Találatok a következő kifejezésre: A clostit pé (18 db)

Ez az első hónapom, hogy szedtem a clostit. a pé-m után folyamatosan fáj a cicim és a hasam is. mintha meg akarna jönni. sőt a pé-met is előrébb hozta. ez lehet azért mert sikerült teherbe esnem vagy a closti mellékhatása?

Legjobb válasz: Lehet!!!!!!ha nem jön meg, akkor irány a patika és teszt. nekem is így volt, clostit szedtem, és a mensi környékén nagyon fájt a cicim, utána meg késett és most itt rugdos bennem a kis mucikám. Szóval fõ a türelem, várj azért, hogy mennyit késik, én olyan egy hetet vártam aztán teszteltem csak, hogy elég magas legyen a hCG szinted!!! Remélem sikerült, drukkolok neked!

Lehet!!!!!!ha nem jön meg, akkor irány a patika és teszt. nekem is így volt, clostit szedtem, és a mensi környékén nagyon fájt a cicim, utána meg késett és most itt rugdos bennem a kis mucikám. Szóval fõ a türelem, várj azért, hogy mennyit késik, én olyan egy hetet vártam aztán teszteltem csak, hogy elég magas legyen a hCG szinted!!! Remélem sikerült, drukkolok neked!

Ha nem sikerűlt a clostival teherbe esni akkor már soha nem leszek babás vagy nem lesz pé? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Természetes gyógymódokat nem próbáltál? Én kb 2 éve kaptam clostit a rendszertelen ciklusom miatt, de nem semmi eredmény. Most babát szeretnénk, és nem hiszek abban a bogyóban, biztos a régebbi sikertelenség miatt. Ajánlom a Hormeel cseppet és a cickafark tablettát! Ne add fel!!!

Természetes gyógymódokat nem próbáltál? Én kb 2 éve kaptam clostit a rendszertelen ciklusom miatt, de nem semmi eredmény. Most babát szeretnénk, és nem hiszek abban a bogyóban, biztos a régebbi sikertelenség miatt. Ajánlom a Hormeel cseppet és a cickafark tablettát! Ne add fel!!!
Tudod biztosan, hogy nem volt peteérésed? Vagy csak azért gondolod, mert nem estél teherbe? Ne izgulj, ez nem jelenti azt, hogy nem lesz gyereked sose. Több dolog miatt is. Egyrészt, a peteérés serkentõ önmagában kevés, ha mondjuk nem tud valamiért megrepedni a tüszõ, hiába érett, erre van külön szer. Másrészt lehet van egy kis elzáródásod, és ha meg is ért a petesejt, meg is repedt stb., akkor se tudott találkozni a hímivarsejttel az elzáródás miatt. Harmadszor lehet, hogy veled minden OK, és a pároddal van valami gond. Negyedszer az is lehet, hogy a méhfal ebben a hónapban nem volt elég vastag, vagy megfelelõ a beágyazódásra. És még egy csomó minden tudnék írni. Mióta próbálkoztok? Egy év után már elmehettek kivizsgálásokra. Ne keseredj el, a dokid biztosan segít, hogy mi legyen a következõ lépés, mert a Closti kúra az elsõ csak.

Kinek mennyire segített a Closti a teherbeesésben? Kicsit kétségbe vagyok esve. , tegnap közölte velem a dokim, hogy nincs Pé-m. Bízhatok benne, hogy elég lesz ez a 3 hónap? Vagy nagy részt ilyenkor átjárhatósági, esetleg lombik segít már csak?

