2×1-et!erre én is kivi lennék h mi alapján döntik el a dokik h ki hányadik naptól szedje!?
A kérdező hozzászólása: Eddig erre még senki nem tudta megmondani a választ. Nekem ez már a harmadik hónap, de mindegyikben az 5-ik naptól 2x1szemet kellett szednem. DE miért nem pont az elsõ naptól? Legközelebb megkérdezem a dokimat. :) (ha nem felejtem el:) )

Miért van az hogy rengeteg embernek akiknek felirják a clostit nem segít?

Én szedtem sokáig és szinte akik körülvesznek lányok azoknak sem segített.Nem értem akkor hogy miért dicsérik annyira.:s

Legjobb válasz: Valakinek sikerül az elsõre valakinek csak másodikra, és valakinek tutira nem használ. Nekem az elsõ adaggal nem jött össze, talán most a 2.-kal.... A dokim azt mondta, hogy a closti nem egy csodaszer, mert csak annyi a haszna, hogy elõsegíti a pé-t, tehát ez még nem garancia a babára. Sok mindentõl függ még, hogy összejön-e vagy sem a bébi. Nekem nem volt pé, csak így hogy clostit szedtem. Ha most sem jön össze akkor köv ciklusban 2*1 kell szednem, de olvastam a gyógyszer tájékoztatóján, hogy férfiaknak is felírják, lehet, hogy elfelezem a párommal a köv. adagot:-))))) Na jó az ucsó mondat csak vicc volt:-))))

Valakinek sikerül az elsõre valakinek csak másodikra, és valakinek tutira nem használ. Nekem az elsõ adaggal nem jött össze, talán most a 2.-kal.... A dokim azt mondta, hogy a closti nem egy csodaszer, mert csak annyi a haszna, hogy elõsegíti a pé-t, tehát ez még nem garancia a babára. Sok mindentõl függ még, hogy összejön-e vagy sem a bébi. Nekem nem volt pé, csak így hogy clostit szedtem. Ha most sem jön össze akkor köv ciklusban 2*1 kell szednem, de olvastam a gyógyszer tájékoztatóján, hogy férfiaknak is felírják, lehet, hogy elfelezem a párommal a köv. adagot:-))))) Na jó az ucsó mondat csak vicc volt:-))))
A closti szedése mellett folyamatosan figyelni kell a peteérést errealkalmas tesztekke, a biztos siker érdekében pedig kétnaponta együtt kell lenni pozitív ovuteszt esetén.. Tudni kell használni a hatását pedig idõben észre kell venni.. ha ennek ellenére sem lesz terhesség akkor más a gond..vagy beágyazódási , vagy egyéb probléma.

Ez az első hónapom, hogy szedtem a clostit. a pé-m után folyamatosan fáj a cicim és a hasam is. mintha meg akarna jönni. sőt a pé-met is előrébb hozta. ez lehet azért mert sikerült teherbe esnem vagy a closti mellékhatása?

Legjobb válasz: Lehet!!!!!!ha nem jön meg, akkor irány a patika és teszt. nekem is így volt, clostit szedtem, és a mensi környékén nagyon fájt a cicim, utána meg késett és most itt rugdos bennem a kis mucikám. Szóval fõ a türelem, várj azért, hogy mennyit késik, én olyan egy hetet vártam aztán teszteltem csak, hogy elég magas legyen a hCG szinted!!! Remélem sikerült, drukkolok neked!

Lehet!!!!!!ha nem jön meg, akkor irány a patika és teszt. nekem is így volt, clostit szedtem, és a mensi környékén nagyon fájt a cicim, utána meg késett és most itt rugdos bennem a kis mucikám. Szóval fõ a türelem, várj azért, hogy mennyit késik, én olyan egy hetet vártam aztán teszteltem csak, hogy elég magas legyen a hCG szinted!!! Remélem sikerült, drukkolok neked!

Clostit szedtem. Mennyi az esélye annak, hogy ikreim lesznek? 6 hónapig szedtem a clostit. Most 8 hetes 4 napos pocis vagyok, Ma voltam doknál, de majd csak 1 hét mulva uh-z meg, nehogy baj legyen.

Nagyon kíváncsi vagyok, h ikreim lesznek e... Van akinek ett?l ikrei lettek? Ismertek olyat?