Legjobb válasz: Szia! Most kezded el szedni a clostit? Nekem sem volt pém és a clostitól szép peteérésem lett. 2havin túl vagyok. Most ebben a hónapban nem kapok, mert visszamaradt egy tüszõ, ami nem repedt meg :( Nem is jött meg rendesen a mensim, csak barnázok. Sok mindenkinek segített egyébként. Biztosan Neked is lesz szép kis (nagy) tüszõd. Ne aggodj!! :)

Szia! Most kezded el szedni a clostit? Nekem sem volt pém és a clostitól szép peteérésem lett. 2havin túl vagyok. Most ebben a hónapban nem kapok, mert visszamaradt egy tüszõ, ami nem repedt meg :( Nem is jött meg rendesen a mensim, csak barnázok. Sok mindenkinek segített egyébként. Biztosan Neked is lesz szép kis (nagy) tüszõd. Ne aggodj!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Igen most kezdem el, ha megjön, a 2. naptól. Remélem segít!:)
Én csak 1 clostis kúrát csináltam. De nem lett pé-m, még az utána kapott tüszõrepesztõtõl se. Ill. nem repedt meg. Aztán rájöttem, hogy PCOS vagyok. Nézd meg Te is: http://www.pco-szindroma.hu Szedem a metformin hatóanyagú gyósgyit, diétázom, mozgom, lett spontán pé-m és várom a gólyát...


A cisztát meg lehet érezni? Clostit szedtem ebben a ciklusban. Pé után vagyok szerintem 3 nappal, bár még a program nem rajzolta be.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cc23ce263b0d88f68fdb51..

Legjobb válasz: Bár nekem nem Closti-tól volt cisztám, de állandó nyomást éreztem azon az oldalon, és szeretkezéskor ha bizonyos szögben mozdultunk, volt, hogy iszonyatosan begörcsöltem. Késõbb már az ülés is fájdalmas volt, feszített, de nekem rohamosan nõtt sajnos, szinte észrevétlenül. 3 cm-esrõl a három hónapos kontrollra almányira, sajnos a petefészkem bánta.... De! Amit te érzel, az lehetett éppen a tüszõrepedés! Mert bár a hõd felment egy nap elég rendesen, de utána le is ment, tehát lehet, hogy csak hõemelkedésed volt korábban. Ha ez így van, akkor látni fogod a görbéden. ( sõt, még azt is megkockáztatom, hogy ha most gyorsan mérnél egy hõt, akkor szokatlanul alacsony értéket mérnél, ha valóban megrepedt a tüszõ. Állítólag a tüszõben lévõ folyadék a hasnyálmirigyre is ürül, és ezért lejjebb megy a hõmérsékleted. )

Bár nekem nem Closti-tól volt cisztám, de állandó nyomást éreztem azon az oldalon, és szeretkezéskor ha bizonyos szögben mozdultunk, volt, hogy iszonyatosan begörcsöltem. Késõbb már az ülés is fájdalmas volt, feszített, de nekem rohamosan nõtt sajnos, szinte észrevétlenül. 3 cm-esrõl a három hónapos kontrollra almányira, sajnos a petefészkem bánta.... De! Amit te érzel, az lehetett éppen a tüszõrepedés! Mert bár a hõd felment egy nap elég rendesen, de utána le is ment, tehát lehet, hogy csak hõemelkedésed volt korábban. Ha ez így van, akkor látni fogod a görbéden. ( sõt, még azt is megkockáztatom, hogy ha most gyorsan mérnél egy hõt, akkor szokatlanul alacsony értéket mérnél, ha valóban megrepedt a tüszõ. Állítólag a tüszõben lévõ folyadék a hasnyálmirigyre is ürül, és ezért lejjebb megy a hõmérsékleted. )
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!!!
Szia! Nem tudom attól alakult e ki de nekem már többször is volt sajnos cisztám! Még mûteni is kellett!Nagyon tud fájni és szúrni! Mindenképp menj dokihoz hétfõn ha nem múlik!

A clostit nem pé segítésre írják fel?

A clostit nem azért írják, mert nincsen pé? Vagy? Mert pár kérdéssel lentebb valaki azt írta, hogy azért írta fel neki a doki, mert nem jön össze nekik a baba.

Legjobb válasz: bocsi nem ide kellett volna írnom

A kérdező hozzászólása: bocsi nem ide kellett volna írnom
Igen, és azért nem jön össze a baba , mert lehet nincs peteérés, és így nagyobb eséllyel sikerül teherbe esni.
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen jelentkezni fogok, remélem nekem is pozi lesz. neked pedig gratulálok. :)
a closty altalaban a 14. napon csinal peteerest es 28-30 napos ciklusod lesz. nekem is fajt a 22. napon de en csak a 26. napon teszteltem es pozitiv lett. hamarabb nem erdemes mert meg igy is eleg halvany volt. szoritok neked! 4 nap mulva jelentkezz!
Bocsi, hogy belekérdezek a kérdésedbe!!! Kedves elsõ hányadik clostys hónapban lettél babás??? Mire irta ki a doki??? Nagyon érdekelne... és még agyszer BOCSI!!!!
A kérdező hozzászólása: a 33. napon megcsináltam két tesztet, és mindkettõ pozitív lett :) :)
Igen.Ebbõl még semmire nem tudsz és nem is érdemes következtetni.
A kérdező hozzászólása: Igen, azt gondoltam, hogy terhes még nem lehetek :) . csak azért kérdeztem, hogy a closty szedésénél normális e az, hogy fájdogál ennyi ideig a hasam!
szia én is szedem a clostyt.nekem (10-12 nap mulva kéne megjönnie)most kezd görcsölni a hasam sokan azt mondják a beágyazódás miatt(19.-én volt PÉ-m) a peteéréskor nem éreztem még görcsöket, de tudod, hogy minden embernek más a szervezete.én a clostytól tapasztaltam:sok pattanást, hõhullámokat.remélem tudtam neked segíteni

Clostit szedtem, ma vagyok a 8. napon és tojásfehérjés folyásom van. Most lesz pé-m?

Legjobb válasz: Könnyen lehet. :) Én is most kezdtem a clostit és ezért vettem is egy ovu tesztet.

Könnyen lehet. :) Én is most kezdtem a clostit és ezért vettem is egy ovu tesztet.
Szerintem igen, szóval mindent bele:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Akkor rástartolunk a dologra! Remélem összejön így clostival! :) Elsõ válaszoló, Remélem Nektek is segít majd! :)

Closti és mellfeszülés. Mi a hormonális magyarázata, hogy a pé-től kezdődő cicis tünetek Clostival nincsenek?

Peteérésem volt, több is. El?z? cikl. Closti nélküli volt, Duphastont kaptam, de mellfeszülés maradt. Most is kapok progeszteront (Utro), de semmi cicitünet nincs. Miért?

Legjobb válasz: Szia! Igazából nem tudom! De amikor én clostyt szedtem akkor nekem ugyan úgy volt mellfeszülõs érzésem, vagy fájdalmam, nem is tudom hogy irjam! Szóval feszültek a melleim, és nagyon érzékeny volt!

Szia! Igazából nem tudom! De amikor én clostyt szedtem akkor nekem ugyan úgy volt mellfeszülõs érzésem, vagy fájdalmam, nem is tudom hogy irjam! Szóval feszültek a melleim, és nagyon érzékeny volt!
Nekem nem feszül a Clostytól. ( Bár elõtte sem feszült)

Előző honapban clostit szedtem de már nemkell szednem. Ez a 8 napom és ma már nyálkás folyásom volt nem is kevés. Még csak 3 napja mult el lehet pé?

Legjobb válasz: lehet pé iigen, de lehet hogy elõjel, úgyhogy kicsit többször legyetek együtt mostantól mondjuk kétnaponként és a 16-18.napig legalább. Miért nem kell szedned? szüneted jön?

lehet pé iigen, de lehet hogy elõjel, úgyhogy kicsit többször legyetek együtt mostantól mondjuk kétnaponként és a 16-18.napig legalább. Miért nem kell szedned? szüneted jön?
a closti miatt sose lehet tudni!szerintem mostantól legyetek együtt minél többet!háth most sikerül a kis bébi.sok sikert!
A kérdező hozzászólása: a closti megvékonyitotta a méhnyálkahártyát-azért nemkell szednem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!