Legjobb válasz: Nekem is úgy lett baba, hoyg elõtt Clostyt kellett szednem több hónapig. Ez az iker kérdés bennem is felmerült, mert volt olyan, hogy egyszerre két pete érett meg. Aztán végülis egy babám lesz, akinek nagyon örülök, mert õ volt minden álmunk! Egyik rokonom is Clostyt szedett, neki sem lettek ikrei. Amúgy persze minden esélyed megvan rá, ha szeretnéd is, akkor meg drukkolok, hogy azok legyenek! (20 hetes)

Nekem is úgy lett baba, hoyg elõtt Clostyt kellett szednem több hónapig. Ez az iker kérdés bennem is felmerült, mert volt olyan, hogy egyszerre két pete érett meg. Aztán végülis egy babám lesz, akinek nagyon örülök, mert õ volt minden álmunk! Egyik rokonom is Clostyt szedett, neki sem lettek ikrei. Amúgy persze minden esélyed megvan rá, ha szeretnéd is, akkor meg drukkolok, hogy azok legyenek! (20 hetes)
Szia, én csak 2 hónapig szedtem clostyt, nekem amúgy nem lett tõle több tüszõm úgyhogy egy babám lett, én csak lombikosokat ismerek akiknek gyógyszeres kezeléstõl lettek ikreik.(de ettõl még lehetnek ikreid:) Boldog Babavárást! 20 hetes kismami
Nyilván van valamennyi esély, de nem hiszem, hogy ezt számszerûsíteni lehetne. Az elsõ ultrahangnál ezt nagy valószínûséggel látni fogja a doki.

Lehet szedni Clostit és Elevitet együtt? A Clostit 2 hónapig szedtem, de semmi! Másfél hónapja szedem az Elevitet, de szeretnék mindent megtenni, hogy végre összejöjjön a baba!

Legjobb válasz: Egész nyugodtan szedheted, nem azért nem sikerül, mert egyszerre szeded a kettõt. Én is egyszerre szedtem. Már 9 hetes a kislányom. Sok sikert!

Egész nyugodtan szedheted, nem azért nem sikerül, mert egyszerre szeded a kettõt. Én is egyszerre szedtem. Már 9 hetes a kislányom. Sok sikert!
Igen nyugodtan szedheted!!
Persze hogy lehet, a closti a petefészkek stimulálására van, az elevit pedig csak vitamin! Mielõbbi babásodást kívánok!
én is szedtem closty mellett és most 3 as ikereket várok 16 hetes kismama vagyok. 1 honapig szedtem a clostit és 3 gyerek lett belöle.:) )))))

Megfázás vagy baba vagy a closti miatt? Az előbbiekre a magasabb hő, az utóbbira pedig azért gyanakszom, h az meghosszabbíthatja-e az ált.25-26napos ciklusom?

ma, legkésőbb holnap (nem) kéne megjöjjön, de semmi arra utaló jel(nem vagyok hisztis se mint szoktam, patik sehol), csak kb egy hete enyhe hasszúrka. (a cicik még fájnak, de egy hete durvább volt) a hőm minden eddiginél magasabb, ami ugyan még így sem éri el a 37et, csak napok óta kúszik fel tized fokonként, ma reggel 36,8 volt. (napközbeni 37,1ről szintén fokozatosan mára 37,4re emelkedett). Ilyenkor már szoktam kicsit barnázni vagy vmi maszat, de még semmi. A másik ami felmerült bennem, h lehet, h a clostylbegyt miatt hosszabb lesz ez a ciklusom, azért nincs még semmi? Ez az első clostis hónapom, nem tudom mire számítsak. Nagyon örülök bármelyik felmerült kérdéssel kapcsolatos jóindulatú válasznak. előre is köszi

Legjobb válasz: Nekem a closti nem változtatott semmit a ciklusomon. A hõmet nem mértem. A második hónapban alaposan megfáztam, akkor jött a baba is.:) Szóval akármi is lehet.:)

Nekem a closti nem változtatott semmit a ciklusomon. A hõmet nem mértem. A második hónapban alaposan megfáztam, akkor jött a baba is.:) Szóval akármi is lehet.:)
Azt nem tudom, hogy a closti milyen módon befolyásolja a ciklust, mert nekem rögtön az elsõ hónapban összejött a baba. :o) Szerintem érdemes lenne egy tesztet csinálni! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a drukkot, meg h írtatok. hát tesztem nincs, meg nemhogy megcsinálni, de már venni se merek, mert annak már ismerem mi a vége... fájdogál a hasam, meg szúrkál fõleg balo. (de ami tényleg fura, h este pedig sokáig szórt elég intenzíven a másik oldalt - lehet, kezdek becsavarodni?) vagy õszintén szólva már arra is gondoltam, h ugye a closti okozhat ikerterhességet, mi van, ha azért fáj hol itt-hol ott? viszont ma reggelre esett 2 tizedet a hõm (meg a nappali is arányosan), de egyéb rossz elõjel egyelõre semmi. mondjuk fájdogál a hasam.kedves második, mit éreztél mikor sikerült a baba? amúgy volt rád máshogy hatással a closti? mire írták fel neked?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!